Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ من نمی دونم چرا بعضی از افراد که می خوان از جایی برن اینجوری برخورد می کنن خوب فكر مي كنم كافي باشه . لازم بود اين تاپيك زده بشه و اين حرف ها گفته بشه . قديم ميگفتن " جواب ابلهان خاموشي ست " اما امروز نظريه ي ديگه اي مطرح شده ؛ ميگن " جواب ابلهان هميشه هم خاموشي نيست ، گاهي همچين بايد بزني توي گوشش كه حالش جا بياد " به هر حال محيط مجازي مي طلبه كه افراد در لايه هاي شخصيتي ساختگي مخفي بشن و در اين لايه هاي مجازي به هركاري كه ميخوان دست بزنن ، لايه هايي كه گاهي طرف تا پوست و گوشت درونش نفوذ مي كنه ، حكايت همون حكايت ساده و قديمي اي هست كه همه ي ما شنيديم و ديديم و خونديمش ، پينوكيو و شهربازي اي كه از هر بچه يك الاغ مي ساخت ، تا مدتها ، واقعا مدتها ، عقيدم اين بود كه دوستي مجازي و به بيان بهتر ، دوست مجازي ، تا حدود زيادي از ارزش هاي مشابهي مثل دوست حقيقي برخورداره ، اما از روزي كه بهترين دوست و شايد دوستان مجازيم در بدترين قالب ممكن ظاهر شدند و در ناباورانه ترين شرايط هرچه پرده حرمت و حريري به نام دوستي بود رو دريدند نظرم عوض شد ، و فكر كردم شايد كساني كه ميگفتند روي دوستي مجازي نبايد حساب كرد ، واقعا چيزي ديده بودند و چندان هم حرف اشتباهي نبود . به هر ترتيب محيط دنياي مجازي ، به خصوص در ايران ، مثل طويله اي كثيف و چندش آور ميمونه كه وقتي واردش ميشي عينكي رو به چشمت ميزنند كه جلوي شيشه اش عكس يك عمارت باشكوه و نجيب زادگاني بي مانند حك شده . شايد اين هم تاوان زلال بودنه كه بايد به اين سرانجام دچار شد . كافكا ميگفت در ميان گرگ ها كه زندگي مي كني ، زوزه كشيدن را بياموز ، شايد حكايت ما حكايت جنگلي شده كه ميگن بخور تا خورده نشي . پشيمون نيستم از زماني كه براي اين محيط و افرادش گذاشتم ، چرا كه به هر نحو اين محيط و كشمكش هاي متعلق به اون رسالت خودش رو داشت و اون رو به انجام رسوند براي من ، اما ميدونم بهايي كه براي اين تجربه ها پرداختم هرگز بر نخواهد گشت . اي كاش به جاي ساعت هايي كه پشت اين چند اينچ شيشه ي لعنتي براي صحبت با كساني كه خودشون رو دوست و چه بسا نزديكتر از دوست ، حتي خانواده قلمداد مي كردند ، به كساني اختصاص ميدادم كه ميتونستم ببينم ولمس كنم و بشنوم و بفهممشون . كساني كه شايد هيچ گاه نگفتند برادر ، پدر ، دختر .. اما پنج دقيقه چاي خوردن باهاشون هزار بار مي ارزيد به كساني كه روزي هزار بار من رو به اسم كوچيك صدا مي كردند . حرف هايي كه در اين تاپيك زدم ، گوشه اي از حقيقت بود ، حقيقتي به شدت تلخ و رفلكس هايي كه خواهيد ديد . اما چه اهميتي داره ؟ " تاريخ هميشه به دست كساني نوشته شده كه قهرمانان رو اعدام كردند " قانون گذار و مجري و قانون پذير وقتي همشون از يك جنس و يك دنيان ديگه چه فرقي مي كنه در مورد من چه فكري ميخوان بكنن يا كردن . كساني كه بايد مي فهميدند و ميشناختند فهميديند و شناختند ديگه بقيه حاشيه است . در دنياي حقيقي چه بسا كساني كه دست دوستي ميدن ولي .. حالا فرض كن در جايي داري دست دوستي ميدي كه حتي دست طرف مقالبت رو حتي نمي بيني و لمس نمي كني . تا تهش رو خودت بخون . همونطور كه گفتم چند هفته اي ست كه من تغيير نگاه و تغيير رويه دادم ، پس كساني كه به هر طريق شخص من رو تاييد ميكردند بدونن كه اين تاييد چند هفته اي هست كه تاريخ انقضاش تموم شده ، پس نميخوام شما هم به خاطر من دچار مشكل بشيد . " دوستي مجازي ديگه پر " من از جلد اين الاغ ميام بيرون ، شما بخونيد ، بخنديد و ساده رد شيد . بخشش لازم نيست ، اعدامش كنيد شما اگه می دونید بگید لطفا"...ممنون. پ.ن: این تاپیک منهدم شده!:biggrin: 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ ساكت كه بماني ميرود به حساب جواب نداشتنت....عمراً اگر بفهمند داري جان مي كني تا احترامشان را نگه داري! :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ حق داشته، بعضی ها فکر می کنن چون ادمین یا مدیر کل تالار آزاد هستن، میتونن هر نوع برخوردی که دوست دارن با دیگران انجام بدن حالا این متن بای بای مال کی هست؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ حق داشته، بعضی ها فکر می کنن چون ادمین یا مدیر کل تالار آزاد هستن، میتونن هر نوع برخوردی که دوست دارن با دیگران انجام بدن حالا این متن بای بای مال کی هست؟ اگه توهینش به تک تک اعضا رو هم می خوندی باز همین رو می گفتی؟ 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ ساكت كه بماني ميرود به حساب جواب نداشتنت....عمراً اگر بفهمند داري جان مي كني تا احترامشان را نگه داري! :icon_pf (34): خب بهش میتونم در قبال توهینی که به همه کرده بهش بگم برو بخاک سپردمنت کور به کور افتاده :yes: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ اگه توهینش به تک تک اعضا رو هم می خوندی باز همین رو می گفتی؟ مگه به چه کسان دیگری توهین کرده؟ کی هست اصلا؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ اگه توهینش به تک تک اعضا رو هم می خوندی باز همین رو می گفتی؟ خب بگو کی هست که حرفم رو پس بگیرم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ شما چیکار دارید کیه.... من فقط می خوام بدونم این طرز حرف زدن درسته با نه؟ 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ شما چیکار دارید کیه....من فقط می خوام بدونم این طرز حرف زدن درسته با نه؟ خب یه آدم رو از تو خیابونم ورداری بیاری این مطلب رو ببینه میگه درست نیست بگو بینیم کیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ مگه به چه کسان دیگری توهین کرده؟ کی هست اصلا؟ :JC_thinking: بشمرم یا اسم ببرم به افرادی که توهین کرده؟ همین پستش کم توهینه؟:viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ خب یه آدم رو از تو خیابونم ورداری بیاری این مطلب رو ببینه میگه درست نیستبگو بینیم کیه؟ شما فکر کن من بیکار بودم...رفتم تو یه فروم دیگه اینو در آوردم..... من طرز حرف زدن و برخورد رو می خوام بدونم.... شما به این می گید توهین به یه سری آدم دیگه یا نه؟ 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ هرچند که دوست دارم درباره این موضوع صحبت بشه. ولی متاسفانه خلاف قوانینه. قفل 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده