Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ خوشحالی معکوس! من یک گوساله ام [h=3] آخه عروس گلممم،واسه چی برای من بوق میزنی،هان؟ [/h][h=3]همش تقصیر اسکندر و عربا و مغولا و انگلیس و آمریکا و حکومتمونه![/h] اینام نظر من بود! 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ من هم دوتا تاپیک میدم،البته تاپیک های من به کسی درسی ندادن، فقط خنده ای لحظه ای بر نوشته های یک دلقک بودن: آخه عروس گلممم،واسه چی برای من بوق میزنی،هان؟ [h=1]سفرنامه کاشان-برگ زرینی بر تارک انجمن نواندیشان[/h] 13 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ من این و دوس دارم خودم خیلی به فکر رفتم www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=62050&highlight= 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ من تمام تاپیک های اسی رو دوست دارم واقعا خیلی هاشون خنده دار و در عین حال بسیار پر باره و ادم رو به فکر فرو میبره :5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ تايپيكهاي كه دوستان معرفي كردند بسيار جالب بودند..بسي حيظيديم.. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ همون گوساله کوچولو و بابا بزرگش برام خیلی خیلی جالب و درعین حال دردناک بود 6 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ منم این تاپیکای خودم و معرفی میکنم :biggrin: پیام خوش آمدگویی در پروازهای ایرانی موزه لوور ایران مدیریت جهان در دست ماست! 9 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ دید زدن دخترها به این راحتی ها هم نیست ! :biggrin: 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ تاپیک ...ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴ ... از شادمهرباز عزیز 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ دید زدن دخترها به این راحتی ها هم نیست ! :biggrin: مدیریت جهان در دست ماست! http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=62050&highlight= آخه عروس گلممم،واسه چی برای من بوق میزنی،هان؟ سفرنامه کاشان-برگ زرینی بر تارک انجمن نواندیشان خوشحالی معکوس! برای مسابقه این تاپیک ها نیز تاپیک های مناسبی هستند. 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ اینم خیلی خوبه :biggrin: http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=44884&highlight= 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ پس این تنکسهایی که از تاپیکای قدیمی بهمون میرسه از این تاپیک داره آب میخوره ؟! :biggrin: من هی میگم چی شده ملت دارن تاپیک زیر خاکی میخونن هی تنکس میزنن!! ایول داری neutron جون:icon_pf (44): 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ پس این تنکسهایی که از تاپیکای قدیمی بهمون میرسه از این تاپیک داره آب میخوره ؟! :biggrin: من هی میگم چی شده ملت دارن تاپیک زیر خاکی میخونن هی تنکس میزنن!! ایول داری neutron جون:icon_pf (44): :texc5lhcbtrocnmvtp8 قراره تاپیکهایی رو معرفی کنیم واسه جایزه ایگنوبل. توام یه چندتا معرفی کن. باشد که کاربرهای جدید ببنند قدیمیا که میخواستن تاپیک بزنن چه قدر وقت میذاشتن. 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ :texc5lhcbtrocnmvtp8قراره تاپیکهایی رو معرفی کنیم واسه جایزه ایگنوبل. توام یه چندتا معرفی کن. باشد که کاربرهای جدید ببنند قدیمیا که میخواستن تاپیک بزنن چه قدر وقت میذاشتن. این شادی که به فکر نیست مگه من برم تاپیکای خودشم بگردم !! :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ اگر درختی... از وافن خوشگله. 3 لینک به دیدگاه
qholi 149 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ آقا قلی اول سلام میکنه! آقا قلی جایزه دوس داره!:biggrin: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ اینا میتونن باشن؟؟:JC_thinking: تغییر طاق لعنتی از چی ساخته شده؟ 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ منم که هیچی ... همش تاپیک آموزشی دارم ... 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ منم که هیچی ... همش تاپیک آموزشی دارم ... ایضا....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده