sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ اتفاقا من کارت عضویتم 3 روز پیش اومد در خونه به بابام که نشون دادم برگشت گفت اینقد از این کارا بدم میاد گفت جو گیر می شین سر خود از این کارا می کنید البته ناگفته نماند خووونواده بابام کلا جووون دوستن 7 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ درست میگین شما اما موقعی که خانواده بفهمن خیلی ناراحت میشن باید یه موقعی این کارو بکنم که خانواده نفهمن 6 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ راستی میدونستید ایران رتبه 42 در اهدای عضو جهان رو داره و در این راستا از خیلی دول اروپایی جلوتریم؟ در کشورهایی که برای اجساد احترام بیشتری قائل میشن مردم کمتر راضی به اهدای عضو میشن. 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ اتفاقا من کارت عضویتم 3 روز پیش اومد در خونه به بابام که نشون دادم برگشت گفت اینقد از این کارا بدم میاد گفت جو گیر می شین سر خود از این کارا می کنید البته ناگفته نماند خووونواده بابام کلا جووون دوستن خب پس معلومه شما کشیدی به خونواده مامیت؟! عیب نداره پدر و مادرن بعد اینکه تو کارت رو کردی بذار هرچی دوس دارن بگن......میدونی چرا میگی بذار هر چی میگن بگن؟؟ چون شما داری کاری میکنی که توش خیر دنیا هست حالا من با اون دنیا کاری ندارم.....چس ناراحتی اوناااااا اجر کارت رو پایین نمیاره درست میگین شما اما موقعی که خانواده بفهمن خیلی ناراحت میشن باید یه موقعی این کارو بکنم که خانواده نفهمن 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ اسپانیا در صدر کشورهایی هست که اهدای عضو در آن رواج داره. در حالی که یونان وضعیت خیلی بدی در اروپا داره. 4 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ خب پس معلومه شما کشیدی به خونواده مامیت؟!عیب نداره پدر و مادرن بعد اینکه تو کارت رو کردی بذار هرچی دوس دارن بگن......میدونی چرا میگی بذار هر چی میگن بگن؟؟ چون شما داری کاری میکنی که توش خیر دنیا هست حالا من با اون دنیا کاری ندارم.....چس ناراحتی اوناااااا اجر کارت رو پایین نمیاره نه اتفاقا .. به هیچ کدوم من بچه سرراهیم آره اتفاقا کاری ندارم چی می گن اولش غر زدن الان بی خیال شدن بشون گفتم چه فرقی داره آدمو همین جوری بزارن توی قبر یا بدون اعضای بدنش در هر دو حالت در نهایت آدم می شه خاک ولی من این کارو واسه دل خودم کردم من همیشه با خودمو جای اون کسی که احتیاج به پیوند داره می زارم واسه همین این کارو کردم چون شاید یه روز خودم جای اون فرد باشم 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ اسپانیا در صدر کشورهایی هست که اهدای عضو در آن رواج داره. در حالی که یونان وضعیت خیلی بدی در اروپا داره. من هم اسپانیا رفتم هم یونان... ولی اسپانیایها واقعاً آدمهای لوتی و داش منشی هستن... ولی یونانی ها دقیقاً مثل نازی های آلمان نژاد پرستن از ایرانی ها هم زیاد خوششون نمیاد... 4 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ مامان من بیشتر از این بدش میاد که من حرف از مردن بزنم:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ نه اتفاقا .. به هیچ کدوم من بچه سرراهیم آره اتفاقا کاری ندارم چی می گن اولش غر زدن الان بی خیال شدن بشون گفتم چه فرقی داره آدمو همین جوری بزارن توی قبر یا بدون اعضای بدنش در هر دو حالت در نهایت آدم می شه خاک ولی من این کارو واسه دل خودم کردم من همیشه با خودمو جای اون کسی که احتیاج به پیوند داره می زارم واسه همین این کارو کردم چون شاید یه روز خودم جای اون فرد باشم دقیقاً همینطور هر کی هر کاری میکنه باید واسه دلش یه همچین کاری بکنه.......و خودش رو تو اون شرایط سخت قرار بده 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ مامان من بیشتر از این بدش میاد که من حرف از مردن بزنم:biggrin: مامانا همین جووورین منم 2 ماه پیش که پسر یکی از همسایه ها مرده بود مدام می رفتم به مامانم می گفتم مامان اگه من مردم این کارو کنین اون کارو کننیین اونم هرچی به دهنش می رسید نثارم می کرد:girl_blush2: و من حسابی حال می کردم 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ مامانا همین جووورین منم 2 ماه پیش که پسر یکی از همسایه ها مرده بود مدام می رفتم به مامانم می گفتم مامان اگه من مردم این کارو کنین اون کارو کننیین اونم هرچی به دهنش می رسید نثارم می کرد:girl_blush2: و من حسابی حال می کردم :biggrin: میرم تو سایتش نمیاره چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ دقیقاً همینطور هر کی هر کاری میکنه باید واسه دلش یه همچین کاری بکنه.......و خودش رو تو اون شرایط سخت قرار بده یه چیز دیگم هست وقتی ادم اینکارو می کنه تکلیفش با خودش مشخصه یعنی اگه یه وقت اتفاقی افتاد که مثلا مرگ مغزی شد و از این حرفا اطرافیان می دونن خود طرف چی می خواسته و راحت تر تصمیم می گیرن 5 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ :biggrin:میرم تو سایتش نمیاره چرا؟ میاره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ نوشته مهلتش تموم شده :ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ میگم انصافاً راضی هستین بعد از مرگتون اعضای بدنتون به نیازمندان که به اعضای سلام شما احتیاج دارن اهداء بشه؟؟!!! تا اینجا پستایی ک خوندم همه راضی بودن ... من هیچ وقت راضی نمیشم هرچی ک دارم مال منه دوس ندارم وقتی نیستم یکی دیگه ازش استفاده کنه :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ من می خوام قلبم رو اهدا کنم کی می خواد ؟ لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ اسپم بازی طبق قوانین این تایپیک ممنوع می باشد... :yes: 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۰ تا اینجا پستایی ک خوندم همه راضی بودن ... من هیچ وقت راضی نمیشم هرچی ک دارم مال منه دوس ندارم وقتی نیستم یکی دیگه ازش استفاده کنه :icon_razz: خب چرا؟ بعد اینکه دور از جون مردی با این همه تشکیلات میخوای زیر خاک چه کنی؟؟؟ بهتر نیست از چشمت کسی که نمیبینه استفاده کنه و از قلبتم کسی که قلبش ضعیفه و از اعضای دیگه هم همینطور... 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ خب چرا؟بعد اینکه دور از جون مردی با این همه تشکیلات میخوای زیر خاک چه کنی؟؟؟ بهتر نیست از چشمت کسی که نمیبینه استفاده کنه و از قلبتم کسی که قلبش ضعیفه و از اعضای دیگه هم همینطور... دوس ندارم تیکه تیکه م کنن :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۰ سال قبل همون موقع که مراسم فوت عموم بود کارتم اومد در خونمون.بابامم که حال خوبی نداشت با عصبانیت کارتو انداخت تو کوچه.از اینکه بابامو اینهمه ناراحت میدیدم اینخد گریه کردم.کلی واسه بابام ناز کردم تا گذاشت برم کارتو بردارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده