رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

البته این نوشته مربوط به یه پست دیگه بود که آقا مهدی گفته بودید خودتون تحلیل کنین و هر جا مشکل داشتین بگین مال اونه نمیدونم چرا اینجا نشون میده

• Like 2
لینک به دیدگاه

خاهشا ادامه اموزشو بگید

یهو رفتید سر چیزای سخت سخت

ما توی همون لبه ها موندیم

اقای نسیمی خیلی خوب داشتن توضیح میدادن اما یهو رفتن سراغ جواب سوالا و ماهم هیچی ازون به بعد متوجه نشدیم:w000::ws38::ws52:

• Like 5
لینک به دیدگاه

به امید خدا و یاری شما دوستان میخوام در حد توانم به آموزش فانکشن های پی الا سی دلتا بپردازم امید وارم مهندسین سایت هم کمک کنن چون من خودم هم تازه کارم

• Like 5
لینک به دیدگاه

اولین فانکشن .فانکشن یا بهتر بگم دستور دستورات پایه هستن

دستورات بارگذاری ld,ldi

دستور بار گذاری ld

دستورldجهت فراخوانی یک ورودی یا یک بیت به کار میرود یعنی ورودی ها و بیت های حافظه داخلی پی ال سی توسط این دستور بارگذری می شوند

میتوانید با جایگذاری دستور ldبه صورت زیر بلوک andرا به وجود آورید

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام

ببخشید من میخام یه برنامه رو کامپایل کنم

اما نمیشه

سیمولیشنو میزنم یه پیغامی میده

چطور میتونم مجازی سیموله کنم؟

سلام دوست عزیز؛:icon_gol:

برای سیموله کردن بخواید کامپایل کنید برنامتون باید صحیح باشه و ارور نداشته باشه؛ ببینید ارور پیغامتون مربوط به چیه اصلاح بشه و مشکلی نداشته باشه برنامه کامپایل میشه و میتونید سیمولیشن کنید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
به امید خدا و یاری شما دوستان میخوام در حد توانم به آموزش فانکشن های پی الا سی دلتا بپردازم امید وارم مهندسین سایت هم کمک کنن چون من خودم هم تازه کارم

ایولا مهندس رضا دست گلت درد نکنه ممنونتیم :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

با سلام. از بچه ها کسی نمیدونه چطوری باید از وقفه توی پی ال سی delta استفاده کنیم؟؟ توی زیمنس خیلی راحته. ولی توی این هرچی میگردم انگار اصلا وقفه نداره. ولی با عقل جور در نمیاد که نداشته باشه.با تشکر

• Like 4
لینک به دیدگاه
با سلام

من چند وقتی است که دارم برای پروژه پایانی کارشناسیم روی یک دستگاه کار میکنم که نیاز به plc داره.برای آموزش برنامه نویسیش یک کتاب تهیه کردم و بعد از مدتی متوجه شدم که کتاب نوشته نشده بلکه ترجمه منوال plc دلتا هست.شروع کردم به استفاده از منوال که در بحث HSC ها به مشکل برخوردم.بعد از اون بود که با این انجمن آشنا شدم و از تاپیک های قبلی خیلی استفاده کردم.

جسارتا سوالم رو اینجوری مطرح میکنم:

"در بحث High-speed Counter Mode از کجا باید بفهمیم که مثلا CR#3 ریجستر مد تنظیماتی شمارنده هست و اگه با دستورTO عدد K9 را به ریجستر CR#3 ارسال کنیم شمارنده YH0 را در مد یک فاز،یک ورودی،16بیتی و عمل بالاشمار و پایین شمار را به صورت سخت افزاری قرار میدهد"

با سپاس:ws3:

سلام دوست من....

تونستی مشکلتو حل کنی؟؟؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوست عزیز راه حلی که مهندس حسینی براتون نوشته برای وقتیه که بخواهید تا وقتی دست شما روی شستی است استارت باشه و به محض برداشتن دست ریست بشه

اگه بخواین با یک بار زدن شستی استارت بشه و با فشردن دوباره اون ریست بشه فک کنم باید راه زیر رو انتخاب کنید:

:icon_gol:

سلام

ببخشید من میخام یه برنامه رو کامپایل کنم

اما نمیشه

سیمولیشنو میزنم یه پیغامی میده

چطور میتونم مجازی سیموله کنم؟

تو چندتا پست قبلی نحوه سیموله کردنو گفته....شاید تو نحوه چگونه سیموله کردن مشکل دارید

با سلام. از بچه ها کسی نمیدونه چطوری باید از وقفه توی پی ال سی delta استفاده کنیم؟؟ توی زیمنس خیلی راحته. ولی توی این هرچی میگردم انگار اصلا وقفه نداره. ولی با عقل جور در نمیاد که نداشته باشه.با تشکر

سلام دوست من....

من زیمنس کار نکردم...

منظورتون از وقفه چیه؟؟؟

• Like 5
لینک به دیدگاه

میشه بگی منظور از وقفه چیه

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام خیلی استفاده کردم ازشما بابت تمام هنرنمایی تون در ساده کردن مطلب تشکر ویژه دارم اما یک مطلب رو اصلن توجه نکردین اونم سیمیلاتور نرم افزار کجا هست وچگونه استفاده میشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
سلام خیلی استفاده کردم ازشما بابت تمام هنرنمایی تون در ساده کردن مطلب تشکر ویژه دارم اما یک مطلب رو اصلن توجه نکردین اونم سیمیلاتور نرم افزار کجا هست وچگونه استفاده میشه

برای اجرا کردن سیم دلتا چهار مرحله رو باید انجام بدی اول اینکه برنامه رو کامپایل کنی (control +f7)

2- روی گزینه simulator کلیک کنی

3- control+f4

4- و بالاخره برنامه رو run کنی (cntrol+f11):w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...