**مهرناز** 374 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 آره دیدم تو باشگاه گذاشتیلینک نواندیشانم میذاشتی جذب شن تشكر خيلييييييييييييييي فراوان کردن. لتيس ها كجا اجرا ميشه ؟روي مش يا زيرش ؟ 2
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 تشكر خيلييييييييييييييي فراوان کردن. لتيس ها كجا اجرا ميشه ؟روي مش يا زيرش ؟ لتیث ها روی مش و شاتکریت اجرا میشه 3
**مهرناز** 374 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 تبلیغات کردم البته واقعیتو گفتم این تالار تو بخش معدن خیلی قوی اونم به خاطر شما و کاربران باسوادشه.واقعا ساغولون 2
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 تبلیغات کردمالبته واقعیتو گفتم این تالار تو بخش معدن خیلی قوی اونم به خاطر شما و کاربران باسوادشه.واقعا ساغولون آره دیدم 2
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 نام کاربریتون اونجا چیه؟ 2 3 سال پیش اونجا دورانی داشتیم بی کفایتی مدیرانش دل زدمون کرد الان به عنوان مهمان دیدم پستاتون رو 2
**مهرناز** 374 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 2 3 سال پیش اونجا دورانی داشتیمبی کفایتی مدیرانش دل زدمون کرد الان به عنوان مهمان دیدم پستاتون رو ا امیدوارم راضی بوده باشین خودم واقعیتش نمیدونستم ولی چون نوشتن تاپیک معدن.... نتونستم تحمل کنم و اومدم از شما پرسیدم 2
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 ا امیدوارم راضی بوده باشین خودم واقعیتش نمیدونستم ولی چون نوشتن تاپیک معدن.... نتونستم تحمل کنم و اومدم از شما پرسیدم خواهش میکنم هدف ما جلب رضایت شماست 2
**مهرناز** 374 ارسال شده در 18 خرداد، 2012 خواهش میکنمهدف ما جلب رضایت شماست چوخ (خیلی)ساغولاسوز(ممنون)یاشیاسیز 2
**مهرناز** 374 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 با درود بر همگی دوستان به نظرتون علت این که درس زمین امار تو دوره لیسانس ارِایه نمیشه چیه؟با توجه به اینکه خیلی تو رشته معدن کاربرد داره 3
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 19 خرداد، 2012 با درود بر همگیدوستان به نظرتون علت این که درس زمین امار تو دوره لیسانس ارِایه نمیشه چیه؟با توجه به اینکه خیلی تو رشته معدن کاربرد داره احتمالا چون خیلی تخصصی به مسئله اکتشاف می پردازه مناسب دوره کارشناسی نیست اطلاعات بیشتری ندارم تو این زمینه 3
mohammad.prince 133 ارسال شده در 15 مهر، 2012 سلام دوستان من یه کتاب نگهداری زرد رنگ همتیان لازم دارم ولی نتونستم پیدا کنم اگه کمکم کنید ممنون میشم 1
**مهرناز** 374 ارسال شده در 16 مهر، 2012 سلام بچه ها شما واسه ارشد چه کتابایی میخونید؟من که فقط واسه تخصصی ها راهیان ارشدو دارم. چه کتابایی اصلا (تست)واسه دروس تخصصی وجود داره؟چرا معدن مظلوم واقع شده واسه دروس پایه مدرسان خوبه یا پارسه یا راهیان ارشد؟با این راهیان ارشد که دو تا تست توش هست میشه ارشد قبول شد؟یه کتابی میخوام که توش پر تست تخصصی باشهاز هر جایی هم که میرم میپرسم ولی نیست که نیست 1
**مهرناز** 374 ارسال شده در 16 مهر، 2012 یه سوال دیگه من شروع کردم واسه ارشد میخونم (ترم 6تموم کردم)به نظرتون میرسم همه کتابارو تموم کنم تا کنکور؟حجم کتابا هم زیاده به خصوص دروس پایه. کمکم کنید واقعا موندم چیکار کنم گیج شدم 2
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 16 مهر، 2012 یه سوال دیگه من شروع کردم واسه ارشد میخونم (ترم 6تموم کردم)به نظرتون میرسم همه کتابارو تموم کنم تا کنکور؟حجم کتابا هم زیاده به خصوص دروس پایه. کمکم کنید واقعا موندم چیکار کنم گیج شدم بستگی داره چند واحدت مونده به ترم که ربط نداره قاعدتا اگه 40 واحدت مونده باشه اکثرا هم درسایی هست که تو کنکورت میاد بازم بستگی به علاقت داره واسه ارشد چی میخوای بخونی اکتشاف - استخراج- فراوری- مکانیک سنگ و اگر بازم طبق قاعده استخراج بخوای به نظرم که میرسی تازه وقتم زیاد میاری زبان تخصصیت رو با ریاضیت کار کن موفق میشی 2
mohammad.prince 133 ارسال شده در 16 مهر، 2012 سلامبچه ها شما واسه ارشد چه کتابایی میخونید؟من که فقط واسه تخصصی ها راهیان ارشدو دارم.چه کتابایی اصلا (تست)واسه دروس تخصصی وجود داره؟چرا معدن مظلوم واقع شده واسه دروس پایه مدرسان خوبه یا پارسه یا راهیان ارشد؟با این راهیان ارشد که دو تا تست توش هست میشه ارشد قبول شد؟یه کتابی میخوام که توش پر تست تخصصی باشهاز هر جایی هم که میرم میپرسم ولی نیست که نیست منم دقیقا همین مشکل رو دارم ولی دیگه تصمیم گرفتم بسته آموزشی مدرسان بگیرم امیدوارم بدرد بخور باشه 3
**مهرناز** 374 ارسال شده در 17 مهر، 2012 منم دقیقا همین مشکل رو دارم ولی دیگه تصمیم گرفتم بسته آموزشی مدرسان بگیرم امیدوارم بدرد بخور باشه مگه مدرسان بسته اموزشی معدن داره؟ 1
**مهرناز** 374 ارسال شده در 17 مهر، 2012 بستگی داره چند واحدت مونده به ترم که ربط نداره قاعدتا اگه 40 واحدت مونده باشه اکثرا هم درسایی هست که تو کنکورت میاد بازم بستگی به علاقت داره واسه ارشد چی میخوای بخونی اکتشاف - استخراج- فراوری- مکانیک سنگ و اگر بازم طبق قاعده استخراج بخوای به نظرم که میرسی تازه وقتم زیاد میاری زبان تخصصیت رو با ریاضیت کار کن موفق میشی تقریبا 31 واحد اینام مونده .وقت زیاد میارم!!!!!!!!چه طوری؟خوده ریاضی 1-2 معادلات استاتیک مقاومت سیالات کلی وقت میبره هنوز تخصصی ها هم به کنار طول ترم هم که کلاس داریم خودشم میخوام فراوری بخونم واقعا گیج شدم هر جوری برنامه ریزی میکنم کم میارم 1
mohammad.prince 133 ارسال شده در 17 مهر، 2012 مگه مدرسان بسته اموزشی معدن داره؟بله فکر می کنم فقط مدرسان بسته آموزشی معدن داره من که از پارسه و ماهان و سنجش تکمیلی پرسیدم نداشتن 2
**مهرناز** 374 ارسال شده در 17 مهر، 2012 بله فکر می کنم فقط مدرسان بسته آموزشی معدن داره من که از پارسه و ماهان و سنجش تکمیلی پرسیدم نداشتن مرسی که گفتین 1
ارسال های توصیه شده