Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ خب نظر سنجی به پایان رسید و نتایج اینی شد که میبیند: آخه عروس گلممم،واسه چی برای من بوق میزنی،هان؟ 725.93% اگر درختی... 622.22% اندازه سوسک هم نیستیم!!! 414.81% ...ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴ ... 1244.44% چجوری خودکشی میکنین؟؟؟! 311.11% تحلیل لبخند یک پیانیست!!! 1140.74% من گوساله ام 1451.85% ﻣﻌﺮﻓﯽ ﺗﺎﺑﻌﯽ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ))ﺩﺭﺻﺪﺟﺬﺍﺑﻴﺖ(( ﺗﺎﭘﯿﻜﻬﺎﯼ ﮔﻔﺘﮕﻮ ﺁﺯﺍﺩ 414.81% بله همانطور که می بینید تاپیک "من گوساله ام" تاپیک مشترک بزرگمهر حسین پور و جیمی نیوترون (:lol:)، تونست مقام اول رو به خودش اختصاص بده. :53tnkbetm2eof1u84pj بعد از این تاپبک ، تاپیک جالب ...ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴ ... از شادمهرباز تونست رای بیاره. و تاپیک خلاقانه تحلیل لبخند یک پیانیست از پیانست در رقابتی تنگاتنگ با تاپیک قبلی تونست سوم بشه. شقایق قول داده این تاپیک ها رو ببره تو گفتگوی ویژه که امیدواریم خالی نبسته باشه. شقایق جان نظرسنجی رو ببند، اما بذار تاپیک باز باشه ... چاکرم نوکرم. 8 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ بزرگمهر,جیمی؛با هم رو سکوی اول وایسادین دست همو سفت بگیرین نیفته یکیتون:biggrin: شادمهر و پیانیست هم تبریک دس همتون درد نکنه که اول میخندونین بعد مخمونو میفرستین تو چرخ گوشت:biggrin::lol::JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۱ 10 اکتبر 2012 کی اینجا جایزه ایگنوبل گرفت ؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده