spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ سلام درادامه بحث ها ومیزگردهای مدیریتی این دفعه میخوایم درمورد مسئله گدا ومدیریت مسئله تکدی گری بحث کنیم نظر شما درمورد ریشه های این مسئله ونحوه تعامل با اون ونیز راهکارهایی که به ذهنتون میرسه چیه؟ این شما واین بحران گدایی! 18 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ حضورحماسی گدایان درانظارعمومی درجایی که تولید ثروت تولیدرفاه وتولیدامنیت اجتماعی دچاراختلال شده باشد وبدترازان حفظ داشته ها پروسه ای مشکلتر وبغرنجتر ازفرایند تولید باشددیدن انواع واقسام رنگارنگ گدا محتمل بوده ودورازانتظارنیست! درروزچندبار به انواع واقسام درخواستهایی برمیخورید که هرکدام به نوعی ذهن شمارادرگیرخود میکند یا درون شمارا به اشوب میکشاند؟ ازانواع واقسام خواستهای انفرادی مبتنی بردرخواست کمک گرفته تا درخواست کمک به شخص سومی که این نفرنمایندگیش را برعهده گرفته دخترم سرطان ریه دارد تورا قسم به باب الحوائج به ما کمک کنید اینو پیرمردی جلوی چشمم میگیرد که نای حرکت ندارد ویخورده بیش ازحد به معتادا شبیه است با دوستان دریک محل تفریحی نشسته ایم که مرد میانسال شسته رفته ای با یک چمدان بزرگ به سراغمان می اید کارتی نشانمان میدهد مبنی براینکه ناشنواست وبجای درخواست پول نقد درخواست خرید کالاهای عرضه شده اش رادارد باخودم میگم حداقل برخورد به ظاهرشرافتمندانه ای دارد ومیخوام یه جفت جوراب بهم بده...جوراب معمولی که نهایتا هزارتومن هست رو چهارهزارتومن قیمت زده روش دزدی ـ گدایی ـ یابازاریابی خیلی دیگه پیشرفته توخیابون یه پسر خوش تیپ وخوش هیکل جلوت رو میگیره که والا بلا من گدا نیستم کیف پولموزدن ومسافرم توروخدا ممکم کن رفیقم یواش بهم میگه یارو کراکی هست اینم برنامه هرروزشه قبلا مارویه جا دیگه تیغ زده این روزا کی معتاد نیست...کی دانشجو نیست...کی بدهکارنیست...کی مریض نداره...کی احتیاج نداره... اما اینروزا کی شرافت داره وقتی دستش به جایی بنده؟ کمک کردن یا نکردن...فریب خوردن یانخوردن مسئله این است! 13 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ اگر گدا نداشتیم که دیگه جزو کشورهای جهان سوم نبودیم ... من یه پیشنهاد دارم که فکر کنم صد در صد راهگشا باشه : گداها و بیچاره های کشور عزیزمون ایران را به سومالی و لبنان و چچن و ونزوئلا و شیلی و پرو و ... صادر کنیم این 2 تا خوبی داره : اتوماتیک وار پولدار میشن !!! جمعیت کشور کم میشه بخصوص پایتخت که با بحران انفجار جمعیت مواجهه و دولت عزیز و خدوم دهم سعی داره تمرکز جمعیت رو از پایتخت منتقل کنه خوب خدا رو شکر این معضل هم حل شد . بریم سراغ مشکل بعدی جامعه 7 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ من که تا حالا به گداهای خیابانی کمک نکردم ... البته تا جایی که یادم میاد...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 گداهای شهر ما مردا و زنای جوونی هستن که فقط دنبال پول موادشونن ... هر موقه گدایی جلومو گرفته ... بجای اینکه پول مفت دستش بزارم ... با لحن خشن میگم به جای این کارا برو کار کن :icon_razz: البته اون ها هم در جواب میگن کارنیست خواهر جان .... ولی به نظر من اینا همش بهونه است که خیلی هامون داریم ... درسته که کشورمون بسیار بسیار در سیاست های اقتصادی و اشتغال زایی و ..... ضعیف بوده و اصلا هم براشون مهم نیست که جوونای کشورمون کار ندارن و اکثرا هم در خانواده هایی زندگی میکنن که زیر خط فقرن :viannen_38: ولی اینا دلیل نمیشه که بشینن و منتظر بمونن دولت براشون اشتغال زایی کنه ... که مطمئنا تا 100 سال دیگه هم همین آش و همین کاسه است پس باید خومون به فکر باشیم ... و به نظر من ایران ظرفیت کارآفرینیه بسیاری داره ... میدونم خیلی هامون سرمایه نداریم در بساط برای اینجور کارا ... ولی باور کنید فقط اگه یکم فکرمون و بکار بندازیم و دنبال کار باشیم و از صفر شروع کنیم مطمئنا به اهدافمون خواهیم رسید ... به نظر من واژه گدا رو نمیشه فقط به کسایی که تو خیابون و اماکن عمومی دوره میفتن و کاسه گدایی جلو دستشون میگیرن و پول جمع میکنن از مردم ساده لوح گفت ... گدا یعنی همه کسایی که انتظار غیر معمول دارن از خود بهتران ... در حالی که خودشون توانایی داشتن همه چیزایی رو که در طلبش هستن رو دارن .... خیلی از ماها گداییم و لی از خود بی خبریم تو کشورای جهان سومی مثل ایران سرشارن از این اینجور افراد :w768: شاید مهمترین دلیلش ناکارمدی اداره کنندگان کشورمونه ... ولی من معتقدم بخش زیادیش هم به خود افراد برمیگره مطمئنا خیلی از خونواده های ایرانی ... طی این چند ماه اخیر که بحث یارانه ها پیش اومد ... خرج و دخل زندگیشون از همین چندر غاز یارانه ای ه که بهشون تعلق میگیرن ... به اینا هم میشه گفت گدا ؟؟؟؟ یا فقط واژه فقیر بهشون تعلق میگیره :164: خلاصه چه بسیارند مردم فقیر و گدا در ایران عزیزمون اگه بخواهیم این مشکل رو حل کنیم ... باید اول از خودمون شروع کنیم ... که البته خیلی هامون جربزه ی همچین کاری رو نداریم ... ینی خودمون هیچ اراده و اشتیاقی نداریم .... متاسفانه به حداقل ها قانع میشیم :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ سجاد عزیز اول از طرح یه همچین تایپیکی از تشکر میکنم داداش ماکه اجری نداریم بهت بدیم خدا اجرت بده... ببینید ما هممون تو یه جامعه ای زندگی میکنیم که سیستم مدیریتی جامعه در خیلی از امور داره غلط اداره میشه.......بدور از بحث های سیاسی که دردی از دردهای جامعهمون رو حل نمیکنه.....یه نگاهی به دادن یارانه ها میندازیم........دادن یارانه به نظر من یعنی رشد و پرورش گدا به طور آشکارا....اگه این دولت خدمتگذار!به جای دادن 43500 تو پول به این مردم ......میامد و گروهی رو تشکیل میداد و میگفت این پول مردم استان زنجان یا فارس یا هر استان دیگه به این گروه میدم تا بیاد گارگاهی تولیدی با جمع این پول برا مثال 2میلیون نفر آدم که پول ماهانشون چیز کمی نمیشه بسازه و جوانان بیکار به اونجا مراجعه کن......یا میومد این پول رو تو بخش صنعت خرج میکرد و هر میگفت با این پول باید هر جوونه ایرانی یه صنعتکار بشه.....اوضاع از اینی که هست بهتر بود حالا با این اوصاف روز به روز گدا تو مملکتمون زیاد میشه......که چارش فقط دست کسای که کاری از دستشون بر میاد و مسئولیتی دارن......(که متاسفانه کسی تو این فازها نیست) بنظر من خیلی از اینای که تکدی گری میکنن ......گدا نیستن .....بلکه دچار مشکلی شدن که مجبورن برن گدای بس باید از ریشه مشکلشون حل شد.....تو هر اجتماعی که گدا زیاد باشه دزدم زیاده آدم خلفکارم زیاد دیده میشه....این به دلیل داشتن یک مدیریت کاملاً غلطه......که باید از ریشه بازنگری بشه و درست بشه ببینید گروهی هستن که میان این گداها رو استخدام میکنن و میارن سر هر کوچه خیابون یکیشون رو میذارن بعد شب به شبم میان جمعشون میکنن بعد روزی بهش برا مثال ده هزار تومن میدن و مابقی رو میزنن به جیب.......خب باز اینجا مقصر این قانون ماست که به درآمد اینجور افراد که به نوعی استعمار دقت نمیکنن.........به مردم نمیشه گفت هر گدای که ازت درخواست کرد نده......چون خیلی ها دلشون میسوزه میدن....... البته باز جای تاسف داره برای سردمداران مملکتمون که با این همه غنایم و ثروت جزء کشورهای فقیر محسوب میشیم.....تاکی؟! 6 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ باید دید تعریف از گدا توی جامعه چیه؟ بعضی ها کسانی که پشت چراغ قرمز آدامس یا سی دی میفروشند یا حاجی فیروز میشن میرقصند رو گدا میدونن که البته به نظر من صحیح نیست. این ها در ارائه ی خدماتی پول میگیرن که گاها به سرزندگی شهر و فضای شهری هم کمک میکنند، مثل موزیسین ها. در هر صورت دست فروشی یا هنر عمومی با گدایی فرق میکنه. اما کسانی که یه گوشه میشینن و از مردم بدون ارائه هیچ خدماتی پول درخواست میکنند رو میشه به چند دسته تقسیم کرد: الف) مردم واقعا نیازمند و از کار افتاده (مثل معلولین ، پیرمردها و پیرزن ها و ...) ب) مردم واقعا نیازمند و از کار نیوفتاده (مثل جوونها و مردان میانسال و ...) ج) مردم واقعا نیازمند و اجیر شده توسط یک شارلاتان. (مثل کودکانی که توسط شارلاتان از پدر و مادرهای نیازمند اجاره میشوند) د) مردم غیر نیازمند و شارلاتان (مثل گداهایی که در صفحه حوادق روزنامه ها میخوانید) کلا ساختار سیاسی و اقتصادی جامعه ما چون خودآگاه و ناخودآگاه از یک سیستم گداپروری تبعیت میکنه، به صورت 100 در 100 نمیشه گناه رو برگردن متکدیان انداخت. در کشوری که گدایی پول و افتادن دنبال ماشین مسئولین برای دادن نامه تقضای وام ترویج میشه و کلا جالبه !! ملت گدا بار میان. در عین حال فقر و تنگدستی و بیکاری امان ملت را بریده. از طرفی کلا خاصیت گذار یک جامعه به از سنت به مدرنیسم مخصوصا اگر با سرمایه داری همراه باشه، همراه است با له شدن گروهی از جامعه زیر بار فشار اقتصادی هزینه ها. از سوی دیگر ما هنوز یک سیستتم نظام مند برای سازماندهی آسیبهای اجتماعی نداریم. یه مدت اورژانس اجتماعی بود که خیلی وقته پیداش نیست. 7 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ میشه گفت، بیشترین عاملی که روی تکدی گری اثر میذاره، فقر هست... و این باعث میشه که افراد به سمت گدایی پیش برند... و هرچند که خیلی از گدایانی که الان وجود دارند اگه از این طریق میلیونر نشده باشند... وضع بسیار بسیار خوبی به هم زدند... و متاسفانه من و شما نمیتونیم واسه این بحران کاری کنیم... و تنها راه حل رو باید خود دولت انجام بده............!!!! اصولا هم هرچی فقیرتر باشی.. ضعیف تر هستی و در جامعه ما اگه فقیر باشی ( نمیگم گدایی کنی) احترامی برات در نظر گرفته نمیشه و بنابراین خودت ترجیح میدی در خیلی از موارد سکوت اختیار کنی... خیلی از گدایانی که ما میبینیم ... بی سواد هستند... بی سوادی که از پولدار بودن نمیاد...، از فقر ریشه میگیره... درسته که تو کشورهای جهان سوم ، خیلی از آدمها گدایی میکنند.. ولی باید گفت که تعداد فقرا تو این کشورها بیشتره شاید یک راه حل این باشه... که آدمها از لحاظ حقوق اجتماعی یکسان باشند ولی باز تا دولت نخواد ... خیلی کارها نمیشه کرد... نداشتن بیمه و ... همه دست به دست هم میدن که یک فقیر به گدا تبدیل بشه .. 7 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ سلامدرادامه بحث ها ومیزگردهای مدیریتی این دفعه میخوایم درمورد مسئله گدا ومدیریت مسئله تکدی گری بحث کنیم نظر شما درمورد ریشه های این مسئله ونحوه تعامل با اون ونیز راهکارهایی که به ذهنتون میرسه چیه؟ این شما واین بحران گدایی! به نظر من هر مدل سوء استفاده از عقاید و عواطف مردم = گدایی با این تعریف خیلی ها گدا تشریف دارن ولی فکر میکنم منظور از گدا توی این تاپیک همون بازیگرایی باشه که از صبح توی شهر مشغول اجرای نمایش های تراژیک هستن تا از منو شما دستمزد بازیگریشونو بگیرن اما معمولا تمام این بازیگرها یه کارگردان باهوش پشت صحنه دارن که با دستورات اون نقش بازی میکنن ، بیشترین درآمد رو هم این افراد از گداها به دست میارن که بعضا گفته میشه مولتی میلیاردر های گردن کلفتی هستن واسه خودشون...کسایی که ما هیچ وقت نمی بینمشون نظر شما درمورد ریشه های این مسئله ریشه های این مسئله از نظر من : 1.فقر 2.بیکاری یا نداشتن شغلی که تامین کننده ی هزینه های زندگی باشه 3.بیماری یا معلولیت جسمی 4.اعتیاد 5.مفت خوری ونحوه تعامل با اون ونیز راهکارهایی که به ذهنتون میرسه من معمولا پولی به این افراد نمیدم ولی فکر میکنم به هر حال دارن زحمت میکشن بعضی وقتا که میبینم طرف بازیگر ماهری نیست و چیزی نتونسته دشت کنه دلم میسوزه یه کمکی میکنم راهکار : اون گداهای بالا بالایی که با سو استفاده از عقاید مردم به اسم خمس و زکات و صدقه و... کلی پول به جیب میزنن یکم از اون پولارو برای ایجاد شغل و کاهش فقر جامعه خرج کنن تعداد این گداهای شهری خیلی کمتر میشه. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده