رفتن به مطلب

یه سوال

کسی از شما هست که دلش واسه شیطان بسوزه؟  

22 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کسی از شما هست که دلش واسه شیطان بسوزه؟

• 11
    • 11

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 106
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من چه شکی انداختم؟خوبه گفتم شیطان هست خدا هم هست.با این فرض اومدم جلو

من میگم خدا مثل پدر بوده واسه شیطان.این رحمان و رحیم و کی میخواد نشون بده؟اونی که این همه بهش عبادت کرده و این قدر دوسش داشته که خود ادیان مذهبی هم میگن که شیطان از نزدیک ترین فرشته ها به خدا بوده، خب چرا باهاش این برخورد رو کرده؟اگه بهش شعور و عقل داده خب باید بذاره تصمیم بگیره دیگه.وگرنه اونی که میخواد حرف حرف خودش باشه چرا دیگه عقل میده؟

ادم با شک به یقین میرسه تینا خانم.چون بعد شک میری تحقیق میکنی و سعی میکنی راه درست رو انتخاب کنی

کدوم برخورد؟؟؟

مگه ابلیس خودش تصمیم نگرفت؟؟؟

لینک به دیدگاه
شما اشتباه میکنی/وقتی شیطان که از نزدیکان خدا بوده شک کرده چطور شما شک نمیکنی؟این که میشه تعصب الکی

شیطان به چی شک کرد؟؟؟

لینک به دیدگاه
یک چیزی که خیلی برام جالبه،اینه که چرا به این شیطان کذایی،حتی اجازه دفاع از خودش هم داده نمیشه؟

حکم محکومیت یک طرفه و اجبار مطلق.

از طرفی میگن همه موجودات دارای اختیارند،از طرفی اونها رو به خاطر اختیارشون شکنجه و تبعید و بازخواست میکنن.

واقعا معنی این اختیار از نظر شما چیه؟

من این داستان ها را اصلا قبول ندارم و وجودش را در درجه اول توهین به خالق جهانی با اینهمه عظمت میدونم.

اما واقعا برای انسان هایی که چنین خدای ضعیفی دارن که سریع وقتی حرفی مخالف نظرش را میشنوه میخواد انتقام بگیره و از قدرتش سوء استفاده میکنه،متاسفم.

ای کاش مفهوم خدا در ذهنمون عظیم تر بود.:icon_razz:

من نمیدونستم به شیطان اجازه دفاع داده نشده!!!:w58:

همچنین نمیدونستم خدا از ابلیس انتقام گرفت:w58:

خب شما یه مفهوم عظیم تر ارائه بدین:a030:

لینک به دیدگاه
یه بچه هر چقدم شر و شیطون باشه وقتی به پدر و مادرش نه میگه اینطوری تنبیه نمیشه

چطور خدای به این بزرگی و مهربونی واسه یه حرف ساده اینطوری شیطان تنبیه کرد پس اونهمه عبادت و خلوص براش ارزش نداشته:JC_thinking:شایدم باهاش لج بوده میخواسته یه جوری دکش کنه

اصلن واسه چی سجده کنه؟یعنی خدا فکر نکرده که ممکنه به غرورش بر بخوره

اره دلم براش میسوزه

خواهشا دوستان کلی گویی نکنند!!!

چه تنبیهی؟؟؟

لینک به دیدگاه
من نمیدونستم به شیطان اجازه دفاع داده نشده!!!:w58:

همچنین نمیدونستم خدا از ابلیس انتقام گرفت:w58:

خب شما یه مفهوم عظیم تر ارائه بدین:a030:

پس اجازه دفاع هم داده شده،مارو در جریان دادگاه محاکمه قرار میدین؟:w58:

قاضی و وکیل مدافع و...این دادگاه کی بوده؟

امروز کلی چیز یاد گرفتینا،چون هیچی نمیدونین.:a030:

هر چیزی که از خدای شما عظیم تر باشه،میشه مفهوم عظیم تر.

یعنی تو کار آدم ها فضولی نکنه،آتش جاودان درست نکنه،برای جهنمش هیزم کش استخدام نکنه و....

• Like 2
لینک به دیدگاه
به جان خودم تالار اسلام با آزاد یکی شده!!:icon_razz:

اولا شیطان فرشته نبود

ثانیا فکر کنم این اولین آزمایش او بود که چقدرم سربلند بوده مثلا!!!

ثالثا اگه منظورتون از ابد جهنم خلده که دلیلش واضحه چون شیطان تا آخر دنیا گناه میکنه:a030:

به جان خودم اولین نفری که تو تاپیک اسم اسلام رو اورد شما بودین.ما چیکار به اسلام داریم؟اصلا چه ربطی به اسلام داره این بحث؟

اولا شما که میگی شیطان فرشته نبود پس چی بود؟

ثانیا این همه سال عبادت کرده حتما ازمایش شده بوده قبلا دیگه.شما از کجا میدونی اولین ازمایشش بوده؟

ثالثا،جدیدا خدا قبل از ارتکاب جرم مجازات میکنه؟اون به خاطر او کاری که شیطان کرد اون رو مجازات کرده.چه حرفی میزنی برادر من

• Like 2
لینک به دیدگاه
کسی از شما هست که دلش واسه شیطان بسوزه؟

لطفا بحث رو به وجود و عدم وجود شیطان نکشونید.فرض بر این هست که وجود داره.جواب سوال رو با این فرض بدین لطفا.مرسی

سوال دوم برای اونایی که برای شیطان دلسوزی میکنن.

اگه یه روز شیطان علیه خدا قیام کنه و از شما بخواد آیا کمکش میکنید؟

آره دلم میسوزه چون ما ادما روی شیطونو سفید کردیم

تنها گناه شیطان سجده نکردن به انسان بود

برای سوال دومتم باز احتیاج به تقاضای شیطان نیست داریم انجامش میدیم هر روز هر دقیقه:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

اقای javadmessi سوال کردن رو همه بلدن.اگه واقعا میخواین یه بحث سالم داشته باشین حرفی نیست اما تو این تاپیک هر کس باید اعتقادات مذهبیش رو بذاره کنار و بحث کنه.میتونی یه بار دیگه پست اول رو بخونی تا بدونی با چه فرضی اینجا بحث میشه.از سوالاتون هم معلومه اومدین تو این تاپیک که یه چیزی یاد بگیرین پس لطفا سوالات خارج از بحث نکنید و تنش ایجاد نکنید وگرنه از مدیر درخواست میکنم پست هاتون رو حذف کنه.ممنون

• Like 3
لینک به دیدگاه
به جان خودم اولین نفری که تو تاپیک اسم اسلام رو اورد شما بودین.ما چیکار به اسلام داریم؟اصلا چه ربطی به اسلام داره این بحث؟

مهم اسم نیست مهم مفهومیه که راجع بهش داره بحث میشه

اولا شما که میگی شیطان فرشته نبود پس چی بود؟

فسجدوا الا ابليس كان من الجن (كهف/50)

پس همه سجده كردند مگر ابليس كه از جن بود.

ثانیا این همه سال عبادت کرده حتما ازمایش شده بوده قبلا دیگه.شما از کجا میدونی اولین ازمایشش بوده؟

فکر نکنم عبادت اونم در محیطی که اقتضایش اینست بشه امتحان همانطور که یه زندانی نمیتونه دزدی کنه

ثالثا،جدیدا خدا قبل از ارتکاب جرم مجازات میکنه؟اون به خاطر او کاری که شیطان کرد اون رو مجازات کرده.چه حرفی میزنی برادر من

خب بفرمایید مجازاتش چی بوده تا بحث کنیم1.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
اقای javadmessi سوال کردن رو همه بلدن.اگه واقعا میخواین یه بحث سالم داشته باشین حرفی نیست اما تو این تاپیک هر کس باید اعتقادات مذهبیش رو بذاره کنار و بحث کنه.میتونی یه بار دیگه پست اول رو بخونی تا بدونی با چه فرضی اینجا بحث میشه.از سوالاتون هم معلومه اومدین تو این تاپیک که یه چیزی یاد بگیرین پس لطفا سوالات خارج از بحث نکنید و تنش ایجاد نکنید وگرنه از مدیر درخواست میکنم پست هاتون رو حذف کنه.ممنون

خب میشه بفرمایید چطوری میشه بدون اعتقاد مذهبی اصلا به وجود شیطان اعتقاد داشت:w58:

پست حذف کردن گزینشی به درخواست استارتر هم عادتم شده البته فقط تو این باشگاه اما نمیدونم چطوری تنش ایجاد کردم:JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب میشه بفرمایید چطوری میشه بدون اعتقاد مذهبی اصلا به وجود شیطان اعتقاد داشت:w58:

پست حذف کردن گزینشی به درخواست استارتر هم عادتم شده البته فقط تو این باشگاه اما نمیدونم چطوری تنش ایجاد کردم:JC_thinking:

من دیگه از سر و کله زدن با شماها خسته شدم.برو فک کن ببین چطوری میشه بدون این اعتقادات بحث کرد.بقیه تونستن شاید یه زمانی شما هم بتونی.یا در راستای تاپیک پیش برین یا اینکه من به سوالای شما پاسخ نمیدم.

اینجا هم باشگاه نیست و واسه کسی هم دعوتنامه فرستاده نشده.

این حرف اخرم بود

• Like 3
لینک به دیدگاه
:ws38:

بهش فکر کردی تا حالا؟

به این که شاید خدا هم یه جاهایی اشتباه کرده باشه.

میدونی من الان رو چه ایده ای دارم کار میکنم؟رو این که امکانش هست الان خدا مرده باشه؟

لینک به دیدگاه
منظور از پیروزی چیه؟؟؟

خب اگه خالق خداونده پس انسان هم خداونده:ws38:

جناب جواد خان شما مسول تفتیش نیستی که جواب کار برا رو بدی یا اعتقاد کسی رو زیر سوال ببری تو این تاپیک و هر تاپیک دیگه اگر نظری از خودت داری بده اگرم قصدت ارشاده بجای اینکه سوال رو با سوال جواب بدی از اطلاعاتت استفاده کن جواب سوال کار برارو دقیق براشون توضیح بده شاید بتونی بااین روش بهتر اعتقاد خودت رو با دلیل و مدرک برای دوستان ترویج کنی

چون با فرا فکنی نمیشه هیچ کس رو پیرو خودت کنی

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...