mohammad.prince 133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ من به یه جزوه معتبر شدید نیاز دارماگه بتونی یه کاری واسم بکنی ممنونت میشمهزینه کپی و ... هم هرچی باشه من در خدمتم 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ من به یه جزوه معتبر شدید نیاز دارماگه بتونی یه کاری واسم بکنی ممنونت میشمهزینه کپی و ... هم هرچی باشه من در خدمتم نه بابا منظورم این نبود که من کپی میکنم پولشو بده و اینا که کلا میگم از این راه نمیشه باید یکی حضورا جزوه رو بهت بده 1 لینک به دیدگاه
mohammad.prince 133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۰ ok ممنون از راهنماییت :icon_pf (34)::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ سلام محمد رضا جون و آتروس عزیز من یه جزوه معتبر مکانیک سنگ لازم دارم ولی نمی تونم گیر بیارم ممنون میشم اگه کمکم کنید :w16::w16::w16: به به سلام داداش من سرچ زدم تو نت چند تا سایت معرفی کرده بودن که لینکای همشون خراب بود ولی واقعا اگه احتیاج داری این بهترین راه برای کمترین زمانه [TABLE=width: 500] [TR] [TD=width: 50, align: left]نام:[/TD] [TD=width: 444, align: left] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 500] [TR] [TD=width: 50, align: left]Email:[/TD] [TD=width: 444, align: left] [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 500] [TR] [TD=width: 49, align: left]تلفن:[/TD] [TD=width: 445, align: left] 44016898 [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 500] [TR] [TD=width: 50, align: left]منطقه:[/TD] [TD=width: 444, align: left] تهران [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 500] [TR] [TD=width: 48, align: left]آدرس:[/TD] [TD=width: 446, align: left] ارسال به تمام نقاط کشور [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 500] [TR] [TD=width: 48, align: left][/TD] [TD=width: 446, align: left] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/TD] [/TR] [/TABLE] 1 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دوستان اطلاعاتی در موردgps-gis میخواستم؟قیمت بهترین مارک این دستگاه ها؟و کلا نحوه کار باهاشون؟با تشکر 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ سلام دوستان اطلاعاتی در موردgps-gis میخواستم؟قیمت بهترین مارک این دستگاه ها؟و کلا نحوه کار باهاشون؟با تشکر سلام در مورد نحوه کار و سیستم جی پی اس ها به تاپیک زیر مراجعه کنید [h=3] آشنايي با جي پي اس و نحوه کار آن [/h] در مورد مارک ها و قیمت ها هم بگم که جی پی اس های گارمین، ماژلان، مارشال و ... در ایران هستند که قیمتشون 200 الی 250 هزار تومن به بالا هست. (البته قیمت حدودی هست و قبل از گرون شدن دلار ) بسته به دقت، قابلیت ها (مثل usb port ، اتصال به گوگل ارث، حافظه، میزان مصرف و ... ) میتونید جی پی اس مورد نظرتونو انتخاب کنید 5 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی دوست عزیز حقیقتش من خیلی در مورد نحوه کار GPS-GIS خوندم ولی خیلی مبهم نوشتن من میخواستم مطالب نحوه کاربا تصاویرشون خیلی واضح بیان بشن 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ مرسی دوست عزیز حقیقتش من خیلی در مورد نحوه کار GPS-GIS خوندم ولی خیلی مبهم نوشتن من میخواستم مطالب نحوه کاربا تصاویرشون خیلی واضح بیان بشن منظورت از نحوه کار، manual دستگاه هست؟ اگه منظورت اینه که باید دفترچه راهنما و کاتالوگ هاشونو بخونی 3 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ منظورت از نحوه کار، manual دستگاه هست؟اگه منظورت اینه که باید دفترچه راهنما و کاتالوگ هاشونو بخونی اخه استادمونم یه جزوه داده که بدون توجه به نوع دستگاهش توضیح داده و خیلی مبهمه.حالا باید چیکار کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ اخه استادمونم یه جزوه داده که بدون توجه به نوع دستگاهش توضیح داده و خیلی مبهمه.حالا باید چیکار کنم؟ نحوه کار با جی پی اس رو توضیح داده؟ خب یه سری کلیات داره که تو همون لینک پست اولم هست یه سری هم جزییات نحوه کار هست که هر دستگاه با دستگاه دیگه فرق میکنه 2 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ نحوه کار با جی پی اس رو توضیح داده؟خب یه سری کلیات داره که تو همون لینک پست اولم هست یه سری هم جزییات نحوه کار هست که هر دستگاه با دستگاه دیگه فرق میکنه مشکل همینه اون جزییاتو اومده نمیدونم از کدوم دستگاه توضیح داده که گیج شدم . به هر حال خیلی ممنونم از راهنماییهاتون. 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ مشکل همینه اون جزییاتو اومده نمیدونم از کدوم دستگاه توضیح داده که گیج شدم . به هر حال خیلی ممنونم از راهنماییهاتون. خواهش میکنم بچه های دیگه رو هم دعوت کردم به تاپیک شاید اطلاعات داشته باشن 2 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ خواهش میکنمبچه های دیگه رو هم دعوت کردم به تاپیک شاید اطلاعات داشته باشن بازم ممنون 2 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ راستی دوستان اگه در مورد کمپاس مطالبی دارین لطف کنید بذارید استفاده کنیم؟ به نظرتون کدوم ااز این دستگاهها خیلی به درد بخورن؟ 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ راستی دوستان اگه در مورد کمپاس مطالبی دارین لطف کنید بذارید استفاده کنیم؟به نظرتون کدوم ااز این دستگاهها خیلی به درد بخورن؟ در سایت خودمون اطلاعاتی که لازم دارید هست یه نگاهی به مطالب موجود بندازید میبینید [h=1]تعيين موقعيت مکاني با استفاده از کمپاس و نقشه[/h] 2 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ در سایت خودمون اطلاعاتی که لازم دارید هستیه نگاهی به مطالب موجود بندازید میبینید تعيين موقعيت مکاني با استفاده از کمپاس و نقشه ای وای شرمنده چون تازه عضو شدم وقت نکردم همه مطالبو نگا کنم بازم مرسی 2 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام دوستان كسي لتيس و پاترول ميدونه چيه ؟تو حفاري تونل مترو از اين تكنيك اسفاده میکردن؟ البته سوال خودم نیست یکه نفر پرسیده من خودم نمیدونم چیه خواستم ببینم شما میدونید؟ خودمم کنجکاو شدم بدونم چیه مرسی 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ با سلام دوستان كسي لتيس و پاترول ميدونه چيه ؟تو حفاري تونل مترو از اين تكنيك اسفاده میکردن؟ البته سوال خودم نیست یکه نفر پرسیده من خودم نمیدونم چیه خواستم ببینم شما میدونید؟ خودمم کنجکاو شدم بدونم چیه مرسی سلام لتیث ها یه نوع قاب فولادی نگهداری هستند که برای تونل هایی که شرایط ریزشی دارند همراه با مش و شاتکریت استفاده میشه. اگه بگردم ممکنه بتونم یه عکس از لتیث هایی که در تونل خط 7 مترو (تونل پاترو ایستگاه) استفاده می شده رو پیدا کنم تونل های پاترول هم تونل هایی هستند که در امتداد تونل اصلی اما با مقطع کوچکتر و برای راهگشایی و باز کردن دسترسی استفاده میشن. 3 لینک به دیدگاه
**مهرناز** 374 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی ممنونبا اجازتون با ذکر نامتون تو جواب یکی از سوالاته دوستان گذاشتم. 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۹۰ خیلی ممنونبا اجازتون با ذکر نامتون تو جواب یکی از سوالاته دوستان گذاشتم. آره دیدم تو باشگاه گذاشتی لینک نواندیشانم میذاشتی جذب شن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده