DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ سلام این تاپیک به ذهنم رسید گفتم شاید جالب و مفید باشه :JC_thinking: خب بچه ها بیاین بگین چطوری درس میخونید مثلا چه ساعتهایی درست میخونید مدل نشستن درس خوندنتون مثلا تو طول ترم درس میخونید یا نه و هر چیزی که به ذهنتون رسید بنویسید . .. . .. 12 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ دوست عزیز لطفا تو بخش ویژه تاپیک استارت نکنید. 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ از دانشگاه که میومدم درس می خوندم ،تا اینکه شدم شاگرد اول گروه :texc5lhcbtrocnmvtp8 دروغ نمی گم:viannen_38:، شاهد هم دارم مگه نه شاهد؟:lol: 8 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ من معمولا از فردا درس میخونم!!!!! 6 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ خواستم بحث جدی باشه انگار نه انگار 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ خواستم بحث جدی باشه انگار نه انگار به جان خودم جدی گفتم!!! ما هی میگیم از فردا میخونیم... آخرشم...... 3 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ من همه عمرم شب امتحانی بودم...:viannen_38: فقط یه دوره خوب درس خوندم اونم پارسال برا کنکور بود 9 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ من معمولا از فردا درس میخونم!!!!!منمممممم 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ من همه عمرم شب امتحانی بودم...:viannen_38:فقط یه دوره خوب درس خوندم اونم پارسال برا کنکور بود منمممممم:lol: به جز اینکه واسه کنکورم ماه شب کنکوری بودم! 4 لینک به دیدگاه
titi.kh 1793 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ درس خوندن که در طول ترم تعطیل می باشد... شب امتحان جواب می دهد زیااااااد... ولی ما معماری ها و اکثر رشته هایی که درس عملی هم دارن خیلی طفلکیم بیشتر زندگیمون اون پروژهاست که باید تو طول ترم انجام بدیم تا بشه آخر ترم درست حسابی تحویل داد... اگه در طول ترم بی خیال باشیم آخر ترم کلی پول باید پیاده شیم آخرشم با 13.14پاس کنیم ... 9 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ من که مدتی هست درس نمی خونم. ولی یادش بخیر اون وقتها که درس می خوندم موتورم عصرها گرم می شد و تا نیمه های شب درس می خوندم. اغلب دراز می کشیدم ولی حالتش زیاد برام مهم نبود ولی محیطش برام مهم بود. در سکوت مطلق نمی تونستم بخونم یا بایستی tv روشن می بود یا اینکه یه آهنگی ،چیزی گوش می دادم. همین البته تا یادم نرفته بگم که چایی هم زیاد می خوردم.:yes: 10 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ از دانشگاه که میومدم درس می خوندم ،تا اینکه شدم شاگرد اول گروه :texc5lhcbtrocnmvtp8دروغ نمی گم:viannen_38:، شاهد هم دارم مگه نه شاهد؟:lol: مرض بگيري!!! اگه ميدونستم اون شب نميبردم خوابگاه تا برنامه ي صادق رو ببيني و معدلت از من بيشتر بشه!!:biggrin: 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ من که دیگه درس نمیخونم ولی اون موقع که درس میخوندم موقع دانشگاه رفتن یه دفتر 40 برگ و یه خودکار با خودم میبردم تو جلسه استاد هرچی میگفت و مینوشم وقتی میرسیدم خونه پاک نویس میکردم و میذاشتم کنار موقع امتحان هم یه دور یا حد اکثر دو دور جزوه رو میخوندم البته اگه کتابی هم معرفی میکردن میخریدم ولی نمیخوندم اخر ترم هم همه درسارو خیلی راحت پاس میکردم تو عمرم یاد ندارم شب امتحان خر خونی کرده باشم معمولا هم جزوه ها رو در حال تماشای تلویزیون پاک نویس میکردم البته بگم پاکنویسم رو هم خودم فقط میتونستم بخونم از بس خوش خطم 9 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ تو طول ترم کم پیش میومد درس بخونم شب امتحان تا صبح میخوندم فقط هم روزنامه وار نگاه میکردم میرفتم امتحان نمره هامم خوب بود یه بار هم تا صبح درس خوندم ساعت 6فشارم افتاد به جای جلسه امتحان رفتم بیمارستان:5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ حتما باید یک اجباری باشه مثل امتحان میان ترم و .... تا بشینم پای درسم. از ترم اول لیسانس آرزو داشتم از اول ترم جزوه هامو پاکنویس کنم و همزمان بخونم، اما نمیتونم. شیطنت های زیادی هست اگر اجباری نباشه. 3 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ خوب درس خوندن ما تمام شد ولی اخر شب به من می چسبه! مخصوصا قبلش یک اهنگ شاد گوش کنم بعد درس بخونم! 2 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ شب امتحان تا صبح امتحان پشت مییز و روی صندلی در غیر اینصورت اصلا تمرکز ندارم به غیر از شب های امتحان به صورت 5 دقیقه درس و 1 ساعت استراحت عمل میکنم 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ منم معمولا شب امتحانی هستم در حدی درس میخونم که درسو بفهمم زیاد به خودم فشار نمیارم.ولی سر کلاس گوش میدم ولی درسایی رو که استاد هر جلسه تمرین میده و مجبوری تمرینا رو بهش تحویل بدیو مجبورم بخونم. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده