NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ من اصراری برای قبول کردن شما ندارم اما حداقل دلیل خودم سیل عظیم مستندها,کتب,وصیتها,خاطره هاییست که از آنها مانده و نشان از همون طیف اکثریتی دارد اما درمقابلش منبعی که بگه اکثر شهدا غیر مذهبی بودند ندیده ام پ نه پ میخواستی باشه! تظاهرات زنان رو زمان انقلاب سانسور میکنن چوب بی حجاب بینشون هست! خیل عظیم؟؟ ما هم که جلبک نمیدونم این کتابها و وصایا از کجا اومده فقط جالب اینجاست ۳۲-۳۳ سال پیش چقدر رزمندگان ادیب بودن وصیت نامهها همه عرفانی ادبیست خیلی هم شبیه هم!!!همه هم که جرات دارن خلاف این برنامهها و کتابها بنویسن ازون لحاظ خلافش زیاده! 3 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ پ نه پ میخواستی باشه! تظاهرات زنان رو زمان انقلاب سانسور میکنن چوب بی حجاب بینشون هست! خیل عظیم؟؟ ما هم که جلبک نمیدونم این کتابها و وصایا از کجا اومده فقط جالب اینجاست ۳۲-۳۳ سال پیش چقدر رزمندگان ادیب بودن وصیت نامهها همه عرفانی ادبیست خیلی هم شبیه هم!!!همه هم که جرات دارن خلاف این برنامهها و کتابها بنویسن ازون لحاظ خلافش زیاده! خب شما میدونی از کجا اومده اما متاسفانه من نه!!! اینکه میگین همه وصیت نامه ها هم عرفانی ادبیست حرفیست که باید تحقیقی باشه.اما من وصیت نامه های بسیاری سراغ دارم که با زبانی غیر متکلف نگاشته شده! اگه بر فرض حرف شما درست باشه بالاخره این قدرت برای سانسور مطلق نمیتونه باشه و یه جایی اونم بعد از 23 سال باید لو بره مستندهای روایت فتح به نظرم بهترین سنده چون بدون واسطه از همون شهدا نقل و تصویر شده 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ خب شما میدونی از کجا اومده اما متاسفانه من نه!!!اینکه میگین همه وصیت نامه ها هم عرفانی ادبیست حرفیست که باید تحقیقی باشه.اما من وصیت نامه های بسیاری سراغ دارم که با زبانی غیر متکلف نگاشته شده! اگه بر فرض حرف شما درست باشه بالاخره این قدرت برای سانسور مطلق نمیتونه باشه و یه جایی اونم بعد از 23 سال باید لو بره مستندهای روایت فتح به نظرم بهترین سنده چون بدون واسطه از همون شهدا نقل و تصویر شده سانسور مطلق؟؟!! اینجا؟ نه بابا امکان نداره:icon_razz: من بحثی باهات ندارم جواد جان شما به راه خودت ما هم به راه خودمون بای بای:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ سانسور مطلق؟؟!! اینجا؟ نه بابا امکان نداره:icon_razz: من بحثی باهات ندارم جواد جان شما به راه خودت ما هم به راه خودمون بای بای:icon_pf (44): وااااا الان مثلا اینجا من چه راهی رو پیشنهاد دادم شما چه راهی رو:JC_thinking: من برای این نظرم در مورد شهدا به یقین رسیده بودم همونطور که شما هم رسیده بودی دیگه راه خودم راه خودتش کجا بود شب شماهم خوش 2 لینک به دیدگاه
A.R-KH-A 4953 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ من نميدونم چرا و چطوري و بر اساس چه منطقي جوانان يه برهه ي تاريخي ايران يعني جوانهاي 57 تا 70 رو ميشه توي اين تحقيق جا داد.. طبيعي است كه بعد از جريان انقلاب و آن جويي كه بعد از انقلاب يهويي بر اكثريت ملت غالب شد عاملي اصلي اين شاديها و گريه ها و... دونست... من قبول دارم اكثريت قريب به اتفاق رزمندگان اون زمان مذهبي بودند ولي اين مذهبي بودن اون زمان يه نوع خاصي بود كه يك طرف انقلاب توش دخيل بود يك طرف بحث جنگ دخيل بود و طرف ديگه كاريزماي آيت الله خميني... شما زياد از اين عزاداريهاي شب عمليات و ايشالا شهيد بشي و... توي اون زمان ببيني ولي اينكه آيا اين افراد باز هم اينطور موندند؟ نظر قاطع من اينه خير.. جالبه دايي هاي بنده كه از آتشي هاي اون زمون بودند الان به هيچ وجه اونطور نيستند و نميشه اونها رو آدم مذهبي (آن چيزي كه حكومت داعيه دارش هست) برچسب زد.. و يا جالب تر برام اونجا بود كه يه رفيق داشتم كه حافظ قران بودن و آزاده بوده و الان كلهم بيدين!!!.. به نظرم جا دادان رزمندگان جنگ در اين بحث بيراهه است.. كلا همه ي اين جور تحقيقات موقعي شكل طبيعي و نزديك به واقعيتشون رو ميگيره كه مردم در حال زندگي كردن طبيعي باشد و نه خبري از جنگ/انقلاب/خفقان و...باشه.. 7 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ من نميدونم چرا و چطوري و بر اساس چه منطقي جوانان يه برهه ي تاريخي ايران يعني جوانهاي 57 تا 70 رو ميشه توي اين تحقيق جا داد..طبيعي است كه بعد از جريان انقلاب و آن جويي كه بعد از انقلاب يهويي بر اكثريت ملت غالب شد عاملي اصلي اين شاديها و گريه ها و... دونست... من قبول دارم اكثريت قريب به اتفاق رزمندگان اون زمان مذهبي بودند ولي اين مذهبي بودن اون زمان يه نوع خاصي بود كه يك طرف انقلاب توش دخيل بود يك طرف بحث جنگ دخيل بود و طرف ديگه كاريزماي آيت الله خميني... شما زياد از اين عزاداريهاي شب عمليات و ايشالا شهيد بشي و... توي اون زمان ببيني ولي اينكه آيا اين افراد باز هم اينطور موندند؟ نظر قاطع من اينه خير.. جالبه دايي هاي بنده كه از آتشي هاي اون زمون بودند الان به هيچ وجه اونطور نيستند و نميشه اونها رو آدم مذهبي (آن چيزي كه حكومت داعيه دارش هست) برچسب زد.. و يا جالب تر برام اونجا بود كه يه رفيق داشتم كه حافظ قران بودن و آزاده بوده و الان كلهم بيدين!!!.. به نظرم جا دادان رزمندگان جنگ در اين بحث بيراهه است.. كلا همه ي اين جور تحقيقات موقعي شكل طبيعي و نزديك به واقعيتشون رو ميگيره كه مردم در حال زندگي كردن طبيعي باشد و نه خبري از جنگ/انقلاب/خفقان و...باشه.. ممنون ولی خب منظور شما دلیل مذهبی بودنشان است که به نظرم خیلی قاطع و مطلق هم نمیشه نظر داد اما مهم اینه که تو اون برهه هم شاد بودند هم موفق هم انسانی خوب و مطمئنا دلیل اصلیش همون به قول شما جو مذهبی میتونه باشه 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ ممنون ولی خب منظور شما دلیل مذهبی بودنشان است که به نظرم خیلی قاطع و مطلق هم نمیشه نظر داداما مهم اینه که تو اون برهه هم شاد بودند هم موفق هم انسانی خوب و مطمئنا دلیل اصلیش همون به قول شما جو مذهبی میتونه باشه به نظر من تو اون برهه جونای ایران بیشتر بخاطر عشق وطن رفتن برای دفاع از وصن رفتن بخاطر دفاع از ناموس این مملکت رفتن خیلی کم برای دفاع از دین رفتن چون عراقیا مسیحی نبون اونا هم مسلمون بودن پس بیشتر و عقلانی تر اینه که بگیم برای دفاع از سرزمین رفتن در ضمن اگر خاطرتون باشه تمام سرودها و همین طور سرود ملی مردم رو ترقیب به میهین پرستی و دفاع از خاک ایران داشت 4 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ به نظر من تو اون برهه جونای ایران بیشتر بخاطر عشق وطن رفتن برای دفاع از وصن رفتن بخاطر دفاع از ناموس این مملکت رفتن خیلی کم برای دفاع از دین رفتن چون عراقیا مسیحی نبون اونا هم مسلمون بودن پس بیشتر و عقلانی تر اینه که بگیم برای دفاع از سرزمین رفتن در ضمن اگر خاطرتون باشه تمام سرودها و همین طور سرود ملی مردم رو ترقیب به میهین پرستی و دفاع از خاک ایران داشت اما ایران اکثرا شیعه بودند و اگه ایران تسخیر میشد مطمئنا شیعه هم یا وجود نداشت الان یا بسیار ضعیف بود سرودها بله ولی تو جنگ چیزی که معلومه فقط نواهای مذهبیه نشونش هم جایزه صدام برای آهنگران تو اون زمانه. من نمیگم این دوتا هدف جداست یا ناقض یکدیگر چون حب الوطن من الایمان اما خُب محرک اصلی تو جنگ معمولا مذهب بوده آقا بعد نگین تو تاپیک رو منحرف کردیاااا:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ اما ایران اکثرا شیعه بودند و اگه ایران تسخیر میشد مطمئنا شیعه هم یا وجود نداشت الان یا بسیار ضعیف بودسرودها بله ولی تو جنگ چیزی که معلومه فقط نواهای مذهبیه نشونش هم جایزه صدام برای آهنگران تو اون زمانه. من نمیگم این دوتا هدف جداست یا ناقض یکدیگر چون حب الوطن من الایمان اما خُب محرک اصلی تو جنگ معمولا مذهب بوده آقا بعد نگین تو تاپیک رو منحرف کردیاااا:JC_thinking: بله ایران اکثر شیعه هستند و لی اگر بدونی عراق هم بعد از ایران بیشترین شیعه رو داره اهنگهای اهنگران هم درسته که مذهبی بود ولی بیشتر با ریتمی که هیجان رو به سربازان بده و یا به قول کوچه بازاری سربازان رو یجوری جوگیر کنه و حس شهادت بخاطر وطن رو توشون بیدار کنه 4 لینک به دیدگاه
JavadMessi 1620 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ بله ایران اکثر شیعه هستند و لی اگر بدونی عراق هم بعد از ایران بیشترین شیعه رو دارهاهنگهای اهنگران هم درسته که مذهبی بود ولی بیشتر با ریتمی که هیجان رو به سربازان بده و یا به قول کوچه بازاری سربازان رو یجوری جوگیر کنه و حس شهادت بخاطر وطن رو توشون بیدار کنه اما اگه ایران تسخیر میشد شیعه کلا نابود میشد چه ایران چه عراق من چه کار کنم که شماها اصلا انعطاف ندارین.اصلا حق با شماست تمام شهدا جوگیر شدند و شهید شدند و فقط به خاطر وطن پرستیشون بوده و اصلا نمیدونستند مذهب چی هست 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ میخوام بدونم تنها مملکت اسلامی که درصد بالای فرقه شیعه رو در خودش جا داده ما هستیم مگه؟ و این احساس تافته ای جدا بافته بودن از همین جا میاد؟ این حس بر حق بودن؟ والا تا اونجایی که من میدونم اکثریت مردم کویت هم شیعه هستن. هیچ ادعایی مبنی بر مبین بر حق بودن هم ندارن. روابط خیلی خوبی هم با آمریکا داره. آمریکا همان کشوری است که ما میگیم دشمن شیعه است. اتفاقا اونچیزی که من از چند نفر از شیعه های کویت دیدم نشون میداد خیلی از ما معتقدتر و مسلمان تر هستن. پس این بحث های اعتقادی رو بریزید دور که دعواها بر سر چیز دیگه است. فقط این وسط مذهب قربانی شد برای عوام فریبی. ضمنا این تاپیک هم داره از بحث اصلی خارج میشه. 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ وقتی یه اروپایی بخواد اماری در این مورد بگیره بهترین کاری که میتونه بکنه اینه که یکی دو یکشنبه کلیسا بره و امارش رو بگیره . همین . اصلا هم لازم نیست از چیزی سوال کنه. ادمی که اونجا باشه مذهبیه .این ما هستیم که به شکل و شمایل ادمها توجه میکنیم در مورد اون شبها و اشائه ان به همه مذهبی ها کاش بیشتر توضیح میدادی . مرسی بهتر بگی این مذهبی های ما هستن که ظاهرشون رو همیشه به این شکل نگه میدارن تا مردم فک کنن این پیغمبرن! 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ بهتر بگی این مذهبی های ما هستن که ظاهرشون رو همیشه به این شکل نگه میدارن تا مردم فک کنن این پیغمبرن! باشه دقیقا میگم این مذهبی های ما هستن که ظاهرشون رو همیشه به این شکل نگه میدارن تا مردم فک کنن این پیغمبرن من گفتم عزیز دل ولی شما جواب سوال رو ندادی 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ من یه دوست دارم که هر اتفاقی واسش میافته میگه حتما صلاحی توش بوده و معتقده که خدا بهترین چیزو براش فراهم میکنه منم چند بار این کار رو کردم میدونید اگه ادم همه ی کارهاشو به دست خدا بسپاره خیالش راحت میشه و این خیال راحت بهش آرامش میده 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ خب خوشحالن شما چرا نگرانید 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ موفقیت !! الان پس خاورمیانه باید موفق ترین منطقه دنیا باشه،اما عقب افتاده ترین منطقه دنیاست. فقط مفت خوری از پول نفت، یک کم ایران حرکت علمی داره که اونهم اکثرش به دست جوانان است نه پیرهای مذهبی که کل زندگیشون تو نماز جمعه و راهپیمایی میگذره. اتفاقا به نظر من مذهبی ها، شاد نیستن،مخصوصا در ایران که تمایلشون برای عزاداری و گریه زاری خیلی بیشتر از شادی و جشن و پایکوبیه. البته این نظرسنجی در مورد مسیحیان آمریکایی میتونه درست باشه چون واقعا تو کلیسا مراسم شاد دارند،سرود میخونند،گردش میرن. اما اینجا،فقط تو مسجد میشینن یه کتاب میگیرن روی سرشون و ناله میزنن به زبان عربی که مارو عفو کن. این شادیه؟ 6 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ موفقیت !!الان پس خاورمیانه باید موفق ترین منطقه دنیا باشه،اما عقب افتاده ترین منطقه دنیاست. فقط مفت خوری از پول نفت، یک کم ایران حرکت علمی داره که اونهم اکثرش به دست جوانان است نه پیرهای مذهبی که کل زندگیشون تو نماز جمعه و راهپیمایی میگذره. اتفاقا به نظر من مذهبی ها، شاد نیستن،مخصوصا در ایران که تمایلشون برای عزاداری و گریه زاری خیلی بیشتر از شادی و جشن و پایکوبیه. البته این نظرسنجی در مورد مسیحیان آمریکایی میتونه درست باشه چون واقعا تو کلیسا مراسم شاد دارند،سرود میخونند،گردش میرن. اما اینجا،فقط تو مسجد میشینن یه کتاب میگیرن روی سرشون و ناله میزنن به زبان عربی که مارو عفو کن. این شادیه؟ نه ... 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ باشه دقیقا میگم این مذهبی های ما هستن که ظاهرشون رو همیشه به این شکل نگه میدارن تا مردم فک کنن این پیغمبرن من گفتم عزیز دل ولی شما جواب سوال رو ندادی تا جای که من یادمه شما سوالی از من نپرسیدی!!! 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۰ تا جای که من یادمه شما سوالی از من نپرسیدی!!! سوال اره نبود .. ولی یه خواهش برای یه توضیح بود . خط اخر همون پست من که نقل قولی کردی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده