رفتن به مطلب

تو کله این آقایون چی میگذره ؟ ( Elsevier) پایگاه معتبر علمی - پزشکی با رای اکثریت روسای !دانشگاهها در ایران تحریم شد !!!!!!!!!!!!!

ارسال های توصیه شده

پس با این اوصاف مقالات را برای کدام ژورنال باید فرستاد؟

خود الزویر هم که ایرانو تحریم کنه، دیگه هیچی مقاله به درد نخور نداریم از روش مطالعه کنیم. :icon_pf (34):

مفاتیح الجنان

توضیح المسایل

مجله خانواده سبز

حیله المتقین

کشفالاسرار

بازم بگم ؟:whistle:

• Like 6
لینک به دیدگاه
مفاتیح الجنان

توضیح المسایل

مجله خانواده سبز

حیله المتقین

کشفالاسرار

بازم بگم ؟:whistle:

همینم مونده بود:ws47:

• Like 1
لینک به دیدگاه

حقیقت از انجه میخوانیم و مینویسیم تلخ تره عمق ابعاد فجایعی از این دست بعد ها مشخص می شه هنوز در کشور ما با این همه سرمایه ملی و دکترو متخصص شهرهایی هستند که بیمارستان ندارند شهرهایی نزدیک به صدهزار نفر جمعیت که یک دستگاه ام آی ار ندارند و برای یک نوبت مردم باید به مرکز استان بروند وچند ماه صبر کنند تا نوبتشان بشه و حالا با این کارهای بچه گانه چهارتا متخصص و پزشکی که موندن را هم فراری میدن

اما واقعا چقدر گفتن و نالیدن از بس شنیدیم پوس کلفت که چه عرض کنم مخ کلفت هم شدیم

اگه بخوایم فکر کنیم به همچین اخباری ناهیتا افسرده می شیم

• Like 3
لینک به دیدگاه

خوب پس چرا ما از مقاله های ieee استفاده می کنیم؟ (من در مورد رشته ی خودم ,برق می گم) چطور ما می تونیم استفاده کنیم , برای ارائه ی پروژه ! ضمنا اساتید ما خواه ناخواه برای اینکه بتونن امتیاز بگیرن باید به این موسسات مقاله بفرستن...

نمی دونم چطور یک ابلهی مثل "فرهاد رهبر" باید تو جامعه ی ما به اینحاها برسه!

• Like 1
لینک به دیدگاه
کاری نداره که با دستمال یزدی میشه الان تو مملکت ما به همه جا رسید:yes:

خوب یکم از این تجربیاتت بگو ... شاید به درد ما هم خورد :ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب یکم از این تجربیاتت بگو ... شاید به درد ما هم خورد :ws38:

شرمنده خودم نداشتم تا از تجربیاتم برات بگه

اونای که دستشون گرفتن و تو این ور اون ور واسه خودشون کسی شدن رو دیدم دارم میگم......البته کس نیستن ناکسن:yes:

• Like 2
لینک به دیدگاه
شرمنده خودم نداشتم تا از تجربیاتم برات بگه

اونای که دستشون گرفتن و تو این ور اون ور واسه خودشون کسی شدن رو دیدم دارم میگم......البته کس نیستن ناکسن:yes:

دستمال یزدی کجا می فروشن ؟ :JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه
پایگاه های حوزه مقاومت دستمال فروشان در تمامی کشور

اوه اوه

اگه اینجاست دیگه عمرا به ما دستمال بدن... :thumbsdownsmiley:

• Like 1
لینک به دیدگاه
میدن بابا انقدر دستمال دارن که صدتا هم بخوای بهت میدن:yes:

من پاچه خواری بلد نیستم... :ws37:... تازه الان دستمال کاغذی دیگه مده ... هر وقت کارت تموم شد بندازی بیرون ... :girl_blush2:

لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

Since Elsevier publishing company's website banned the access of Shahid Beheshti University (SBU) as well as Malek-Ashtar University to its scientific data, Iranian universities boycotted the scientific website.

لینک به دیدگاه

[h=1]

[/h]11-10-18-20265ziaeeparvar.jpgدیدگاه > ایران - حمید ضیایی‌پرور:

پایگاه علمی «الزویر» که پیش از این دسترسی دو دانشگاه ایرانی به اطلاعات علمی را تحریم کرده بود، بر اساس رأی اکثریت روسای دانشگاه‌ها و اعضای بلندپایه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تحریم شد و هیأت ممیزی دانشگاه‌ها درصورت مشاهده مقالات علمی در این پایگاه امتیاز پدیدآورندگان را منفی و صفر قلمداد خواهد کرد.

الزویر از ناشران مطبوعات پزشکی و علمی در جهان است. این مؤسسه در آمستردام قرار داشته و در

و برخی نقاط دیگر جهان نیز فعالیت‌ دارد. تولیدات اولیه آن شامل ژورنال لاسنت، سل و کتاب‌هایی شامل آناتومی‌گری و ساینس دایرکت (مجموع ژورنال‌های الکترونیک) بوده است. این پایگاه مرجع دادگان اینترنتی خود به نام اسکوپوس را نیز ارائه کرده ‌است. الزویر در هفته‌های پایانی شهریور ماه سال‌جاری با استناد به قانون جدید تشدید تحریم‌ها علیه ایران در اتحادیه اروپا، دسترسی دانشگاه‌های شهید بهشتی و صنعتی مالک‌اشتر به اطلاعات علمی این پایگاه را قطع کرد.

البته این نخستین‌بار نیست که چنین رویه‌ای از سوی نهادهای علمی یا انتشاراتی علیه ایران اتخاذ می‌شود و معمولا هر بار پس از اعتراض نهادهای مدنی و علمی، این مشکل برطرف می‌شد.

بنابراین به‌نظر می‌رسد که واکنش جامعه علمی ایران که کاملا قابل درک هم هست، کمی شدید بوده است؛ چرا که به موجب قانون نمی‌توان هیچ دانشمند یا متخصصی را وادار به همکاری یا عدم‌همکاری، ارائه مقاله یا عدم‌ارائه مقاله به نشریه خاصی در داخل یا خارج کرد.

الزویر در تصمیم ناعادلانه خود فقط 2دانشگاه ایرانی را تحریم کرده بود و اینکه تمامی دانشگاه‌های کشور به سامانه نمایه‌سازی‌ نشریات الزویر مقاله ارائه نکند و از آن شدید‌تر اعلام شود که هیأت ممیزی دانشگاه‌ها درصورت مشاهده مقالات علمی در این پایگاه امتیاز پدیدآورندگان را منفی و صفر قلمداد خواهد کرد! اهمیت بیش از حد به موضوع دادن است.به‌نظر می‌رسد که تصمیم‌گیری در مسائل علمی باید مبتنی بر رویه‌های علمی باشد. اگر تدبیری اندیشیده شود که با کمترین ضرر تصمیم گرفته شود به نفع جامعه دانشگاهی ایران خواهد بود.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...