RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ خب اینم به دلیل اینه که خیلی ها محتاج کمک هستن.......وتا یه با مرام میبینن میریزن تو سرش و برای من و شمای که از دور داریم نگاه میکنیم پیش خودمون میگیم مردم دارن سواری میگیرن.....نمیگم نداریم تو مردم چرا داریم........ولی هرکه هرچه کند به خود کند چرا گاهی اوقات باید به دوره پدر و مادر بزرگا برگردیم میدونید چرا چون هرچه به عقب برگردیم همه چه مزه اصلی و واقعی خودش رو میده همین پدر بزرگ ها و مادر بزرگها از نسل قدیمن و واسه ماها به نوعی نعمت محسوب میشن محتاج كمك نيستن جنسشون شيشه خورده داره و براي نيازشون ميخوانت تا زماني كه براشون سود داشته باشي وقتي كه ديدن به دردشون نميخوري تو باتلاق در حاله غرق شدن هم باشي دستتو كه نميگيرن هيچ حولت ميدن تا بيشتر فرو بري تو آره خوب آدم خوبم هست!!! ولي يه جورايي كيميا محسوب ميشه... 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ یه سرچی تو سایت ها بکن که یارو دیده داره یکی غرق میشه پریده تو آب و طرف رو نجات داده......این میشه مردونگی مردونگی حتماً این نیست که یارو کمک مالی به مرد بکنه من انقدر آدم میشناسم که خیرن و برای اینکه کسی نشناستشون کمک های مالیشون رو از دست کسه دیگه به اون خانواده یا فرد میرسونن تا یه وقت فرد مستضعف طرف خیر رو نشناسه و خجالت بکشه آره هست ولی من میگم چرا همچین افرادی زیاد نمیشن؟ شنیدن کی بود مانند دیدن... پس اگه اینجوریه اون خیراش که اینجا رفتن گل بچینن و مابقی مردها، مردن و منقرض شدن دیگه البته به جز اون یک استثنایی که گفتم ... :girl_blush2: دوستان لطفا اسپم نکنید تا پستهاتون پاک نشه. همین که خودت الان گفتی، به نوعی اسپم تلقی می شه ... چه ربطی به موضوع داره آخه ... 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ محتاج كمك نيستن جنسشون شيشه خورده داره و براي نيازشون ميخوانت تا زماني كه براشون سود داشته باشي وقتي كه ديدن به دردشون نميخوري تو باتلاق در حاله غرق شدن هم باشي دستتو كه نميگيرن هيچ حولت ميدن تا بيشتر فرو بري تو آره خوب آدم خوبم هست!!! ولي يه جورايي كيميا محسوب ميشه... مطمئن باش اون کسی که پهلونه و جونمرد هیچ وقت محتاج هیچ احدی نمیشه......چه برسه که بهش پا بدن یا ندن 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ مطمئن باش اون کسی که پهلونه و جونمرد هیچ وقت محتاج هیچ احدی نمیشه......چه برسه که بهش پا بدن یا ندن محتاج بودن خوبه ولي به شرطي كه همه ي ما آدما محتاجه عاطفي نسبت به هم باشيم نه اينكه به هم نياز مادي داشته باشيم... اصلا اساسه رابطه ما آدما احتياجه ...من پدرمو دوس دارم چون بهش احتياج دارم يه دسته هستن اين احتياج به پدر رو نياز و احتياجه مادي ميبينن پدر رو ميخوان كه كاراشونو انجام بده پدر رو برا پولش ميخوان يه دسته هستن نيازشون به پدر نيازه معنويه اينكه به پدرشون عشق بدن و ازش عشق بگيرن براش فرزند باشن و... 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ محتاج بودن خوبه ولي به شرطي كه همه ي ما آدما محتاجه عاطفي نسبت به هم باشيم نه اينكه به هم نياز مادي داشته باشيم...اصلا اساسه رابطه ما آدما احتياجه ...من پدرمو دوس دارم چون بهش احتياج دارم يه دسته هستن اين احتياج به پدر رو نياز و احتياجه مادي ميبينن پدر رو ميخوان كه كاراشونو انجام بده پدر رو برا پولش ميخوان يه دسته هستن نيازشون به پدر نيازه معنويه اينكه به پدرشون عشق بدن و ازش عشق بگيرن براش فرزند باشن و... خب در صد آدمهای که پدر و مادرشون رو برای پولشون میخوان کمه.......یا شایدم زیاده ولی بقول شما فلسفه دنیا به همینه که ما انسانها به عناوین مختلفی مکمل همدیگه باشی........... 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ به قول شهريار شهر ري خالي شد از مهر و محبت خواجه گفت " مهرباني كي سر امد شهر ياران را چه شد " مصراع دوم از حافظ ِ ، بنابراي اين نامهرباني ها از زمان حافظ تا شهريار وجود داشته و منبعد هم خواهد بود. 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ به قول شهريار شهر ري خالي شد از مهر و محبت خواجه گفت " مهرباني كي سر امد شهر ياران را چه شد " مصراع دوم از حافظ ِ ، بنابراي اين نامهرباني ها از زمان حافظ تا شهريار وجود داشته و منبعد هم خواهد بود. خب اون که صد در صد ولی نسبت به زمان این ناملایمتی ها داره افزایش پیدا میکنه 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ نه قبول ندارم مادر بزرگ پدر بزرگهای ما که اینارو نمیگن! منکه خوشحالم که تو زمان اونا نبودم قد پشه واست ارزش قائل نبودن! مطمئنا هرچی زمان بگذره وضعیت از بعضی لحاظ بهتر میشه البته هیچ وقت همه چیز خوب نیست و مشکلات وجود داره تاریخ نشون میده هرچی زمان میگذره انسان آگاه تر میشه راستش به نظر من مهربون تر هم میشه جنایت و دزدی و حق همدیگرو خوردن همیشه بوده آدم بی مرام و با مرام هم همیشه بوده منظورم احترام به ارزشهای انسانیه که الان بیشتره اون فردین بازیها هم مال فیلم هاست الان سوپر من و... هست تو فیلمهایی که فیلمنامش آبکیه سوژه اکثرا یه مرده که قراره یه زنو نجات بده یا دنیارو نجات بده :icon_razz: ما مال این دورانیم گذشتهها مال آدمای گذشته همیشه هم میگن یادش بخیر گذشته اینجوری بود... معرفت داشتن مردمو... ۵۰سال دیگم بچههای ما اینارو میگن چون میخوان فک کنن گذشته بهتر بوده.... 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ خب اون که صد در صدولی نسبت به زمان این ناملایمتی ها داره افزایش پیدا میکنه اوكي موافقم كاريش نميشه كرد ريشه در خيلي چيزا داره و مهمترينش هم مسله اقتصادي و معيشت مردمه 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ 2 تا مطلب حائز اهمیته از نظر من. اول اینکه شما راست میگید. هزار مثال میتونم بیارم براتون که متوجه بشید مردونگی چطوری از بین رفته. مثلا یکی از آزاردهنده ترینهاش مسائل ناموسیه. مردم یه زمانی ناموس پرست بودن. به چه معنی؟ مثلا اگر یه دختری فریب میخورد و یه خطایی میکرد یکی پیدا میشد غرورش و تعصبش رو له میکرد ولی طرفو از بدنامی در میاورد. چرا؟ چون مرد بود. چون میدونست شرایط جامعه برای همچین آدمی جهنم میشه. به همین خاطر میومد خودشو فدا میکرد ولی ناجی اون دختر میشد. ولی الان تا ببینن یه همچین اتفاقی واسه یکی افتاده خیلی عذر میخوام ولی همه میگن این که راهش باز شده. بزار ما هم بریم یه مدت باهاش. در واقع طرفو با خاک کوچه یکی میکنن. ولی قدیم اینطوری نبود. اگه یه اتفاقی برای یه دختر میفتاد یا کاری به کارش نداشتن یا واقعا یه مرد پیدا میشد زندگیشو نجات میداد. الان نتیجتا این شده که این همه هرزه زیاد شده. خوب دلیلش امثال من هستن که تو لباس مردونگی نامردی کردن. . اون موقع اگه دختری به قول شما فریب میخورد اگه میفهمیدن سرشو میگذاشتن لب باغچه من که نشنیدم کسی به قول شما از بد نامی درش میاورد! الانم شاید هنوز تفکر بعضیها این باشه که طرف اینجوریه ما هم بریم یه مدت باهاش! ولی حد اقل تو تهرانش میبینیم بعضیها شعورشو پیدا کردن که ارتباط ۲تا انسان بالغ اسمش هرزگی نیست! کسی هم با این ارتباط نه آبروش میره نه بد نام میشه! خیلی از همین زوجها با هم ازدواج میکنن و کسی بهشون نمیگه هرزه! فاحشه داریم که از نظر جامعه پسندیده نیست ولی فک کنم فرق هرزه با بقیه مشخصه اینم بگم الان دیگه دختری پیدا نمیشه که بخواد فریب بخوره! همه اگر هم ارتباطی دارن از روی آگاهی و خواستنه نه فریب!:yes: لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ نه قبول ندارم مادر بزرگ پدر بزرگهای ما که اینارو نمیگن! منکه خوشحالم که تو زمان اونا نبودم قد پشه واست ارزش قائل نبودن! مطمئنا هرچی زمان بگذره وضعیت از بعضی لحاظ بهتر میشه البته هیچ وقت همه چیز خوب نیست و مشکلات وجود داره تاریخ نشون میده هرچی زمان میگذره انسان آگاه تر میشه راستش به نظر من مهربون تر هم میشه جنایت و دزدی و حق همدیگرو خوردن همیشه بوده آدم بی مرام و با مرام هم همیشه بوده منظورم احترام به ارزشهای انسانیه که الان بیشتره اون فردین بازیها هم مال فیلم هاست الان سوپر من و... هست تو فیلمهایی که فیلمنامش آبکیه سوژه اکثرا یه مرده که قراره یه زنو نجات بده یا دنیارو نجات بده :icon_razz: ما مال این دورانیم گذشتهها مال آدمای گذشته همیشه هم میگن یادش بخیر گذشته اینجوری بود... معرفت داشتن مردمو... ۵۰سال دیگم بچههای ما اینارو میگن چون میخوان فک کنن گذشته بهتر بوده.... نظراتت کاملاً قابل احترامه برای من ولی بهتره بری تو کوچه بازار از مردم های که هم اون نسل دیدن و هم این نسل رو بپرسی ببینی......این به قول شما فردین بازی ها اون زمان بیشتر بوده یا الان؟! با پیشرفت تکنولوژی بشر احساسات خودش رو از دست میده بگو چرا؟ قبلاً اگه قرار بود شما هر ماه یک بار خونه بستگان درجه یک بری و دیداری تازه کنی الان دیگه هر یه سال یکبار هم نمیری (منظورم شخص شما نیست سوءتفاهم نشه) میدونی چرا میگی فوقش زنگ میزنم حالش رو میپرسم بابا مریض میشه به عیادتش نمیرن با تلفن یا پیام جویای احوالاتش میشن.......که اینطوری هیچ تاثیری رو فرد به اصطلاح مریض نمیذاره........آدمی با دیدار گفتگو که خوی آدمی به خود میگره.... بس اینجا این تکنولوژی جلو شما رو برای ارتباط حضوری رو میگیره یا به اصطلاح کارت رو راحت.... ولی قدیما اینطوری نبوده البته سندش گفته بزرگترهاست بس الان اوضاع بهتر نشده و که هیچ بدترم شده:yes: 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ یه سرچی تو سایت ها بکن که یارو دیده داره یکی غرق میشه پریده تو آب و طرف رو نجات داده......این میشه مردونگی مردونگی حتماً این نیست که یارو کمک مالی به مرد بکنه من انقدر آدم میشناسم که خیرن و برای اینکه کسی نشناستشون کمک های مالیشون رو از دست کسه دیگه به اون خانواده یا فرد میرسونن تا یه وقت فرد مستضعف طرف خیر رو نشناسه و خجالت بکشه آره هست ولی من میگم چرا همچین افرادی زیاد نمیشن؟ چرا اسمشو میذارید مردونگی؟؟!!!!!!!! مگه زنها نمیتونن کار خوبی انجام بدن؟؟ بهتر نیست بگیم انسانیت؟ این واژه یه کم مرد سالارانه نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ اون موقع اگه دختری به قول شما فریب میخورد اگه میفهمیدن سرشو میگذاشتن لب باغچه من که نشنیدم کسی به قول شما از بد نامی درش میاورد! الانم شاید هنوز تفکر بعضیها این باشه که طرف اینجوریه ما هم بریم یه مدت باهاش! ولی حد اقل تو تهرانش میبینیم بعضیها شعورشو پیدا کردن که ارتباط ۲تا انسان بالغ اسمش هرزگی نیست! کسی هم با این ارتباط نه آبروش میره نه بد نام میشه! خیلی از همین زوجها با هم ازدواج میکنن و کسی بهشون نمیگه هرزه! فاحشه داریم که از نظر جامعه پسندیده نیست ولی فک کنم فرق هرزه با بقیه مشخصه اینم بگم الان دیگه دختری پیدا نمیشه که بخواد فریب بخوره! همه اگر هم ارتباطی دارن از روی آگاهی و خواستنه نه فریب!:yes: نهگاری خانوم مطلبی که شما داری بازگو میکنی بحث درستی یا نادرستی ارتباطه که مربوط بحث ما نیست.......و به نظر من هر کسی اختیار خودش رو در همچنین روابطی داره ولی خب تو همین تهرانش اگه طرف مقابل حالا چه دختر چه پسر با یکی باشه خیلی خوبه ولی متاسفانه شاید بیش از 95% از این ارتباط ها به یه نفر ختم نمیشه .... جدیداً که مد شده یارو بقول شما از رو آگاهی با یکی یه مدت میره میاد بعد یا پسره رکب میزنه یا دختره اون یکی میمونه تو آتش نامردی میسوزه....... ما باید بعضی از واقعیت های اجتماع خودمون رو قبول کنیم 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ چرا اسمشو میذارید مردونگی؟؟!!!!!!!! مگه زنها نمیتونن کار خوبی انجام بدن؟؟ بهتر نیست بگیم انسانیت؟ این واژه یه کم مرد سالارانه نیست؟ نگاری خانوم شما اصل موضوع رو ول کردی و داری فمنیست بازی در میاری؟! همون انسانیتم به قول شما درسته کی گفته زن ها نمیتونن تازه زنان بهتر میتونن......ماه عسل امسال رو نگاه نکردی یارو زنه بخاطر شوهرش 23 سال مردونگی(یا همون انسانیت ) به خرج داده بود 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ نظراتت کاملاً قابل احترامه برای من ولی بهتره بری تو کوچه بازار از مردم های که هم اون نسل دیدن و هم این نسل رو بپرسی ببینی......این به قول شما فردین بازی ها اون زمان بیشتر بوده یا الان؟! با پیشرفت تکنولوژی بشر احساسات خودش رو از دست میده بگو چرا؟ قبلاً اگه قرار بود شما هر ماه یک بار خونه بستگان درجه یک بری و دیداری تازه کنی الان دیگه هر یه سال یکبار هم نمیری (منظورم شخص شما نیست سوءتفاهم نشه) میدونی چرا میگی فوقش زنگ میزنم حالش رو میپرسم بابا مریض میشه به عیادتش نمیرن با تلفن یا پیام جویای احوالاتش میشن.......که اینطوری هیچ تاثیری رو فرد به اصطلاح مریض نمیذاره........آدمی با دیدار گفتگو که خوی آدمی به خود میگره.... بس اینجا این تکنولوژی جلو شما رو برای ارتباط حضوری رو میگیره یا به اصطلاح کارت رو راحت.... ولی قدیما اینطوری نبوده البته سندش گفته بزرگترهاست بس الان اوضاع بهتر نشده و که هیچ بدترم شده:yes: راستش من نمیدونم بقیه چه جورین اما تو فامیل و دوست آشنا ارتباطها هنوز زیاد و حضورییه! گاهی تو دلم میگم وای بسه دیگه چقدر میرید خونه فلانی! آدمها بستهٔ به روحیات شون زندگی میکنن اکثرا دوست دارن کنار هم باشن از بودن کنار هم لذت میبرن شاید من نوعی خیلی دلم نخواد برم عیادت مثلا داییم و بهش زنگ بزنم ولی اگه مثلا خالهای که خیلی دوسش دارم مریض بشه میرم میبینمش فک کنم این دور شدن بعضی فامیل و آشناها به خاطر کم شدن رودرواسی(بایستی؟) هاست و راه حل خوبش تکنولوژی هست اون فردین بازیها هم ببخشید تو جو رفتن یا ادا در آوردن مرد هاست و به اقتضا یه دوره که با فردین بازی طرفدار پیدا میکردن شاید اداشو در میاوردن! البته منکه خاطرهای از فردین بازی واقعی نشنیدم اما فیلمشو دیدم! 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ نهگاری خانوممطلبی که شما داری بازگو میکنی بحث درستی یا نادرستی ارتباطه که مربوط بحث ما نیست.......و به نظر من هر کسی اختیار خودش رو در همچنین روابطی داره ولی خب تو همین تهرانش اگه طرف مقابل حالا چه دختر چه پسر با یکی باشه خیلی خوبه ولی متاسفانه شاید بیش از 95% از این ارتباط ها به یه نفر ختم نمیشه .... جدیداً که مد شده یارو بقول شما از رو آگاهی با یکی یه مدت میره میاد بعد یا پسره رکب میزنه یا دختره اون یکی میمونه تو آتش نامردی میسوزه....... ما باید بعضی از واقعیت های اجتماع خودمون رو قبول کنیم شما چند مورد از ایننامردیها رو دیدین؟ نمیگم نیست اما شما بگو چن تا دیدی و این ۹۵ درصد رو چرا میگی؟ چون من قطع ارتباط دیدم اما موندن تو آتش نامردی کم دیدم! 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ نگاری خانومشما اصل موضوع رو ول کردی و داری فمنیست بازی در میاری؟! همون انسانیتم به قول شما درسته کی گفته زن ها نمیتونن تازه زنان بهتر میتونن......ماه عسل امسال رو نگاه نکردی یارو زنه بخاطر شوهرش 23 سال مردونگی(یا همون انسانیت ) به خرج داده بود خوب هی میگید مردونگی مردونگی خوب تو بحث تایپیک بود دیگه... 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ راستش من نمیدونم بقیه چه جورین اما تو فامیل و دوست آشنا ارتباطها هنوز زیاد و حضورییه! گاهی تو دلم میگم وای بسه دیگه چقدر میرید خونه فلانی! آدمها بستهٔ به روحیات شون زندگی میکنن اکثرا دوست دارن کنار هم باشن از بودن کنار هم لذت میبرن شاید من نوعی خیلی دلم نخواد برم عیادت مثلا داییم و بهش زنگ بزنم ولی اگه مثلا خالهای که خیلی دوسش دارم مریض بشه میرم میبینمش فک کنم این دور شدن بعضی فامیل و آشناها به خاطر کم شدن رودرواسی(بایستی؟) هاست و راه حل خوبش تکنولوژی هست اون فردین بازیها هم ببخشید تو جو رفتن یا ادا در آوردن مرد هاست و به اقتضا یه دوره که با فردین بازی طرفدار پیدا میکردن شاید اداشو در میاوردن! البته منکه خاطرهای از فردین بازی واقعی نشنیدم اما فیلمشو دیدم! چرا این شب جمعه ای گیر دادی به فردین بدبخت؟! خی این رفت آمدهای معمولی رو که هم دارن.......ولی آدم رو باید تو سختی ها شناخت.......که آیا واقعاً طرف به قول شما انسانیت داره یا نه؟! که الان نیست و خیلی کمه........دید شما از اونجای که تو تهرانی و شاید فقط با دوستات و خانوادت در ارتباطی رو داری بیان میکنی ......ولی دنیا همش تهران نیست...... میگم به این قدیمی ها مراجعه کن واسه همینه ها فردین بازی واقعی رو میتونی در جهان پهلوان تختی ببینی که پدر بزرگ تعریف میکنه وقتی که زلزله بوئین زهرا اتفاق افتاد (یکی از شهرستانهای استان قزوینه) خدا بیامرز تختی هم چون معروف بود یه گونی تو دستش گرفت و از این سر چهار راه عباسی تا سر میدون اعدام رو پیاده چرخید و واسه مردم زلزله زده پول جمع کرد مردمم چون میشناختنش بهش اعتماد داشتن و کمک های مالی میکردن..........ولی تو الان یه همچین ورزشکار رو نام ببر که یه همچین کاری کرده باشه نمیگم نیست هست ولی خیلی کم.... آره آبجی گل انسانیت به اسم فردین بودن یا نبودن نیست بلکه بستگی به اعمال انسانها داره 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ شما چند مورد از ایننامردیها رو دیدین؟ نمیگم نیست اما شما بگو چن تا دیدی و این ۹۵ درصد رو چرا میگی؟ چون من قطع ارتباط دیدم اما موندن تو آتش نامردی کم دیدم! بازم به شما سفارش میکنم بشینی یه سرچی تو همین مطبوعاتی که سانسور داره یه نگاهی بندازی.....ببینی کسی که برای رضای خدا از خون جوونش میگذره یا اهداءعضو میکنه یا هزاران کاره دیگه به این کارها میگن مردونگی یا همون انسانیت........تو فک میکنی این آمنه اومد در اوج قدرت بخشید آیا انسانیت بخرج نداد؟؟!!!امثالهم بسیارند خب با این قطع ارتباط نامردی طرف مقابل آشکار میشه....... 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ خوب هی میگید مردونگی مردونگی خوب تو بحث تایپیک بود دیگه... . شما بس با کلمه مرد مشکل داری؟! خب بابا انسانیت:yes: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده