رفتن به مطلب

جدیدترین مدلهای مصری همراه با رنگ موی خاصشان

ارسال های توصیه شده

شاید پیش خودتان بگویید مدل مصری یک مدل ثابت و مثل نامش یکدست و مصری است اما باید به این نکته توجه داشت که با یک پتاژ ساده با تیغ و یا تغییر در کوتاهی نوک موهای جلو یا پشت سر بوسیله ی قیچی می توان آن را به انواعی از مدلهای شیک و در عین حال ساده تبدل کرد و با تغییر در نحوه ی درست کردن آنها فرم و شکل خاصی به آنها داد.

به انواع مدلهای جدیدی که با همین کمترین تغییرات حاصل شده اند توجه کنید :

1- مصری فانتزی با چتری و پتاژ کامل در نوک و تیزی موها که البته این مدل با همین رنگ هایلایت بادمجانی بسیار زیباست:

dserf.jpg

که این هم در نوع خود مدلی متفاوت و سلیقه ایست و میتواند به مصری طاووسی نامگذاری شود:

hgytu.jpg

2- مصری بلند و یکدست که در دو طرف صورت چند سانت بلندتر می شود همراه با چتری تا زیر ابرو که با هایلایتی یکدست از رنگ طلایی روی چتری و نوک موها ، بر روی موهای قهوه ای - دودی میتواند خاص و زیبا دیده شود :

angled-bob-hairstyles.jpg

3- اگر برخلاف مدل قبلی زده شود قسمتهای دوطرف صورت با تیغ نامنظم کوتاهتر خواهد شد که این مدل نیز زیبایی خاص خود را دارد:

Girls-Short-Hairstyles-2010-2011.jpg

4- لزوما نباید چتری زیاد و یکدست باشد بلکه میتوان پیشنهاد داد کمی بالاتر از ابرو با تیغ پتاژ شود یا با قیچی زیکزاک زده شود، این بیس رنگ را میتوانید از ترکیب رنگهای دودی - خاکستری بیابید :

gfhyu78.jpg

5- برای موهای یکدست بدون چتری در قسمت جلو ی سربهتر است از همان سمتی که فرق باز میشود شیب مو را هماهنگ کرده و مساوی و یکدست کوتاه کرد :

inverted-bob-for-Chin-length.jpg

پشت سر هرچه خوردتر و بالاتر تا میانه های سر زده شود زیباتر خواهد بود با هایلایتی کرم قهوه ای :

inverted-bob-hair-styles-2.jpg

6- گاهی قسمت جلوی سر از گوشها به جلو را بلندتر و نامنطم با تیغ پتاژ و یا با قیچی خورد و زیکزاکی می زنند که با انواع فرقها چه فرق از وسط یا کج و بسیار مایل نیز با وجود نامنطم بودن مدل خاص خود را دارد:

inverted-bob-hair-styles-1.jpg

7-به این مدل تقریبا مصری گرد می گویند و طوری موها کوپ می شوند که در تمام نقاط سر حتی با کمی کوتاه بلندی فرم سر را گرد و یکدست نشان خواهد داد:

2011-Inverted-Bob-Haircuts.jpg

8-جدیدترین نحوه ی درست کردن انواع مصریها ویو کردن از نیمه ی سر است که در نوع خود شیک و خاص است با رنگ موی قهوه ای نسکافه ای :

Casual-bob-hairstyles-2011.jpg

9- فر درشت چند سانت بعد از ریشه با رنگ موی طلایی و بلوند کاهی برای خانمهایی که به رنگ موی روشن علاقه دارند :

short-curly-bob-hairstyles.jpg

layered-curly-bob.jpg

10- مناسبترین مدل از انواع مصریها برای خانمهایی در سنین بالاتر :

older-women-bob-hairstyles.jpg

اختصاصی سیمرغ

• Like 8
لینک به دیدگاه

قارچی هم خیلی رو بورس بود...:biggrin:

کپ هم کرده بودی فروغ؟

من عاشق اصطلاح کپ کردن بودم:biggrin:

• Like 1
لینک به دیدگاه
قارچی هم خیلی رو بورس بود...:biggrin:

کپ هم کرده بودی فروغ؟

من عاشق اصطلاح کپ کردن بودم:biggrin:

اره اما وقتی که دیگه راهنمایی اینا بودم...بچگیها قارچی بود...دورانی بوداااا:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...