Fakur 9754 ارسال شده در 24 دی، 2011 هر کسي تو زندگيش يه حيطه ي يواشکي داره يعني يه کارايي ميکنه که دوست نداره بقيه اعضاي خانواده ازش باخبر بشن و يواشکي اونارو انجام ميده هر کيم که بگه نه من هيچ کاريمو قايمکي انجام نميدم به نظر من دروغ ميگه حالا يکي يواشکي سيگار ميگشه,يکي شوهر داره ها اما خوب يواشکي ي دوست پسرم داره,,يکي يواشکي عمل داره,يکي يواشکي سلام میده,يکي يواشکي بچه سقط مي کنه و خلاصه خيلي چيزا شما يواشکي چه کارايي مي کنيد? من خودم يواشکي سيگاريم يواشکي الکليم يواشکي عاشق ميشم يواشکي فارغ يواشکي گريه مي کنم, يواشکي مشروط ميشم,يواشکي.....هيسسسسسسسس! 33
El Roman 31720 ارسال شده در 24 دی، 2011 من هم یواشکی مشروط میشم، یواشکی کلاسامو نمیرم، یواشکی خیانت هم میکنم، یواشکی بعضیارو دوست می دارم، و خیلی یواشکی هایی که نمیشه اینجا هم گفت! 21
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 ( من هم یواشکی مشروط میشم، یواشکی کلاسامو نمیرم، یواشکی خیانت هم میکنم، یواشکی بعضیارو دوست می دارم، و خیلی یواشکی هایی که نمیشه اینجا هم گفت! درسته. منم خیلی از یواشکی هامو نگفتم. ولی از اونجا که دهنم چفت و بست نداره میدونم که تا آخر تاپیک خودمو لو خواهم داد. 11
El Roman 31720 ارسال شده در 24 دی، 2011 بعضیا یواشکی اختلاس میکنن بعضی از اختلاسا هم یواشکی گندش در میاد 13
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 بعضی ها رو هم دیدم که یواشکی تو دلشون به هر چی که میبینند می خندن. این قشر از ادما بنظرم خیلی قوی و تکامل یافته اند. بدبختی منم یواشکی حرصم میگیره. یه بار هم بخاطر همین عادتم یه سکته ناقص هم کردم و خوب شدم ولی بازم حیا ندارم و همش یواشکی حرص میخورم. 14
El Roman 31720 ارسال شده در 24 دی، 2011 بعضیارو هم دیدم خوب پست میدن، تو عالم مجازی خیلی عادم خوب و گلی هستن، یعنی این افراد در عالم مجازی به معصومیه مریم هستن، ولی تو واقعیت، یواشکی شخصیت واقعیشون یه چیز دیگست، انگار نه انگار همین بود که تو این تاپیکا و وال فیس بوکش همش گل و بلبل و چه چه بود! 10
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 بعضیارو هم دیدم خوب پست میدن، تو عالم مجازی خیلی عادم خوب و گلی هستن، یعنی این افراد در عالم مجازی به معصومیه مریم هستن، ولی تو واقعیت، یواشکی شخصیت واقعیشون یه چیز دیگست، انگار نه انگار همین بود که تو این تاپیکا و وال فیس بوکش همش گل و بلبل و چه چه بود! شایدم با این کارشون میخوان یواش یواش تمرین کنن که بچه خوبی بشن. یعنی ممکن نیست؟ :yes: 5
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 24 دی، 2011 من یه زمانی یواشکی نماز میخوندم الان یواشکی سیگار میکشم.شاید تنها کار یواشکیم الان همین باشه.البت اونم به خاطر احترام هست 13
HaMeD-GibsoN 1859 ارسال شده در 24 دی، 2011 من یواشکی سیگار، یواشکی الکل؛ یواشکی ... بقیش رو نمیشه گفت 12
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 من یواشکی سیگار، یواشکی الکل؛ یواشکی ... بقیش رو نمیشه گفت منو دلم لک زده واسه دیدن و خوندن همونایی که نمیشه گفت. 7
HaMeD-GibsoN 1859 ارسال شده در 24 دی، 2011 منو دلم لک زده واسه دیدن و خوندن همونایی که نمیشه گفت. احتمالا اون سه نقطه، وجه مشترک خیلی از ماها باشه 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 24 دی، 2011 خوب اگر بگم که دیگه یواشکی نست علنی میشه چرا همش کارهای بد و فکر می کنید که باید یواشکی انجام داد؟کارهای خوبی هم هست که بعضی ها یواشکی انجامش میدن.خوش به حالشون! 15
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 احتمالا اون سه نقطه، وجه مشترک خیلی از ماها باشه درسته داداش. ولی من فک کردم تو دنیای مجازی میشه پرده از اسرار اون سه نقطه برداشت. بذار خودم یه پرده شو کنار بزنم. من یواشکی با یه نفر جدی صحبت میکنم ولی خودشم نمیدونه که چقد عاشقشم. وقتی میبینمش تا مدتی اسمم هم یادم میره. عادت کردم که همینطوری یواشکی بپرستمش. آره درست خوندین . من اونو یواشکی میپرستم. :icon_pf (34): 15
Fakur 9754 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 این نوار ابزار تشکر منم یواشکی کار میکنه بعدشم یواشکی محو میشه. منم مجبورم بدینوسیله از داداش هادی و داداش حامد و سارای عزیز و همه دوستان که لطف میکنن و میهمان این تاپیک میشن تشکر جانانه ای داشته باشم. مرسی 5
HaMeD-GibsoN 1859 ارسال شده در 24 دی، 2011 این نوار ابزار تشکر منم یواشکی کار میکنه بعدشم یواشکی محو میشه. منم مجبورم بدینوسیله از داداش هادی و داداش حامد و سارای عزیز و همه دوستان که لطف میکنن و میهمان این تاپیک میشن تشکر جانانه ای داشته باشم. مرسی این بیماری نسل ماست ترس از ابراز وجود. همه چیز یواشکی حتی نفس کشیدن هم 6
M.P.E.B 4852 ارسال شده در 24 دی، 2011 يواشكي گريه مي كنم يواشكي مي خندم يواشكي خوشحالم يواشكي غمگينم يواشكي ميرم خريد يواشكي غذا ميخورم يواشكي غذا نميخورم يواشكي كلاسو جيم ميزنم يواشكي بابامو مي پيچونم:biggrin: و خلاصه يواشكي زنده ام و نفس ميكشم حالا موندم چه كاريمو يواشكي انجام نميدم!:texc5lhcbtrocnmvtp8 11
متین 390 25 ارسال شده در 24 دی، 2011 یواشکییییییییی؟؟؟ هیسسسسسسسسسسسس!!! نمیشه بگم که ! اونوقت دیگه یواشکی نیس! 7
alimec 23102 ارسال شده در 24 دی، 2011 میبینم که دوستان جمیعا سیگاری تشریف دارن/ خب منم سیگار میکشم منتها خانواده میدونن ولی جلوی خانواده نمیکشم 10
persian_land 1035 ارسال شده در 24 دی، 2011 الان که فکر کردم به جون خودم من کاری رو تا به حال یواشکی نکردم :JC_thinking::JC_thinking: چرا خبببببببببببببببببببب.....من احساس کردم یهویی معیوبم 6
Avenger 19333 ارسال شده در 24 دی، 2011 اون وقتا که مجرد بودم خیلی مشروب یواشکی فیلم یواشکی رمان چیز دار یواشکی ولی الان هیچ کار یواشکی انجام نمیدم 11
ارسال های توصیه شده