رفتن به مطلب

نواندیشان جایزه "ایگنوبل" می دهد...

Neutron

به کدامیک از تاپیک های زیر جایزه "ایگنوبل" میدهید؟  

61 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. به کدامیک از تاپیک های زیر جایزه "ایگنوبل" میدهید؟

ارسال های توصیه شده

جایزه ایگنوبل (به انگلیسی: Ig Nobel Prize) تقلیدی طنزآمیز از جایزه نوبل است که همه ساله در اوایل اکتبر (تقریباً در زمان اعلام نتایج جایزه نوبل) به ۱۰ دستیابی برتر که ابتدا باعث خنده و سپس به فکر فرو رفتن مردم می‌شود، اعطا می‌شود. این جایزه توسط مجلهٔ طنز علمی سالنامهٔ تحقیقات غیرمحتمل سازمان‌دهی می‌شود.

proxy?container=accel&gadget=www.improbable.com&debug=0&nocache=0&v=f5vhfb0sd6dqngf0kg53j7nqr8&rooe=1&html_tag_context=img&url=http%3A%2F%2Fwww.improbable.com%2Fstinkers%2Fstinker-250.gif

نماد جایزه ایگنوبل

انجمن کامپیوتر هاروارد، انجمن علمی-تخیلی هاروارد-رادکلیف و انجمن دانشجویان فیریک هاروارد از حامیان جایزه ایگنوبل هستند.

در سال 2011 جوایز ایگنوبل به شرح زیر به برندگان اعطا شد:

طالع‌بینانی که پایان جهان را پیش‌بینی کرده بودند و پیش‌بینی‌شان اشتباه از آب درآمد،

دانشمندانی که از ترب ژاپنی برای هشدار آتش به افراد خواب استفاده کرده‌اند،

پژوهشگرانی که به بررسی چگونگی اثر فوریت ادراری بر تصمیم‌گیری افراد پرداخته بودند،

پژوهشگرانی که نشان داده بودند پرتاب کنندگان دیسک دچار سرگیجه می‌شوند، اما پرتاب کنندگان چکش نه ،

و دانشمندانی که شواهدی از خمیازه مسری در لاک‌پشت‌های پاقرمز نیافته بودند از جمله برندگان جایزه ایگ نوبل 2011 بودند.

هدف این تاپیک چیست؟

از آنجا که انجمن نواندیشان یک انجمن علمی - پژوهشی است، ما نیز بر آن شدیم تا جایزه ی ایگنوبل اهدا نمائیم.

هدف این تاپیک پیدا کردن تایپک های خلاقانه ایست که ابتدا باعث خنده و سپس به فکر فرو رفتن کاربران شده است.

این تاپیک ها را در این جستار معرفی کنید تا برترین تاپیک ها در نظر سنجی قرار داده شوند، و جایزه ی ایگنوبل نواندیشان 1390 که در واقع لوح تقدیر زیر است به ایشان تقدیم شود:

yh16ziwcnqbaeojjdd3.jpg

تاپیک های برتر برای شرکت در نظرسنجی:

1- آخه عروس گلممم،واسه چی برای من بوق میزنی،هان؟ ----- اسی

2- اگر درختی... ----- وافن

3- اندازه سوسک هم نیستیم!!! ----- شقایق

4- ...ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴ ... ----- شادمهرباز

5- چجوری خودکشی میکنین؟؟؟! ----- عطربارون

6- تحلیل لبخند یک پیانیست!!! ----- پیانیست

7- من گوساله ام ----- بزرگمهر حسین پور

8-معرفی تابعی براي محاسبه ((درصد جذابيت)) تاپیكهای گفتگو آزاد --- شادمهرباز

امکان انتخاب چندگانه نیز وجود دارد.

موفق و موید باشید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 45
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 83
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

برندگان جایزه ایگنوبل 2010:

جایزه مهندسی

کارینا آسویدو وایت‌هاوس و اگنس روشا گاسلین از انجمن باغ‌وحش لندن و دایان ژندرون از انستیتو پلی‌تکنیک ملی مکزیک برای ابداع روش جمع‌آوری ترشحات بینی نهنگ‌ها با استفاده از هلی‌کوپتر کنترل از راه دور.

جایزه پزشکی

سیمون رایت‌ولد از دانشگاه آمستردام هلند و ایلیا ون‌بیست از دانشگاه تیلبورگ هلند برای کشف این موضوع که نشانه‌های آسم را می‌توان با سواری روی قطارهای هوایی شهربازی درمان کرد.

جایزه طراحی سیستم حمل‌ونقل

توشیوکی ناکاگاکی، آتسوشی ترو، سیجی تاکاگی، تتسو سایگوسا، کنتارو ایتو، کنجی یومیکی، ریو کوبایاشی از ژاپن و دن ببر، مارک فریکر از انگلستان برای استفاده از کپک لجن جهت تعیین مسیرهای بهینه نصب ریل راه‌آهن. از قرار معلوم الگوی رشد کپک لجن، شبکه‌های هوشمند را تداعی می‌کند.

لازم به ذکر است که اعضای این تیم، ایگ‌نوبل 2008 را نیز برای استفاده از کپک لجن در حل معماها از آن خود کرده بودند.

جایزه فیزیک

لیان پارکین، شیلا ویلیامز و پاتریشیا پریست از دانشگاه اوتاگو در نیوزیلند. آنها در مطالعه‌ای نشان داده‌اند که در مسیرهای پیاده‌روی یخ‌زده در فصل زمستان، اگر مردم روی کفش‌های خود جوراب بپوشند، به دفعات بسیار کم‌تری لیز می‌خوردند و آسیب می‌بینند.

جایزه صلح

ریچارد استفانز، جان اتکینز و اندرو کینگستون از دانشگاه کیل انگلستان، برای تایید این باور عمومی که سوگند خوردن باعث کاهش درد و رنج می‌شود.

جایزه بهداشت عمومی

مانوئل باربیتو، چارلز متیوز و لری تیلور از اداره بهداشت و ایمنی صنعتی فورت‌دتریک مریلند؛ برای کشف تجربی میکروب‌های خطرناکی که به ریش دانشمندان مرد می‌چسبند!

جایزه اقتصاد

مدیران شرکت گلدمن‌سکز برای ابداع و ارتقای روش‌های جدید سرمایه‌گذاری در اقتصاد جهانی که باعث افزایش سود اقتصادی و کاهش ریسک می‌شود.

جایزه شیمی

اریک آدامز از ام.آی.تی، اسکات سوکولوفسکی از دانشگاه a&m تگزاس، استیفن ماسوتانی از دانشگاه هاوایی و شرکت بریتیش‌پترولیوم برای نقض این باور قدیمی که آب و نفت باهم قاطی نمی‌شوند!

جایزه مدیریت

آلساندرو پلوچینو، آندره رپیساردا و سزار گاروفالو از دانشگاه کاتانیای ایتالیا برای نمایش ریاضی این موضوع که اگر مدیران شرکت‌ها و سازمان‌ها کارمندانشان را به طور تصادفی ترفیع دهند، کارایی سازمان به شدت افزایش خواهد یافت!

• Like 17
لینک به دیدگاه
ابتدا باعث خنده و سپس به فکر فرو رفتن کاربران شده است.:thumbsdownsmiley:

به نظر من باید افتخار هم باشه.

همیشه کمدین ها مردمی بودند که به آنها میخندید، اما تاثیر غیرقابل انکاری بر افکار مردم داشتند.

یکی از تاثیرگذارترین سندهای رسانه های تصویری که روی افکار من بسیار تاثیر گذاشت، فیلم عصر جدید چارلی چاپلین بود.

دیگه ماها از این دانشمندها ارج و قربتمون بیشتره؟؟ :

سیمون رایت‌ولد از دانشگاه آمستردام هلند

ایلیا ون‌بیست از دانشگاه تیلبورگ هلند

لیان پارکین، شیلا ویلیامز و پاتریشیا پریست از دانشگاه اوتاگو در نیوزیلند

ریچارد استفانز، جان اتکینز و اندرو کینگستون از دانشگاه کیل انگلستان

اریک آدامز از ام.آی.تی،

اسکات سوکولوفسکی از دانشگاه a&m تگزاس،

استیفن ماسوتانی از دانشگاه هاوایی

شرکت بریتیش‌پترولیوم

آلساندرو پلوچینو، آندره رپیساردا

سزار گاروفالو از دانشگاه کاتانیای ایتالیا

اینها آمدند و با افتخار جایزه شان را گرفتند.

• Like 12
لینک به دیدگاه
به نظر من باید افتخار هم باشه.

همیشه کمدین ها مردمی بودند که به آنها میخندید، اما تاثیر غیرقابل انکاری بر افکار مردم داشتند.

یکی از تاثیرگذارترین سندهای رسانه های تصویری که روی افکار من بسیار تاثیر گذاشت، فیلم عصر جدید چارلی چاپلین بود.

دیگه ماها از این دانشمندها ارج و قربتمون بیشتره؟؟ :

سیمون رایت‌ولد از دانشگاه آمستردام هلند

ایلیا ون‌بیست از دانشگاه تیلبورگ هلند

لیان پارکین، شیلا ویلیامز و پاتریشیا پریست از دانشگاه اوتاگو در نیوزیلند

ریچارد استفانز، جان اتکینز و اندرو کینگستون از دانشگاه کیل انگلستان

اریک آدامز از ام.آی.تی،

اسکات سوکولوفسکی از دانشگاه a&m تگزاس،

استیفن ماسوتانی از دانشگاه هاوایی

شرکت بریتیش‌پترولیوم

آلساندرو پلوچینو، آندره رپیساردا

سزار گاروفالو از دانشگاه کاتانیای ایتالیا

اینها آمدند و با افتخار جایزه شان را گرفتند.

چرا اینروزا همه حساس شدن؟!!

منظور من این بود که ازین تاپیکا تا حالا نداشتم طنزمم اصن خوب نیست

هر کی مخالف اینجور نوشتن باشه منکه موافقشم از خوندنشم لذت میبرم.:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه

عه منم میخواستم من گوسا له ام رو معرفی کنم:yes::biggrin:

-----------------------------------------------

تحلیل لبخند یک پیانیست و هم الان دیدم...خوشم اومد خب:icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه
میشه یکی واسه منم توضیح بده الان ما باید چی کار کنیم؟! :JC_thinking::5c6ipag2mnshmsf5ju3

هدف این تاپیک پیدا کردن تایپک های خلاقانه ایست که ابتدا باعث خنده و سپس به فکر فرو رفتن کاربران شده است.

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...