رفتن به مطلب

سیب ۴ برابر مضرتر از نوشابه های گازدار!

ارسال های توصیه شده

تحقیقات جدید نشان می دهد خوردن سیب حدود چهار برابر بیشتر از نوشیدنی های گازدار به دندان ها آسیب می رساند.

به گزارش سرویس دانش و فناوری برنا، تحقیقات جدید دانشمندان در بریتانیا نشان می دهد خوردن سیب حدود چهار برابر بیشتر از نوشیدنی های گازدار به دندان ها آسیب می رساند.

بر اساس گزارش زی نیوز، نتایج این مطالعه همچنین حاکی از آن است خوردن نوشیدنی های الکلی هم برای دندان ها مضر هستند. این در حالی است که مصرف پیازترشی و گریپ فروت که کمتر در رژیم غذایی افراد جای دارد، به این عضو از بدن آسیب نمی رساند.

به عقیده این متخصصان، خوردن سیب با سرعت پایین میزان اسیدیته دهان را بالا برده و موجب آسیب به دندان ها می شود.

تعدادی از سیب ها هم حاوی چهار قاشق غذاخوری شکر هستند. این میزان قند، سطح اسید دهان را بالا می برد.

پزشکان توصیه می کنند سیب به همراه شیر و یا پنیر که هر ۲ دارای کلسیم بوده و اسید را خنثی می کنند، مصرف شود. نوشیدن آب بلافاصله پس از خوردن این میوه هم، تاثیرات منفی آن را از بین می برد.

آفتاب

• Like 11
لینک به دیدگاه

ای خدااااااااااا اینا دیگه چی میگن:vahidrk:

قبلا خونده بودم که خوردن سیب قبل از خواب برا دندون مناسبه و بعده خوردن سیب نیازی به مسواک زدن هم نیست

• Like 8
لینک به دیدگاه
ای خدااااااااااا اینا دیگه چی میگن:vahidrk:

قبلا خونده بودم که خوردن سیب قبل از خواب برا دندون مناسبه و بعده خوردن سیب نیازی به مسواک زدن هم نیست

اگه بخوای خودت رو دست این دانشمندا بگی که فردا میترسم بگن نفس هم نکش! :icon_razz:

سیب دوست دارم! :ws37:

بخور واسه پوست خوبه!:texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 5
لینک به دیدگاه

هر روز یه چیزی میگن !

یه ضرب المثل فک کنم انگلیسی میگه

اگر میخوای دکتر و از خونت دور کنی روزی یه سیب بخور

حالا واسه دندونا مضر شد ....فردا میگن ضد سرطانه دوباره پس فردا میکن معده رو فلان میکنه!:thumbsdownsmiley:

• Like 6
لینک به دیدگاه
اسپم می کنید؟! :vahidrk:

سیب گرون شده,تخم مرغ گرون شده و...

اینجوری میگن دلتون نسوزه! :whistle:

ما خودمون خونه درخت سیب داریم مرغدونی هم داریم:vahidrk:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...