Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانشمندان متوجه شدند نوشيدن قهوه و چاي كافئيندار ميتواند بدن را در برابر ابتلا به سرطان پوست محافظت كند. تحقيقات نشان ميدهد هر فنجان قهوه خطر ابتلا به سرطان پوست را تا 5 درصد كمتر ميكند. به اين ترتيب افرادي كه هر روز 6 ليوان قهوه مينوشند تا 30 درصد كمتر از ديگران ممكن است به سرطان پوست دچار شوند.همين موضوع باعث شده است تا دانشمندان به فكر ساختن كرمهاي ضدآفتاب از قهوه بيفتند. كافئين موجود در اين نوشيدني ميتواند امواج فرابنفش خورشيد را جذب كرده و مانع از آسيب رسيدن به پوست و چروك شدن آن شود. همچنين كافئين باعث مرگ سلولهايي ميشود كه در اثر تابش نور خورشيد دچار آسيب شدهاند اما در عوض هيچ آسيبي به سلولهاي سالم وارد نميشود. به اين ترتيب سلولهاي آسيبديده فرصت رشد پيدا نميكنند و نميتوانند به تومورهاي سرطاني تبديل شوند. 9 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانشمندان متوجه شدند نوشيدن قهوه و چاي كافئيندار ميتواند بدن را در برابر ابتلا به سرطان پوست محافظت كند. تحقيقات نشان ميدهد هر فنجان قهوه خطر ابتلا به سرطان پوست را تا 5 درصد كمتر ميكند. به اين ترتيب افرادي كه هر روز 6 ليوان قهوه مينوشند تا 30 درصد كمتر از ديگران ممكن است به سرطان پوست دچار شوند.همين موضوع باعث شده است تا دانشمندان به فكر ساختن كرمهاي ضدآفتاب از قهوه بيفتند. كافئين موجود در اين نوشيدني ميتواند امواج فرابنفش خورشيد را جذب كرده و مانع از آسيب رسيدن به پوست و چروك شدن آن شود. همچنين كافئين باعث مرگ سلولهايي ميشود كه در اثر تابش نور خورشيد دچار آسيب شدهاند اما در عوض هيچ آسيبي به سلولهاي سالم وارد نميشود. به اين ترتيب سلولهاي آسيبديده فرصت رشد پيدا نميكنند و نميتوانند به تومورهاي سرطاني تبديل شوند. یه چیز جالب: آیا میدونستید خوردن پوست ماهی برا پوست خوبه!! 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ یه چیز جالب:آیا میدونستید خوردن پوست ماهی برا پوست خوبه!! چه جالب! نه نمی دونستم. میگن قهوه میتونه باعث پوکی استخوان بشه!:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ چه جالب!نه نمی دونستم. میگن قهوه میتونه باعث پوکی استخوان بشه!:icon_pf (34): درست میگن!!!! 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ حالا بخوریمش یا نه؟:biggrin: بله! منتها تو هر کاری میگن: لا افراط و لا تفریط!!! 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ روزی 2 تا لیوان فهوه خوبه دیگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ روزی 2 تا لیوان فهوه خوبه دیگه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 روزی 2 لیوان قهوه!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه خبره؟!!! من خودم شاید ماهانه کلا 4تا استکان بخورم!!!! اما چای رو حداقل روزی 2لیوان میخورم! 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ روزی 2 لیوان قهوه!!!!!!!!!!!!!!!!!!چه خبره؟!!! من خودم شاید ماهانه کلا 4تا استکان بخورم!!!! اما چای رو حداقل روزی 2لیوان میخورم! یه حوری می گی انگار گفتم2 تا لیوان خاویار خب من چایی نمی خورم....به جاش قهوه می خورم... 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ یه حوری می گی انگار گفتم2 تا لیوان خاویار خب من چایی نمی خورم....به جاش قهوه می خورم... نه منظور این بود که زیاده!!! پوکی استخووون میاره به شدت!!! نسکافه از قهوه مقدار پوکی استخوونش کمتره!!! سعی کن عوضش چایی بخوری مهندس!! 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ نه منظور این بود که زیاده!!!پوکی استخووون میاره به شدت!!! نسکافه از قهوه مقدار پوکی استخوونش کمتره!!! سعی کن عوضش چایی بخوری مهندس!! من از بدو تولد چایی و نوشابه نخوردم جالبه روزایی که خونم یا نمی خورم یا نهایتا" 1 لیوان...روزایی که سره کارم...آییییی بوی فهوه راه میفته تو شرکت... آدم هوس می کنه خو ...بعد می شه 2 تا لبوان :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ من از بدو تولد چایی و نوشابه نخوردم جالبه روزایی که خونم یا نمی خورم یا نهایتا" 1 لیوان...روزایی که سره کارم...آییییی بوی فهوه راه میفته تو شرکت... آدم هوس می کنه خو ...بعد می شه 2 تا لبوان :texc5lhcbtrocnmvtp8 قهوه و کاکائو سرشار از مواد لازم برای ایجاد پوکی استخونن!!! 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ من روزانه متوسط 6 فنجون قهوه می خورم/ حدود 4 سال هست که این روند رو در پیش گرفتم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ قهوه و کاکائو سرشار از مواد لازم برای ایجاد پوکی استخونن!!! یعنی برم تو ترک؟ من روزانه متوسط 6 فنجون قهوه می خورم/ حدود 4 سال هست که این روند رو در پیش گرفتم جدیییییییییییی؟ 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ جدیییییییییییی؟ بله چطور مگه؟! البته سعی می کنم بیشتر نشه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ بله چطور مگه؟! البته سعی می کنم بیشتر نشه خوابت میزونه اونوقت؟ یعنی اصلا" می خوابی؟ :ydm47612zsesgift969 من عصر اصلا" قهوه نمی خورم چون می دونم تا 4 صبح بیدارم... 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ خوابت میزونه اونوقت؟یعنی اصلا" می خوابی؟ :ydm47612zsesgift969 من عصر اصلا" قهوه نمی خورم چون می دونم تا 4 صبح بیدارم... اتفاقا اصلش همون عصره/ کافئین تا 6 ساعت تو بدن دووم می آره / 6 ساعت قبل از خواب نخورید ردیفه/ البته اگه با توجه به فعالیت فکری درس و... قهوه نسکافه کاپوچینو بخورید دیگه ردیفه ردیفه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده