رفتن به مطلب
  • 0

یکی بیاد کمک:(((

mohandese shahrsaz

سوال

سلام خیلی سریع میرم سر اصل مطلب...

استادم یه طرح از یه خیابون داده که یه قسمتیشو یه زمین خالی گذاشته گفته باید توی اون قسمت یه پاساژ طراحی کنیم به صورت سه بعدی.همه اطلاعات لازمم داده.

تراکم280 درصد.

سطح اشغال:70درصد

میزان فضای باز لازم:30درصد.........زیبایی بنا و قیمت زمینم باید درنطر بگیریم..

• Like 4
لینک به دیدگاه

ارسال های توصیه شده

• 0
من نمیدونم پلنینگ معماری به چه درد شما میخوره...یکی از دوستای خودم ترم 2 یا 3 شهرسازی بود،باید موزه طراحی میکرد!

..................................

با توجه به مواردی که استادت خواسته اول حجمتو طراحی کن,مثلا فضای بازتو بنداز پشت حجم و توده هات همجوار با خیابونا باشن؛واسه نورگیری ساختمونت بهتره,پیوستگی جداره خیابونم از دست نمیره

اگه هم خواستی توده مماس با بلوک ایجاد کنی فضای بازت رو که بصورت عقب نشینی تو بدنه خیابون و مقابل بنا ایجاد شده بصورت عرصه برای ایجاد تعامل و شکل گیری فعالیت فضاسازی کن

(فکر کنم اصل کار برای شما همین طراحی توده و فضا و در نهایت کار کردن روی نمای ساختمونه)

برا پلنینگم به برنامه ریزی فیزیکی نگاه کن؛فضا هارو با توجه به سلسله مراتب عملکردی و دسترسی دسته بندی کن و تو فرمت جاگذاری کن

زیادم خودتو درگیرش نکن[/QUOT

باچه نرم افزاری طراحی کنم؟من فقط اسکچاب دارم .به درد میخوره؟

لینک به دیدگاه
  • 0

با نرم افزار طراحی نکن!

چنتایی اتود دستی از حجم مورد نظرت بزن،هر جوری که فکر میکنی بهتر میشه تغییرش بده تا به مطلوبترین فرم برسی

نرم افزار ابزار ارائست نه طراحی

واسه ارائه فکر میکنم همون اسکچ آپ خوبه

mohamad_rs بهتر ازش سر درمیاره:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0

سلام

راستش من چنتایی اتود حجم بیرونی زدم

اما درست نمیدونم استادت پلان درونی هم میخاد یا نه؟

این روزا سرم یکم شلوغه
5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

واسه اراعه دقیقا چی خواسته؟مثلا قطع آ3 یا 50 در 70 یا مثلا نما سکشن و ... هم خواسته؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0

سلام:سلام مهندس

راستش من چنتایی اتود حجم بیرونی زدم:دسته گلت درد نکنه

اما درست نمیدونم استادت پلان درونی هم میخاد یا نه؟نه پلان نمیخواد.

این روزا سرم یکم شلوغه
5c6ipag2mnshmsf5ju3z.gif

واسه اراعه دقیقا چی خواسته؟مثلا قطع آ3 یا 50 در 70 یا مثلا نما سکشن و ... هم خواسته؟گفته فقط طراحی کنیم حالا هرکی هرجور دوست داره میتونه انجام بده

:((((((((((((((((((((

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...