soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۰ بند های آدمک را بریدند.... فرار نکرد... تمام کرد! 8 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ تمام ناتمام من با تو تمام میشود شاعر بینام و نشان صاحب نام میشود تمام من به نام تو شعر دوباره میشود بند سکوت کهنهام چهارپاره میشود تمام نه، تمام نه که جام ناتمام لبریختهام تمام نه، تمام نه که ناتمامی از تو آویختهام تمام ناتمام من با تو تمام میشود شاعر بینام و نشان صاحب نام میشود در این حریر خانگی روی ترانه شستهام تمام خون من شبی پراز ستاره میشود از تو بر این ترانهها نور ستاره میچکد براین بلند بیصدا غزل دوباره میچکد براین بلند بیصدا غزل دوباره میچکد تمام نه تمام نه که جام ناتمام لبریختهام تمام نه تمام نه که ناتمامی از تو آویختهام تمام ناتمام من با تو تمام میشود شاعر بینام و نشان صاحب نام میشود چکه کن ای ابرک من مثل ستاره بر زمین طلوع میلاد مرا در شب بیسحر ببیــن پ ن: برای دانلود این آهنگ زیبای داریوش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ ن: تمام ناتمام من با تو تمام می شود 8 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۱ Where do I take this pain of mine I run, but it stays right my side So tear me open, pour me out There's things inside that scream and shout And the pain still hates me So hold me, until it sleeps پ.ن: خیلی دردناکه استخوانی وسط گلوی آدم باشه نه پای رفتن نه راه برگشت:icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۱ از مترسکی سوال کردم : آیا از تنها ماندن در این مزرعه بیزار نشده ای ؟ پاسخم داد و گفت : در ترساندن دیگران برای لذت به یاد ماندنی است پس من از کار خود راضی هستم و هرگز از آن بیزار نمیشوم! اندکی اندیشیدم و سپس گفتم : راست گفتی ! من نیز چنین لذتی را تجربه کرده بودم. گفت تو اشتباه میکنی زیرا کسی نمی تواند چنین لذتی را ببرد مگر آنکه درونش با کاه پر شده باشد! سپس او را رها کردم در حالی که نمی دانستم آیا مرا می ستاید یا تحقیر می کند. یک سال بعد مترسک فیلسوف و دانا شد و چون دوباره از کنار او گذشتم دو کلاغ را دیدم که سرگرم لانه ساختن زیر کلاه او بودند.! 6 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ زندگي درک همين اکنون است ! تو نه در ديروزي و نه در فردايي ظرف امروز پر از بودن توست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده