S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ سلام. به همه راستش با توجه به تعداد ویروس های جور واجور، به این فکر کردم ک ی تاپیک داشته باشیم تا تجربه هامون رو با هم به اشتراک بزاریم؛ شاید ب درد کسی بخوره . 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ اولیش رو خودم می نویسم : مشکل : چند روز پیش بود ی فایل زیپ از یکی از دوستام دانلود کردم .داخل 3 تا فایل نرم فزار کتیا بود (نرم افزار طراحی) بعد از اینکه فایل رو از حالت فشرده خارج کردم .(آنتی ویروس اوست 6 - اپدیت) اکسپلورر ویندوز شروع کرد ب ارور دادن . ک نمی تونه این صفحه رو لود کنه! خلاصه ما هم گفتم بی خیال . باشه ریست کنم بعد . بعد از ریست هم نشد . هر دفعه همون پیغام می یومد و من و از اون ادرس (داکیومنت سیستم بود) می نداخت بیرون .:JC_thinking: خدایا توبه ! گفتم بزار کپی کنم رو دستاپ ببینم چشه ! (کاربچه گانه) بعد از کپی دیگه دستاپ م هم لود می شد . ارور می داد ک وا ویلا . نمی تونم بارگذاری بشم . هی رفرش می خورد . راه حل : رفتم تو سیف مود . این طوری زمان بیشتری داشتم تا هر دفعه ک سیستم پیام می داد و دستاپ هی رفرش بشه فایل رو انتخاب کردم پاک کنم. اما می زدم دیلت . دوباره همون پیغام می یومد ک اکسپلورر نمی تونه لود بشه . و رفرش . در نتیجه نشد پاک کنم.! از طریق ران رفتم نشد. از طیق اینترنت اکسپلورر های مختلف رفتم نشد . ب محض اینکه دیلت می زدم. ...... پلتیک: برداشتم ی فایل زیپ شده از همون فولدر رو دستاپم درست کردم . بعد از طریق ران --- بروز --- رفتم رو فایلم . این بار تونستم فولد رو پاک کنم. اون فایل زیپ شده رو هم پاک کردم. موفقیت ! بدون دستکاری سیستم 32 و اینا . فعلا ک سیستمم سالمه 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ فعلا ک سیستمم سالمه جوجه رو آخر پاییز میشمرن اخوی ... :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ توی اینجور موقعیتها پیشنهاد میکنم سیستم رو به تاریخ قبلتر ریستور کنین بعد با سیف مود بالا بیاین و فایلهای مشکوک (مثل فایلهای اوتوران یا اون فایلی که داشتی و مشکل داشته) پاک کنین. یه سری هم به رجیستری بزنین و دوتا run داخل لوکال ماشین و کارنت یوزرو یه نگاه بندازین ببینین سیستم که بالا میاد چیا اجرا میشه چیا نمیشه.... اگه همه چی مرتب بود سیستمو ریستارت کنین و وقتی بالا اومد قبل از اینکه وارد اکسپلورر بشین سعی کنین آنتی ویروستونو آپدیت کنین و بدین یه چک از کل سیستم بکنه. بیشتر ویروسا خیلی راحت پاک میشن... موفق باشین 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ تاپیک خوبیه ای کاش اون ویروسی که سر سیستم من اومد سر سیستم شما نیاد بدترین ویروس تو زندگیم بود :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده