ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ "چقدر مهمه دندونش رو پر کرده باشه" خوبه؟ نه بابا یه دردی رو مثال بزن که درمون داشته باشه ،قابل بحث باشه کسی که دندونش و پر کرده که دیگه باید بره یه گوشه موشه ای بمیره!:biggrin: ببخشید یه سوالم داشتم یعنی از نظر جـــــــَـــنابعالی در حد دندون پر کردنه؟!!! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ نه بابا یه دردی رو مثال بزن که درمون داشته باشه ،قابل بحث باشه کسی که دندونش و پر کرده که دیگه باید بره یه گوشه موشه ای بمیره!:biggrin: ببخشید یه سوالم داشتم یعنی از نظر جـــــــَـــنابعالی در حد دندون پر کردنه؟!!! ای یه چیزی تو همون مایه ها... البته نه در اون حد... در حد عصب کشی 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ ای یه چیزی تو همون مایه ها... البته نه در اون حد... در حد عصب کشی بــَــلــَـه بــَــلــَـه.... 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ ای یه چیزی تو همون مایه ها... البته نه در اون حد... در حد عصب کشی یعنی مهمه که عصب کشی کرده باشه یا نکرده باشه؟؟!! 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ خوب تاپیک به کجا رسید؟ من منتظر جوابم ... 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ یعنی مهمه که عصب کشی کرده باشه یا نکرده باشه؟؟!! دقیقا. چطور میشه فهمید حالا؟ خوب تاپیک به کجا رسید؟ من منتظر جوابم ... منتظر جواب چی؟ این تاپیک اسپم آزاده تا بالا بمونه... تا همگان ببینند و پند گیرند. 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ دقیقا. چطور میشه فهمید حالا؟ . میشه بنده یه کوفت بگویم به شما؟!! 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ میشه بنده یه کوفت بگویم به شما؟!! چرا نمیشه کیه که توجه کنه! بابا یه سوال واسه یه جوون پیش اومده چرا اینطور باهاش برخورد میشه در جامعه واقعا؟؟ چرا جامعه ما با گوساله های پرسشگری مثل من مازوخیالیستی برخورد میکنه!!؟!؟ آه ای روزگار، من چگونه در این زندان سایه و تاریک دوام بیارم... هان؟!؟ اون آب آناناس رو بده به من لطفا!!!!! 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ منتظر جواب چی؟ این تاپیک اسپم آزاده تا بالا بمونه... تا همگان ببینند و پند گیرند. یعنی مخاطبت من بودم دست خودم نیست ... مجبورممممممم اسپم کنم ... 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ چرا نمیشه کیه که توجه کنه! بابا یه سوال واسه یه جوون پیش اومده چرا اینطور باهاش برخورد میشه در جامعه واقعا؟؟ چرا جامعه ما با گوساله های پرسشگری مثل من مازوخیالیستی برخورد میکنه!!؟!؟ آه ای روزگار، من چگونه در این زندان سایه و تاریک دوام بیارم... هان؟!؟ اون آب آناناس رو بده به من لطفا!!!!! د اگه جواب شفاف بدیم که به سرنوشت پدربزرگ گوساله دچار میشیم پسر جان! برو دنبال زندگیت اینا همه توطئه ست که از اصل ولایت فقیه دورت کنه...برو من بهت علاقه مندم که دارم اینو میگم :biggrin: 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ یعنی مخاطبت من بودم دست خودم نیست ... مجبورممممممم اسپم کنم ... نه بابا اسپم آزاده ... از اسپم تا آزادی ... 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ هرچي كه مردني باشه خواه نا خواه مي ميره مهم نيست ما باشيم يا نباشيم انچه باقي است وراي من تو است ..بعله 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ د اگه جواب شفاف بدیم که به سرنوشت پدربزرگ گوساله دچار میشیم پسر جان! برو دنبال زندگیت اینا همه توطئه ست که از اصل ولایت فقیه دورت کنه...برو من بهت علاقه مندم که دارم اینو میگم :biggrin: پدر بزرگ چرا انسانها همه جای ما گوساله ها را میخورند اما با خرها کاری ندارند؟ 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ نه بابا اسپم آزاده ...از اسپم تا آزادی ... بحث 3o یا 3o نکن جانم مردم گلابی که نیستن ... آزادی 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ پدر بزرگچرا انسانها همه جای ما گوساله ها را میخورند اما با خرها کاری ندارند؟ چون خوشمزه تریم و صد البته چون فکر میکنیم خطرناکتر!! اما خرها فقط برای ادما منفعت دارند :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ هرچي كه مردني باشه خواه نا خواه مي ميره مهم نيست ما باشيم يا نباشيم انچه باقي است وراي من تو است ..بعله و آیا یک اجتماع محلی تنها جمع جبری تعدادی از کاربران و یا چیزی فراتر از جمع جبری اعضای آن است؟ زنده باد حس تعلق و حافظی که گفت: یک ذره وفا را به دو عالم نفروشیم هرچند در این دهر خریدار ندارد. 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ چون خوشمزه تریم و صد البته چون فکر میکنیم خطرناکتر!! اما خرها فقط برای ادما منفعت دارند :biggrin: اما بعضی وقتها خرها لگد میزنند... و حتی آدمها را میکشند!؟!! 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ اما بعضی وقتها خرها لگد میزنند... و حتی آدمها را میکشند!؟!! خرها فقط به خرتر از خودشون لگد میزنند! ادما اما راه همزیستی مسالمت امیز رو با خرها خوب یاد گرفتند...کافیه علف کافی و استراحت روزانه تامین بشه 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ خرها فقط به خرتر از خودشون لگد میزنند! ادما اما راه همزیستی مسالمت امیز رو با خرها خوب یاد گرفتند...کافیه علف کافی و استراحت روزانه تامین بشه خب با گوسپندان چه کنیم؟ هرچه میگویم فقط بع بع میکنند!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده