Ssara 14641 ارسال شده در 25 دی، 2011 گمون کنم کاندیدا تموم شدن؟! من رای گیری می خوام! :texc5lhcbtrocnmvtp8 2
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 25 دی، 2011 تاپیکی که بر اساس خلاقیت یک فرد و توسط ذهن خودش نوشته شده باشه،در این طرح اهمیت داره یا شامل هر تاپیکی که حاصل کار دیگران باشه اما اینجا کوپی شده هم میشه؟ به نظرم اگه فقط تاپیک هایی که همه جملاتش از خود فرد باشه در این طرح شرکت کنه بهتر باشه. چون ما در اینصورت جایزه را به اندیشه اون فرد میدیم،نه به کس دیگری. 7
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 25 دی، 2011 [h=2]*تاپیـک حرفه ای ها *راهکار و روشهایی برای پیچیدن و دور زدن هرچی که به ذهن برسه _پیچ گوشتی نو اندیشان[/h] این تاپیکم جزو اسکار دارهای سالهای پیاپی 88-89- بوده و اولین تاپیک من هی آوردمش بالا یادش بخیر..... 8
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 25 دی، 2011 تاپیکی که بر اساس خلاقیت یک فرد و توسط ذهن خودش نوشته شده باشه،در این طرح اهمیت داره یا شامل هر تاپیکی که حاصل کار دیگران باشه اما اینجا کوپی شده هم میشه؟به نظرم اگه فقط تاپیک هایی که همه جملاتش از خود فرد باشه در این طرح شرکت کنه بهتر باشه. چون ما در اینصورت جایزه را به اندیشه اون فرد میدیم،نه به کس دیگری. بله بنده با شما موافقم. و تاپیکهایی رو در نظر سنجی قرار میدهم که حاصل دست خود بچه ها باشه. 4
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 25 دی، 2011 تاپیک هایی در نظر سنجی قرار خواهند گرفت که کپی پیست نباشند. 4
شقایق31 40377 ارسال شده در 25 دی، 2011 اینم دوس میدارم با چه حس خاصی نوشتم یادش بخیرhttp://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=44313&p=417551#post417551 4
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 25 دی، 2011 اینم دوس میدارم با چه حس خاصی نوشتم یادش بخیر شقایق جان دقیقا چی؟ 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 25 دی، 2011 شقایق جان دقیقا چی؟ :vahidrk:آدم مادر زنش و به اسم کوچیک صدا نمیکنهویرایشیدم 1
Aartemis 6639 ارسال شده در 25 دی، 2011 من گوساله ام - کمیک استریپهای بزرگمهر حسین پور( پ.ن نترون بیشتر تاپیکایی که میزنی دوست دارم اما اینا انتخاب کردم ) آخه عروس گلممم،واسه چی برای من بوق میزنی،هان؟ (اسی در عین ناباوری فقط دو تا از تاپیکایی که زدی دوست نداشتم !!) 3
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 25 دی، 2011 تاپیک هایی که می توانند در نظرسنجی قرار گیرند. (تاپیک های خلاقانه خود استارتر و کپی نبودن از جای دیگر) ببخشید اگر بعضی از تاپیکهایی که معرفی کردید یا فکر میکنید خوبه رو توی لیست نذاشتم ... به هر حال من از روی معیارهای خودم قضاوت کردم. در هر صورت امیدوارم نتیجه اش مطلوب باشه. آخه عروس گلممم،واسه چی برای من بوق میزنی،هان؟ ----- اسی اگر درختی... ----- وافن اندازه سوسک هم نیستیم!!! ----- شقایق ...ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴ ... ----- شادمهرباز چجوری خودکشی میکنین؟؟؟! ----- عطربارون تحلیل لبخند یک پیانیست!!! ----- پیانیست من گوساله ام ----- بزرگمهر حسین پور (خیلی با خودم کلنجار رفتم که تاپیک من گوساله ام رو بذارم یا نذارم چون به جورایی کپی و پیست بود، اما خب ازش استقبال شد تو این تاپیک و تصمیم گرفتم با اسم بزرگمهر بذارم تو نظرسنجی) معرفی تابعی براي محاسبه ((درصد جذابيت)) تاپیكهای گفتگو آزاد --- شادمهرباز 8
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 دی، 2011 اون یکی تاپیک شادمهر که خیلی بهتر و ابتکاری تر بود به جای این تاپیک اسی تاپیک جدیدش رو بذاری بهتره 3
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 25 دی، 2011 گوساله واقعا حیف بود نذارینش! من بهش رای دادم.از جمعه که خوندمش تا الان همچنان از فکرش در نیامدم.هدف جایزه انتخاب همچین تاپیکیه دیگه؟ 3
Ehsan 112346 ارسال شده در 25 دی، 2011 چرا منو تو این وقعیت میذاری آخه !!! من امروز تو مترو صندلی خالی گیرم اومده و حسابی الان خر کیف هستم. نمیتونم به خودم رای بدم که،عروس گلممم ازم دلخور میشه. ولی انصافا کار بزرگمهر عالی بود. 4
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 25 دی، 2011 اون یکی تاپیک شادمهر که خیلی بهتر و ابتکاری تر بود به جای این تاپیک اسی تاپیک جدیدش رو بذاری بهتره در مورد تاپیک شادمهر به شقایق گفتم که اضافه کنه. ولی در مورد تاپیک اسی، بیشتر بچه ها اینو معرفی کرده بودند. 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 دی، 2011 در مورد تاپیک شادمهر به شقایق گفتم که اضافه کنه.ولی در مورد تاپیک اسی، بیشتر بچه ها اینو معرفی کرده بودند. خب اگه اون اضافه بشه به خاطر سطح بالای ابتکار من به اون رای میدم اول سپس به گوساله اگه گوساله کار خودت بود رای اول مال تو بود 5
شقایق31 40377 ارسال شده در 26 دی، 2011 دوستان نظرتون چیه تاپیکی که رای بالا رو آورد با اجازه استارترش منتقلش کنیم بخش ویژه تالار آزاد؟:JC_thinking: 3
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 26 دی، 2011 دوستان نظرتون چیه تاپیکی که رای بالا رو آورد با اجازه استارترش منتقلش کنیم بخش ویژه تالار آزاد؟:JC_thinking: به نظر من همه این تاپیک ها پتانسیلش رو دارن. 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 26 دی، 2011 به نظر من همه این تاپیک ها پتانسیلش رو دارن. با مدیران تالارمشورت میکنم اگر موافق بودن انتقال میدیم:yes: 3
Fakur 9754 ارسال شده در 26 دی، 2011 دوستان نظرتون چیه تاپیکی که رای بالا رو آورد با اجازه استارترش منتقلش کنیم بخش ویژه تالار آزاد؟:JC_thinking: ممکنه یه برنامه بذارید برای تاپیکهای بعد این؟ یعنی تاپیکهای گذشته نه . تاپیکهایی که از این به بعد زده میشه؟ همش داریم تو گذشته سیر میکنیم. :yes: 1
ارسال های توصیه شده