EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ شک دارم خودش باشه مثل قضیه بن لادن و صدام هستش!!! بی سر و صدا! قضیه بو داره! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ دخالت رو اشتباه گفتم...منظورم خواست انگلیسه که بخواد این دیکتاتوری تغییر کنه... معلومه که همه چی توسط انگلیس هدایت میشه تونی کجاست حالا؟؟:JC_thinking: از اولین انقلاب خاورمیانه در ترکیه اتراق نموده اند... و دقت کنی تلویزیون قلعه کاری به انگلیس زیاد نداشته تا حالا. و سگ های عزیزمون منتظر یه سوت رئیسشونن... همین سگایی که گوساله ها رو 2 سال پیش دریدن... الان احتمالش میره که خوک ها رو بدرند 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ از اولین انقلاب خاورمیانه در ترکیه اتراق نموده اند... و دقت کنی تلویزیون قلعه کاری به انگلیس زیاد نداشته تا حالا. و سگ های عزیزمون منتظر یه سوت رئیسشونن... همین سگایی که گوساله ها رو 2 سال پیش دریدن... الان احتمالش میره که خوک ها رو بدرند جواب منو ندادیا باید منتظر موند که تصمیم اربابها عوض بشه یا میشه امید به نسل جدید گوساله ها داشت برای مبارزه با سگا؟؟ 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ جواب عمر ملتشو کی میخواد بده؟ وایضا!! 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ از اولین انقلاب خاورمیانه در ترکیه اتراق نموده اند... و دقت کنی تلویزیون قلعه کاری به انگلیس زیاد نداشته تا حالا. و سگ های عزیزمون منتظر یه سوت رئیسشونن... همین سگایی که گوساله ها رو 2 سال پیش دریدن... الان احتمالش میره که خوک ها رو بدرند پس به همین خاطره الان چندروزه سگها زیاد شدند تو شهر؟:JC_thinking: از صبح زود میایند تا ساعت 9.30 شب فکرکنم حروم ترین پولی که تواین مرزوبوم خورده میشه حقوق این اراذل هست با لباس فرمشون 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ جواب منو ندادیا باید منتظر موند که تصمیم اربابها عوض بشه یا میشه امید به نسل جدید گوساله ها داشت برای مبارزه با سگا؟؟ متاسفانه روند گوساله های جدید طوریه که یه سری گوساله ی دخترباز و پسربازی که بیشتر حواسش به حاشیه ها و این چیزاست وارد جامعه میشن. تقریبا نزدیک گوسفندن. اما نه به احمقی اون. اما از طرفی ارباب ها اگر تصمیمشون عوض بشه فرقی به حال ما نمیکنه، یه دیکتاتور دیگه میاد جای این... پس چاره ما تاپیکهای محتوایی زدن برای حفظ روند گوساله بودنمونه! 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ جواب عمر ملتشو کی میخواد بده؟وایضا!! دیگه خودشون و انگلیس... آقا من ایمان آوردم! کار کار انگلیسی هاست! 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ دیگه خودشون و انگلیس...آقا من ایمان آوردم! کار کار انگلیسی هاست! تو پیج ارخا یه چیزهایی درمورد این تئوری نوشته بودم البته منشا صحبتمون مقاله محمدرهبر بودکه یجور پیشداوری وحدس وگمان منفی بود درهرصورت با این روال فکری اتفاق افتادن برخی چیزها دراستانه کرامات شیخ ما خواهد بود! 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ اين قصهی هزاران سالهی تاریخ است که بيدادگران آنگاه که سقوط میکنند، آماج خشم و انتقام ستمديدگان میشوند. اما در اين قصهی هزاران ساله يک نکته به سادگی گم میشود و کمتر کسی هست که به آن اعتنايی بکند. آنچه غبار بر چهرهاش مینشيند، انسانيت ماست. شأن و کرامت آدمی است که صدمه میبيند. قذافی امروز کشته شد. و چه خوب سرنوشتی برای او بود که زنده به دست انقلابيون نيفتاد. تأمل کنيد که اين دل سوزاندن برای ستم نيست. این گرفتن جانبِ بيداد نيست. اين تأمل کردن در وضعيت تراژيک و اندوهبار آدمی است. آنچه بر قذافی رفت، آنچه بر صدام رفت، اتفاقی است که برای همهی ما – برای يکايک ما – رخ داده است: آدمی خوار شده است. اين آدمی است که در اين قصه شکست میخورد. اين شکستِ ماست. اين تنها شکست قذافی و صدام نيست. اين تنها پايمال شدن يک انسان ستمگر و بيدادگر نيست. انسان، هر انسانی، نمادی است از قاطبهی آدميت. اين ابيات «بانگ نی» سايه را يادآوری میکنم که میگويد: آنکه خصم خود به خاک انداخته است در گمان برده است، اما باخته است مرد چون با مرد رو در رو شود مردمی از هر دو سو يکسو شود اين داستان، شکستِ آدمی است. پيروزی او نيست. ظاهرِ اين قصه شادی است اما باطناش غم است و اندوه: کرکسی خود را به سيمرغی گرفت مانده از کارش جهانی در شگفت گفت من حاجتگزارِ هر کسم تا پری از من بسوزی در رسم گر چه از گندش جهان آگنده شد مردهخواران را هوسها زنده شد دوزخی از حرص و آز افروختند هم پرِ او، هم پی او سوختند وه که زان خود سوختن سودی نبود بلکه دودی نيز بر دودی فزود خلق چون دريا و دريا تندخوست خشمِ پنهانجوشِ توفانها در اوست میتپد دريا ز توفانی شگفت ناخدا اين موج را آسان گرفت میخروشد موج و يورش میبرد تازيانهاش میزند آن بیخرد سخت و سنگين مینمايی اين زمان باش تا گرداب بگشايد دهان گفتمت، اما چه حاصل؟ نشنوی! باد میکاری که توفان بدروی بقیش رو میتونید دروبلاگ ملکوت بخونید 5 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ برای بار هزارم من میخوام به شما عرض کنم: قلعه حیوانات حسابش با کل دنیا از جمله لیبی و.... جداست. قلعه حیوانات دارای چنان باوری در بین حیوانات قلعه است که بعید میدانم فرو ریزد. چون حیوانات این قلعه بین انسان و حیوان متحیرند. :JC_thinking: ولی من خیلی تو بحر حیوانات موجود در این قلعه رفتم، کار با رفتن و نرفتن یکی درست نمیشه..... قلعه حیوانات سرزمین ناشناخته هاست،سرزمین جوگیرها، سرزمین احساساتی ها ...... باور کنید نمیشود آنرا با هیچ جای دنیا مقایسه کرد،مخصوصا از زمانیکه خود حیوانات اختیار این قلعه را بر عهده گرفتند. اسی میدونم درست میگی ولی دوست ندارم قبول کنم این موضوع رو با اینکه درست میگی !! برام سخته ببینم عربایی که اینقدر تو طول تاریخ شماتتشون کردیم تونستن پروسه سرنگونی دیکتاتوری و رسیدن به ازادی رو تجربه کنن ولی ماها نتونیم...!! به گاو خر خوک و گراز کار ندارم میدونم مفهوم هر کدومشون رو دوست دارم بگم ما انسانهای این سرزمین میتونیم از این منجلاب خودمون بکشیم بیرون با بست دادن اگاهی بیشتر به عوام 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ بعد از كشتن هزاران نفر، و بعد از بدبخت كردن ميليون ها نفر در سن ٨٠،٩٠ سالگي كشته شده و ما از اين عدالت خرسنديم! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ اسی میدونم درست میگی ولی دوست ندارم قبول کنم این موضوع رو با اینکه درست میگی !!برام سخته ببینم عربایی که اینقدر تو طول تاریخ شماتتشون کردیم تونستن پروسه سرنگونی دیکتاتوری و رسیدن به ازادی رو تجربه کنن ولی ماها نتونیم...!! به گاو خر خوک و گراز کار ندارم میدونم مفهوم هر کدومشون رو دوست دارم بگم ما انسانهای این سرزمین میتونیم از این منجلاب خودمون بکشیم بیرون با بست دادن اگاهی بیشتر به عوام در کنار این آگاهی، یک فاکتور بسیار مهمی باید باشه به نام شجاعت. عرب؛ عوام نترس و پا برهنه داره که یک امپراطوری ایران با اون عظمت را به زیر میکشه. اما ایرانی ها ترسو هستند،مگر اینکه جوگیر بشن. هر کس هم تونسته از ایرانی ها بخاری بلند کنه،اونها رو جوگیر کرده، مثل همین قضیه جنگ با عراق، از کربلا و امام زمان و.... براشون تو جبهه ها میگفتند طرف با سرعت میرفت روی مین،در حالیکه هیچ عراقی چنین حرکتی را برای ارتشش انجام نمیداد. مردم ایران در طول تاریخ ثابت کردند دنبال قدیس ها هستند، تا یک قدیسی اونهارو رهبری نکنه،هیچ کاری ازشون بر نمیاد. 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ مسئله اینه که توایران مردم خودشونو به خواب زدند واین مدل رو نمیشه از خواب بیدارکرد...... وقتی توی جامعه میری میفهمی واقعا بعضی ها لیاقت هیچی رو ندارند....... یجورهایی حالم از زندگی و اکثریت مردم کشورمون بهم میخوره..... دیکتار کمه براشون .......... این جماعت درست بشو نیستند...... از قدیم گفتن خلایق هرچه لایق 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ چي ميشد مرد م ليبي بعد از قذافي ترتيب اين كامران نجف زاده چندشناك را هم ميدادن از شرش راحت شيم :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ چي ميشد مرد م ليبي بعد از قذافي ترتيب اين كامران نجف زاده چندشناك را هم ميدادن از شرش راحت شيم :icon_razz: از قضا من برای همشون ارزوی طول عمر وصحت وسلامت دارم همون شکلک سبز:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ اسی خوبی این قضایا اینه که دیگه مردم دنبال رهبر کاریزماتیک نیستن که بیفته جلو بقیه پشت سرش همه چیز کم کم داره درست میشه پروسه زمان بریه واسه ایران ولی مطمئن باش بعد از قذافی نوبت سوریه بعدشم نوبت این قلعه !! 5 لینک به دیدگاه
mohammad 87 سبز 2382 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ چي ميشد مرد م ليبي بعد از قذافي ترتيب اين كامران نجف زاده چندشناك را هم ميدادن از شرش راحت شيم کیه مگه این ادم بدبخت !! با لگد از فرانسه با فضاحت تمام پرتش کردن بیرون اصلا شخصیتی نیست که کسی بهش اهمیت بده !! یه نون به نرخ روز خوره!! 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ کیه مگه این ادم بدبخت !!با لگد از فرانسه با فضاحت تمام پرتش کردن بیرون اصلا شخصیتی نیست که کسی بهش اهمیت بده !! یه نون به نرخ روز خوره!! اره ذلت از این بیشتر که ادمو از پاریس با لگد پرت کنن تو لیبی ... برای گزارش های دروغی که تو اخبار گه گاهی پخش میکنه و میره رو مخ ملت میگم 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ نجف زاده ابزاره. شاید برای بقا مجبور باشه اینکار رو انجام بده. بدی انقلاب ها همینه... گاهی ابزارها نابود میشن. گرچه شاید تر و خشک با هم می سوزند. 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ ولي اينش كه همونجا تو خيابون كشتنش لذت بخش بود. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده