رفتن به مطلب

سئوال تخصصی از خانم ها

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 115
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:ws47:توبه نکن میمیری!:biggrin: تو اسپم نکنی‌ این انجمن به چه درد میخوره آخه؟؟:lol:

:JC_thinking: ... پس درست فک می کردم

خیلی از این فضاها فقط اسپمه ... :5c6ipag2mnshmsf5ju3 ...

پس چاره ای نیست ................................................................ جز اسپم در غالب عملی :ydm47612zsesgift969

• Like 2
لینک به دیدگاه
كردن لب تو شكر راحت تره يا فتوشاپ؟

گذاشتن عکس یا نقاشی رو لبه فتوشاپ به نظر میرسه. به گوشه های لب توجه کنید. بالای لب هم نامرتبه تازه. عکس اصلی محوه. :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
از این روژ‌ها هست ۲۲ یورو کسی‌ لازم داره براش بخرم؟؟ تازه هم نیومده بود قبلا! مصرفش هم تو کوچه خیابون نیست:vahidrk: مجرد‌ها هم بدردشون نمیخوره بیخود دلشون نخواد:53tnkbetm2eof1u84pj
دمت گرم خبر خوبي بود :دي خوب الان ميدونيم همچين چيزي هست، هروقت بيسش آماده بود تهيه ميكنيم:دي، ففط اونجا كجاست؟
لینک به دیدگاه
دمت گرم خبر خوبي بود :دي خوب الان ميدونيم همچين چيزي هست، هروقت بيسش آماده بود تهيه ميكنيم:دي، ففط اونجا كجاست؟
اینجا الان تهران است!ولی‌ تو اسپانیا که این قیمته! احتمالا ترکیه هم هست ایران هم شاید باشه من ندیدم هنوز! ولی‌ هست حتما :ws37:
  • Like 3
لینک به دیدگاه
حق با تیناس من الان تست کردم رژ معمولی + شکر+رژ مایع زدم عین این شد دی:

آخه اينجوري دونه هاي شكر معلومه....فكر ميكنم رژ مايع برجسته زده بعد با اين اسپري هاي 24 ساعته دوامشو زياد كرده بعد شسته بعد با كمي فتوشاپ اين شكلي شده:icon_redface:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آخه اينجوري دونه هاي شكر معلومه....فكر ميكنم رژ مايع برجسته زده بعد با اين اسپري هاي 24 ساعته دوامشو زياد كرده بعد شسته بعد با كمي فتوشاپ اين شكلي شده:icon_redface:

بریم ماهم یه تسی بکنیم:ws47:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
:icon_pf (44):

خیلی وقت بود تاپیک بیخود نزده بودم:biggrin: البته همه تاپیکام بیخوده اما نه در این حد:texc5lhcbtrocnmvtp8

خانم های محترم در مورد عکس زیر میشه توضیح بدید؟

jj8ibarje0m50ddbq87.jpg

آیا همچین رژی هست ؟ اگه آره این مواد ببرجسته خوردنی هستن? شبیه پاستیلن:texc5lhcbtrocnmvtp8 کجا میفروشن؟ اسمش چیه؟:texc5lhcbtrocnmvtp8

چیه؟مگه ما دل نداریم؟:icon_razz: خوشمان آمده خوب:5c6ipag2mnshmsf5ju3

والا چی بگم ؟؟؟!!!!:w58::icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...