Bana8 90 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ سلام . من شروع کردم به طراحی کامل یه ساختمون یک طبقه بتنی تو تری دی مکس . چون قراره به زودی یه ساختمون یک طبقه بتنی رو بسازم تجربه اولم هست و میخوام خیلی دقیق پیش برم که به مشکل بر نخورم . برای همین اومدم اول یه نقشه پیدا کردم و شروع کردم به طراحیش تو تری دی مکس که با اصول کار آشنا بشم و اگه مشکلی داشتم بچه های عمران و معماری بهم کمک کنن که برطرفش کنم ... === مراحل کارو به صورت قدم به قدم میزارم اگه مشکلی داشتم یا راه بهتری و ... بود بهم بگید که مشکلاتم رو بدونم ممنون ... قبل از هرچیزی مثل عکس زیر طول و عرض زمینم رو مشخص کردم و بعدش شروع کردم به گودبرداری زیربنای ساختمون زیر بنای ساختمون 11 متر و 80 سانتیمتر بود که سعی کردم به صورت منظم و به صورت دستی ( با بیل و کلنگ ) گودبرداری کنم سعی کردم تا حد امکان زمین تراز بشه و دقیق بشه که تو آکس بندی و شناژ گذاری به مشکل برنخورم به اندازه 1 متر و 20 سانتیمتر گودبرداری شده ( البته این فعلا چون مطمئن نبودم خیلی دقیق نیست ممکنه دوباره ویرایش کنم ) بعد از اینکه سعی کردم زمین رو به صورت منظم و دقیق گودبرداری کنم مثل تصویر زیر مرحله بتون مگر رو اجرا کردم به اندازه 10 سانت بتن مگر ریختم که زمین کامل تراز بشه . به این صورت کار کردم که اول 30 سانت از چپ و راست رو خالی گذاشتم که کارگر بتونه تو زمین حرکت کنه و بتن رو بتونه با استفاده از شمش دقیق صاف کنه . بعد از یه روز که بتن مگر سفت شد و آماده شد اون دوتا 30 سانت کناری هم دوباره بتن مگر ریختم و تراز کردم اینو هم میدونم که اگه هوا گرم یا خشک بود به مدت 10 ساعت باید بتن مگر رو مرطوب نگه داشت تا ترک نخوره ( اگه جای اشتباه کردم بهم بگید . یا اگه روش بهتری هست بگید ممنون ... ) بعد از اینکه کف زمین رو با 10 سانتیمتر بتن مگر پوشوندم مثل تصویر زیر شروع کردم به آکس بندی و سعی کردم خیلی دقیق محل پی گذاری ستون ها رو مشخص کنم ( برای علامت گذاری از اسپری رنگ استفاده کردم . البته همه با گچ اینکارو میکنن . ولی کدومش بهتره ؟ اسپری رنگ دقیق تر نیست ؟ ) خوب تا اینجا اگه اشتباهی نکردم و درست پیش رفتم بگید . چون تجربه اولم هست برام خیلی مهمه که خراب نکنم البته این نقشه ای که الان دارم طراحی میکنم نقشه اصلی نیست و این فقط برای اینکه که با اصول آشنا بشم 10 لینک به دیدگاه
Bana8 90 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ ادامه کار ( فونداسیون منفرد ) خوب شروع کردم به اجرای چشمه های فونداسیون تصویر شماره 1 تصویر شماره 2 بعد از این مرحله شروع کردم به پر کردن چشمه های فونداسیون با استفاده از خاک هایی که زمان گودبرداری ذخیره شده بود 8 لینک به دیدگاه
Bana8 90 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ چشمه های فونداسیون بالا یه سری مشکلاتی داشت که تو تصویر زیر برطرف شد 8 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ یه سوال چرا بتن مگر رو تو کل زمین کار کردی در حالی که فنداسیونت منفرده؟ 5 لینک به دیدگاه
Bana8 90 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ یه سوال چرا بتن مگر رو تو کل زمین کار کردی در حالی که فنداسیونت منفرده؟ سلام . درسته اینجا رو زیاد روی کردم . آخه فنی حرفه ای که میرفتم استاد میگفت من کل زمین رو بتن مگر میریزم که قشنگ تراز بشه البته اون منظورش واسه ساختمون های بالای 3-4 طبقه بود 5 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ سلام . درسته اینجا رو زیاد روی کردم . آخه فنی حرفه ای که میرفتم استاد میگفت من کل زمین رو بتن مگر میریزم که قشنگ تراز بشه البته اون منظورش واسه ساختمون های بالای 3-4 طبقه بود به نظرم مهم تراز بودن ستوناست این از همه نظرا هم که خوب باشه از لحاظ صرفه اقتصادی خوب نیست تو کار اجرایی 5 لینک به دیدگاه
Bana8 90 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۰ به نظرم مهم تراز بودن ستوناست این از همه نظرا هم که خوب باشه از لحاظ صرفه اقتصادی خوب نیست تو کار اجرایی یعنی به نظر شما فقط زیر ستون هارو بتن مگر بریزم یا اینکه زیر دیوارهای شناژ هم باید بتن مگر ریخته بشه ؟ 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۰ یعنی به نظر شما فقط زیر ستون هارو بتن مگر بریزم یا اینکه زیر دیوارهای شناژ هم باید بتن مگر ریخته بشه ؟ نه فقط زیر ستونها هر جا که فنداسیون داریم که منظورم شناژها رو هم شامل میشه ..... 3 لینک به دیدگاه
Bana8 90 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ ممنون . واسه آرماتور بندی برای یه ساختمون کوچیک یه طبقه از میلگرد شماره چند باید استفاده بشه ؟ 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ با درود دوست عزیز فکرکنم با توجه به رشته تحصیلی تون کارسختی پیش رو داشته باشید. برای طراحی ساختمان های اینچنینی باید علاوه بر داشتن معلومات پایه در زمینه طراحی سازه ؛ به نرم افزارهای ETABS و SAFE نیز وارد باشید . هر چند بصورت دستی هم طراحی انجام می شود ( فقط یه خورده وقت گیره ) بهرحال اگر می خواهید طراحی اصولی و دقیقی انجام دهید بنظرم ابتدا باید اصول طراحی را یاد بگیرید که کار وقت گیر و زمان بری است . فکر کنم زیر بنای ساختمان را اشتباه نوشتید ؟ حالا چرا با تری دی مکس مگه اتوکد جواب نمیده ؟ از توضیحات آرانوس هم ممنونم 4 لینک به دیدگاه
Bana8 90 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۰ با درود دوست عزیز فکرکنم با توجه به رشته تحصیلی تون کارسختی پیش رو داشته باشید. برای طراحی ساختمان های اینچنینی باید علاوه بر داشتن معلومات پایه در زمینه طراحی سازه ؛ به نرم افزارهای ETABS و SAFE نیز وارد باشید . هر چند بصورت دستی هم طراحی انجام می شود ( فقط یه خورده وقت گیره ) بهرحال اگر می خواهید طراحی اصولی و دقیقی انجام دهید بنظرم ابتدا باید اصول طراحی را یاد بگیرید که کار وقت گیر و زمان بری است . فکر کنم زیر بنای ساختمان را اشتباه نوشتید ؟ حالا چرا با تری دی مکس مگه اتوکد جواب نمیده ؟ از توضیحات آرانوس هم ممنونم سلام ممنون ... راستش من نمیخوام طراحی یه ساختمون رو انجام بدم بلکه فقط میخوام یه ساختمون رو از روی نقشه ای که دارم پیاده کنم یعنی با اصول کلیش آشنا بشم ولی نمیخوام که مثلا نقشه کشی کنم یا از خودم فونداسیون بزنم و این کارها بنایی رو تا حدی بلدم و دیوار کشی رو هم تا حد خوبی بلدم و انواع دیوارهارو به صورت تراز میتونم بزنم اما یه سری چیزها مثل نقشه خوانی رو کامل بلد نبودم یا ترتیب مراحل ساختمون سازی و ... که الان دارم سعی میکنم یاد بگیرم زیربنای ساختمون هم از نظر طولی منظورم بود واسه طراحی هم با نرم افزار تری دی مکس آشنایی بیشتری دارم که دیگه گفتم با همین بزنم البته تری دی مکس هم چیزی کم نداره و میشه واسه اینکار ازش استفاده کرد 4 لینک به دیدگاه
Bana8 90 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۰ سلام . خوب بریم سراغ مرحله بعدی کار ... با توجه به اینکه فونداسیون من نواری بود و من تبدیلش کردم به منفرد پس فعلا مرحله آرماتور بندی رو انجام نمیدم و فقط میلگردهای انتظار ستون هارو میزارم ! چون آرماتور بندی باید دقیقا مثل نقشه باشه و الان من نمیتونم از خودم یه آرماتور بندی بسازم و به خاطر همین کلا این قسمت رو میزارم واسه وقتی که نقشه اصلی رو میخوام بزنم خوب برفرض اینکه آرماتور بندی انجام شده شروع کردم به مرحله بتن ریزی و میلگردهای ستون های انتظار هم از سطج پی 1 متر ارتفاع دارن واسه میلگردهای انتظار از میلگرد 12 استفاده شده ... عکس زیر 5 لینک به دیدگاه
Bana8 90 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۰ میرسیم به مرحله تکمیل میلگردهای ستون های انتظار و بتن ریزی . به گفته مهندس رضا واسه رسیدن به ارتفاع سقف 2.70 ارتفاع میلگردهارو 4.5 متر قرار دادم 1 بعد از وصل کردن میلگردها و آماده شدنشون قالب های مخصوص بتن ریزی رو مثل عکس زیر نصب کردم که مرحله بتن ریزی رو انجام بدم البته تو تصویر زیر کلاف های ستون ها کار گذاشته نشده که حالا شما فرض کنید کلاف گذاری شده و کاملا آماده بتن ریزیه ... یه موضوع دیگه اینکه قالب هارو به روغن سوخته آغشته کردم که موقع برداشت قالب ها راحت از بتن جدا بشه 2 بعد از اینکار هم که شروع کردم به بتن ریزی و بعد از مقاوم شدن بتن ها قالب هارو جمع کردم که شد مثل تصویر زیر 3 4 مرحله بعدی کرسی چینی هستش و تیرریزی و کف سازی ساختمون ... البته یه اشتباهی که اینجا کردیم این بود که 80 سانت ارتفاع کف ساختمون از تراز نقطه 0 رو حساب نکردیم یعنی الان ساختمون دقیقا رو سطح زمین باید قرار بگیره که واسه یه ساختمون جدید ساز این خیلی ضایع میشه حداقل باید 80 سانت از زمین بالاتر باشه ساختمون تا اگه سیل یا بارون شدید اومد آب وارد ساختمون نشه و ... 5 لینک به دیدگاه
Bana8 90 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۰ مرحله بعدی یعنی کرسی چینی رو هم مثل تصویر زیر به ارتفاع 50 سانت انجام دادم و روش هم با عایق قیر پوشوندم ... 1 بعد از کرسی چینی هم کف سازی رو شروع کردم . به گفته مهندس رضا اول 20 سانت بلوکاژ رو اجرا کردم و سنگ ریزه هارو ریختم بعدش هم واسه پر شدن و تراز شدنش یه مقدار خاک ریختم روشون و بعدش هم 5 سانت شن ریختم که کامل تراز بشه بعد از این هم 2.5 سانت ملات ماسه و سیمان ریختم و کل کف رو کاشی کاری کردم 2 البته چون بیش از حد زیادی گودبرداری کردم کف ساختمون تقریبا رو نقطه 0 قرار گرفت که کلا ساختمون رو بی ارزش کرد این باعث شد تو واقعیت دیگه همچین اشتباهی نکنم . چون یه همچین اشتباهی رو ساختمون واقعی خسارت های وحشتناکی داره 4 لینک به دیدگاه
Bana8 90 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ انجمن چرا اینجوری شده ؟ نه کسی نظر میده نه کسی اشکالات کارو میگه نه هیچی 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ انجمن چرا اینجوری شده ؟ نه کسی نظر میده نه کسی اشکالات کارو میگه نه هیچی دوست من اگه تاپیکتو تبلیغ میکردی شاید با استقبال بیشتری روبرو میشد اگه همینطو ر تا آخر کار بخوای پیش ببری سعی میکنم تو تبلیغ کمکت کنم چیزایی که به ذهنم میرسه اینکه وقتی میلگردای ستونارو نصب کردی خاموتای دورش رو اجرا نکردی .... برای میلگردای عمودی باید در فاصله تقریبا هر 15 تا 20 سانتیمتر خاموت رو اجرا کنی دوستان دیگه رو اندازه دقیقش امیدوارم اظهار نظر کنند.... ضمن اینکه کفسازی نهایی یعنی سرامیک یا موارد مشابه در انتها اجرا میشه بعد از اجرای دیوارها و تیغه بندی های داخلی .... الان اجراش اصولی نیست... 1 لینک به دیدگاه
Bana8 90 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۰ سلام ممنون . درسته در مورد کلاف های ستون تو پست 14 به این موضوع کلاف گذاری اشاره کردم که مثلا فرض رو بر این بگیریم که اجرا شده در مورد اجرای موزایک کف هم کاملا درسته الان زود بود و باید میذاشتم واسه آخر کار 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده