axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ دوست خوبم ممنون از راهنمایت برای اقای مهندس نسیمی هم ارزوی موفقیت میکنم هرجا هستن شاد و سرزنده و از مشکلات بدور باشن :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۳ با عرض معذرت تو دلتا اگه بخام با یک شستی عمل ست ریستو انجام بدیم چیکار باید کنیم ینی با یکبار زدن شستی ست بشه وبا زدن همون شستی ریست ممنون 2 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۳ :4564::4564:دیگه کسی جواب نمیده:4564::4564: لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ با عرض معذرت تو دلتا اگه بخام با یک شستی عمل ست ریستو انجام بدیم چیکار باید کنیم ینی با یکبار زدن شستی ست بشه وبا زدن همون شستی ریست ممنون اگه فکر بشه کوتاهتر از اینم میشه نوشتش 8 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ اگه فکر بشه کوتاهتر از اینم میشه نوشتش پسر یاد مدارفرمان افتادم 4 لینک به دیدگاه
sloppyspy 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ با سلام من چند وقتی است که دارم برای پروژه پایانی کارشناسیم روی یک دستگاه کار میکنم که نیاز به plc داره.برای آموزش برنامه نویسیش یک کتاب تهیه کردم و بعد از مدتی متوجه شدم که کتاب نوشته نشده بلکه ترجمه منوال plc دلتا هست.شروع کردم به استفاده از منوال که در بحث HSC ها به مشکل برخوردم.بعد از اون بود که با این انجمن آشنا شدم و از تاپیک های قبلی خیلی استفاده کردم. جسارتا سوالم رو اینجوری مطرح میکنم: "در بحث High-speed Counter Mode از کجا باید بفهمیم که مثلا CR#3 ریجستر مد تنظیماتی شمارنده هست و اگه با دستورTO عدد K9 را به ریجستر CR#3 ارسال کنیم شمارنده YH0 را در مد یک فاز،یک ورودی،16بیتی و عمل بالاشمار و پایین شمار را به صورت سخت افزاری قرار میدهد" با سپاس 6 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ اگه فکر بشه کوتاهتر از اینم میشه نوشتش سلام وخسته نباشبد میگم بهتون منم تونستم بنویسسم برنامه رو ولی طولانی تر از برنامه شما شد ممنونم ازتون 3 لینک به دیدگاه
sloppyspy 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ با عرض معذرت تو دلتا اگه بخام با یک شستی عمل ست ریستو انجام بدیم چیکار باید کنیم ینی با یکبار زدن شستی ست بشه وبا زدن همون شستی ریست ممنون دوست عزیز راه حلی که مهندس حسینی براتون نوشته برای وقتیه که بخواهید تا وقتی دست شما روی شستی است استارت باشه و به محض برداشتن دست ریست بشه اگه بخواین با یک بار زدن شستی استارت بشه و با فشردن دوباره اون ریست بشه فک کنم باید راه زیر رو انتخاب کنید: 5 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ دوست عزیز راه حلی که مهندس حسینی براتون نوشته برای وقتیه که بخواهید تا وقتی دست شما روی شستی است استارت باشه و به محض برداشتن دست ریست بشهاگه بخواین با یک بار زدن شستی استارت بشه و با فشردن دوباره اون ریست بشه فک کنم باید راه زیر رو انتخاب کنید: :icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
sloppyspy 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ دوست خوب و عزیزم کاملا حق با شماست نکته رو خوب متوجه شدی ولی نمیدونم چرا برنامه شما تو سیم جواب نداد ظاهرا ک همه چیز درسته ب هر حال منم ج پیدا کردم ولی بلد نیستم عکسشو بزارم دست گلتون درد نکنه :hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol: بله حق با شماست برنامه سیم نمیشه چون ایراد داره(خیلی هم ایراد داره).دست کم گرفته بودمش...!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 با عرض معذرت از دوستان برنامه رو به صورت زیر اصلاح میکنم:(فقط دقت داشته باشید در سیم برنامه کلید بالا رونده رو اگه یه بار on کردید برای بار دوم اول باید off کنید و دوباره on کنید) 6 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ میشه تو گذاشتن عکس برنامه تو این سایت راهنماییم کنید از screen capture استفاده میکنید؟ 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ میشه تو گذاشتن عکس برنامه تو این سایت راهنماییم کنید از screen capture استفاده میکنید؟ من خودم برای گذاشتن عکسهایی که از کامپیوتر میگیرم از برنامه snagit استفاده میکنم که میتونید تو لینک زیر اموزشش رو ببینید http://www.noandishaan.com/forums/thread63218.html 7 لینک به دیدگاه
sloppyspy 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۳ میشه تو گذاشتن عکس برنامه تو این سایت راهنماییم کنید از screen capture استفاده میکنید؟ دوست عزیز میتونی از برنامه Snipping Tool استفاده کنید که در ویندوز 7 و 8 هست کافیه اسمشو تو استارت سرچ کنید 2 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ دوست عزیز میتونی از برنامه Snipping Tool استفاده کنید که در ویندوز 7 و 8 هستکافیه اسمشو تو استارت سرچ کنید خیلی عالی بود دستت درد نکنه:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ گزینه افزودن تصویرو میزنم ادرس url میخاد نمیدونم چیگار باید کنم :icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ گزینه افزودن تصویرو میزنم ادرس url میخاد نمیدونم چیگار باید کنم :icon_pf (34)::icon_pf (34): اینجا آموزش داده شده: [h=3]آموزش: چگونه در مطالب عکس بذارم؟[/h] 4 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سلام باز من اومدم بعضی وقتا تو سیمولیشن دلتا وقتی برنامه رو کامپایل میکنم بعد که ایکن سیم رو میزنم یه مکث 3 ثانیه ای میکنه بعد پیغام time out میده ینی نمیتونم برناممو سیم کنم کلافم کرده لطفا اگه کسی میدونه علت چیه راهنماییم کنه 3 لینک به دیدگاه
axman 271 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ دوستان خوبم اینم برنامه ست و ریست کردن یک خروجی با یک شستی 5 لینک به دیدگاه
reza_12345 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ سلام مهندس خسته نباشید کی میاید مخوام یه سوال در مورد راه اندازی سروو بپرسم این مدار هم یه مقایسه کننده هست که خروجی y0زمانی فعال باشه که رنج تنظیمی ما که 6 هست نباید 5 باشه یعنی بزرگتر از 5 و کوچکتر از 10 باشه تا خروجی y0فعال شه در غیر این صورت خروجی y1فعال بشه نمیدونم برداشتم درست وده یا نه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده