axman 271 ارسال شده در 5 آذر، 2014 دوست خوبم ممنون از راهنمایت برای اقای مهندس نسیمی هم ارزوی موفقیت میکنم هرجا هستن شاد و سرزنده و از مشکلات بدور باشن :icon_gol: 1
axman 271 ارسال شده در 5 آذر، 2014 با عرض معذرت تو دلتا اگه بخام با یک شستی عمل ست ریستو انجام بدیم چیکار باید کنیم ینی با یکبار زدن شستی ست بشه وبا زدن همون شستی ریست ممنون 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 24 آذر، 2014 با عرض معذرت تو دلتا اگه بخام با یک شستی عمل ست ریستو انجام بدیم چیکار باید کنیم ینی با یکبار زدن شستی ست بشه وبا زدن همون شستی ریست ممنون اگه فکر بشه کوتاهتر از اینم میشه نوشتش 8
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 24 آذر، 2014 اگه فکر بشه کوتاهتر از اینم میشه نوشتش پسر یاد مدارفرمان افتادم 4
sloppyspy 42 ارسال شده در 25 آذر، 2014 با سلام من چند وقتی است که دارم برای پروژه پایانی کارشناسیم روی یک دستگاه کار میکنم که نیاز به plc داره.برای آموزش برنامه نویسیش یک کتاب تهیه کردم و بعد از مدتی متوجه شدم که کتاب نوشته نشده بلکه ترجمه منوال plc دلتا هست.شروع کردم به استفاده از منوال که در بحث HSC ها به مشکل برخوردم.بعد از اون بود که با این انجمن آشنا شدم و از تاپیک های قبلی خیلی استفاده کردم. جسارتا سوالم رو اینجوری مطرح میکنم: "در بحث High-speed Counter Mode از کجا باید بفهمیم که مثلا CR#3 ریجستر مد تنظیماتی شمارنده هست و اگه با دستورTO عدد K9 را به ریجستر CR#3 ارسال کنیم شمارنده YH0 را در مد یک فاز،یک ورودی،16بیتی و عمل بالاشمار و پایین شمار را به صورت سخت افزاری قرار میدهد" با سپاس 6
axman 271 ارسال شده در 25 آذر، 2014 اگه فکر بشه کوتاهتر از اینم میشه نوشتش سلام وخسته نباشبد میگم بهتون منم تونستم بنویسسم برنامه رو ولی طولانی تر از برنامه شما شد ممنونم ازتون 3
sloppyspy 42 ارسال شده در 27 آذر، 2014 با عرض معذرت تو دلتا اگه بخام با یک شستی عمل ست ریستو انجام بدیم چیکار باید کنیم ینی با یکبار زدن شستی ست بشه وبا زدن همون شستی ریست ممنون دوست عزیز راه حلی که مهندس حسینی براتون نوشته برای وقتیه که بخواهید تا وقتی دست شما روی شستی است استارت باشه و به محض برداشتن دست ریست بشه اگه بخواین با یک بار زدن شستی استارت بشه و با فشردن دوباره اون ریست بشه فک کنم باید راه زیر رو انتخاب کنید: 5
axman 271 ارسال شده در 27 آذر، 2014 دوست عزیز راه حلی که مهندس حسینی براتون نوشته برای وقتیه که بخواهید تا وقتی دست شما روی شستی است استارت باشه و به محض برداشتن دست ریست بشهاگه بخواین با یک بار زدن شستی استارت بشه و با فشردن دوباره اون ریست بشه فک کنم باید راه زیر رو انتخاب کنید: :icon_gol::icon_gol: 4
sloppyspy 42 ارسال شده در 28 آذر، 2014 دوست خوب و عزیزم کاملا حق با شماست نکته رو خوب متوجه شدی ولی نمیدونم چرا برنامه شما تو سیم جواب نداد ظاهرا ک همه چیز درسته ب هر حال منم ج پیدا کردم ولی بلد نیستم عکسشو بزارم دست گلتون درد نکنه :hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol: بله حق با شماست برنامه سیم نمیشه چون ایراد داره(خیلی هم ایراد داره).دست کم گرفته بودمش...!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 با عرض معذرت از دوستان برنامه رو به صورت زیر اصلاح میکنم:(فقط دقت داشته باشید در سیم برنامه کلید بالا رونده رو اگه یه بار on کردید برای بار دوم اول باید off کنید و دوباره on کنید) 6
axman 271 ارسال شده در 1 دی، 2014 میشه تو گذاشتن عکس برنامه تو این سایت راهنماییم کنید از screen capture استفاده میکنید؟ 1
Mehdi.Aref 26783 ارسال شده در 2 دی، 2014 میشه تو گذاشتن عکس برنامه تو این سایت راهنماییم کنید از screen capture استفاده میکنید؟ من خودم برای گذاشتن عکسهایی که از کامپیوتر میگیرم از برنامه snagit استفاده میکنم که میتونید تو لینک زیر اموزشش رو ببینید http://www.noandishaan.com/forums/thread63218.html 7
sloppyspy 42 ارسال شده در 4 دی، 2014 میشه تو گذاشتن عکس برنامه تو این سایت راهنماییم کنید از screen capture استفاده میکنید؟ دوست عزیز میتونی از برنامه Snipping Tool استفاده کنید که در ویندوز 7 و 8 هست کافیه اسمشو تو استارت سرچ کنید 2
axman 271 ارسال شده در 4 دی، 2014 دوست عزیز میتونی از برنامه Snipping Tool استفاده کنید که در ویندوز 7 و 8 هستکافیه اسمشو تو استارت سرچ کنید خیلی عالی بود دستت درد نکنه:icon_gol: 2
axman 271 ارسال شده در 4 دی، 2014 گزینه افزودن تصویرو میزنم ادرس url میخاد نمیدونم چیگار باید کنم :icon_pf (34)::icon_pf (34): 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 4 دی، 2014 گزینه افزودن تصویرو میزنم ادرس url میخاد نمیدونم چیگار باید کنم :icon_pf (34)::icon_pf (34): اینجا آموزش داده شده: [h=3]آموزش: چگونه در مطالب عکس بذارم؟[/h] 4
axman 271 ارسال شده در 11 دی، 2014 سلام باز من اومدم بعضی وقتا تو سیمولیشن دلتا وقتی برنامه رو کامپایل میکنم بعد که ایکن سیم رو میزنم یه مکث 3 ثانیه ای میکنه بعد پیغام time out میده ینی نمیتونم برناممو سیم کنم کلافم کرده لطفا اگه کسی میدونه علت چیه راهنماییم کنه 3
reza_12345 402 ارسال شده در 18 دی، 2014 سلام مهندس خسته نباشید کی میاید مخوام یه سوال در مورد راه اندازی سروو بپرسم این مدار هم یه مقایسه کننده هست که خروجی y0زمانی فعال باشه که رنج تنظیمی ما که 6 هست نباید 5 باشه یعنی بزرگتر از 5 و کوچکتر از 10 باشه تا خروجی y0فعال شه در غیر این صورت خروجی y1فعال بشه نمیدونم برداشتم درست وده یا نه 4
ارسال های توصیه شده