رفتن به مطلب

اگر قرار باشه گوزینش بشید چقدر واقعیت و باور هاتون را حفظ میکنید؟ و فیلم بازی نمی کنید؟

ارسال های توصیه شده

یادمه وقتی گزینش شدم جواب چندتا سوال را نمیدونستم یکی سجده سحو بود که هنوزم نمیدونم و دومی استهاله چیست؟ که اینم نمی دونم..خیلی مسخره بود بک ساعت پرسشو پاسخ مسایل شرعی هرکس نمی دونست فکر میکرد میخواد بره حوضه، راستش اون موقعه زیاد مهم نیست به چه چیزای اعتقاد داری مهم اعتقادات اون یارو گزینش گرِ است که ادم مجبور برای نشدن اونا رو بگه حالا اگه خودش مثل اون فک کنه که حله و گرنه باید بنشینه مفصل دروغگویی کنه و داستان پردازی اونم در عرصه های مختلف مخصوصا در نکوهش و بدی ریا کاری و ظاهر سازی ، ، معمولا سوال ها با یه مکث جند لحظه ای پرسیده میشه تا به خیال خودشون ایجاد استرس کنند در ضمن نمی دونم چرا سوالایی که میپرسنو یاداشت میکنند این جور وقتا ادم هرچی نفهم تر باشه احتمال قبول شدنش بیشتره، روی ریش خوب مانور میدن مثل با چی میزنی هر چند وقت یک بار میزنی ....مرجع تقلید و میپرسن نمازم که جز ارکانه باید بدونی، خودم یه چیزای درمورد نماز حفظ کرده بودم دس پا شکسته جواب دادم اما اخرش بازم طرف شک کرده پرسید نماز میخونی واقعا ؟ منم گفتم بله واقعا ...

خلاصه اینکه بعضی قابلیت های خاص لازمه رو بشه که قابل بیان نیستن

به نظرم ادم تو اتاق های گزینش میتونه بفهمه چقدر با قهرمانهای ساختگیش با ان قهرمان هایی که در باورها و اعتقاداتش شکل گرفته با اون حرفایی که اینجا وانجا میزده فاصله داره البته اگر خودش از جنس گزینش کننده ها نباشه و یخچال خونش پر ساندیس ...

قهرمان من تقریبا سکته اولشو انجا زد:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 18
لینک به دیدگاه

داش آرش نگو..

الان يه هفته اس عذاب وجدان گرفتم!!!...

بابا شما كه خوبيد!!! ميخوام براي مصاحبه مالك اشتر برم..!!!ميدونيد يعني چه؟..:no:

الان حتي تو اين فكرم كه به مقام معظم رهبري بگم "امام خ.امنه اي"..:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 17
لینک به دیدگاه
داش آرش نگو..

الان يه هفته اس عذاب وجدان گرفتم!!!...

بابا شما كه خوبيد!!! ميخوام براي مصاحبه مالك اشتر برم..!!!ميدونيد يعني چه؟..:no:

الان حتي تو اين فكرم كه به مقام معظم رهبري بگم "امام خ.امنه اي"..:5c6ipag2mnshmsf5ju3

بجث سر گفتن اینکه قرار چی بگیم نیست ؟ سوال اینه که چقدر از حرفایی که اینجا می گیم را اونجا هم می گیم ؟ اصلا اگه قرار باشه برخلاف طرز فکمون حرف بزنیم سر سوزنی اجساس ناراحتی میکنیم یا خیلی برامون عادیه؟ چقدر به حرفای همیشگی مون تعهد داریم ؟ حداقل پیش خودمون باورهامون را حفظ میکنیم ؟

• Like 14
لینک به دیدگاه

من مشكلي براي گفتن موارد اعتقادي ندارم..

چون واقعا به نظرم يه چن سوان منم جواب ميدم..(از بچگي بزرگ شديم با اين چيزا..) ولي

مشكل من بخش سياسي اش هست!!!

وقتي ميگه "فتنه كي تموم شد؟"

"فتنه دنبال چي بود؟"

و سوالاتي از اين قبيل..:5c6ipag2mnshmsf5ju3

حقيقتشو بگم..

از وقتي رفتيم سربازي و ديدم همه رفقا با بسيج مسيجي خدمتو دو در كردن ديگه فهميدم اين حرفهاي صداقت و..تو اين مملكت هيچ ارزشي نداره..

واقعا به اين رسيدم من نخورم! يكي ديگه ميخوره!!!..

با اينكه از بهترين افراد براي بسيج بودم به دليل ذهنيتم كه از اساس باهاش مشكل داشت نرفتم!!!ولي ميبينم اشتباه كردم..

نميدونم وقتي فكر ميكنم مجبورم..

من كسي رو بره بسيج و ..مزاياش استفاده كنه و بعد بهش فحش بده داراي مشكل نميدونم..چون منابع مملكت كه مال همه ملت هست به دلايل الكي مي افته دست اون عده!!!..

ولي از طرفي هم فرار در برابر مقاومت هم عذابم ميده...

يادمه يه زماني به يكي ميگفتم ميدوني چطوري اسلام بين ايرانيا پذيرفته شد؟!

سردمداران اسلام همون كاري رو با مردم كردند كه مسئولين فعلي حكومت دارند با مردم ميكنند!!!

اون موقع جزيه بود! در صورت عدم پذيرش اين موقع عدم دريافت مزايا از قبيل استخدام و كسري خدمت و...

بگذريم..

حرفي ديگه نزنم بهتره..داغ دلم تازه ميشه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 18
لینک به دیدگاه

به نظر من که ادم همیشه باید خودش باشه حتی اتاقای گزینش...اگه می دونه بر عکس طرز فکر و عقایدش هست اصلا شرکت نکنه...:ws37:

ولی خب این طوری بودن اینجا فایده نداره= بدبختی کامل...:w58:

بعضی مواقع دیگه واقعا چاره ای جز همون سکته نیست:ws44:

• Like 10
لینک به دیدگاه
من مشكلي براي گفتن موارد اعتقادي ندارم..

چون واقعا به نظرم يه چن سوان منم جواب ميدم..(از بچگي بزرگ شديم با اين چيزا..) ولي

مشكل من بخش سياسي اش هست!!!

وقتي ميگه "فتنه كي تموم شد؟"

"فتنه دنبال چي بود؟"

و سوالاتي از اين قبيل..:5c6ipag2mnshmsf5ju3

حقيقتشو بگم..

از وقتي رفتيم سربازي و ديدم همه رفقا با بسيج مسيجي خدمتو دو در كردن ديگه فهميدم اين حرفهاي صداقت و..تو اين مملكت هيچ ارزشي نداره..

واقعا به اين رسيدم من نخورم! يكي ديگه ميخوره!!!..

با اينكه از بهترين افراد براي بسيج بودم به دليل ذهنيتم كه از اساس باهاش مشكل داشت نرفتم!!!ولي ميبينم اشتباه كردم..

نميدونم وقتي فكر ميكنم مجبورم..

من كسي رو بره بسيج و ..مزاياش استفاده كنه و بعد بهش فحش بده داراي مشكل نميدونم..چون منابع مملكت كه مال همه ملت هست به دلايل الكي مي افته دست اون عده!!!..

ولي از طرفي هم فرار در برابر مقاومت هم عذابم ميده...

يادمه يه زماني به يكي ميگفتم ميدوني چطوري اسلام بين ايرانيا پذيرفته شد؟!

سردمداران اسلام همون كاري رو با مردم كردند كه مسئولين فعلي حكومت دارند با مردم ميكنند!!!

اون موقع جزيه بود! در صورت عدم پذيرش اين موقع عدم دريافت مزايا از قبيل استخدام و كسري خدمت و...

بگذريم..

حرفي ديگه نزنم بهتره..داغ دلم تازه ميشه...:5c6ipag2mnshmsf5ju3

گاهی وقتا قیمت یه مخالفت 50 هزارتومن هم نمیشه...مخالفت 50 هزارتومنی

• Like 5
لینک به دیدگاه
بجث سر گفتن اینکه قرار چی بگیم نیست ؟ سوال اینه که چقدر از حرفایی که اینجا می گیم را اونجا هم می گیم ؟ اصلا اگه قرار باشه برخلاف طرز فکمون حرف بزنیم سر سوزنی اجساس ناراحتی میکنیم یا خیلی برامون عادیه؟ چقدر به حرفای همیشگی مون تعهد داریم ؟ حداقل پیش خودمون باورهامون را حفظ میکنیم ؟

وقتی آدم از روی اجبار حاضر به شرکت تو این طور گزینش ها می شه باید طوری باشه که گزینش کننده می خواد جوابایی بده که اون می خواد بشنوه...

100% هم ناراحت میشه چون هیچ کس اجباری کاری رو دوست نداره انجام بده ولی بعضی مواقع دیگه هیچ راهی نیست ترجیح میده ناراحت شه تا...

ادما اکثرا به طرز فکراشون هم اعتقاد دارن دیگه و وقتی معتقد باشن بهش سعی در حفظش هم دارن...:girl_blush2:

• Like 6
لینک به دیدگاه

کاش فقط همین سئوال پرسیدن باشه بعضی ها نه تنها حرف های آدم رو قبول نمی کنن بلکه به آدم توهین کرده و تحقیرش هم می کنن.

البته این ها تنها تو گزینش نست بلکه توی خدمت سربازی هم هست مخصوصا توی آموزش که کارتی هم بهت میدن به اسم کارت نماز که همه باید داشته باشن.

• Like 6
لینک به دیدگاه

ببینید اصلا بحث سر اینکه تو این جلسات چی بگید یا نگید نیس

خیلی راحت میشه طوری حرف زد و رفتار کرد که اون فرد سوال کننده میخواد

مهم بعدشه

چون طرف گفتن و پذیرفتن زبانی اصلا به درد نمی خوره

وقتی از گزینش قبول شدی تازه شروع میشه

مدام تورو تحت نظر دارن مدام باید بهشون بقبولونی که همونی هستی که اونا میخوان

تو چنین سازمانی هایی با چنین روندی دو حالت وجود داره

یا هر لحظه که اونا خواستن بگی چشم هرکاری که اونا گفتن انجام بدی

یا اینکه طوری بازیت میدن که تو یه جایی اشتباه کنی و یه آتویی دستشون بدی بعد این اتو رو ضمیمه پرونده می کنن و از اون طریق تورو کنترل می کنن

خلاصه تو مکان های دولتی نمیزارن راحت بری و بیایی و عقاید خودتو داشته باشی و کار نکنی و پول مفت به جیب بزنی

البته اینایی که میگم به میزان حساسیت اون ارگان دولتی فرق می کنه

مثلا تو محیط های کارگری جایی که کارگر یا تکنیسین داره کار می کنه کمتره ولی جاهایی مثل ........... این مسئله خیلی ملموس تره

• Like 13
لینک به دیدگاه

واقعا حرفایی که بچه ها گفتین راسته مثلا من خودم با وجودی که حجابم کامله از گزینش رد شدم و گفتن حجاب کامل فقط چادره :sad0::5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 9
لینک به دیدگاه

وجدان آدم از هرچیزی مهم تره

بارها بوده کاری به سودم بوده اما خلاف افکارم و انجامش ندادم

ما دهه ی 60ی ها تو حرف زدن که میرسه میخوایم دنیا رو عوض کنیم

اما غافل از اینیم که اول خودمون باید رو افکارمون باقی بمونیم تا بقیه هم بتونن به حرف و افکار ما اعتماد کنن!:a030:

• Like 9
لینک به دیدگاه

یکی از علتهایی که دنبال کار دولتی نبودم همین اعتقاداتمه

نمیتونم خلاف چیزی که هستم رفتار کنم

ترجیح میدم بیکار باشم تا زور بشنوم و خلاف عقیدم رفتار کنم

• Like 6
لینک به دیدگاه

من اصلا هم آدم بدی نیستم! :viannen_38: ولی مجبورم! مجبور! :ws44:

اینقدر هم با سوالات سخت بهم استرس وارد نکنید! :ws44:

دقیقا چیا ازتون پرسیدن؟! :ws44:

من آبان گزینش دارم! :ws44:

• Like 8
لینک به دیدگاه

وقتی کسی به راحتی در این گزینش ها اعتقادات درونی خود رو زیر پا گذاشت تا نظر طرف مقابل رو جلب کنه حالا چه از روی ناچاری چه از روی زرنگی این کار رو بکنه.........بنظر شخصی من تو هر ارگان و سمت منصبی قرار بگیره به زیر دستیاش به همکاراش به ارباب روجوعهاش خیانت میکنه........چرا؟

چون از همون اول برای رسیدن به این ارگان یا شغل با دوز و گلک اجباری یا اختیاری اومده........بس کسی که با خودش رو راست نبود نمیتونه با سایرین رو راست باشه

حالا شاید براتون این سوال پیش بیاد که طرف ناچاره چه باید بکنه؟

اگه طرف میخواد فراد روزی بشه یکی مثل اون آغا هه که داره مصاحبه میکنه خب باید نظر اون رو جلب کنه.........ولی نه اگه میخواد یه انسان آزاد اندیش باشه و اعتقاداتش رو بخاطر گزینش موزینش زیر سوال نمیبره

• Like 5
لینک به دیدگاه
من اصلا هم آدم بدی نیستم! :viannen_38: ولی مجبورم! مجبور! :ws44:

اینقدر هم با سوالات سخت بهم استرس وارد نکنید! :ws44:

دقیقا چیا ازتون پرسیدن؟! :ws44:

من آبان گزینش دارم! :ws44:

همینایی که آرش گفت

آهان سعی کن قبل گزینشت آخرین نماز جمعه رو هم گوش کنی ازت میپرسن

از الان هم رساله رو از حفظ کن لازمت میشه:53tnkbetm2eof1u84pj

• Like 4
لینک به دیدگاه

باورهای انسانیمو هیچوقت زیر پا نمیذارم،مثلا بگن دزدی کن،جاسوسی فلانی رو بکن و....

اما در باورهای اعتقادیم،چاره ای ندارم.

مثلا نوشته اعتقاد و التزام عملی به ولایت مطلقه،چاره ای جز تاییدش ندارم با وجودیکه: :thumbsdownsmiley:

• Like 5
لینک به دیدگاه
وقتی کسی به راحتی در این گزینش ها اعتقادات درونی خود رو زیر پا گذاشت تا نظر طرف مقابل رو جلب کنه حالا چه از روی ناچاری چه از روی زرنگی این کار رو بکنه.........بنظر شخصی من تو هر ارگان و سمت منصبی قرار بگیره به زیر دستیاش به همکاراش به ارباب روجوعهاش خیانت میکنه........چرا؟

چون از همون اول برای رسیدن به این ارگان یا شغل با دوز و گلک اجباری یا اختیاری اومده........بس کسی که با خودش رو راست نبود نمیتونه با سایرین رو راست باشه

حالا شاید براتون این سوال پیش بیاد که طرف ناچاره چه باید بکنه؟

اگه طرف میخواد فراد روزی بشه یکی مثل اون آغا هه که داره مصاحبه میکنه خب باید نظر اون رو جلب کنه.........ولی نه اگه میخواد یه انسان آزاد اندیش باشه و اعتقاداتش رو بخاطر گزینش موزینش زیر سوال نمیبره

داش محمد باهات موافق نيستم..

يا نفست از جاي خيلي گرم درميارد (يعني اينقد ثروتمنديد يا پارتي داريد) يا حالا گذرت به اينجاها نيافته كه اين رو ميگي..

رفتي دانشگاه؟

درسته؟

تو اولش چي نوشته؟

التزام قلبي و عملي به ولايت فقيه!..

و مواردي از اين قبيل..

ببنيد شما يه جاهايي مجبوريد!!!

مجبور..

مثلا براي ثبت نام ها وقتي ميگن مذهبتون چيه؟ چرا مينويسيد شيعه؟

در حالي كه ميدونم افرادي زيادي مثل خودم وجود داره كه اصلا دين رو قبول ندارن چه برسه تشيع؟!

در اين باره يه تضاد ذهني بين عقايد و موقعيت قرار گرفته شده وجود داره...

به طوري كه من وقتي ميخوام تيك تشيع رو بزنم كمي مكث ميكنم!!! و بالاخره ميزنم...

به نظرت من ميخوام بزنم لائيك چي كنم؟ به نظرت ميشه؟!

ببنيد حكومت و منابع اون دست عده اي است كه نبايد باشه!!!اگر اين كار رو نكنيد طرد ميشيد!در حالي كه شما هم حقتونه از مزايا و منابع مملكتون بهره ببريد..

فك كنم طبق اين حرفاتون من و افرادي مثل من بايد يه حصار بكشيم دور خودمون چون حتي ممكنه نيست با اين عقايدمون تا سركوچه زنده برسيم...

بگذريم..

• Like 7
لینک به دیدگاه

تحمل این جور جاهارو ندارم تو مدرسه هم همیشه به خاطر همین مسائل نمره انضباطم کم میشد! شاید اگه مجبور بودم برم جاهای دولتی کار کنم یعنی‌ واقعا دیگه مجبور بودم اره منم بر عکس اون چیزی که هستم می‌گفتم و.... عذاب وجدان هم نداشتم چون این مملکت فقط مال اونا نیست حالا اگه تحت کنترل اوناست دلیل نمیشه من عذاب وجدان بگیرم!

• Like 2
لینک به دیدگاه
داش محمد باهات موافق نيستم..

يا نفست از جاي خيلي گرم درميارد (يعني اينقد ثروتمنديد يا پارتي داريد) يا حالا گذرت به اينجاها نيافته كه اين رو ميگي..

رفتي دانشگاه؟

درسته؟

تو اولش چي نوشته؟

التزام قلبي و عملي به ولايت فقيه!..

و مواردي از اين قبيل..

ببنيد شما يه جاهايي مجبوريد!!!

مجبور..

مثلا براي ثبت نام ها وقتي ميگن مذهبتون چيه؟ چرا مينويسيد شيعه؟

در حالي كه ميدونم افرادي زيادي مثل خودم وجود داره كه اصلا دين رو قبول ندارن چه برسه تشيع؟!

در اين باره يه تضاد ذهني بين عقايد و موقعيت قرار گرفته شده وجود داره...

به طوري كه من وقتي ميخوام تيك تشيع رو بزنم كمي مكث ميكنم!!! و بالاخره ميزنم...

به نظرت من ميخوام بزنم لائيك چي كنم؟ به نظرت ميشه؟!

ببنيد حكومت و منابع اون دست عده اي است كه نبايد باشه!!!اگر اين كار رو نكنيد طرد ميشيد!در حالي كه شما هم حقتونه از مزايا و منابع مملكتون بهره ببريد..

فك كنم طبق اين حرفاتون من و افرادي مثل من بايد يه حصار بكشيم دور خودمون چون حتي ممكنه نيست با اين عقايدمون تا سركوچه زنده برسيم...

بگذريم..

الگوی ما کوروش کبیره

احترام به همه ی ادیان وظیفه یک ایرانی اصیله.....

حالا میخواد خودش لائیک باشه یا مذاهب دیگر....

من خودمم وقتی میرفتم سربازی امریه آموزش و پروش داشتم وبعنوان سرباز معلم رفتم خدمت......یادمه گزینش که رفتم هرچی پرسید جوابش رو دادم......حالا یا شانس من بود یا فهم یارو که ردمون نکردن........از من پرسید ائمه نماز جمعه تهرا چه کسانی هستن؟؟منم گفتم من نمیدونم نماز جمعه چند رکعته چطوری باید بدونم ائمش کیا هستن؟......وبنظر شما چه کمکی میتونه به من بکنه دونستن اسمشون.....با یارو خیلی بحث کردیم ولی یارو واقعاً چیز فهم بود......وخیلی سوالات دیگه که سوالش با جواب من نمیخوند.......ولی در کل بعضی جاها قبول دارم انسان مجبوره

البته بازم تقصیر این است

• Like 2
لینک به دیدگاه
الگوی ما کوروش کبیره

احترام به همه ی ادیان وظیفه یک ایرانی اصیله.....

حالا میخواد خودش لائیک باشه یا مذاهب دیگر....

من خودمم وقتی میرفتم سربازی امریه آموزش و پروش داشتم وبعنوان سرباز معلم رفتم خدمت......یادمه گزینش که رفتم هرچی پرسید جوابش رو دادم......حالا یا شانس من بود یا فهم یارو که ردمون نکردن........از من پرسید ائمه نماز جمعه تهرا چه کسانی هستن؟؟منم گفتم من نمیدونم نماز جمعه چند رکعته چطوری باید بدونم ائمش کیا هستن؟......وبنظر شما چه کمکی میتونه به من بکنه دونستن اسمشون.....با یارو خیلی بحث کردیم ولی یارو واقعاً چیز فهم بود......وخیلی سوالات دیگه که سوالش با جواب من نمیخوند.......ولی در کل بعضی جاها قبول دارم انسان مجبوره

البته بازم تقصیر این است

تاریخ این گزینشی که گفتی‌ کی؟ مال چه سالی‌ بود؟
  • Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...