رفتن به مطلب

یه سوال

کسی از شما هست که دلش واسه شیطان بسوزه؟  

22 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کسی از شما هست که دلش واسه شیطان بسوزه؟

• 11
    • 11

ارسال های توصیه شده

جناب جواد خان شما مسول تفتیش نیستی که جواب کار برا رو بدی یا اعتقاد کسی رو زیر سوال ببری تو این تاپیک و هر تاپیک دیگه اگر نظری از خودت داری بده اگرم قصدت ارشاده بجای اینکه سوال رو با سوال جواب بدی از اطلاعاتت استفاده کن جواب سوال کار برارو دقیق براشون توضیح بده شاید بتونی بااین روش بهتر اعتقاد خودت رو با دلیل و مدرک برای دوستان ترویج کنی

چون با فرا فکنی نمیشه هیچ کس رو پیرو خودت کنی

تفتیش اونم تو محیط مجازی؟؟؟

وحیدجان فکر نکنم جایی به بحث بگند فرافکنی!!!

بالاخره اگه بحثه باید دوطرفه باشه تا دوطرف ببینند تو چه زمینه ای اشتراک دارند اگر هم که فقط مکانیست صرف برای یه گروه که خب فکر نکنم با تایید یکدیگر بشه اسم بحث رو روش گذاشت!!

ممنون از حساسیتتون ولی معمولا مقتضای بحث سوال و جواب هست1.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 106
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تفتیش اونم تو محیط مجازی؟؟؟

وحیدجان فکر نکنم جایی به بحث بگند فرافکنی!!!

بالاخره اگه بحثه باید دوطرفه باشه تا دوطرف ببینند تو چه زمینه ای اشتراک دارند اگر هم که فقط مکانیست صرف برای یه گروه که خب فکر نکنم با تایید یکدیگر بشه اسم بحث رو روش گذاشت!!

ممنون از حساسیتتون ولی معمولا مقتضای بحث سوال و جواب هست1.gif

منم نگفتم بحث نکن یا حرف دوستان رو تایید کن گفتم اگر میخوای بحث کنی سوال رو با سوال جواب نده اول نظرت خودت رو درباره گفته دوستان و پرسش سر تاپیک بگو . اگر قرار باشه سوال رو با سوال جواب بدی به نظر خودت بحث حساب میشه

من که بحث و تبادل نظر ی ندیدم که سوال رو با سوال جواب بدن

اول به سوال اولی جواب میدن بعد سوال می پرسن

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم نگفتم بحث نکن یا حرف دوستان رو تایید کن گفتم اگر میخوای بحث کنی سوال رو با سوال جواب نده اول نظرت خودت رو درباره گفته دوستان و پرسش سر تاپیک بگو . اگر قرار باشه سوال رو با سوال جواب بدی به نظر خودت بحث حساب میشه

من که بحث و تبادل نظر ی ندیدم که سوال رو با سوال جواب بدن

اول به سوال اولی جواب میدن بعد سوال می پرسن

خب جواب سوال رو که تو نظر سنجی دادم م کاملا باید معلوم باشه که منفیه!!

ضمن اینکه اون پست من سوال با سوال جواب دادن نبوداااا

بازم ممنون از حساسیتتون ولی فکر نکنم اینقدر حساسیت نیاز باشه1.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

من به گزینه ی آری رای دادم

من دلم برای شیطان خیلی میسوزه..

و امیدوارم که این درس عبرتی بشه برای خودم که راهی رو نرم که دلم برای خودمم بسوزه!

اما هر دل سوختنی نشونه ی اون نیست که ما بخوایم به اون فرد کمک کنیم!

به شخصه مطمئنم که شیطان خیلی از من بدش میاد و از قدیم گفتن که: دل به دل راه داره!

• Like 2
لینک به دیدگاه

جواب من هم آری.ولی بیشتر از شیطان دلم به حال خودم میسوزه چون شیطان فقط به خدا سجده میکرد ولی من ...

بهتره به جمله ای از وصیت نامه شهید جباری اشاره کنم:

خدایا از آفتاب،از ستارگان ، از انس وجن حتی از شیطان شرمنده ترم که همه در کار خود استوارند وبه آنچه برایش آفریده شده اند عمل میکنند.

ولی این سست عهد چه ناپایدار است، چه پیمان ها با تو بسته و شکسته.

• Like 1
لینک به دیدگاه

با فرض درست بودن ماجرا:

بله من دلم میسوزه...چون بنده خدا گناه داشته.....بعدشم اون هست که آدم خوبا بگن تقصیر شیطون بود و گولمون زد و شیطان یه قربانی بدبخته این وسط!!!!بیچاره گناه داشت...به جرم دانایی و اینده نگری اینجوریش کنن!!!!sigh.gif

کتاب بهشت گمشده میلتون برا من خیلی جالب بود در مورد شیطان......شیطان عرش رو به لرزه درآورد و در برابر خدا ایستاد...پس کم موجودی نیست!!!:w16:از حیطه قلمرو خدا خارج شد...خیلی مهمه خودش...

نه کمکش نمیکنم:ws3:برا هیشکی نمیخوام خودمو فدا کنم:w02:تازه برا چیزی که زیاد مطمئن نیستم!!!ما که نه طرفدار خدا بودیم نه شیطان..خودش بره دعواشو با خداش صاف کنه!!!:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز مرسی بابت این بحث:icon_gol: منم قبلا گاهی به ابن موضوع فکر کردم ولی بعد با یک استدلال ساده قانع شدم که نیازی به دلسوزی نیست چون مطمئنم دلسوزتر از خدا کسی نمیتونه باشه حالا شاید بگی خوب اگه خدا دلسوزه چرا بخاطر یک گناه شیطان اونو رانده,پاسخش ساده است خدا شیطان رو به خاطر یک گناه نراند بلکه شیطان با همون یک گناهش خودشو بهتر شناخت و این مسیر رو انتخاب کرد.شنیدی میگن توی مشکلات دوست و دشمن شناخته میشن؟به نظر من توی مشکلات آدم خودشم میشناسه. شیطان هم با یک گناه خودشو شناخت که ذشمنی با خدا بیشتر بهش لذت میده تا دوستی, با این حساب اگه خدا به شیطان بازهم اجازه میداد که تو بهشت بمونه بازهم توبه نمیکرد.اینو که میدونی خدا به همه اختیار داده ولی این مساله رو که خدا از آینده همه آگاه هست رو نقض نمیکنه.اگه احتمال اینکه شیطان دوباره برگرده و مخلوق خوبی باشه وجود داشت خداوند هیچوقت نمیراندش.میتونی به خودت رجوع کنی,تا حالا چندبار گناه صدمرتبه بدتر از گناه اول شیطان انجام دادی؟ ولی میبینی که خدا نراندت پس شیطان گناهش مختوم به اون یک گناهش نمیشه و اون درونش سیاهتر از اونیه که بتونی فکرشو بکنی. و اما راجع به سوال دومت پاسخم اینه که به نظر شما حالا شیطان علیه خدا قیام نکرده و ما همگی کمکش نمیکنیم؟؟؟!!!شیطان از همون اول این قیامو شروع کرده ولی خدا بنا به درخواست خود شیطان بهش قول داده تا مهلتی معین نابودش نکنه:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...