رفتن به مطلب

سیب زمینی فشار خون بالا را در بیماران چاق کاهش می دهد


ارسال های توصیه شده

یك فوق تخصص جراحی قلب و عروق گفت: سیب زمینی فشار خون را در بیماران چاق و دارای فشار خون بالا کاهش می دهد.

 

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، دکتر محمد صادق پورعباسی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این باره گفت: مصرف سیب زمینی پخته در روز در افراد چاق، فشار خون ماکزیمم (حداکثر) را تا ٥/٣ درصد و فشار خون مینیمم (حداقل) را تا ٣/٤ درصد کاهش می دهد.

 

وی تصریح کرد: سیب زمینی دارای موادیست که همانند داروهای مهارکننده فشار خون عمل می کند.

 

وی افزود: بر عکس تصور جامعه که سیب زمینی را سبب چاقی می دانند این ماده غذایی اگر به صورت پخته و بدون سس مصرف شود فقط حدود ١١٠ کیلو کالری انرژی دارد و حاوی مقدار فراوانی از عناصر شیمیایی مفید و ویتامین ها می باشد.

 

این فوق تخصص جراحی قلب و عروق افزود: سیب زمینی سرخ شده یا چیپس ها به علت قرار گرفتن در معرض حرارت بالا، مواد و ویتامین های مفیدش را از دست می دهد و فقط نشاسته آن باقی می ماند.

 

پورعباسی گفت: نشاسته سیب زمینی سرخ شده، چاق کننده است و توصیه می شود که سیب زمینی به صورت بخارپز یا آب پز پخته شود.

 

آفتاب

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...