رفتن به مطلب

یه سوال

کسی از شما هست که دلش واسه شیطان بسوزه؟  

22 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. کسی از شما هست که دلش واسه شیطان بسوزه؟

• 11
    • 11

ارسال های توصیه شده

خب اون از انسان قدرتمند تر هست.چرا باید سجده کنه؟بعدشم این همه سال خدمت کرده با یه نافرمانی باید همه چیز فراموش بشه؟

فرمان خدا بسته به قوی یا ضعیف بودن نیست فرمان فرمانه و باید اجرا بشه.حرف شما درست سالها عبادت کرد ولی بعد سالها نافرمانی و سرپیچی از دستور خدا کرد.

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 106
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اگه بخوام فرض کنم هست اره دلم میسوزه چون اگه فرض کنیم قصه خدا و شیطان و ... هم حقیقته خوب خیلی‌ مسخرست که خدا این بی‌چاره رو چون نخواسته سجده کنه از بهشت بیرونش کنه زوره مگه? خوب نمیخواد این خدام شورشو دراورده چه دیکتاتوره! بعدم بهش اجازه داده انسان رو وسوسه کنه!! وای چه داستان لوسی واقعا:viannen_38: واسه همون بچه گی‌‌‌ها خوب بود ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
سوال دوم برای اونایی که برای شیطان دلسوزی میکنن.

اگه یه روز شیطان علیه خدا قیام کنه و از شما بخواد آیا کمکش میکنید؟

اینو هستم خیلی‌ باحال بود:lol: اره باهاش متحد میشودم می‌رفتیم چشه عزرائیلو میکأییلو جبرعیلو در میاوردیم:biggrin: مرحله آخرم میرسیدیم به خدا:lol:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
کسی از شما هست که دلش واسه شیطان بسوزه؟

لطفا بحث رو به وجود و عدم وجود شیطان نکشونید.فرض بر این هست که وجود داره.جواب سوال رو با این فرض بدین لطفا.مرسی

سوال دوم برای اونایی که برای شیطان دلسوزی میکنن.

اگه یه روز شیطان علیه خدا قیام کنه و از شما بخواد آیا کمکش میکنید؟

یادم نیست جمله از کی بود ولی مضمونش این بود که باید شرط انصاف رو درقبال شیطان رعایت کنیم!

چون تمام کتابهای اسمانی از طرف خدا اومده درحالیکه حتی یک کتاب اسمانی از طرف شیطان که بالاخره روزی تو دم ودستگاه خدا بوده وهمه امکانات هم براش مهیاست نیومده!

اره دلم براش میسوزه!:whistle:

• Like 4
لینک به دیدگاه

نميدونم بايد دل سوزوند موجودي كه هر روز صبح صد ها هزار نفر هر كاري كه ميخوان بكنند اول لعنتش ميكنند ...تا دعوا ميشه بين دو نفر بقيه ميگن شيطونو لعنت كنيد .....هر سال هر روز صد ها نفر ميرن مكه بهش سنگ ميزنند .........ولي هيچوقت كسي اشتباه خودشو گردن نميگيره يارو بدترين كارو انجام ميده اخرش ميگه شيطون رفت تو جلدم بعد خيلي راحت ميگه به اختيار خودم نبود شيطون وسوسه ام كرد محكوم بدبخته شيطان ميشه

از همه جا رونده شده قابل ترهم هم نيست با اين اوصاف نميدونم واقعا اين همه كارهاي زشتي كه انجام ميشه در طول روز كاره همين پدرسوخته! اگه باشه هيچوقت باهاش كنار نميام

• Like 2
لینک به دیدگاه

درمورد سوال دومت هم بزار ببینیم اصلا این داستانها یک درصد به واقعیت نزدیک میشن یانه؟

انسان همیشه درحال قیامه وهرکسی از دریچه دید خودش خیروشر رو تفسیر میکنه

فک نکنم اونا نیازی به بازی دادن بشر داشته باشن

البته از اون لحاظ!

• Like 2
لینک به دیدگاه
فرمان خدا بسته به قوی یا ضعیف بودن نیست فرمان فرمانه و باید اجرا بشه.حرف شما درست سالها عبادت کرد ولی بعد سالها نافرمانی و سرپیچی از دستور خدا کرد.

پس دیگه عقل و شعور واسه چیه؟

حالا یه فرمان رو انجام نداده باید باهاش اینجوری کنه؟کی گفته سال ها نافرمانی کرده؟بعد از اینکه اون فرمان رو انجام نداد انداختنش تو جهنم دیگه.خو وقتی از خودش رونده دیگه چه فرمانی انجام بده:JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نميدونم بايد دل سوزوند موجودي كه هر روز صبح صد ها هزار نفر هر كاري كه ميخوان بكنند اول لعنتش ميكنند ...تا دعوا ميشه بين دو نفر بقيه ميگن شيطونو لعنت كنيد .....هر سال هر روز صد ها نفر ميرن مكه بهش سنگ ميزنند .........ولي هيچوقت كسي اشتباه خودشو گردن نميگيره يارو بدترين كارو انجام ميده اخرش ميگه شيطون رفت تو جلدم بعد خيلي راحت ميگه به اختيار خودم نبود شيطون وسوسه ام كرد محكوم بدبخته شيطان ميشه

از همه جا رونده شده قابل ترهم هم نيست با اين اوصاف نميدونم واقعا اين همه كارهاي زشتي كه انجام ميشه در طول روز كاره همين پدرسوخته! اگه باشه هيچوقت باهاش كنار نميام

بابا جان بخدا ما ادما به عقلمون می نازیم.تا یکی میگه انسان ها هم حیوان هستند میگیم نه ما عقل داریم شعور داریم.پس دیگه چرا گول شیطان رو میخوریم.اگه اون قوی تره خو چرا سجده کنه اخه؟

درمورد سوال دومت هم بزار ببینیم اصلا این داستانها یک درصد به واقعیت نزدیک میشن یانه؟

انسان همیشه درحال قیامه وهرکسی از دریچه دید خودش خیروشر رو تفسیر میکنه

فک نکنم اونا نیازی به بازی دادن بشر داشته باشن

البته از اون لحاظ!

اما من مطمئنم اگه همچین جنگی رخ بده هر دو جناح به انسان ها نیازمندند.چون ادما از هر دوشون قوی ترن

• Like 1
لینک به دیدگاه
پس دیگه عقل و شعور واسه چیه؟

حالا یه فرمان رو انجام نداده باید باهاش اینجوری کنه؟کی گفته سال ها نافرمانی کرده؟بعد از اینکه اون فرمان رو انجام نداد انداختنش تو جهنم دیگه.خو وقتی از خودش رونده دیگه چه فرمانی انجام بده:JC_thinking:

من نگفتم سالها نافر مانی کرد من گفتم بعد سالها عبادت بعد نافرمانی کرد.شماها ادمو تو دینش شک میندازین.

• Like 4
لینک به دیدگاه
من نگفتم سالها نافر مانی کرد من گفتم بعد سالها عبادت بعد نافرمانی کرد.شماها ادمو تو دینش شک میندازین.

شک کن...شک خوبه نترس :a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

به نظرم اولین قربانی آزادی بیان در برابر دستگاه تمامیت خواه عرش کبریا است....

برای همین این نتیجه را باید گرفت، در برابر کسی که قدرتش از شما بیشتر است تنها یک راه میماند:

خفه خون گرفتن و اطاعت مطلقه از او......

• Like 6
لینک به دیدگاه
به نظرم اولین قربانی آزادی بیان در برابر دستگاه تمامیت خواه عرش کبریا است....

برای همین این نتیجه را باید گرفت، در برابر کسی که قدرتش از شما بیشتر است تنها یک راه میماند:

خفه خون گرفتن و اطاعت مطلقه از او......

پس وجدان خود آدم چی میشه؟:JC_thinking:

• Like 3
لینک به دیدگاه
پس وجدان خود آدم چی میشه؟:JC_thinking:

وجدانی هم اگر باشه که نیست، باید گذاشتش به حساب همین شیطان....

چون تئوری اینچنین آفرینشی از همون اول بر مبنای زور بوده و بینی به خاک مالیدن همه به اجبار، در برابر یک قدرت تمامیت خواه.

قدرتی که شعار راه باز و جاده دراز و هیچ اجباری نیست میدهد از طرفی هرکه راه او را انتخاب نکند، به طور جاودان در آتش میاندازد.

علاقه ای به بحث در این رابطه ندارم.

چون گوش های مخاطب من در این مسائل دو نوعند:

یا چوب پنبه را با تمام قدرت در گوش فرو کرده اند و از این سکوت راضیند.

یا اینقدر از این حرف ها شنیدن که حوصله اش را ندارن.پس ما هم سکوت میکنیم.

:icon_pf (44):

• Like 7
لینک به دیدگاه
وجدانی هم اگر باشه که نیست، باید گذاشتش به حساب همین شیطان....

چون تئوری اینچنین آفرینشی از همون اول بر مبنای زور بوده و بینی به خاک مالیدن همه به اجبار، در برابر یک قدرت تمامیت خواه.

قدرتی که شعار راه باز و جاده دراز و هیچ اجباری نیست میدهد از طرفی هرکه راه او را انتخاب نکند، به طور جاودان در آتش میاندازد.

علاقه ای به بحث در این رابطه ندارم.

چون گوش های مخاطب من در این مسائل دو نوعند:

یا چوب پنبه را با تمام قدرت در گوش فرو کرده اند و از این سکوت راضیند.

یا اینقدر از این حرف ها شنیدن که حوصله اش را ندارن.پس ما هم سکوت میکنیم.

:icon_pf (44):

:a030::icon_pf (44):
لینک به دیدگاه

من چه شکی انداختم؟خوبه گفتم شیطان هست خدا هم هست.با این فرض اومدم جلو

من میگم خدا مثل پدر بوده واسه شیطان.این رحمان و رحیم و کی میخواد نشون بده؟اونی که این همه بهش عبادت کرده و این قدر دوسش داشته که خود ادیان مذهبی هم میگن که شیطان از نزدیک ترین فرشته ها به خدا بوده، خب چرا باهاش این برخورد رو کرده؟اگه بهش شعور و عقل داده خب باید بذاره تصمیم بگیره دیگه.وگرنه اونی که میخواد حرف حرف خودش باشه چرا دیگه عقل میده؟

ادم با شک به یقین میرسه تینا خانم.چون بعد شک میری تحقیق میکنی و سعی میکنی راه درست رو انتخاب کنی

• Like 2
لینک به دیدگاه
من به کلام خدا شک ندارم

شما اشتباه میکنی/وقتی شیطان که از نزدیکان خدا بوده شک کرده چطور شما شک نمیکنی؟این که میشه تعصب الکی

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...