رفتن به مطلب

چقدر انگیزه دارید در ایران بمانید؟

آیا در ایران میمانید؟  

79 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا در ایران میمانید؟

• 38
    • 24
    • 17

ارسال های توصیه شده

:w58::w58::w58:

عذر میخوام میپرسم... خدا ببخشه منو...

اون موقع امید به خدا تو زندگی این پدر کشکه؟!!!

خدا:lol:

امید به خدا که نون نمیشه:thumbsdownsmiley:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 88
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

amin 202 مهمان

گفتی اگر شرایطش رو داشته باشم!

این شرایط چه چیزایی رو شامل میشه؟

صرفاَ منظورت داشتن گواهی خدمت سربازی و پاسپورته یا کارت هم اونو هماهنگ شده باشه و یه شرکتی بهت درخواست همکاری داده باشه؟

اگر من کارم اونور ردیف بشه، دیگه عمرآ پامو تو این خراب شده بذارم...مگه اینکه انگیزه های کافی برام داشته باشه.

من بیشتر از بی برنامه گی و بی نظمی اینجا زجر میکشم تا حقوق بشرشو این حرفا!

1. همین دیروز یه پرواز به تهران داشتیم، ساعت 11:30 صبح...مارو تا ساعت 10 شب علاف کردن....نه میگفتن که هواپیما ایرادش چیه و نه میگفتن که برید... رئیس هواپیمایی هم اونقدر شرافت نداشت که بیاد از مردمی که 13ساعت علاف شدن عذرخواهی کنه.
  2. الان 3 هفتست که دنبال کتاب مقاومت نائی هستم... تو نمایشگاه کتاب بُنمو دادم به یه انتشاراتی چون بهم قول داد کتابو تو مغازش پیدا میکنم....رفتم مغازش گفت تموم کردیم...برو هفته بعد بیا. هفته بعد رفتم، بازم گفت نیومده...تو راهه....برو چند روز بعد بیا! همه ی اینا سر 10 تومن پول بودا!!! ....همین پریروز رفتم گفتم منصرف شدم....10 تومنمو بده برم پیتزا بخورم!:icon_pf (34):
  3. هر هفته نرخ اصلاح مو 20 الی 30 درصد بدون حساب کتاب خاصی زیاد میشه و هیچ نظارتی رو عملکردشون نیست.
  4. میری ایسگاه اتوبوس، قبل اینکه رنگ اتوبوستو ببینی،مامور کارت به زور پول بلیط رو ازت میگیره...بعد 20 دقیقه که اتوبوس نیومد،حسرت اون 200 تومنی که به زور ازت گرفته شده رو میخوری....:5c6ipag2mnshmsf5ju3

به نظرتون من کجای این مملکت میتونم به آرامش برسم؟

دشت کویر خوبه؟:ws37:

اگه بریم کی مملکت رو بسازه؟!!!

احتمالا برای اکثرمون بهتره که بریم و زندگی بهتری داشته باشیم از خیلی جهات ...

اما خب کی مملکت رو بسازه؟ کی این چیزایی که ازش شاکی هستیم رو درست کنیم ...

ازاینا که بگذریم کشش هایی توی ایران هست برام که لذت بخشن و نمیخوام از دستشون بدم.

اینهمه آدم هنوز هستن، مملکت چه گلی به سرش خورده که ما بخوایم بزنیم؟

هی میگن آدم خاکشو ترک نمیکنه و خاک آدم یه چیز دیگستو این حرفا....خودمونیم...این خاک چقدر بهمون بها داده؟

اگه مسلمون باشید و قرآن خون،تو همون قرآنتونم اومده که اون دنیا حق شکایت ندارید اگر تو مملکتی بهتون ظلم شد. برید و جایی بهتر سکنی گزینید!

قرآن در زمینه هجرت می فرماید: «ان الذین توفیهم الملائکة ظالمی انفسهم قالوا فیم کنتم قالوا کنا مستضعفین فی الارض قالوا الم تکن ارض الله واسعة فتهاجروا فیها» (نساء/97).

گروهی هستند که وقتی فرشتگان الهی می آیند برای قبض روح اینها، وضع اینها را و به اصطلاح امروز پرونده اینها را خیلی خراب می بینند. به اینها می گویند شما در چه وضعی بسر می بردید، چرا اینچنین؟ چرا اینقدر سیاه و تاریک؟!

آنها از این عذرهائی که در دنیا برای انسانها ذکر می کنند و به خیال خودشان عذر هست می آورند: «کنا مستعفین فی الارض»؛ ما یک مردم بیچاره دست نارسی بودیم، در یک گوشه زمین افتاده بودیم، ما که دستمان به علم نمی رسید، به عالم نمی رسید، به معلم نمی رسید. ما چه می دانستیم حقیقت چیست، کسی به ما چیزی نمی گفت، ما یک جائی بودیم که دستمان به چیزی نمی رسید، محیط ما فاسد بود، محیط ما مساعد نبود.

آیا فرشتگان این عذر را قبول می کنند و می گویند خوب بسیار خوب پس شما معذورید، خدا هم شما را عذاب نخواهد کرد؟ آیامی گویند اینکه محیط شما فاسد بوده تقصیر شما نبوده؟ نه، آنها به ایشان می گویند: اینکه محیط شما فاسد بوده تقصیر شما نبوده؟

نه، آنها به ایشان می گویند: «قالوا الم تکن ارض الله واسعة فتهاجروا فیها»؟ زمین خدا فراخ نبود؟ شما را بسته بودند به همین سرزمین فاسد و همین محیط فاسد؟ آیا همه جای دنیا مانند همین محیط شما بود؟ یا بود در دنیا جائی که اگر شما به آنجا هجرت و مسافرت و کوچ می کردید، محیط صد در صد مساعد بود، چرا این کار را نکردید؟

ازون کشش ها برا ما تعریف کن شاید ما هم به این محیط فرصت کش عادت کردیم!:ws38:

درمورد دوستانی که میگن نمیتونیم برای همیشه بریم...

بدن و ذهن آدم به همه چیز عادت میکنه... انسان تو بازه ی دمایی 100 درجه زندگی میکنه...ورزشهایی که میکنیم 80 درصدش به عادتیه که به سیستم عصبیمون میدیم. وقتی عزیزی رو از دست میدیم، تنها عاملی که باعث میشه به جلو بریم عادته...

پس باور کنید....اگر یه مدتی اونجا بمونید به اونجا مث وطن خودتون عادت میکنید...وطن آدم جاییه که آدم توش احساس آرامش بهش دست بده.

اتفاقاً کمی دور بودن از خانواده باعث پیشرفت بیشتر میشه....:icon_redface:

:w58::w58::w58:

عذر میخوام میپرسم... خدا ببخشه منو...

اون موقع امید به خدا تو زندگی این پدر کشکه؟!!!

خدا نشسته با ابی چای مینوشه .... :whistle:

لینک به دیدگاه
بدن و ذهن آدم به همه چیز عادت میکنه... انسان تو بازه ی دمایی 100 درجه زندگی میکنه...ورزشهایی که میکنیم 80 درصدش به عادتیه که به سیستم عصبیمون میدیم. وقتی عزیزی رو از دست میدیم، تنها عاملی که باعث میشه به جلو بریم عادته...

پس باور کنید....اگر یه مدتی اونجا بمونید به اونجا مث وطن خودتون عادت میکنید...وطن آدم جاییه که آدم توش احساس آرامش بهش دست بده.

اتفاقاً کمی دور بودن از خانواده باعث پیشرفت بیشتر میشه....:icon_redface:

خیلی مطمئن صحبت نکن در مورد این موضوع...2 ماه دور از خانوادت باش بدون هیچ ساپورتی ...بعد ببین چی می شه...

عادت؟ شاید بشه گفت عادت...اما کسایی که بیرون از ایرانن...بشینی پای حرفشون...حتی اگه از ایران متنفر باشن ...یه جایی تو حرف و کاراشون یه چیزایی می بینی که....

آرامش رو بستگی داره چی تعریف کنی...

یکی می گه من از اینکه روسری ندارم ( به فرض) آرامش دارم...یکی می گه از اینکه تو خیابون بهم نگاه چپ نمی کنن...یکی می گه از کاری که دارم...

در ضمن آدم آدمه... اگه این آرامشی و امنیتی که خیلیا ازش حرف می زنن که می گن آره اون ور آب امنیته...پس چرا پلیس دم به دقیقه همه جا داره گشت می زنه؟

حتی تو فروشگاه فسقلی!

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • 10 ماه بعد...

سلام دوستان........

من تو ایران میمونم چون به خونوادم وابستم چون هیچ جای دنیا نمیشه مثل ایران پول دراورد چون با دوستام خوشم و چیزی کم ندارم...........

ولی از بعضی چیزاش بدم میاد که اونم تو ترازو که میذارم کم میاره در برابر خوبیاش............

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام ...

من دوست دارم در رفت و آمد باشم ...

اما میمونم ...

آسمون همه جا همین رنگه ...

بارها گفتم اونجا هم فرش قرمزی پهن نیست ...

تجربه دارم که به چه دیدی به آدم نگاه میکنند ...

هر چی باشه شما مهاجری مثل افغانی ها در ایران...

اینجا لااقل کسی نمیتونه به من بگه برو از کشورم بیرون !

اینجا لااقل همون اندازه که بقیه سهم دارند من هم سهم دارم ...

رفتن و فرار کار آدمهای ترسو هست ...

من که دوست ندارم برای همیشه برم ...

اما چرا دوست دارم برم و بیام ... کی بدش میاد ؟

آرامش آدم یه چیز دیگه هست که نه ایران هست نه خارج نه هیچ جای دیگه ...

کسانی هم که میگند از اینجا متنفرند خارج هم برند متنفر میشند...

ذات تنفر عوض شدنی نیست ...

دنبال آرامش بی خودی نرید خارج ..

گشتیم نبود...

نگرد نیست ....:a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
پدرسوختگی رو به منم یاد بده :biggrin:

پول در بیاری بعد باهاش چیکار کنی‌؟؟؟؟ اینجا میشه پول خرج کرد؟؟ یا شاید منظورت این بود اینجا پول در بیاری بیرون از اینجا خرج کنی‌؟ همه جای دنیا اگه زرنگ باشی‌ میشه پول در آورد ولی‌ اینجا و کلا خاورمیانه اگه بلا نسبت شما آدم نباشی‌ و بی‌ وجدان راحت تر میشه پول در آورد..

من چرا این 2تا نقل قولو تازه دیدم:w58:

بعد از 1سالو نیم :ws3:

چرا فکر میکنید کسی که اینجا پول داره و پول درمیاره حتما یه جا پدرسوختتگی و بی وجدانی کرده؟:banel_smiley_4:

درسته که انور آب میتونید برا 10 سال آیندتون برنامه ریزی کنید و با درآمدتون یه زندگی راحت و بی دغدغه داشته باشید و این ور حتی برا 1 ماه دیگت نمیتونی چیزی بگی

ولی به چشم خودم دیدم کسانی که اینور یه شبه راه 100 سال رو رفت بدون بی وجدانی و پدرسوختگی:banel_smiley_4:

فقط مغزش کار کرد و فهمید که باید چیکار کنه

چیزی که اونور هیچوقت اتفاق نمیافته

• Like 4
لینک به دیدگاه

با افتخار می مونم.

شاید اوضاع اینجا از هر لحاظی که هرکدوم از شما بخواید فکرکنید بد باشه. شاید بی عدالتی باشه.فقر باشه.فساد . رشوه و راندخواری و هزار چیز زشته دیگه باشه اما اینجا ایرانه.اینجا خونه ی منه.

اگر ایران من زیباست یا زشته این کار خودمون بوده.ما بودیم که افتخار آفریدیم و این ما بودیم که خیلی چیزارو به گند کشیدیم.

ولی اینا دلیل نمیشه که من خونمو ترک کنم و برم.

من اگر خوبم.. اگرآدم حسابیم بمونم مملکت خودمو بسازم.اگرم بدم بمونم همینجا گند بزنم به همه چی نه اینکه برم یه جای دیگه گند بزنم و آبروی کشورمو ببرم.

آدم بخاطر بدخلقی های خواهرش.کف رفتن پول توجیبیاش که کار داداش کوچیکشه.دعواکردن مامانش یا کتکی که باباش میزنتش از خونش نمیره...

بیایید دیدمون رو تغییر بدیم.

شاید ما تو کشورمون خیلی نقاط منفی داشته باشیم اما نقاط مثبت کم نداریم.

چقدر دانشمند و قهرمان و آدم موفق داریم؟؟؟؟چقدر آدمای شریف و متعهد داریم؟؟؟؟

من می مونم.می مونم و با افتخار به ایرانم خدمت میکنم...

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

برای سفر دوست دارم اما زندگی دایم نه ، چون بنظرم غربت ادمو داغون میکنه :4564:ادم دلش تنگ میشه این ادمو ازار میده

• Like 2
لینک به دیدگاه
با افتخار می مونم.

شاید اوضاع اینجا از هر لحاظی که هرکدوم از شما بخواید فکرکنید بد باشه. شاید بی عدالتی باشه.فقر باشه.فساد . رشوه و راندخواری و هزار چیز زشته دیگه باشه اما اینجا ایرانه.اینجا خونه ی منه.

اگر ایران من زیباست یا زشته این کار خودمون بوده.ما بودیم که افتخار آفریدیم و این ما بودیم که خیلی چیزارو به گند کشیدیم.

ولی اینا دلیل نمیشه که من خونمو ترک کنم و برم.

من اگر خوبم.. اگرآدم حسابیم بمونم مملکت خودمو بسازم.اگرم بدم بمونم همینجا گند بزنم به همه چی نه اینکه برم یه جای دیگه گند بزنم و آبروی کشورمو ببرم.

آدم بخاطر بدخلقی های خواهرش.کف رفتن پول توجیبیاش که کار داداش کوچیکشه.دعواکردن مامانش یا کتکی که باباش میزنتش از خونش نمیره...

بیایید دیدمون رو تغییر بدیم.

شاید ما تو کشورمون خیلی نقاط منفی داشته باشیم اما نقاط مثبت کم نداریم.

چقدر دانشمند و قهرمان و آدم موفق داریم؟؟؟؟چقدر آدمای شریف و متعهد داریم؟؟؟؟

من می مونم.می مونم و با افتخار به ایرانم خدمت میکنم...

ادم یبار بدنیا میاد و قراره یبار زندگی کنه اون یبار رو نمیتونه بیاد بگه همه بد من خوب؛ البته این دید منه و نظرم برعکس شماس

:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

اگه از من بپرسن هدفت از درس خوندن چی بود میگم بره این که از ایران برم!!!:ws3:

ولی بی شوخی تمام تلاشم اینه زودتر درسم تموم بشه برهادامه تحصیل برم پیش دوستان و کسانی که دوستشون دارم

بابا من دلیل این که قطعا دارم میرم (یا می خوام برم) بیشتر از این که از شرایط ایران باشه از اینه که هرچی دوست اشنا برادر خواهر دختر خاله پسر خاله خلاصه هرکی رو که می شناختم و دوستشون داشتم همه رفتن با امار 70 درصد

یعنی چی اخه؟با سن 24 25 سال بشینم تازه اشنا بره خودم پیدا کنم!؟

در ضمن خوب البته قطعا شرایط محیطی اونجا رو هم خیلی بیشتر دوست دارم

پس جواب سوال این شد که اره می خوام میرم و هرچه زودتر هم میرم .برای زندگی هم میرم!!

• Like 1
لینک به دیدگاه

وقتي شرايط زندگي اينجا انطور كه باب ميلم هست وجود نداره!و كمي انطرفتر حداقل از يك سري مصائب بنيادي دور هستم!موندنم حماقته!اگر بنا به غربت و غريبي باشه هم اينجا من غريبم!خفه ام!احساس امنيت اسايش ندارم چطور ميتونم دلبسته يك زندان سرد و تاريك باشم!يه 10 روز ميري تركيه برگشتني انگار از لونا پارك بردنت انفرادي:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

والا چی بگم

یه زمانی میگفتم...فقط ایران...

میخوندم

ای ایران ای مرز پر گهر...زیادی دلم خوش بود...میگفتم من بمیرم از ایران نمیرم

اما الان...هر روز میخونم ای ایران ای مملکت بی ثمر...

پول که بحمدالله ندارم...البته منظورم پول زیاده

پارتی که خدا رو شکر...اصلا نداریم

خوب تحصیلات خیلی خوب میخوان که لیسانس داریم و میدونم کمه

من خودم گزینه نمیدانم رو زدم

از یه طرف..از این مملکت..از این ملت... که متاسفانه اکثریت خرافاتی و جاهل اند

از مردم متعصب... از این ملت همیشه در صحنه... بدم میاد

حالم بهم میخوره...خسته شدم از همشون

روزی نیست نگم این ملت حقشونه...بایدم این بلاهای عجیب و غریب سرشون بیاد...بایدم زیر بار زندگی له بشیم بمیریم...

یه گذشته 2500 ساله هم داریم...که بدرد همون مرده ها میخوره فقط

نه امید به آینده ای... نه پشتوانه درست درمونی... نه خوشی.. خلاصه نه هیچی

..

اگه بتونم برم...میرم..با اینکه میدونم من دیار غربت طاقت نمیارم

گاهی میگم افغانستان به این مملکت ارجحیت داره

:sigh:

• Like 4
لینک به دیدگاه

شرایط جوور باشه میرم....اما نه دائمی....

ما هر جا هم که بریم و هر جا هم که باشیم به جز کشور خودمون، اون احساس غربت رو با خودمون یدک میکشیم..

ممکنه چند سالی موندگار شیم...اما بازم بر میگردیم همینجا...وطنمون!:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه

در حال حاضر بیشترین چیزی که باعث می شه موندگار بشم اینه که به شخصه توان تحمل دوری خونواده و دوستانم و عزیزانم رو ندارم وگرنه می شد شرایطی جور کرد که برای ادامه تحصیل برم ( بابام بدش نمیادا :w02:) البته آسونم نیست .

کلا وابستگی به همیناس که باعث میشه فکر رفتن رو نکنم نه وابستگی به این مملکت...hanghead.gif

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...