Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ گمون کنم کاندیدا تموم شدن؟! من رای گیری می خوام! :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ تاپیکی که بر اساس خلاقیت یک فرد و توسط ذهن خودش نوشته شده باشه،در این طرح اهمیت داره یا شامل هر تاپیکی که حاصل کار دیگران باشه اما اینجا کوپی شده هم میشه؟ به نظرم اگه فقط تاپیک هایی که همه جملاتش از خود فرد باشه در این طرح شرکت کنه بهتر باشه. چون ما در اینصورت جایزه را به اندیشه اون فرد میدیم،نه به کس دیگری. 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ [h=2]*تاپیـک حرفه ای ها *راهکار و روشهایی برای پیچیدن و دور زدن هرچی که به ذهن برسه _پیچ گوشتی نو اندیشان[/h] این تاپیکم جزو اسکار دارهای سالهای پیاپی 88-89- بوده و اولین تاپیک من هی آوردمش بالا یادش بخیر..... 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ تاپیکی که بر اساس خلاقیت یک فرد و توسط ذهن خودش نوشته شده باشه،در این طرح اهمیت داره یا شامل هر تاپیکی که حاصل کار دیگران باشه اما اینجا کوپی شده هم میشه؟به نظرم اگه فقط تاپیک هایی که همه جملاتش از خود فرد باشه در این طرح شرکت کنه بهتر باشه. چون ما در اینصورت جایزه را به اندیشه اون فرد میدیم،نه به کس دیگری. بله بنده با شما موافقم. و تاپیکهایی رو در نظر سنجی قرار میدهم که حاصل دست خود بچه ها باشه. 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ تاپیک هایی در نظر سنجی قرار خواهند گرفت که کپی پیست نباشند. 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ اینم دوس میدارم با چه حس خاصی نوشتم یادش بخیرhttp://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=44313&p=417551#post417551 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ اینم دوس میدارم با چه حس خاصی نوشتم یادش بخیر شقایق جان دقیقا چی؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ شقایق جان دقیقا چی؟ :vahidrk:آدم مادر زنش و به اسم کوچیک صدا نمیکنهویرایشیدم 1 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من گوساله ام - کمیک استریپهای بزرگمهر حسین پور( پ.ن نترون بیشتر تاپیکایی که میزنی دوست دارم اما اینا انتخاب کردم ) آخه عروس گلممم،واسه چی برای من بوق میزنی،هان؟ (اسی در عین ناباوری فقط دو تا از تاپیکایی که زدی دوست نداشتم !!) 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ تاپیک هایی که می توانند در نظرسنجی قرار گیرند. (تاپیک های خلاقانه خود استارتر و کپی نبودن از جای دیگر) ببخشید اگر بعضی از تاپیکهایی که معرفی کردید یا فکر میکنید خوبه رو توی لیست نذاشتم ... به هر حال من از روی معیارهای خودم قضاوت کردم. در هر صورت امیدوارم نتیجه اش مطلوب باشه. آخه عروس گلممم،واسه چی برای من بوق میزنی،هان؟ ----- اسی اگر درختی... ----- وافن اندازه سوسک هم نیستیم!!! ----- شقایق ...ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴ ... ----- شادمهرباز چجوری خودکشی میکنین؟؟؟! ----- عطربارون تحلیل لبخند یک پیانیست!!! ----- پیانیست من گوساله ام ----- بزرگمهر حسین پور (خیلی با خودم کلنجار رفتم که تاپیک من گوساله ام رو بذارم یا نذارم چون به جورایی کپی و پیست بود، اما خب ازش استقبال شد تو این تاپیک و تصمیم گرفتم با اسم بزرگمهر بذارم تو نظرسنجی) معرفی تابعی براي محاسبه ((درصد جذابيت)) تاپیكهای گفتگو آزاد --- شادمهرباز 8 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ اون یکی تاپیک شادمهر که خیلی بهتر و ابتکاری تر بود به جای این تاپیک اسی تاپیک جدیدش رو بذاری بهتره 3 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ گوساله واقعا حیف بود نذارینش! من بهش رای دادم.از جمعه که خوندمش تا الان همچنان از فکرش در نیامدم.هدف جایزه انتخاب همچین تاپیکیه دیگه؟ 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ چرا منو تو این وقعیت میذاری آخه !!! من امروز تو مترو صندلی خالی گیرم اومده و حسابی الان خر کیف هستم. نمیتونم به خودم رای بدم که،عروس گلممم ازم دلخور میشه. ولی انصافا کار بزرگمهر عالی بود. 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ اون یکی تاپیک شادمهر که خیلی بهتر و ابتکاری تر بود به جای این تاپیک اسی تاپیک جدیدش رو بذاری بهتره در مورد تاپیک شادمهر به شقایق گفتم که اضافه کنه. ولی در مورد تاپیک اسی، بیشتر بچه ها اینو معرفی کرده بودند. 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ در مورد تاپیک شادمهر به شقایق گفتم که اضافه کنه.ولی در مورد تاپیک اسی، بیشتر بچه ها اینو معرفی کرده بودند. خب اگه اون اضافه بشه به خاطر سطح بالای ابتکار من به اون رای میدم اول سپس به گوساله اگه گوساله کار خودت بود رای اول مال تو بود 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ دوستان نظرتون چیه تاپیکی که رای بالا رو آورد با اجازه استارترش منتقلش کنیم بخش ویژه تالار آزاد؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ دوستان نظرتون چیه تاپیکی که رای بالا رو آورد با اجازه استارترش منتقلش کنیم بخش ویژه تالار آزاد؟:JC_thinking: به نظر من همه این تاپیک ها پتانسیلش رو دارن. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ به نظر من همه این تاپیک ها پتانسیلش رو دارن. با مدیران تالارمشورت میکنم اگر موافق بودن انتقال میدیم:yes: 3 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ دوستان نظرتون چیه تاپیکی که رای بالا رو آورد با اجازه استارترش منتقلش کنیم بخش ویژه تالار آزاد؟:JC_thinking: ممکنه یه برنامه بذارید برای تاپیکهای بعد این؟ یعنی تاپیکهای گذشته نه . تاپیکهایی که از این به بعد زده میشه؟ همش داریم تو گذشته سیر میکنیم. :yes: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده