El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ :icon_pf (44): خیلی وقت بود تاپیک بیخود نزده بودم:biggrin: البته همه تاپیکام بیخوده اما نه در این حد:texc5lhcbtrocnmvtp8 خانم های محترم در مورد عکس زیر میشه توضیح بدید؟ آیا همچین رژی هست ؟ اگه آره این مواد ببرجسته خوردنی هستن? شبیه پاستیلن:texc5lhcbtrocnmvtp8 کجا میفروشن؟ اسمش چیه؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 چیه؟مگه ما دل نداریم؟:icon_razz: خوشمان آمده خوب:5c6ipag2mnshmsf5ju3 31 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من که تاحالا همچین رژی ندیدم!! آدم با همین رژای معمولی اولش احساس میکنه لبش خسته میشه چه برسه به همچین چیزی!!! پولک چسبونده؟یا مونجوقه؟:biggrin: :icon_pf (44): خیلی وقت بود تاپیک بیخود نزده بودم:biggrin: البته همه تاپیکام بیخوده اما نه در این حد:texc5lhcbtrocnmvtp8 خانم های محترم در مورد عکس زیر میشه توضیح بدید؟ آیا همچین رژی هست ؟ اگه آره این مواد ببرجسته خوردنی هستن? شبیه پاستیلن:texc5lhcbtrocnmvtp8 کجا میفروشن؟ اسمش چیه؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 چیه؟مگه ما دل نداریم؟:icon_razz: خوشمان آمده خوب:5c6ipag2mnshmsf5ju3 :w58: 16 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ رژ آدم خسته ميكنه! همش ١ گرم نميشه كه :دي اگه اينجوري باشه كه ريش بايد آدمو بكشه :دي اخم چرا ميكني؟ ياد پاستيل افتادم خوب:-" 10 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ رژ آدم خسته ميكنه! همش ١ گرم نميشه كه :دي اگه اينجوري باشه كه ريش بايد آدمو بكشه :دياخم چرا ميكني؟ ياد پاستيل افتادم خوب:-" یه بار رژ مایه بزن ببین اولش چه حسی به آدم دست میده قشنگه ولی خیلی سنگینه 9 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ اول لباتو بکن تو عسل بعد بزن توی منجوق اینجوری میشه:lol: 31 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ اول لباتو بکن تو عسل بعد بزن توی منجوق اینجوری میشه:lol: راس میگههههههههههههه 8 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ این تاپیک به خاطره تصاویر غیراخلاقی و ناپسند قفل شد :biggrin: 8 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ این تاپیک به خاطره تصاویر غیراخلاقی و ناپسند قفل شد :biggrin: شما از اخلاق ناپسند حرف نزن که پروندت سیاهههههههههه :vahidrk: زن و بچه و خانوادت کجا ول کردی ر فتی به امون خدا مامانم که نمیدونم کجا رفته اصلا !! ماهائم که اواره کوچه خیابون شدیم :vahidrk: 9 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ اول لباتو بکن تو عسل بعد بزن توی منجوق اینجوری میشه:lol: راس میگه 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ عجب رژ قشنگیه من ندیدم تا بحال ولی انگار شکر پاشیدن که پاستیلش خوشمزه تر بشه!سووووت 16 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ تاتوی لب کرده یا عمل جراحی:ws47: 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ :icon_pf (44): خیلی وقت بود تاپیک بیخود نزده بودم:biggrin: البته همه تاپیکام بیخوده اما نه در این حد:texc5lhcbtrocnmvtp8 خانم های محترم در مورد عکس زیر میشه توضیح بدید؟ آیا همچین رژی هست ؟ اگه آره این مواد ببرجسته خوردنی هستن? شبیه پاستیلن:texc5lhcbtrocnmvtp8 کجا میفروشن؟ اسمش چیه؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 چیه؟مگه ما دل نداریم؟:icon_razz: خوشمان آمده خوب:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من رژ دوست ندارم ولی از این رژ نمیشه گذشت. اینو برا یه مدت میذارم تو دسکتاپم. یه جورائی آدم خوشش میاد. نخند جدی گفتم. 10 لینک به دیدگاه
Bahareh.S 3068 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من فكر مي كنم با فتوشاپ درست شده آخه يه جوريه :w58: 8 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ وویییی چ لباییی فهمیدی چیه ب منم بگو 10 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ مث این لاکایی که توش ستاره ماه میذارن این رژهم همینطوره ولی خیلی خوشگله فکر کنم هادی ناصح نظرش از همه درست تره:biggrin: 7 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ فرقش اینه که اون با عسل و مونجوقه این با مربا توت فرنگی 8 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ آخه کی از این رژها استفاده میکنه ؟ اینا تبلیغی درستش کردن که این شکلی شده ! هر چیزی میشه چسبوند ! زنگ رژ هست ، قرمز این شکلی ولی این چیزای برجسته دیگه نه ! با این رژ که اصلا نمیشه حرف زد و چیز خورد همین طوری باید دهنت باز بمونه !:icon_razz: 13 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ آخه کی از این رژها استفاده میکنه ؟ اینا تبلیغی درستش کردن که این شکلی شده ! هر چیزی میشه چسبوند ! زنگ رژ هست ، قرمز این شکلی ولی این چیزای برجسته دیگه نه ! با این رژ که اصلا نمیشه حرف زد و چیز خورد همین طوری باید دهنت باز بمونه !:icon_razz: با این لب که چیز نمیخورم، این لب خودش چیزه 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ با این لب که چیز نمیخورم، این لب خودش چیزه منظورت از چیز پاستیله دیگه 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ پاستیل، شکر، شکلات هرچیز که خوشمزه باشه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده