هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ استان بوشهر از لحاظ ذخاير نفتي و گازي از غني ترين استان هايِ كشوره و به دليل داشتن راه ابي با كشورهاي حوزه خليج فارس از نظر بازرگاني رونق خوبي داره، اغلب مردم از لحاظ مالي تامين هستند و بعضا ثروتمند، اما كماكان از مناطق محروم كشورمحسوب ميشه من منكر كمبود و كاستي ها و ادم هاي بي بضاعت كه در اين استان هست نميشم اما به نظرم ما منطقه محروم از نظر اقتصادي نيستيم ما از زبان و ادبيات و منطق محكم و بدون ترسي محروميم كه باعث ضايع شدن حق و حقوق اوليه مون ميشه ... خودم به شخصه در رفت و امدهاي شهري از ادارجات و بانك ها گرفته تا دانشگاهها و محيط كار شاهد اين نوع محروميت هستم ...و حتي از اين موضوع رنج ميبرم معتقدم منطقه محروم يك ناحيه جغرافي خاص نيست هرجا ادم نتونه نياز هاش را بيان و از ضايع شدن و حقوق انسانيش جلو گيري كنه انجا محرومترين منطقه است حتي اگه در بهترين نقطه اروپا باشه اين زبان و ادبيات حق طلبي به دست نمياد فقط با بحث ، گفتگو ،مطالعه همه جزئيات زندگي و بي تفاوت نبودن. فراموش نكنيم محروم ترين منطقه ميتونه پشت يك ميز در يك اداره بزرگ باشه وقتي عدالت پايمال بشه 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده