Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ هر کسي تو زندگيش يه حيطه ي يواشکي داره يعني يه کارايي ميکنه که دوست نداره بقيه اعضاي خانواده ازش باخبر بشن و يواشکي اونارو انجام ميده هر کيم که بگه نه من هيچ کاريمو قايمکي انجام نميدم به نظر من دروغ ميگه حالا يکي يواشکي سيگار ميگشه,يکي شوهر داره ها اما خوب يواشکي ي دوست پسرم داره,,يکي يواشکي عمل داره,يکي يواشکي سلام میده,يکي يواشکي بچه سقط مي کنه و خلاصه خيلي چيزا شما يواشکي چه کارايي مي کنيد? من خودم يواشکي سيگاريم يواشکي الکليم يواشکي عاشق ميشم يواشکي فارغ يواشکي گريه مي کنم, يواشکي مشروط ميشم,يواشکي.....هيسسسسسسسس! 33 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من هم یواشکی مشروط میشم، یواشکی کلاسامو نمیرم، یواشکی خیانت هم میکنم، یواشکی بعضیارو دوست می دارم، و خیلی یواشکی هایی که نمیشه اینجا هم گفت! 21 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ ( من هم یواشکی مشروط میشم، یواشکی کلاسامو نمیرم، یواشکی خیانت هم میکنم، یواشکی بعضیارو دوست می دارم، و خیلی یواشکی هایی که نمیشه اینجا هم گفت! درسته. منم خیلی از یواشکی هامو نگفتم. ولی از اونجا که دهنم چفت و بست نداره میدونم که تا آخر تاپیک خودمو لو خواهم داد. 11 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ بعضیا یواشکی اختلاس میکنن بعضی از اختلاسا هم یواشکی گندش در میاد 13 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ بعضی ها رو هم دیدم که یواشکی تو دلشون به هر چی که میبینند می خندن. این قشر از ادما بنظرم خیلی قوی و تکامل یافته اند. بدبختی منم یواشکی حرصم میگیره. یه بار هم بخاطر همین عادتم یه سکته ناقص هم کردم و خوب شدم ولی بازم حیا ندارم و همش یواشکی حرص میخورم. 14 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ بعضیارو هم دیدم خوب پست میدن، تو عالم مجازی خیلی عادم خوب و گلی هستن، یعنی این افراد در عالم مجازی به معصومیه مریم هستن، ولی تو واقعیت، یواشکی شخصیت واقعیشون یه چیز دیگست، انگار نه انگار همین بود که تو این تاپیکا و وال فیس بوکش همش گل و بلبل و چه چه بود! 10 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ بعضیارو هم دیدم خوب پست میدن، تو عالم مجازی خیلی عادم خوب و گلی هستن، یعنی این افراد در عالم مجازی به معصومیه مریم هستن، ولی تو واقعیت، یواشکی شخصیت واقعیشون یه چیز دیگست، انگار نه انگار همین بود که تو این تاپیکا و وال فیس بوکش همش گل و بلبل و چه چه بود! شایدم با این کارشون میخوان یواش یواش تمرین کنن که بچه خوبی بشن. یعنی ممکن نیست؟ :yes: 5 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من یه زمانی یواشکی نماز میخوندم الان یواشکی سیگار میکشم.شاید تنها کار یواشکیم الان همین باشه.البت اونم به خاطر احترام هست 13 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من یواشکی سیگار، یواشکی الکل؛ یواشکی ... بقیش رو نمیشه گفت 12 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من یواشکی سیگار، یواشکی الکل؛ یواشکی ... بقیش رو نمیشه گفت منو دلم لک زده واسه دیدن و خوندن همونایی که نمیشه گفت. 7 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ منو دلم لک زده واسه دیدن و خوندن همونایی که نمیشه گفت. احتمالا اون سه نقطه، وجه مشترک خیلی از ماها باشه 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ خوب اگر بگم که دیگه یواشکی نست علنی میشه چرا همش کارهای بد و فکر می کنید که باید یواشکی انجام داد؟کارهای خوبی هم هست که بعضی ها یواشکی انجامش میدن.خوش به حالشون! 15 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ احتمالا اون سه نقطه، وجه مشترک خیلی از ماها باشه درسته داداش. ولی من فک کردم تو دنیای مجازی میشه پرده از اسرار اون سه نقطه برداشت. بذار خودم یه پرده شو کنار بزنم. من یواشکی با یه نفر جدی صحبت میکنم ولی خودشم نمیدونه که چقد عاشقشم. وقتی میبینمش تا مدتی اسمم هم یادم میره. عادت کردم که همینطوری یواشکی بپرستمش. آره درست خوندین . من اونو یواشکی میپرستم. :icon_pf (34): 15 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ این نوار ابزار تشکر منم یواشکی کار میکنه بعدشم یواشکی محو میشه. منم مجبورم بدینوسیله از داداش هادی و داداش حامد و سارای عزیز و همه دوستان که لطف میکنن و میهمان این تاپیک میشن تشکر جانانه ای داشته باشم. مرسی 5 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ این نوار ابزار تشکر منم یواشکی کار میکنه بعدشم یواشکی محو میشه. منم مجبورم بدینوسیله از داداش هادی و داداش حامد و سارای عزیز و همه دوستان که لطف میکنن و میهمان این تاپیک میشن تشکر جانانه ای داشته باشم. مرسی این بیماری نسل ماست ترس از ابراز وجود. همه چیز یواشکی حتی نفس کشیدن هم 6 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ يواشكي گريه مي كنم يواشكي مي خندم يواشكي خوشحالم يواشكي غمگينم يواشكي ميرم خريد يواشكي غذا ميخورم يواشكي غذا نميخورم يواشكي كلاسو جيم ميزنم يواشكي بابامو مي پيچونم:biggrin: و خلاصه يواشكي زنده ام و نفس ميكشم حالا موندم چه كاريمو يواشكي انجام نميدم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 11 لینک به دیدگاه
متین 390 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ یواشکییییییییی؟؟؟ هیسسسسسسسسسسسس!!! نمیشه بگم که ! اونوقت دیگه یواشکی نیس! 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ میبینم که دوستان جمیعا سیگاری تشریف دارن/ خب منم سیگار میکشم منتها خانواده میدونن ولی جلوی خانواده نمیکشم 10 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ الان که فکر کردم به جون خودم من کاری رو تا به حال یواشکی نکردم :JC_thinking::JC_thinking: چرا خبببببببببببببببببببب.....من احساس کردم یهویی معیوبم 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ اون وقتا که مجرد بودم خیلی مشروب یواشکی فیلم یواشکی رمان چیز دار یواشکی ولی الان هیچ کار یواشکی انجام نمیدم 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده