felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ چرا اقتصاددانان در پیشبینی بحران اقتصادی در جهان ناکام بودند و چرا با این حال کمک آنها هنوز هم برای برای بهبودی شرایط اقتصادی حیاتی و سرنوشت ساز است؟ اکثر اقتصادانان در پیشبینی بدترین بحران اقتصادی در جهان از دهه 1930 ناکام بودهاند. در حال حاضر آنها نمیتوانند در نحوه حلوفصل و رهایی جهان از این بحران به توافق برسند. بنابراین مردم این سوال را مطرح میکنند که: پس وجود اقتصاددانان چه فایدهای دارد؟ اخیرا در جایی مطلبی را خواندم که نوشته بود: چه اتفاقاتی رخ داده که اقتصاددانان نتوانستند بحران مالی دنیا را پیشبینی کنند. خوب آنها نتوانستند و پدر و مادر من هم که هیچ اطلاعاتی در امور اقتصاد ندارند، هم نتوانستند. پس چه فرقی میان اقتصاددانان و پدر و مادر بی اطلاع من وجود دارد. این مطلب ادامه میداد: اگر شما یک اقتصاددان باشید و نتوانید حوادث و اتفاقات اقتصادی آینده را تا حدودی پیشبینی کنید، باید به طور جدی در اعتبار آموختههایتان شک کنید و بهتر است بروید کاری ارزشمند برای جامعه همچون چیدن سبزیجات انجام بدهید. اما بیایید صادق باشیم. نمیتوان از اقتصاددانان جهان انتظار داشت که آینده را به طور دقیق پیشبینی کنند. دنیا پیچیدهتر از آن است که بتوان حوادث آینده را پیشبینی کرد. اما اقتصاددانان میبایست حداقل توانایی دادن هشدار نسبت به خطرات پیش روی جوامع را داشته باشند و یا حتی زمانیکه اتفاقات ناگوار رخ میدهد، بدانند که برای رهایی از آنها چه باید کرد. مردم به دقت به اظهارنظرها و عملکرد اقتصاددانان در این برهه زمانی بسیار توجه دارند چون اقتصاددانان گفتهاند که میدانند چگونه از تکرار «رکود اقتصادی بزرگ» جلوگیری کنند. اما هفت دهه پس از رکود بزرگ، اقتصاددانان هنوز در آموختههای خود اجماع نظر ندارند. نسیم نیکلاسی طالب یک کارشناس امور اقتصادی در این رابطه میگوید: باید جامعهای بسازیم که به پیشبینیهای اقتصاددانان نامعقول نیاز نداشته باشد. ویا پاول ویلمت یک کارشناس امور مالی نیز معتقد است: الگوها و مدلهای اعلام شده از سوی اقتصاددانان افتضاح هستند. اقتصاددانان کاملا فراموش کردهاند که تا چه حد عامل بشر در جهان مهم به شمار میرود. برای رهایی از این شرایط نابسامان اقتصادی و حصول این اطمینان که بار دیگر این بحران به وجود نخواهد آمد، لازم است که بهترین اندیشه و تامل را در مورد نسل بشر انجام داد و اینجاست که به یاد میآوریم، اقتصاددانان بزرگ، آنهایی که در امور چرخش تجارت و رشد اقتصادی متخصص هستند، پیشتر اقدامات مثبت انجام دادهاند. برای نمونه تحقیقات انجام شده در دهه70 به خیلی از کشورها برای متوقف کردن تورم شدید با تاکید بر اهمیت داشتن یک بانک مرکزی مستقل و قوی کمک کرد. راجر ای.آی فارمر از دانشگاه کالیفرنیا معتقد است: زمان آن فرا رسیده که ایدههای اقتصادی جدیدی مطرح شود، بیشتر از آنچه که در دهه30 و70 عنوان شده بود. حتی اگر هم در مورد اعتبار و ارزش اقتصاددانان تردید وجود دارد، غیرممکن است که آنها را به حساب نیاورد. به هر ایدهای که که برای مقابله با بحران اقتصادی فکر میکنید، براساس حدسیات و مفروضاتی است که یا از آکادمیهای اقتصادی برآمده و یا از سوی اقتصاددانان مطرح شده. پیش از بحران اقتصادی به نظر میرسید که اقتصاددانان ممکن است اختلافنظر میان یکدیگر را حلوفصل کرده باشند. در همین رابطه پال کروگمن پیشتر در یکی از کتابهای خود عنوان کرده بود: راز آشکار اقتصادانان برجسته مدرن این است که تا چه حد آنها طی سال گذشته به اجماع نظر میان یکدیگر رسیدهاند. بارزترین انتقادی که متوجه اقتصاددانان برجسته در جهان است این میباشد که تقریبا همه آنها به رغم بروز یکسری نشانههای هشداردهنده، در پیشبینی رکود اقتصادی در جهان ناکام بودند. پس چه باید کرد؟ زمانیکه این بحران به پایان رسید، دستور کار بعدی اقتصاددانان برجسته باید اقدامات در راستای کمک به اقتصادهای جهان باشد تا از این پس اقتصادهای دنیا با ثباتتر و قویتر عمل کنند. 10 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ کار یه اقتصاد دان پیشبینی آینده براساس تاریخ گذشته است دنیای اقتصاد خیلی پیچیده ست 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ کار یه اقتصاد دان خواب دیدن پنبه دانست ... گهی لوپ لوپ جایزه دار خورد گه دانه دانه ... :53tnkbetm2eof1u84pj 5 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ مهرخ به اقتصاد توهین نکن غیرتی میشما :icon_razz: تو کلاسمون 2 نفریم ... ینی از ترم دیگه .... باورت میشه همه همکلاسیام تغییر رشته دادن :ydm47612zsesgift969 و من همچنان عاشق دنیای اقتصاد 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ مهرخ به اقتصاد توهین نکن غیرتی میشما :icon_razz: تو کلاسمون 2 نفریم ... ینی از ترم دیگه .... باورت میشه همه همکلاسیام تغییر رشته دادن :ydm47612zsesgift969 و من همچنان عاشق دنیای اقتصاد عقل سالم در تغییر رشته به موقع ... ... و همچنان کمتر شوید ... الهی.... 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ اقتصاد بهترینهههههههههه به شرطی که زرنگ باشی البته ارشدمو مدیریت میخونم :biggrin: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ اقتصاد بهترینهههههههههه به شرطی که زرنگ باشی البته ارشدمو مدیریت میخونم :biggrin: منم می خوام تغییر رشته بدم ... ... همین چهار سال واسه هفتاد میلیون پشتم بسه 1 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ اگه محمود در مدیریت جهانی مشارکت میداشت ،رکود اقتصادی اتفاق نمی افتاد . 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ اقتصاد دانان به درد بی درمون میخورن.......به هیچ دردی نمیخورن چون سیاست های اصلی یه کشور رو چه در بحث اقتصادی چه فرهنگی و اجتماعی و غیره ..... رو دولت حاکم بر اون کشور رغم میزنه نه اقتصاددانان 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ اگه محمود در مدیریت جهانی مشارکت میداشت ،رکود اقتصادی اتفاق نمی افتاد . اصلا اگه محمود نمی بود هیچ رکودی هم نبود ... اقتصاد دانان به درد بی درمون میخورن.......به هیچ دردی نمیخورن چون سیاست های اصلی یه کشور رو چه در بحث اقتصادی چه فرهنگی و اجتماعی و غیره ..... رو دولت حاکم بر اون کشور رغم میزنه نه اقتصاددانان خوب خودت داری می گی مشکل رو اگه مملکت رو دست اقتصاد دان بدن ... از این رو به اون رو می کنه و ... ولی وقتی کار دست کاردان نیست همینه دیگه ... یه مش قارچ بشن حاکم مملکت .... 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ خوب خودت داری می گی مشکل رو اگه مملکت رو دست اقتصاد دان بدن ... از این رو به اون رو می کنه و ... ولی وقتی کار دست کاردان نیست همینه دیگه ... یه مش قارچ بشن حاکم مملکت .... خب اگه بدن دسته اقتصادانان بس چجوری اختلاس کنن!!؟ خب نمیدن و به راحتی هم میخورن بعدش میشن یه قارچ 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ خب اگه بدن دسته اقتصادانان بس چجوری اختلاس کنن!!؟خب نمیدن و به راحتی هم میخورن بعدش میشن یه قارچ اره دیگه ... باید یه جوری کلاه مملکت رو برداشت ... ... کی به کیه ... ما هم رعیت و گوسه فند... چقد از این قارچایی که وسط کلشون سیاهه بدم میاد ... :viannen_38: ... با اون مانتوهای توری شون ... 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ اره دیگه ... باید یه جوری کلاه مملکت رو برداشت ... ... کی به کیه ... ما هم رعیت و گوسه فند... چقد از این قارچایی که وسط کلشون سیاهه بدم میاد ... :viannen_38: ... با اون مانتوهای توری شون ... حال من به لباس توریشون ندارم ولی به این معتقدم که هر کی تو هر لباسی قرار گرفت ....باید به خاطر اون لباسم که شده برای اجتماع و جامعش حتی اصلاً برای خودش مثمر ثمر باشه.... 4 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ اقتصاددادنان بدون حسابدارا که به حساب نمیان 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ اقتصاددادنان بدون حسابدارا که به حساب نمیان البته به نظر من کسی که رشتش اقتصاده یه چندتا واحد حسابداری هم پاس میکنه... بس نیازی به حسابدار ندارن:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ حال من به لباس توریشون ندارمولی به این معتقدم که هر کی تو هر لباسی قرار گرفت ....باید به خاطر اون لباسم که شده برای اجتماع و جامعش حتی اصلاً برای خودش مثمر ثمر باشه.... تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان آدمیت ... اقتصاددادنان بدون حسابدارا که به حساب نمیان تا حالا که به حساب اومدن ... از این به بعدم به حساب میان دیگه ... 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ البته به نظر من کسی که رشتش اقتصاده یه چندتا واحد حسابداری هم پاس میکنه...بس نیازی به حسابدار ندارن:biggrin: ایول ... یه آدم درست حسابی بالاخره پیدا شد دیگه ... من تا حالا 9 واحد حسابداری پاس کردم ... سه واحد دیگه مونده 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان آدمیت ... ... درست است ولی بلاخره به خاطر اون بیست متر پارچه هم که شده باید کار کنن دیگه:biggrin: ایول ... یه آدم درست حسابی بالاخره پیدا شد دیگه ... من تا حالا 9 واحد حسابداری پاس کردم ... سه واحد دیگه مونده مگه گم شده بود که حالا پیدا شد؟ حای کی هست؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ ماشالله همه جا اسپم در نهایت این مقاله نتیجه گیری نمیخواد بکنه؟؟ اقتصاد دان ها در چه حد میتونن کمک کنن برای حل بحران؟؟ 2 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۰ البته اگه از کسانیکه سنو سالی ازشون گذشته بپرسین ،بهتون یاد آوری میکنن که امام خمینی فرمودن که: اقتصاد مال خر است. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده