رفتن به مطلب

پودینگ گردو و شکلات


ارسال های توصیه شده

مواد لازم:

 

  • شیر: 500 میلی لیتر
  • شکلات سیاه :200 گرم
  • شکر:200 گرم
  • زرده تخم‌مرغ : 3 عدد
  • خامه صبحانه:200 گرم
  • نشاسته گندم: 4 قاشق غذاخوری
  • نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری
  • پودر گردو:150 گرم

 


روش تهیه:

 

ابتدا نشاسته‌ها را با مقداری از شیر مخلوط می‌کنیم تا حل شوند. زرده تخم‌مرغ را به همراه بقیه شیر و خامه به مواد اضافه می‌کنیم و همه را با هم مخلوط کرده و از صافی می‌گذرانیم. در این مرحله مواد را داخل ظرف مخصوص کرم‌پزی ریخته و شکر و شکلات را نیز به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت متوسط می‌گذاریم. آنقدر مواد را به آرامی هم می‌زنیم تا به جوش آمده و غلیظ شوند. پس از اینکه پودینگ غلیظ شد و آن را از روی حرارت برداشتیم، پودر گردو را مخلوط کرده و مواد را داخل کاسه‌های تک‌نفره تقسیم کرده و پس از این‌که از حرارت افتاد، به مدت 3 تا 4 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...