HaMeD-GibsoN 1859 ارسال شده در 24 دی، 2011 یکی به رادان خبر بده اینجا کلی مجرم بالقوه وجود داره که هنوز بالفعل نشدن 5
Cinderella 9897 ارسال شده در 29 دی، 2011 من خيلي دوس داشتم يه قاچاقچيه حرفه اي ميشدم مثلا قاچاق اشياي قيمتي يا محموله هاي بزرگ مواد مخدر WoW فكرشو ميكنم واقعا فوق العاده اس:texc5lhcbtrocnmvtp8 1
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 20 بهمن، 2011 من دوتا انتخاب کردم. قاتل بودن و جرایم مالی روزهای زوج قتل روزهای فرد جرایم مالی جمعه ها هم استراحت. هرر دفعه یه جور ادما رو میکشم ،کلا متنوع که خسته نشم از کارم به قول شاعر چه لذتی داره .... 1
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 23 بهمن، 2011 می خوام یه کاره ای بشم که همه خلاف ها رو شامل بشه مثلا رهبر یه مملکت بودن 4
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 28 بهمن، 2011 من میرفتم خودم و معرفی میکردم و یه زندگی تازه رو شروع میکردم 2
Strelitzia 17128 ارسال شده در 7 فروردین، 2013 آدم ربایی:shad: بچه پولدار بدزدم, زنگ بزنم به باباش بگم یا پول میدی یا گوش بریده ی بچه تو میفرستم برات...:spiteful: 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 هوش سیاه 3 حیف که از کامپیوتر در حد خاموش و روشن کردنشو بلدم.....وگرنه خدا به داد ملت میرسید 2
Ali.Fatemi4 22826 مالک ارسال شده در 28 مرداد، 2013 من دوست دارم dexter یا شخصیت سریال breaking bad باشم. آقا قبول نیست!!! من ندیدیم این سریاله رو!! یه چیز بگین ما هم بدونیم! 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 قاتل زنجیری قاچاقچی(از هر نوع) جرائم اینترنتی(از هرنوع) 1
danielo 15239 ارسال شده در 28 مرداد، 2013 آقا قبول نیست!!! من ندیدیم این سریاله رو!!یه چیز بگین ما هم بدونیم! طرف یک مخ شیمی هست که به خاطر مشکلات مالی و غیره به معلمی شیمی تو دبیرستان بسنده میکنه و یک بچه معلول هم داره. یک دفعه میفهمه سرطان داره و دیگه قاط میزنه و اتفاقی با یک شاگرد معتاد قدیمیش برخورد میکنه و میوفته تو کار تولید شیشه و مرغوب ترین جنس شیشه تو دنیا را تولید میکنه به طوریکه کل خلافکارهای دنیا برایش تب میکنند دکستر هم که یک قاتل روانی هست که شدیدا علاقه به کشتار داره ولی خودش را کنترل میکنه و تو اداره پلیس مسئول کالبدشکافی هست و فقط ادم های بد را میکشه. یک شخصیت دیگه شدیدا دوستش دارم و یادم رفت بگن تونی سوپرانو معروفه 2
ارسال های توصیه شده