رفتن به مطلب

چرا مردونگی و مرام و گذشت دیگه نیست؟!!

ارسال های توصیه شده

چرا این شب جمعه ای گیر دادی به فردین بدبخت؟!

خی این رفت آمدهای معمولی رو که هم دارن.......ولی آدم رو باید تو سختی ها شناخت.......که آیا واقعاً طرف به قول شما انسانیت داره یا نه؟!

که الان نیست و خیلی کمه........دید شما از اونجای که تو تهرانی و شاید فقط با دوستات و خانوادت در ارتباطی رو داری بیان میکنی ......ولی دنیا همش تهران نیست......

میگم به این قدیمی ها مراجعه کن واسه همینه ها

فردین بازی واقعی رو میتونی در جهان پهلوان تختی ببینی که پدر بزرگ تعریف میکنه وقتی که زلزله بوئین زهرا اتفاق افتاد (یکی از شهرستانهای استان قزوینه) خدا بیامرز تختی هم چون معروف بود یه گونی تو دستش گرفت و از این سر چهار راه عباسی تا سر میدون اعدام رو پیاده چرخید و واسه مردم زلزله زده پول جمع کرد مردمم چون میشناختنش بهش اعتماد داشتن و کمک های مالی میکردن..........ولی تو الان یه همچین ورزشکار رو نام ببر که یه همچین کاری کرده باشه نمیگم نیست هست ولی خیلی کم....

آره آبجی گل

انسانیت به اسم فردین بودن یا نبودن نیست بلکه بستگی به اعمال انسانها داره

خوب الانم ورزشکرها اکثرا از این کارها می‌کنن خواننده‌ها بازیگرا آدم‌های مشهور خیلییییییی هم زیاده اتفاقا!!!:ydm47612zsesgift969حالا گونی دستشون نیست!! اون رفت آمد‌های معمولی‌ رو هم خودت اشاره کردی!! فردین مثاله چیکار به فردین دارم من؟ انریکرو ولن کنم بچسبم به فردین؟:biggrin: اتفاقا چون تو تهرانم و با انواع آدم‌ها در ارتباطم دارم نظر میدم الانم شما برو سوپر محلتون خرید کن بگو کیف پولم جا مونده میگه ببر بدن پولشو بیار با کلی‌ تعارف هم میگه... حالا خوبه تو ایرانیم لندن یا نیویورک و... بودین چی‌ میگفتین؟؟ من نمیدونم رو چه حسابی‌ میگی‌ انسانیت کم شده؟ شرایط عوض شده ولی‌ منکه هنوز انسانیت میبینم کارهای غیر انسانی‌ هم میبینم و فرقی‌ بین تعداد انسانیت‌های دیروز و امروز حس نمیکنم!:ws37:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 48
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بازم به شما سفارش میکنم بشینی یه سرچی تو همین مطبوعاتی که سانسور داره یه نگاهی بندازی.....ببینی کسی که برای رضای خدا از خون جوونش میگذره یا اهداءعضو میکنه یا هزاران کاره دیگه به این کارها میگن مردونگی یا همون انسانیت........تو فک میکنی این آمنه اومد در اوج قدرت بخشید آیا انسانیت بخرج نداد؟؟!!!امثالهم بسیارند

خب با این قطع ارتباط نامردی طرف مقابل آشکار میشه.......

جاوید جان بیخشید اینی که گفتی‌ چه ربطی‌ به حرفی‌ که من زدم داشت؟؟!!!:w58:
  • Like 1
لینک به دیدگاه
.

شما بس با کلمه مرد مشکل داری؟!

خب بابا انسانیت:yes:

وااا ؟ کجای حرف من نتیجش این شد که با کلمه مرد مشکل دارم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! :ydm47612zsesgift969
  • Like 1
لینک به دیدگاه
خوب الانم ورزشکرها اکثرا از این کارها می‌کنن خواننده‌ها بازیگرا آدم‌های مشهور خیلییییییی هم زیاده اتفاقا!!!:ydm47612zsesgift969حالا گونی دستشون نیست!! اون رفت آمد‌های معمولی‌ رو هم خودت اشاره کردی!! فردین مثاله چیکار به فردین دارم من؟ انریکرو ولن کنم بچسبم به فردین؟:biggrin: اتفاقا چون تو تهرانم و با انواع آدم‌ها در ارتباطم دارم نظر میدم الانم شما برو سوپر محلتون خرید کن بگو کیف پولم جا مونده میگه ببر بدن پولشو بیار با کلی‌ تعارف هم میگه... حالا خوبه تو ایرانیم لندن یا نیویورک و... بودین چی‌ میگفتین؟؟ من نمیدونم رو چه حسابی‌ میگی‌ انسانیت کم شده؟ شرایط عوض شده ولی‌ منکه هنوز انسانیت میبینم کارهای غیر انسانی‌ هم میبینم و فرقی‌ بین تعداد انسانیت‌های دیروز و امروز حس نمیکنم!:ws37:

الان برای اینکه بیش از حد بین مردم معروف بشن......وبهشون بگن عجب آدمهای خوبی هستن این کار رو میکنن البته نه همشون.....نیویورک رو قسمت نشده بریم ولی لندن و سایر ایالات های شمال شرقی آمریکا رو بخاطر کارم رفتم......اون به اون کاری که میکنن پا بندن ولی ماها هر روز یه رنگ عوض میکنیم.....خب بس شما آدم انسان دور اطرافت لابد زیاده.....!!

ولی انسانیت داره نسلش منقرض میشه

جاوید جان بیخشید اینی که گفتی‌ چه ربطی‌ به حرفی‌ که من زدم داشت؟؟!!!:w58:

خب میگه اگه میخوای فرد پخته و دانای بشی باید به خیلی از شهر ها سفر کنی باید با خیلی از آداب و روسوم و گویش آشنا بشی

البته شما فرده دانای هستی

وااا ؟ کجای حرف من نتیجش این شد که با کلمه مرد مشکل دارم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! :ydm47612zsesgift969

خب خودت دقت کن گفتی مردونگی نگو بگو انسانیت و از این حرفا

• Like 3
لینک به دیدگاه
الان برای اینکه بیش از حد بین مردم معروف بشن......وبهشون بگن عجب آدمهای خوبی هستن این کار رو میکنن البته نه همشون.....نیویورک رو قسمت نشده بریم ولی لندن و سایر ایالات های شمال شرقی آمریکا رو بخاطر کارم رفتم......اون به اون کاری که میکنن پا بندن ولی ماها هر روز یه رنگ عوض میکنیم.....خب بس شما آدم انسان دور اطرافت لابد زیاده.....!!

ولی انسانیت داره نسلش منقرض میشه

خب میگه اگه میخوای فرد پخته و دانای بشی باید به خیلی از شهر ها سفر کنی باید با خیلی از آداب و روسوم و گویش آشنا بشی

البته شما فرده دانای هستی

خب خودت دقت کن گفتی مردونگی نگو بگو انسانیت و از این حرفا

این بدبینی رو نسبت به تختی هم میشه داشت نمیشه؟ خوب من نظرم اینه که منقرض نمیشه اصلا چرا بشه؟! همه انسانیم دل‌ داریم رحم داریم:ws37: شما کتاب سینوهه رو خوندی؟ به نظرت اون زمان انسانیت بیشتر بود یا حالا؟ بازم ربط حرفتو به حرف خودم نفهمیدم سفر چه ربطی‌ به تعداد نامردی‌هایی‌ که دیدی و اون۹۵ درصد داشت؟ گفتم بگو انسانیت کی‌ گفتم با کلمه مرد مشکل دارم؟
  • Like 2
لینک به دیدگاه
این بدبینی رو نسبت به تختی هم میشه داشت نمیشه؟ خوب من نظرم اینه که منقرض نمیشه اصلا چرا بشه؟! همه انسانیم دل‌ داریم رحم داریم:ws37: شما کتاب سینوهه رو خوندی؟ به نظرت اون زمان انسانیت بیشتر بود یا حالا؟ بازم ربط حرفتو به حرف خودم نفهمیدم سفر چه ربطی‌ به تعداد نامردی‌هایی‌ که دیدی و اون۹۵ درصد داشت؟ گفتم بگو انسانیت کی‌ گفتم با کلمه مرد مشکل دارم؟

نه چون اسم تختی سالهاست که به نکویی داره برده میشه.....وکسی نمیتونه بگه اینم واسه اسم درکنی تو ایران داشته اینکار رو میکرده....................بخاطر مشکلات اجتماعی انسانیت داره از بین میره من نمیدونم چرا شما میخوای اینطور ابراز کنی که انسانیت هست و دنیا و جامعه کنونی ما هم مثل پل و بلبل دارن دور هم میچرخن................بعدشم تو تو بحث هات یه سری مسائل انحرافی رو وارد بحث کردی و من رو هم منحرف:yes:

من 1000 سالم ر بشه میگم اون زمان

تو یه کوروش کبیر رو تو این دوره زمونه نام ببر یه انوشیروان یا حاتم یا امیرکبیر و یا خیلی های دیگه که الان ادعا میکنی هستن رو نام ببر

من میگم انسانیت داره کم رنگ میشه میگی نه یه نظر سنجی بذار ببین نظر جمع چیه؟

بعدشم تا حرف اقوام و ملل مختلف رو از نزدیک نشنوی متوجه حرف من نمیشی.......البته تو دانای:yes:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه چون اسم تختی سالهاست که به نکویی داره برده میشه.....وکسی نمیتونه بگه اینم واسه اسم درکنی تو ایران داشته اینکار رو میکرده....................بخاطر مشکلات اجتماعی انسانیت داره از بین میره من نمیدونم چرا شما میخوای اینطور ابراز کنی که انسانیت هست و دنیا و جامعه کنونی ما هم مثل پل و بلبل دارن دور هم میچرخن................بعدشم تو تو بحث هات یه سری مسائل انحرافی رو وارد بحث کردی و من رو هم منحرف:yes:من 1000 سالم ر بشه میگم اون زمانتو یه کوروش کبیر رو تو این دوره زمونه نام ببر یه انوشیروان یا حاتم یا امیرکبیر و یا خیلی های دیگه که الان ادعا میکنی هستن رو نام ببرمن میگم انسانیت داره کم رنگ میشه میگی نه یه نظر سنجی بذار ببین نظر جمع چیه؟بعدشم تا حرف اقوام و ملل مختلف رو از نزدیک نشنوی متوجه حرف من نمیشی.......البته تو دانای:yes:
من نمیدونم چرا من یه چیز میگم شما یه چیز دیگه میجوابی!! من دیدم به دنیا این بود همین! نظر شما این بود که انسانیت کم رنگ شده نظر من این بود که نشده نظره دیگه فرق داره! از اول هم گفتم دنیا همیشه ظلم و جنایت و.. داشته فقط به نظرم هنوز انسانیت هست کم نشده! کوروش و امیر کبیر تو بحث ما نبودن بودن؟؟حرف اقوام و ملل مختلف رو از نزدیک شما شنیدی که من نشنیدم?? یه کم احساساتی‌ و با اغراق بحث میکنی‌ :ws37:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
من نمیدونم چرا من یه چیز میگم شما یه چیز دیگه میجوابی!! من دیدم به دنیا این بود همین! نظر شما این بود که انسانیت کم رنگ شده نظر من این بود که نشده نظره دیگه فرق داره! از اول هم گفتم دنیا همیشه ظلم و جنایت و.. داشته فقط به نظرم هنوز انسانیت هست کم نشده! کوروش و امیر کبیر تو بحث ما نبودن بودن؟؟حرف اقوام و ملل مختلف رو از نزدیک شما شنیدی که من نشنیدم?? یه کم احساساتی‌ و با اغراق بحث میکنی‌ :ws37:

خانوم مهندس من از همون اولم گفتم که نظر شما برای من قابل احترامه.......ولی شما با ارتباط دختر و پسر این بحث ها وارد شدی و ما رو هم منحرف کردی

من از همون اول میدونستم تو اختشاشگری و باید تو ببرمت تحویل زندان اوین بدم:biggrin:

من نمیگم نیست من دارم میگم داره کمتر میشه

شما گفتی نه انسانهای امروزم از لحاظ انسانیت دارن پیشرفت میکنن

منم گفتم خب پیشرفت این انسانیت باید به چشم بیاد

چطور به چشم بیاد؟

مثال زدم گفتم شما الان که میگی انسانیت زیاده و داره روز به روز زیاد میشه.....یکی مثل امیرکبیر رو یا مثل حاتم یا مثل کوروش رو نام ببر که هم خودش به انسانیت والا دست پیدا کرده هم یه عده رو با این شرایط دنیا به انسانیت نزدیک کرده

همین

در ضمن آبجی گلم هیچ جای بحث من احساسی نبود

ولی چون باز میخوام بنظر احترام بذارم مثل همون کلمه مردونگی =انسانیت.......میگم باشه منه جاوید آدم احساسی هستم البته بقول یکی از آبجی هام بنام نگاری:ws37:

لینک به دیدگاه
خانوم مهندس من از همون اولم گفتم که نظر شما برای من قابل احترامه.......ولی شما با ارتباط دختر و پسر این بحث ها وارد شدی و ما رو هم منحرف کردی

من از همون اول میدونستم تو اختشاشگری و باید تو ببرمت تحویل زندان اوین بدم:biggrin:

من نمیگم نیست من دارم میگم داره کمتر میشه

شما گفتی نه انسانهای امروزم از لحاظ انسانیت دارن پیشرفت میکنن

منم گفتم خب پیشرفت این انسانیت باید به چشم بیاد

چطور به چشم بیاد؟

مثال زدم گفتم شما الان که میگی انسانیت زیاده و داره روز به روز زیاد میشه.....یکی مثل امیرکبیر رو یا مثل حاتم یا مثل کوروش رو نام ببر که هم خودش به انسانیت والا دست پیدا کرده هم یه عده رو با این شرایط دنیا به انسانیت نزدیک کرده

همین

در ضمن آبجی گلم هیچ جای بحث من احساسی نبود

ولی چون باز میخوام بنظر احترام بذارم مثل همون کلمه مردونگی =انسانیت.......میگم باشه منه جاوید آدم احساسی هستم البته بقول یکی از آبجی هام بنام نگاری:ws37:

تو باز به من گفتی‌ مهندس؟!!:w58: من مهندس نیستم! من نمی‌خواستم بحث رو منحرف کنم پست اولم رو ببین مرتبط با تایپیکه.. منم نگفتم شما میگی‌ نیست گفتم میگی‌ کم رنگ شده. امیر کبیر؟ یه آدم نشونه یه دوران نیست تو گفتی‌ دوران پدر بزرگ مادر بزرگ ها... نگفتی یه شخص! نام ببرم؟ بگم آنجلینا جولی خوبه؟ یا خودمون که وقتی‌ یه بچه فال فروش میدوه طرفمون با اینکه میدونیم روزانه درآمدش از خود ما بیشتره بازم ازش فال می‌خریم؟ یا باز خودمون وقتی‌ بم زلزله اومد همه دنیا کمک کردن یا از امدادگر‌ها بگم? میدونی‌ چنتا امدادگر تو دنیا هست که حتی یه بار هم اسمشون رو نمیشنویم؟ اونام واسه معروفیت کمک می‌کنن؟ یا آتش نشان ها؟ من کتاب‌های تاریخی‌ میخونم و میبینم شرایط امروز انسانی‌ تره تا دیروز هنوز‌م آدم‌های ظالم هستن از دیروز کمتر نشدن ولی‌ انسان‌های خوب هم هستن و کمتر نشدن :ws37:
  • Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...