**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند، ۱۳۹۰ MohammadReza گفته است: آره دیدم تو باشگاه گذاشتیلینک نواندیشانم میذاشتی جذب شن تشكر خيلييييييييييييييي فراوان کردن. لتيس ها كجا اجرا ميشه ؟روي مش يا زيرش ؟ 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند، ۱۳۹۰ **مهرناز** گفته است: تشكر خيلييييييييييييييي فراوان کردن. لتيس ها كجا اجرا ميشه ؟روي مش يا زيرش ؟ لتیث ها روی مش و شاتکریت اجرا میشه 3 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند، ۱۳۹۰ تبلیغات کردم البته واقعیتو گفتم این تالار تو بخش معدن خیلی قوی اونم به خاطر شما و کاربران باسوادشه.واقعا ساغولون 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند، ۱۳۹۰ **مهرناز** گفته است: تبلیغات کردمالبته واقعیتو گفتم این تالار تو بخش معدن خیلی قوی اونم به خاطر شما و کاربران باسوادشه.واقعا ساغولون آره دیدم 2 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند، ۱۳۹۰ MohammadReza گفته است: آره دیدم نام کاربریتون اونجا چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند، ۱۳۹۰ **مهرناز** گفته است: نام کاربریتون اونجا چیه؟ 2 3 سال پیش اونجا دورانی داشتیم بی کفایتی مدیرانش دل زدمون کرد الان به عنوان مهمان دیدم پستاتون رو 2 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند، ۱۳۹۰ MohammadReza گفته است: 2 3 سال پیش اونجا دورانی داشتیمبی کفایتی مدیرانش دل زدمون کرد الان به عنوان مهمان دیدم پستاتون رو ا امیدوارم راضی بوده باشین خودم واقعیتش نمیدونستم ولی چون نوشتن تاپیک معدن.... نتونستم تحمل کنم و اومدم از شما پرسیدم 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند، ۱۳۹۰ **مهرناز** گفته است: ا امیدوارم راضی بوده باشین خودم واقعیتش نمیدونستم ولی چون نوشتن تاپیک معدن.... نتونستم تحمل کنم و اومدم از شما پرسیدم خواهش میکنم هدف ما جلب رضایت شماست 2 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۸ اسفند، ۱۳۹۰ MohammadReza گفته است: خواهش میکنمهدف ما جلب رضایت شماست چوخ (خیلی)ساغولاسوز(ممنون)یاشیاسیز 2 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ اسفند، ۱۳۹۰ با درود بر همگی دوستان به نظرتون علت این که درس زمین امار تو دوره لیسانس ارِایه نمیشه چیه؟با توجه به اینکه خیلی تو رشته معدن کاربرد داره 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ اسفند، ۱۳۹۰ **مهرناز** گفته است: با درود بر همگیدوستان به نظرتون علت این که درس زمین امار تو دوره لیسانس ارِایه نمیشه چیه؟با توجه به اینکه خیلی تو رشته معدن کاربرد داره احتمالا چون خیلی تخصصی به مسئله اکتشاف می پردازه مناسب دوره کارشناسی نیست اطلاعات بیشتری ندارم تو این زمینه 3 لینک به دیدگاه
mohammad.prince 133 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ تیر، ۱۳۹۱ سلام دوستان من یه کتاب نگهداری زرد رنگ همتیان لازم دارم ولی نتونستم پیدا کنم اگه کمکم کنید ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ تیر، ۱۳۹۱ سلام بچه ها شما واسه ارشد چه کتابایی میخونید؟من که فقط واسه تخصصی ها راهیان ارشدو دارم. چه کتابایی اصلا (تست)واسه دروس تخصصی وجود داره؟چرا معدن مظلوم واقع شده واسه دروس پایه مدرسان خوبه یا پارسه یا راهیان ارشد؟با این راهیان ارشد که دو تا تست توش هست میشه ارشد قبول شد؟یه کتابی میخوام که توش پر تست تخصصی باشهاز هر جایی هم که میرم میپرسم ولی نیست که نیست 1 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ تیر، ۱۳۹۱ یه سوال دیگه من شروع کردم واسه ارشد میخونم (ترم 6تموم کردم)به نظرتون میرسم همه کتابارو تموم کنم تا کنکور؟حجم کتابا هم زیاده به خصوص دروس پایه. کمکم کنید واقعا موندم چیکار کنم گیج شدم 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ تیر، ۱۳۹۱ **مهرناز** گفته است: یه سوال دیگه من شروع کردم واسه ارشد میخونم (ترم 6تموم کردم)به نظرتون میرسم همه کتابارو تموم کنم تا کنکور؟حجم کتابا هم زیاده به خصوص دروس پایه. کمکم کنید واقعا موندم چیکار کنم گیج شدم بستگی داره چند واحدت مونده به ترم که ربط نداره قاعدتا اگه 40 واحدت مونده باشه اکثرا هم درسایی هست که تو کنکورت میاد بازم بستگی به علاقت داره واسه ارشد چی میخوای بخونی اکتشاف - استخراج- فراوری- مکانیک سنگ و اگر بازم طبق قاعده استخراج بخوای به نظرم که میرسی تازه وقتم زیاد میاری زبان تخصصیت رو با ریاضیت کار کن موفق میشی 2 لینک به دیدگاه
mohammad.prince 133 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۶ تیر، ۱۳۹۱ **مهرناز** گفته است: سلامبچه ها شما واسه ارشد چه کتابایی میخونید؟من که فقط واسه تخصصی ها راهیان ارشدو دارم.چه کتابایی اصلا (تست)واسه دروس تخصصی وجود داره؟چرا معدن مظلوم واقع شده واسه دروس پایه مدرسان خوبه یا پارسه یا راهیان ارشد؟با این راهیان ارشد که دو تا تست توش هست میشه ارشد قبول شد؟یه کتابی میخوام که توش پر تست تخصصی باشهاز هر جایی هم که میرم میپرسم ولی نیست که نیست منم دقیقا همین مشکل رو دارم ولی دیگه تصمیم گرفتم بسته آموزشی مدرسان بگیرم امیدوارم بدرد بخور باشه 3 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۱ mohammad.prince گفته است: منم دقیقا همین مشکل رو دارم ولی دیگه تصمیم گرفتم بسته آموزشی مدرسان بگیرم امیدوارم بدرد بخور باشه مگه مدرسان بسته اموزشی معدن داره؟ 1 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۱ آتــــــــــروس گفته است: بستگی داره چند واحدت مونده به ترم که ربط نداره قاعدتا اگه 40 واحدت مونده باشه اکثرا هم درسایی هست که تو کنکورت میاد بازم بستگی به علاقت داره واسه ارشد چی میخوای بخونی اکتشاف - استخراج- فراوری- مکانیک سنگ و اگر بازم طبق قاعده استخراج بخوای به نظرم که میرسی تازه وقتم زیاد میاری زبان تخصصیت رو با ریاضیت کار کن موفق میشی تقریبا 31 واحد اینام مونده .وقت زیاد میارم!!!!!!!!چه طوری؟خوده ریاضی 1-2 معادلات استاتیک مقاومت سیالات کلی وقت میبره هنوز تخصصی ها هم به کنار طول ترم هم که کلاس داریم خودشم میخوام فراوری بخونم واقعا گیج شدم هر جوری برنامه ریزی میکنم کم میارم 1 لینک به دیدگاه
mohammad.prince 133 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۱ **مهرناز** گفته است: مگه مدرسان بسته اموزشی معدن داره؟بله فکر می کنم فقط مدرسان بسته آموزشی معدن داره من که از پارسه و ماهان و سنجش تکمیلی پرسیدم نداشتن 2 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۷ تیر، ۱۳۹۱ mohammad.prince گفته است: بله فکر می کنم فقط مدرسان بسته آموزشی معدن داره من که از پارسه و ماهان و سنجش تکمیلی پرسیدم نداشتن مرسی که گفتین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده