Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 22 دی، 2011 آقا منم هستم خبرم کنید حتماً میام آقا سینا بهتون خبر میدم:yes: 2
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 22 دی، 2011 بروبچ فرصت خوبی برای اینکه افراد نیازمند به محبت رو فقط با دیدنمون شاد کنیم کی پایست بیاد تو 2
Abolfazl_r 20780 ارسال شده در 22 دی، 2011 به خاطر کار زیباتون تصمیم گرفته شد این تاپیک تا وقتی قرارتون قطعی نشده مهم بشه. 1
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 22 دی، 2011 به خاطر کار زیباتون تصمیم گرفته شد این تاپیک تا وقتی قرارتون قطعی نشده مهم بشه. دمت گرم داداش ابوالفضل خب خودتم میای دیگه؟ 2
*Sanaz* 10640 ارسال شده در 22 دی، 2011 یعنی میتونین همه رو جمع کنین؟ اینا یه طرح کتاب میخواستن اجرا کنن که مسئولش رفت و تاپیکش هم حذف شد. امیدوارم بچه ها همکاری و با هم بودن را یاد بگیرن و این طرح هم ناکام نشه. من اگر فرصت مناسبی باشه حتما میام. 1
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 22 دی، 2011 یعنی میتونین همه رو جمع کنین؟اینا یه طرح کتاب میخواستن اجرا کنن که مسئولش رفت و تاپیکش هم حذف شد. امیدوارم بچه ها همکاری و با هم بودن را یاد بگیرن و این طرح هم ناکام نشه. من اگر فرصت مناسبی باشه حتما میام. ایشاالله که وقتش پیدا میشه و من حتماً در جریانتون خواهم گذاشت:yes: امیدوارم بچه ها همت کنن و جمع بشن 1
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 23 دی، 2011 بابا ای مردم شهید پرور! چرا نمیاید بریم بازدید از خانه سالمندان؟؟؟؟ 2
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 24 دی، 2011 من هستم سارا جان قدمت به روی چشم:yes: ما که تهران نیستیم! بلاخره شما هم خودت میتونی توم شهرتون با بچه های شهرتون برید به یکی آسایشگاهای شهر.......در حقیقت درست تایپیک ماله کسهای که تهرانن ولی بچه های شهرهای دیگه هم میتونن خودجوش برن به اینجور جاها سر بزنن منم دوستان اگه بشه میااااااااااااام امیدوارم که بشه بهتون خبر میدم 5
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 30 دی، 2011 دوستان امیدوارم که این تاپیکتون مثل برخی از قرارهاتون به تارخ نپیونده... بجنبید دیگهههههههههههه 2
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 30 دی، 2011 دوستان امیدوارم که این تاپیکتون مثل برخی از قرارهاتون به تارخ نپیونده...بجنبید دیگهههههههههههه باشه احتمالاً امشب تایپیک روزش رو به نظر سنجی بذارم 2
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 30 دی، 2011 پس ماچي كه تهران نيستيم مگه ما دل نداريم :cryingf: خب شما هم میتونید بیاید تهران یا با دوستاتون برید آسایشگاه شهرتون از پیرمرد پیرزنها دیدن کنید:yes: 1
Javid Maleki 11668 مالک ارسال شده در 30 دی، 2011 تاریخش معلومه؟اگه بشه منم میام تاریخش رو به نظر سنجی میذارم هر کی هر تاریخی آمادگی داشته باشه میریم بهتون خبر میدم 2
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 30 دی، 2011 تاریخش رو به نظر سنجی میذارم هر کی هر تاریخی آمادگی داشته باشه میریمبهتون خبر میدم پس زودتر بذارید چون یواش یواش به آخر ترم نزدیک میشیم و بچه ها هم اغلب دانشجواند و با مشکل مواجه میشیم بعدشم اینکه یه جور نظرسنجی بکنی که مشخص بشه که هرکی چه روزی میاد تا قرار مدارها اکیپی انجام بشه. باز هم ممنونم 1
ارسال های توصیه شده