هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ سلام چند وقتيه در مورد تالار ازاد حس خوبي ندارم فكر ميكنم اون فردوسي پور درونش كم رنگ شده از حالات فعال ،پرشور ونشاط و آپديت در اومده و در عوض خياباني خونش بالا رفته، كسل كننده محتاط، تكراري و محافظه كار شده ... بابا يكي بلند شه از اين وضع سوت و كور درب و داغون درش بيار ..دِِِِِِِيگه .!!!!!!! دِِِ.. 32 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ شنیده ای که میگویند، دیگر گله ای نیست، گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست...... متاسفانه سیاست های حاکم بر این تالار اشتباهه. گاهی اوقات بحث خوبی در میگیره، چند نفر از دوستان که شگردشون منحرف کردن بحثه، میان شروع به ترور شخصیتی میکنن. همین امر سبب انحراف بحث میشه و به جای اینکه اسپم ها پاک بشه،کل تاپیک میره تو زباله دان. در چنین فضایی رغبتی برای ابراز نظر نمیماند. 33 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ شنیده ای که میگویند، دیگر گله ای نیست، گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست...... متاسفانه سیاست های حاکم بر این تالار اشتباهه. گاهی اوقات بحث خوبی در میگیره، چند نفر از دوستان که شگردشون منحرف کردن بحثه، میان شروع به ترور شخصیتی میکنن. همین امر سبب انحراف بحث میشه و به جای اینکه اسپم ها پاک بشه،کل تاپیک میره تو زباله دان. در چنین فضایی رغبتی برای ابراز نظر نمیماند. كوته نظري اگه منظورم فقط اينجا باشه هر جاي كشورمون اوضاع بهتر از اين نيست اما شنيدي كه ميگن كلبه احزان شود روزي گلستان غم مخور البته كي ؟ و چه جوريشو ؟ نمي دونم فقط نبايد ساكت بود سكوت و عقب نشيني بايد در وجود ما كم رنگ بشه و از بين بره مشكلي كه از انقلاب مشروطه تا الان داشتيم همين عقب نشيني ها بوده 13 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ بعضا پاک کردن بی منطق پستها...عدم مجوز برای زدن تاپیکهای سیاسی حتی اجتماعی ، حساس و زودرنج بودن بعضی کاربرا و در اخر اسپم های بی حد و اندازه اوضاع تالار ازاد رو به اینی رسونده که میبینید.... 18 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ بعضا پاک کردن بی منطق پستها...عدم مجوز برای زدن تاپیکهای سیاسی حتی اجتماعی ، حساس و زودرنج بودن بعضی کاربرا و در اخر اسپم های بی حد و اندازه اوضاع تالار ازاد رو به اینی رسونده که میبینید.... ...كاش مزدك ميرزايي ميشد لااقل ، هيجانات كنترل نشده اي موقع گزارش داره كه ادم تعجبش برانگيخته ميشه كلا! 10 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ سلام چند وقتيه در مورد تالار ازاد حس خوبي ندارم فكر ميكنم اون فردوسي پور درونش كم رنگ شده از حالات فعال ،پرشور ونشاط و آپديت در اومده و در عوض خياباني خونش بالا رفته، كسل كننده محتاط، تكراري و محافظه كار شده ...بابا يكي بلند شه از اين وضع سوت و كور درب و داغون درش بيار ..دِِِِِِِيگه .!!!!!!! دِِِ.. من فکر کنم فقط تالار ازاد این مشکل رو نداره تقریبا همه بخش ها این مشل رو پیدا کرده دچار یه رکود خیلی شدید شده سایت 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ فقط نبايد ساكت بود سكوت و عقب نشيني بايد در وجود ما كم رنگ بشه و از بين بره مشكلي كه از انقلاب مشروطه تا الان داشتيم همين عقب نشيني ها بوده همیشه هر وقت سکوتی برپا میشه،یک عده میگن اکنون آتش زیر خاکستر است.... اما من هرچه این خاکسترها را کنار میزنم،آتشی که نیست هیچ، گرمایی هم نیست.... زنده باد کره شمالی. 18 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ البته یکی دیگر از مشکلاتش ممکنه این ورژن جدید انجمن باشه. هم سرعتش کُند است و هم ظاهر جذابی ندارد. با وجودیکه مدام بر ویژگی های جالب این ورژن تاکید میشد،من هنوز مزیت خاصی از این ورژن ندیدم که بگم بله می ارزید ورژن عوض بشه. 19 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ به قول مامانم گَرد مُرده به روی این ملت پاشیدن تالار که استثنا نیس که 18 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ باز این فروم نسبت به خیلی جاها بهتره من اگه پستای اینجارو تو 1 فروم دیگه میزدم الان اخراج بودم! داستانی داشتیم تو اون فروم ها... به نظر من تیتر تاپیک ها هم مهمه شاید مختواش جالب باشه اما 1 تیتری نمیزنن که آدم رغبت کنه بره توش! 13 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ ای بابا دو روز نبودیما... ببین چه وضعی درست شده راستی اون موضوع روح چی شد وجود داشت یا نه ؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ خب وقتی مدیر یکی از این تالارها خودش میره اسپم بازی از این بهتر نمیشه دیگه......... قبول کنید ما ایرانی ها همیشه ضعف مدیریتی در تمامی عرصه ها داشتیم........یا اگرم مدیر داشتیم بحث مدیریتش چیزه دیگه بوده و جایم که مدیر بوده ربطی به رشتش نداشته... 10 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ مولانا میگه علاج درد بی دردی آتش است علاج درد این ملت هم آتش هست اونم چه اتشی 11 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ تو صفحه اول تالار تاپیکایی هست که مربوط به سه روز پیشه و این یعنی رکود یعنی عدم ایجاد انگیزه برای کابران ویژه تالار مدیریت متاسفانه تو ایران فقط شده وسیله اعمال زور با این حال که مدیر باید خیلی بیشتر از پایینی ها تلاش و ممارست در عمل مفید داشته باشه این بود بهانه ای چند برای کسانی که گزارش میفرستند:texc5lhcbtrocnmvtp8 11 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ خب وقتی مدیر یکی از این تالارها خودش میره اسپم بازی از این بهتر نمیشه دیگه.........قبول کنید ما ایرانی ها همیشه ضعف مدیریتی در تمامی عرصه ها داشتیم........یا اگرم مدیر داشتیم بحث مدیریتش چیزه دیگه بوده و جایم که مدیر بوده ربطی به رشتش نداشته... زیاد قبول ندارم این حرفتون رو.:JC_thinking: گاهی اسپم میتونه به تاپیکی تحرک ببخشه.البته این تحرک باید به اندازه باشه این رو قبول دارم. بحث های مورد علاقه ی بچه ها تو این تالار بیشتر سیاسی یا مذهبیه. البته این خوبه چون درد مشترک محسوب میشه یک جورایی. ولی این بحث ها هم واسه کاربر هم واسه تالار دردسر سازه. الان که بحث ها کمتر شده این احساس کمبود به وجود اومده. ولی این نکته رو هم باید اضافه کنم آزادی در ارسال پست های آن چنانی اینجا خیلی بیشتره. اون هم مدیون برخی مدیران آزاد اندیشه. 14 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ زیاد قبول ندارم این حرفتون رو.:JC_thinking:گاهی اسپم میتونه به تاپیکی تحرک ببخشه.البته این تحرک باید به اندازه باشه این رو قبول دارم. بحث های مورد علاقه ی بچه ها تو این تالار بیشتر سیاسی یا مذهبیه. البته این خوبه چون درد مشترک محسوب میشه یک جورایی. ولی این بحث ها هم واسه کاربر هم واسه تالار دردسر سازه. الان که بحث ها کمتر شده این احساس کمبود به وجود اومده. ولی این نکته رو هم باید اضافه کنم آزادی در ارسال پست های آن چنانی اینجا خیلی بیشتره. اون هم مدیون برخی مدیران آزاد اندیشه. سارایی دیگه حتی جونی واسه بحثای 30آسی و اجتماعی هم نمونده انگار هرچی بیشتر درگیر این جور چیزا میشی بیشتر از دست میدی 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ زیاد قبول ندارم این حرفتون رو.:JC_thinking:گاهی اسپم میتونه به تاپیکی تحرک ببخشه.البته این تحرک باید به اندازه باشه این رو قبول دارم. بحث های مورد علاقه ی بچه ها تو این تالار بیشتر سیاسی یا مذهبیه. البته این خوبه چون درد مشترک محسوب میشه یک جورایی. ولی این بحث ها هم واسه کاربر هم واسه تالار دردسر سازه. الان که بحث ها کمتر شده این احساس کمبود به وجود اومده. ولی این نکته رو هم باید اضافه کنم آزادی در ارسال پست های آن چنانی اینجا خیلی بیشتره. اون هم مدیون برخی مدیران آزاد اندیشه. ببینید اسپم بازی نمیگم نباشه میگن هر نکته مکانی و هر سخن جای دارد دیگه وقتی بحث بحث علمی و تخصصی نباید برا مثال بین چندی از دوستان مومن و مومنه تلفن ردو بدل بشه.......:yes: تو ایران هر وقت خواستن چیزی رو محدود کنن بدتر شده.......البته محدودیت های موجود بیشتر باعث رکود شده تا سایر عوامل 5 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ سارایی دیگه حتی جونی واسه بحثای 30آسی هم و اجتماعی هم نمونده انگار هرچی بیشتر درگیر این جور چیزا میشی بیشتر از دست میدی میدونم! این قدر مشکلات مردم زیاده که خسته شدن! 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ میدونم!این قدر مشکلات مردم زیاده که خسته شدن! میخوام ببینم چه کسی این مشکل رو درست میکنه؟؟!! خب همین مردمن که ما هم جزئی از مردم هستیم واسه خودشون و واسه دیگران و حتی برای نسل های بعد خودشون مشکل درست میکنن دیگه...! 4 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ میخوام ببینم چه کسی این مشکل رو درست میکنه؟؟!!خب همین مردمن که ما هم جزئی از مردم هستیم واسه خودشون و واسه دیگران و حتی برای نسل های بعد خودشون مشکل درست میکنن دیگه...! نه متاسفانه! مشکلات جامعه گاهی اینقدر روی مردم فشار میاره که ملت رو از خیلی مسائل زده می کنه. طرف فکر گرونی باشه یا اختلاس؟! فکر دانشگاه یا نامردی های جامعه؟! دیگه اینقدر خسته میشه که وقتی میاد سایت میخواد از این چیزا دور باشه. حالا این نظر من بود!:JC_thinking: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده