رفتن به مطلب

یه سوال

کسی از شما هست که دلش واسه شیطان بسوزه؟  

22 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کسی از شما هست که دلش واسه شیطان بسوزه؟

• 11
    • 11

ارسال های توصیه شده

به نظرم اولین قربانی آزادی بیان در برابر دستگاه تمامیت خواه عرش کبریا است....

برای همین این نتیجه را باید گرفت، در برابر کسی که قدرتش از شما بیشتر است تنها یک راه میماند:

خفه خون گرفتن و اطاعت مطلقه از او......

تینا خانم اینم نظر من که هی می پرسیدین.

البته با قسمت دوم مخالفم.تاریخ نشون داده که ظلم پابرجا نمیمونه

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 106
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

وجدانی هم اگر باشه که نیست، باید گذاشتش به حساب همین شیطان....

چون تئوری اینچنین آفرینشی از همون اول بر مبنای زور بوده و بینی به خاک مالیدن همه به اجبار، در برابر یک قدرت تمامیت خواه.

قدرتی که شعار راه باز و جاده دراز و هیچ اجباری نیست میدهد از طرفی هرکه راه او را انتخاب نکند، به طور جاودان در آتش میاندازد.

علاقه ای به بحث در این رابطه ندارم.

چون گوش های مخاطب من در این مسائل دو نوعند:

یا چوب پنبه را با تمام قدرت در گوش فرو کرده اند و از این سکوت راضیند.

یا اینقدر از این حرف ها شنیدن که حوصله اش را ندارن.پس ما هم سکوت میکنیم.

:icon_pf (44):

خب منم اولش به همین خاطر با فرض وجود شیطان و خدا و درست بودن داستان ها شروع کردم.که دیگه بحث های فلسفی و مذهبی صورت نگیره و نخوایم رو وجود داشتن اینا بحث کنیم.اما بازم بچه ها میان از جنبه ی دینی بحث میکنن.

• Like 3
لینک به دیدگاه
به کلام خدا شک نکن به اینکه اون کلام واقعا کلام خداست یا نه شک کن:JC_thinking:

تو کجا بودی این مدت که من ندیده بودمت؟:texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 1
لینک به دیدگاه
همین دورورا:ws37: ولی‌ من تورو دیده بودمت:biggrin:

ااا؟چه سعادتی نصیبت شده:texc5lhcbtrocnmvtp8

ذهن بازی داری اما هیچ وقت همه چیز رو نفی نکن و هیچ وقت هم همه چیز رو تایید نکن:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظرم اولین قربانی آزادی بیان در برابر دستگاه تمامیت خواه عرش کبریا است....

یک چیزی که خیلی برام جالبه،اینه که چرا به این شیطان کذایی،حتی اجازه دفاع از خودش هم داده نمیشه؟

حکم محکومیت یک طرفه و اجبار مطلق.

از طرفی میگن همه موجودات دارای اختیارند،از طرفی اونها رو به خاطر اختیارشون شکنجه و تبعید و بازخواست میکنن.

واقعا معنی این اختیار از نظر شما چیه؟

من این داستان ها را اصلا قبول ندارم و وجودش را در درجه اول توهین به خالق جهانی با اینهمه عظمت میدونم.

اما واقعا برای انسان هایی که چنین خدای ضعیفی دارن که سریع وقتی حرفی مخالف نظرش را میشنوه میخواد انتقام بگیره و از قدرتش سوء استفاده میکنه،متاسفم.

ای کاش مفهوم خدا در ذهنمون عظیم تر بود.:icon_razz:

• Like 7
لینک به دیدگاه
یک چیزی که خیلی برام جالبه،اینه که چرا به این شیطان کذایی،حتی اجازه دفاع از خودش هم داده نمیشه؟

از طرفی میگن همه موجودات دارای اختیارند،از طرفی اونها رو به خاطر اختیارشون شکنجه و تبعید و بازخواست میکنن.

واقعا معنی این اختیار از نظر شما چیه؟

من این داستان ها را اصلا قبول ندارم و وجودش را در درجه اول توهین به خالق جهانی با اینهمه عظمت میدونم.

اما واقعا برای انسان هایی که چنین خدای ضعیفی دارن که سریع وقتی حرفی مخالف نظرش را میشنوه میخواد انتقام بگیره و از قدرتش سوء استفاده میکنه،متاسفم.

ای کاش مفهوم خدا در ذهنمون عظیم تر بود.:icon_razz:

اما من خیلی دوس دارم شیطان و میکائیل و اسرافیل و ... اینا وجود داشته باشن.

من فکر میکنم اگه خدا وجود داشته باشه شیطان هم وجود داره

لینک به دیدگاه

البته با قسمت دوم مخالفم.تاریخ نشون داده که ظلم پابرجا نمیمونه

کدوم تاریخ؟

این بسیار بعید است که شما بتوانی بدون ظلم به یک عده حتی اندک،دیگران را خشنود کنی.

فلسفه دموکراسی هم همینه،ظلم اکثریت به اقلیت....

ظلم از اول جهان بوده و همیشه هم خواهد ماند و هرگز از بین نخواهد رفت مگر اینکه تک تک انسان های اون جامعه به شعور و آگاهی اجتماعی بسیاری برسند،که این امر خیلی بعیده.

• Like 4
لینک به دیدگاه

اجازه دفاع را کسی صادر میکند، که به خودش شکی نداشته باشد.

دیکــتاتورهای ترسو اعم از حقیقی یا توهمی به هیچکس اجازه دفاع نمیدن و در دادگاه های فرمایشی به راحتی محکومش میکنند.

اینقدر من را در این بحث های ایدئولوژیکی قاطی نکنین خواهشا، واقعا حوصله ملت فرهیخته و بابصیرت ایران اسلامی و سایر مردم خاورمیانه را ندارم. :icon_pf (44):

• Like 6
لینک به دیدگاه

یه بچه هر چقدم شر و شیطون باشه وقتی به پدر و مادرش نه میگه اینطوری تنبیه نمیشه

چطور خدای به این بزرگی و مهربونی واسه یه حرف ساده اینطوری شیطان تنبیه کرد پس اونهمه عبادت و خلوص براش ارزش نداشته:JC_thinking:شایدم باهاش لج بوده میخواسته یه جوری دکش کنه

اصلن واسه چی سجده کنه؟یعنی خدا فکر نکرده که ممکنه به غرورش بر بخوره

اره دلم براش میسوزه

• Like 7
لینک به دیدگاه
به جان خودم زشت هست که چند تا دانشجو دارند در مورد همچنین چیزی بحث میکنند و پست میدند

چرا زشته دانیلو جان؟دلسوزی برای کسی که حقش خورده شده و بهش ظلم شده زشته؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
کدوم تاریخ؟

این بسیار بعید است که شما بتوانی بدون ظلم به یک عده حتی اندک،دیگران را خشنود کنی.

فلسفه دموکراسی هم همینه،ظلم اکثریت به اقلیت....

ظلم از اول جهان بوده و همیشه هم خواهد ماند و هرگز از بین نخواهد رفت مگر اینکه تک تک انسان های اون جامعه به شعور و آگاهی اجتماعی بسیاری برسند،که این امر خیلی بعیده.

من گفتم ظلم پابرجا نمیمونه.نگفتم از بین میره که.یه ظالم میره،یکی دیگه میاد.حالا دوزش فرق میکنه.اما پابرجا نمیمونه

الملک لا یبقی مع الظلم

لینک به دیدگاه
یه بچه هر چقدم شر و شیطون باشه وقتی به پدر و مادرش نه میگه اینطوری تنبیه نمیشه

چطور خدای به این بزرگی و مهربونی واسه یه حرف ساده اینطوری شیطان تنبیه کرد پس اونهمه عبادت و خلوص براش ارزش نداشته:JC_thinking:شایدم باهاش لج بوده میخواسته یه جوری دکش کنه

اصلن واسه چی سجده کنه؟یعنی خدا فکر نکرده که ممکنه به غرورش بر بخوره

اره دلم براش میسوزه

حالا فک کن با ما چیکار میکنه...:sad0:

• Like 1
لینک به دیدگاه
فرشته ی خدا که بعد از سالیان سال عبادت کردن به خاطر یه کار واسه همیشه از بارگاهش رونده میشه و به جهنم فرستاده میشه و تا ابد مورد خشم و غضب خدا قرار میگیره

به جان خودم تالار اسلام با آزاد یکی شده!!:icon_razz:

اولا شیطان فرشته نبود

ثانیا فکر کنم این اولین آزمایش او بود که چقدرم سربلند بوده مثلا!!!

ثالثا اگه منظورتون از ابد جهنم خلده که دلیلش واضحه چون شیطان تا آخر دنیا گناه میکنه:a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
یه بار یه بچه ای از اخونده یه سوالی پرسیده بود

گفته بود خب وقتی که شیطان به انسان سجده نکرد و خدا ازبهشت بیرونش کرد بعد چطور دوباره تونسته بود وارد بهشت بشه و حوا و ادمو فریب بده که از سیب بخورن

اخونده جوابی نداشت

راسی چطور ؟:JC_thinking:

سوال قدیمیست

استعمال واژه بهشت دلیل بر واحد بودن مفهوم نیست!

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب فرض کن اومدن با امپول یه مایعی رو به تو تزریق کردن طوری که یه هورمونی از بدن تو زیاد از حد ترشح کنه یا برعکس

بعد خودت هم ندونی

اون وقت هی تو در اثر اون ترشح گناه انجام بدی

بازم میگی شیطان گولم زده :ws37:

ببخشید فرض چیه؟؟؟upset.gif

لینک به دیدگاه
ببین اگه شیطان از انسان قدرتمند تر هست که خب نباید جلو انسان سجده کنه،اگه نه پس چرا انسان گولشو میخوره؟و آیا واقعا شیطان سزاوار این رفتار از جانب خدا بود؟یعنی شما به خدا این حق رو میدین که با شیطان این رفتار رو کنه؟

منظور از قدرت چیه؟؟؟

منظور از خدا چیه؟؟؟:JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه
داستانه شیطون مثل اینه که مثلا همین یکی از پیامبرا که خدا ور خیلی عبادت کرده و خدا دوسش داره و تو بهشته...خدا بهش بگه یه کاری کن

بعد این انسانیتش اجازه نده اون کارو بکنه

بعد به خاطر این تنبیه شه و همه گذشتش فراموش شه

دلم آدم میسوزه واسه همچین آدمی دیگه

شیطون هم هیمنجور بوده

حالا شیطان چه چیزیش این اجازه رو بهش نداد:ws38:

• Like 1
لینک به دیدگاه
البته شیطان بیشتر از هر پیامبری خدا رو دوس داشته بهش خدمت کرده.

بعد از اون کار هم میکائیل به دستور خدا شیطان رو در جهنم زندانی میکنه

اما اون خدا بوده.ایا نباید مثل دفعات گذشته بی چون و چرا حرف خدا رو گوش میداد و سجده میکرد؟

خدمت به خدا کرده؟؟؟:w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...