afa 18,504 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ مواد لازم: شیر: 500 میلی لیتر شکلات سیاه :200 گرم شکر:200 گرم زرده تخممرغ : 3 عدد خامه صبحانه:200 گرم نشاسته گندم: 4 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت: 4 قاشق غذاخوری پودر گردو:150 گرم روش تهیه: ابتدا نشاستهها را با مقداری از شیر مخلوط میکنیم تا حل شوند. زرده تخممرغ را به همراه بقیه شیر و خامه به مواد اضافه میکنیم و همه را با هم مخلوط کرده و از صافی میگذرانیم. در این مرحله مواد را داخل ظرف مخصوص کرمپزی ریخته و شکر و شکلات را نیز به آن اضافه میکنیم و روی حرارت متوسط میگذاریم. آنقدر مواد را به آرامی هم میزنیم تا به جوش آمده و غلیظ شوند. پس از اینکه پودینگ غلیظ شد و آن را از روی حرارت برداشتیم، پودر گردو را مخلوط کرده و مواد را داخل کاسههای تکنفره تقسیم کرده و پس از اینکه از حرارت افتاد، به مدت 3 تا 4 ساعت داخل یخچال میگذاریم. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .