poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ سرگرمی با ابزار Liquify این آموزش به معرفی اصول اولیه فیلتــــر Liquify، ابزارهای اساسی و آنچه آنها می توانند با یک تصویر انجام دهند ،میپردازد ... برای شروع، اجازه دهید تصویر قربانیمان را برای این آموزش باز کنیم، من دوباره ازاین تصویرآنجلینا جولی:) استفاده میکنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این آموزش بااستفاده ازفتوشاپCS2نوشته شده ، وبا استفاده ازLiquify، مطمئن نیستم که این فیلــــتر درنسخه های قدیمی تردر دسترس باشد ابتدا فیلتـــر Liquify رو از مسیر زیر باز کنید: Filter » Liquify حال سمت چپ پنجره محاوره ای Liquify، شمایک نوار ابزار رو میبینید، که ما تنها از ابزارهای زیر استفاده خواهیم کرد ... هرکدام از این ابزارها با یک روش خاص میتواند تصویر را تغییر دهد و شما میتوانید با کمی خلاقیت، یک تصویر جالب و عالی ایجاد کنید برای ایجادتصویر، از سمت چپ ابزار "Bloat " را انتخابکنید... سپس تنظیماتموجود در سمت راست را مانند شکل پایین تغییر بدید: حالا کافیه براشتون رو بر روی تصویر ببرید و روی چشم قرار دهید ... سپس بر روی دکمه سمت چپ ماوس کلیک کنید و برای حدود 1 -- 2 ثانیه نگه دارید. موس را حرکت ندهید! فقط کلیک کنید و نگه دارد. حرکت ماوس باعث تغییر بیش از حد از تصویر میشود... در مرحله بعدی من از تکینیک بالا استفاده کردم ... اما این دفعه روی لب ها این حرکت را انجام دادم همانطور که می بینید،نا ممکن ها توسط ابزار ممکن میشود وببینید که با حرکت به اطراف چه نوع هیولاهایی شما میتوانید از خانواده و دوستانتان بسازید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ترجمه : poor!a 7 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ عالی بود عسکش هم خنده دار بود 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ من این برنامرو رو گوشیم دارم خیلی باحاله 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ خیلی ابزار جالبی هست منم ازش خوشم میاد :biggrin: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ اینم پی دی اف اموزش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۰ اینم پی دی اف اموزش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی داداش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده