سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ واقعا قذافی مرد؟ چرا این دیکتاتورها و تروریست ها اینجوری می میرن؟:w58: یهویی بی خبر اون از صدام اون از اسامه بن لادن این از قذافی همین فردا پس فرداست که بگن مبارک هم سکته زد چطوریاست قضیه؟:JC_thinking: 3 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ اره ذلت از این بیشتر که ادمو از پاریس با لگد پرت کنن تو لیبی ...برای گزارش های دروغی که تو اخبار گه گاهی پخش میکنه و میره رو مخ ملت میگم نجف زاده ابزاره.شاید برای بقا مجبور باشه اینکار رو انجام بده. بدی انقلاب ها همینه... گاهی ابزارها نابود میشن. گرچه شاید تر و خشک با هم می سوزند. اره رو اعصاب راه میره ولی شخصیت پست و حقیری داره دیکتاتوری و سانسور خبری محتاج یه عده ادم بی وجدان و دون شان که بتونه چشمش رو حقیقت ببنده این عده ادما ادما حتی حاضرن ناموسشون هم دو دستی فدای موقعیتشون کنند!! 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ واقعا قذافی مرد؟ چرا این دیکتاتورها و تروریست ها اینجوری می میرن؟:w58: یهویی بی خبر اون از صدام اون از اسامه بن لادن این از قذافی همین فردا پس فرداست که بگن مبارک هم سکته زد چطوریاست قضیه؟:JC_thinking: بو داره 2 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ واقعا قذافی مرد؟ چرا این دیکتاتورها و تروریست ها اینجوری می میرن؟ یهویی بی خبر اون از صدام اون از اسامه بن لادن این از قذافی همین فردا پس فرداست که بگن مبارک هم سکته زد چطوریاست قضیه؟ اره مرد خیلی نافرمم به درک واصل شد همونطور پسرش !! دلایل زیادی داره اگه قدرتای بزگ دنیا نخوان حکومت یه کشور رو همه چیز دست به دست هم میده تا اون نظام به شدت سرنگون بشه همین نیروهای ناتو چه نقش پر رنگی داشتن تو سقوط حکومت قذافی ولی کلا عجیبه برام سرنوشت دیکتاتورهای دوران همیشه یکجور بوده با بدترین وضع ممکن میمیرن !! دلیل بعدیش نارضایتی عده کثیری از مردم وقتی مردم راه بیفتن تو خیابون با یه تصمیم واحد مثلا سر نگونی یه حکومت هیچ چیزی جلودارشون نیست با کوچک ترین اتفاقی یا کشته دادن انگیزشون واسه سر نگونی حکومت چند برابر میشه متاسفم برای خودمون درجه اول برای خودم مردم انگاری هنوز نمیدونن چی میخوان وقتی میرن تو خیابانها 7 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ اره مرد خیلی نافرمم به درک واصل شد همونطور پسرش !!دلایل زیادی داره اگه قدرتای بزگ دنیا نخوان حکومت یه کشور رو همه چیز دست به دست هم میده تا اون نظام به شدت سرنگون بشه همین نیروهای ناتو چه نقش پر رنگی داشتن تو سقوط حکومت قذافی ولی کلا عجیبه برام سرنوشت دیکتاتورهای دوران همیشه یکجور بوده با بدترین وضع ممکن میمیرن !! دلیل بعدیش نارضایتی عده کثیری از مردم وقتی مردم راه بیفتن تو خیابون با یه تصمیم واحد مثلا سر نگونی یه حکومت هیچ چیزی جلودارشون نیست با کوچک ترین اتفاقی یا کشته دادن انگیزشون واسه سر نگونی حکومت چند برابر میشه متاسفم برای خودمون درجه اول برای خودم مردم انگاری هنوز نمیدونن چی میخوان وقتی میرن تو خیابانها خودتم نمی دونی چرا می ری تو خیابون؟ لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ واقعا دلم به حال این دیکتاتور احمق سوخت!! چقدر خوار و خفیف شد درحالی که میتونست تصمیم بهتری بگیره و ناراحت شدم از دست ملت وحشی که چنین کردن بنظرم بهتر بود اون رو دستگیر میکردن و بعدش هم محاکمه 6 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ خودتم نمی دونی چرا می ری تو خیابون؟ کاش بجای خندیدن فکر میکردی دوست عزیز!! منظور از تاسف برای خودم ناامیدی برای رسیدن به ازادی تو ایران بود و بی برنامگی مردم!! 5 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ واقعا دلم به حال این دیکتاتور احمق سوخت!! چقدر خوار و خفیف شد درحالی که میتونست تصمیم بهتری بگیره و ناراحت شدم از دست ملت وحشی که چنین کردن بنظرم بهتر بود اون رو دستگیر میکردن و بعدش هم محاکمه محاکمه دلیلی نداشت فقط باعث اشوب بیشتری از طرف دوستداران حکومت قذافی میشد درگیری های خیابانی و خونه به خونه و فرسوده کردن دولت جدید !! 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ اره مرد خیلی نافرمم به درک واصل شد همونطور پسرش !!دلایل زیادی داره اگه قدرتای بزگ دنیا نخوان حکومت یه کشور رو همه چیز دست به دست هم میده تا اون نظام به شدت سرنگون بشه همین نیروهای ناتو چه نقش پر رنگی داشتن تو سقوط حکومت قذافی ولی کلا عجیبه برام سرنوشت دیکتاتورهای دوران همیشه یکجور بوده با بدترین وضع ممکن میمیرن !! دلیل بعدیش نارضایتی عده کثیری از مردم وقتی مردم راه بیفتن تو خیابون با یه تصمیم واحد مثلا سر نگونی یه حکومت هیچ چیزی جلودارشون نیست با کوچک ترین اتفاقی یا کشته دادن انگیزشون واسه سر نگونی حکومت چند برابر میشه متاسفم برای خودمون درجه اول برای خودم مردم انگاری هنوز نمیدونن چی میخوان وقتی میرن تو خیابانها خب چه فایده ملتش در حد اعلا روحیه پذیرش یه دیکتاتور دیگه رو دارن خ همون خ فقط پالانش عوض میشه 2 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ خب چه فایده ملتش در حد اعلا روحیه پذیرش یه دیکتاتور دیگه رو دارن خ همون خ فقط پالانش عوض میشه اگه به ساختار کشور لیبی توجه کنی میبینی قبیله ها با هم متحد شدن و کشور لیبی رو تشکیل دادن یکم ساختار پیچیده داره متحد کردن اونها برای تشکیل یک حکومت واحد ولی به نظر من پتانسیل رسیدن به دموکراسی رو دارن باید نظاره گر بود و دید 3 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی! این همونیه که ملتش رو بمباران کرد! :icon_pf (34): فکر کنم تو همین لیبی هیچ کس گمان نمی کرد روزی قذافی فرت بشه! :JC_thinking: ولی همون سیاستی که این رو آورد روی کار انداختش بیرون! قذافی یادمه تو این شلوغی ها پیام داده بود به دولت هایی که طرف انقلاب لیبی هستند روزی نوبت شما هم میشه با حمایت خارجی ها شکست بخورین! به امید حذف دیکتاتور ....:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ اگه به ساختار کشور لیبی توجه کنی میبینی قبیله ها با هم متحد شدن و کشور لیبی رو تشکیل دادن یکم ساختار پیچیده داره متحد کردن اونها برای تشکیل یک حکومت واحد ولی به نظر من پتانسیل رسیدن به دموکراسی رو دارن باید نظاره گر بود و دید دموکراسی محدود اره به شرطی که شاخه قدس اونجا فعال نشه اسلحه های روسی قذافی رو اینا دزدیده بودن 2 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ دموکراسی محدود اره به شرطی که شاخه قدس اونجا فعال نشه اسلحه های روسی قذافی رو اینا دزدیده بودن تنها مشکل موجود در لیبی وجود گروههای اسلام گرای به شدت تند رو امیدوارم بتونن این دسیسه رو قبل از شکل گرفتن تو نطفه خفه کنن ونتوانند کشور رو به اشوب بکشن!! و صد البته کشورهای منطقه نگذارن بعضی هابا فرستادن اسلحه به صورت قاچاق گروههای تندرو اسلامی رو فعال کنند 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ و تاریخ باز هم تکرار شد باشد که پند گیریم... ولی ادم نترسی بود مقاوتم خوب کرد نفر بعدی... 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ و تاریخ باز هم تکرار شد باشد که پند گیریم... ولی ادم نترسی بود مقاوتم خوب کرد نفر بعدی... الحق و الانصاف "مرد" بود!!!! تا لحظه ی مرگ پای حرفش وایساد!!! (اگه ترجمه ی حرفاشو موقع دستگیری شنیده باشین!) لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ الحق و الانصاف "مرد" بود!!!!تا لحظه ی مرگ پای حرفش وایساد!!! (اگه ترجمه ی حرفاشو موقع دستگیری شنیده باشین!) عجب. پس مردانگی به کشتن انسانهای بیگناهه؟ 3 لینک به دیدگاه
attica 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ ایشالا یه روز نوبت بقیه دیکتاتورا برسه 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۰ امروز یک فیلمی دیدم از این معمر و لحظات قبل از مرگش ؛ واقعا کاری باهاش کردن که سزاوار هر دیکتاتور بود و هممون آرزوشو داریم ؛ متاسفانه چون کار +18 بود از شرح ماوقع معذورم 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ کلا انسان یه موجودیه که اگه از خوردن فضولات حیوانی هم مدت زیادی منعش کنی هروقت که فرصت کرد با ولع تمام شروع به خوردنش میکنه! لیبی بعد هزاران نفر کشته و یک جنگ داخلی و ویران کردن کشور به اصطلاح آزاد شد، معمر رو ابتدا مورد آزار جنسی قرار دادند و بعد کشتند (اعتراف میکنم خودم از این کار لذت بردم ولی اگه احساسی نخوایم قضاوت کنیم کار زشتی بود) ، و الان رئیس شورای انتقالی اعلام کرد چند همسری رو آزاد میکنیم!و بانکداری اسلامی راه می اندازیم! و تمام قوانینمان بر اساس شریعت اسلام خواهد بود! انگار نه انگار همین قذافی نبود که خودش رو ولی امر مسلمین جهان میدونست و به گفته رئیس محافظانش هروقت بیکار میموند قرآن میخوند! گویا از کل قوانین اسلام چند همسری و بانکداری اسلامی رو اجرا نمیکردند و اینهمه آدم به خاطر چندهمسری کشته شدند، نمیدونم واقعا ملت ها احمق هستند یا اینهایی که انقلاب ها رو هدایت میکنند زیرک! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۰ ما انسانها فراموشکاریم وگرنه از تاریخ درس میگرفتیم هیچ انقلابی و هیچ دیکتاتوری پایدار نبوده و هردو به بدترین شکل و با خون از هم فروپاشیده شدن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده