رفتن به مطلب

مهمان دار هواپیمـــــــــــــــــــ ــــــــــــا....!!!!....مقایسه تصویری

آیا مهمان دار در کنار برخورد خوب باید زیبا هم باشد؟  

91 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا مهمان دار در کنار برخورد خوب باید زیبا هم باشد؟

ارسال های توصیه شده

اینکه میگی‌ زیبایی‌ فقط ستودنیست و... میشه شعار:ws37: این تویی که داری انقدر رو زیبایی‌ تاکید میکنی!!‌ چه اهمّیّتی داره که یه مهماندار زیبا باشه؟ مهماندار که نمیاد جلوت وایسه یا برات برقصه که استرست کم بشه:ydm47612zsesgift969 یعنی‌ زیبایی‌ انقدر روت تاثیر داره که باعث میشه استرس پروازت کم بشه؟؟؟!!!ذهنت به کجا میره که استرست کم میشه؟؟؟:ydm47612zsesgift969 سنتو مدرنیته؟؟!! :JC_thinking:

خب برای هر شغلی آدم باید یک سری معیار داشته باشه.:JC_thinking:

همه جای دنیا زیبایی مهماندار یک ارزش محسوب میشه.چرا ما باید رو این نکته تاکید کنیم که زیبایی ارزش نیست؟من نمی فهمم!:JC_thinking:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 189
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

منم میگم زیبا باشه خیلیم خوبه

یه لبخندم کنج لباش باشه خب خیلی خیلی زیباترم میشه

جذب شدن به زیبایی اینام چه ربطی به مرد و زن بودنش داره؟

من دخترم اما دختر خوشگل ببینم لذت میبرم از دیدنش

پسر هم همینطور

اولین چیزی که باعث جذب شدن میشه ظاهر خب:icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اینکه میگی‌ زیبایی‌ فقط ستودنیست و... میشه شعار:ws37: این تویی که داری انقدر رو زیبایی‌ تاکید میکنی!!‌ چه اهمّیّتی داره که یه مهماندار زیبا باشه؟ مهماندار که نمیاد جلوت وایسه یا برات برقصه که استرست کم بشه:ydm47612zsesgift969 یعنی‌ زیبایی‌ انقدر روت تاثیر داره که باعث میشه استرس پروازت کم بشه؟؟؟!!!ذهنت به کجا میره که استرست کم میشه؟؟؟:ydm47612zsesgift969 سنتو مدرنیته؟؟!! :JC_thinking:

اینقدر روی زیبایی تاکید نکردم، دوستان از 50 درصد اخلاق و 50 درصد زیبایی من در نوشته اولم، فقط روی زیباییش کلید کردند، پاسخ های من هم مطابق با اون کلید بود. :a030:

خیلی اهمیت داره زیبا باشه،اما خوب شما اون حسش را ندارین، مشکل من نیست.

ببخشید قصد قیاس ندارم، اما برای یک چهارپا در طویله فرقی نمیکنه یونجه را برایش در آغل بریزند یا در ظروف چینی.

چون توانایی برای حس زیبایی را ندارد، پس این که کسی از زیبایی خوشش بیاد، کاملا یک حس درونیست، نه میشه کسیو زور کرد خوشش بیاد، نه کسی را زور کرد خوشش نیاد.

یک چهره زیبا حداقل برای من مانند یک تابلو زیبا آرامش بخشه،اگر برای کسی اینطور نیست، ویژگی روحی و روانی خودشه.

• Like 5
لینک به دیدگاه

خب مسلما اخلاق در کنار زیبایی مهمه... اما خب الان این عکسای مهمانداران ایرانی که گذاشتی خیلی کم پیش میاد این شکلی باشن

عموما اکثرشون خوشگلا:girl_in_dreams:

وقتی مهماندار زیبا باشه توی روابط بین مسافران و مهماندار به نظرم خیلی تاثیر گذاره.. چون اصولا وقتی با فردی که زیباست رو به رو میشیم یک مقدار صحبتمون متفاوت میشه یه جورایی صمیمی تر و مهربانتر اینا.. سعی میکنیم یه رابطه خوب با مهماندار برقرار کنیم جوری که مثلا هر دفعه از کنارمون رد شد یک لبخند ملیح بزنیم :(87):

اما وقتی خوشگل نباشه .. خیلی عادی ومعمولی سفرو به پایان میبریم... البته این صحبتی که کردم صد در صد نیست و یک برخورد خیلی خوب از مهماندار معمولی میتونه خیلی تاثیر گذارتر از یک مهماندار خوشگل باشه

ما به استثناها کار نداریم.. عموما از کلیات حرف میزنیم :w12:

این واقعیته زندگیه..:ws37: نمیشه منکرش شد.

• Like 7
لینک به دیدگاه
اینقدر روی زیبایی تاکید نکردم، دوستان از 50 درصد اخلاق و 50 درصد زیبایی من در نوشته اولم، فقط روی زیباییش کلید کردند، پاسخ های من هم مطابق با اون کلید بود. :a030:

خیلی اهمیت داره زیبا باشه،اما خوب شما اون حسش را ندارین، مشکل من نیست.

ببخشید قصد قیاس ندارم، اما برای یک چهارپا در طویله فرقی نمیکنه یونجه را برایش در آغل بریزند یا در ظروف چینی.

چون توانایی برای حس زیبایی را ندارد، پس این که کسی از زیبایی خوشش بیاد، کاملا یک حس درونیست، نه میشه کسیو زور کرد خوشش بیاد، نه کسی را زور کرد خوشش نیاد.

یک چهره زیبا حداقل برای من مانند یک تابلو زیبا آرامش بخشه،اگر برای کسی اینطور نیست، ویژگی روحی و روانی خودشه.

حالا کی‌ گفت از زیبایی‌ لذت نمیبره؟؟؟:w58: من میگم زیبایی‌ ارزش نیست من از تمام حرفات تو تایپیک این برداشت رو داشتم اصلا بذار اینجوری بگم یه پسری یا دختری زیبا نیست اما انسان فوق‌العاده‌ایه ارزش این آدم چون زیبا نیست میاد پایین؟!!!طبق اون ۵۰ درصد شما؟:ydm47612zsesgift969
  • Like 2
لینک به دیدگاه

همه جای دنیا زیبایی مهماندار یک ارزش محسوب میشه.چرا ما باید رو این نکته تاکید کنیم که زیبایی ارزش نیست؟من نمی فهمم!:JC_thinking:

خوب منم نمی‌فهمم زیبایی‌ کجاش ارزشه؟!!!!!!!!! :ydm47612zsesgift969 زیبایی‌ فروشنده مهماندار بازیگر و... مثل بسته بندی محصولات واسه جلب توجهه.
  • Like 3
لینک به دیدگاه
حالا کی‌ گفت از زیبایی‌ لذت نمیبره؟؟؟:w58:

من میگم زیبایی‌ ارزش نیست من از تمام حرفات تو تایپیک این برداشت رو داشتم اصلا بذار اینجوری بگم یه پسری یا دختری زیبا نیست اما انسان فوق‌العاده‌ایه ارزش این آدم چون زیبا نیست میاد پایین؟!!!طبق اون ۵۰ درصد شما؟:ydm47612zsesgift969

خوب برداشتت اشتباه بوده به نظرم،بنده روی زیبایی به عنوان یک ارزش از هزاران ارزش تاکید دارم که در مورد میهمان دار هواپیما اخلاق در کنار ارزشش مهمه.

ارزش هایی مثل دانش و اطلاعات هم خیلی مهمه.

شما که میگی زیبایی ارزش نیست،باید توضیح بدی چرا این ادعا را داری؟

فقط میتونی بگی من حس زیبایی شناسی نسبت به آدم ها ندارم،پروین احمــدی نژاد و نیکول کیدمن را میبینم هیچ حس خاصی ندارم،فقط به اخلاقشون توجه میکنم.

این مثالی هم که زدی، ارزش هیچ آدمی برای چهره اش پایین نمیاد، اما برای کار میهمانداری مناسب نیست.

یک رفتگر پیرمرد،انسان فوق العاده ارزشمندی برای شهره،اما برای میهمانداری هواپیما مناسب نیست،ارزش او در جای خودش است.

• Like 7
لینک به دیدگاه

زیبایی خوب است

آدم در کرانه آسمانها یاد خدا میفتد که یالعجب تبارک الله که چه ها خلق کرده ای:texc5lhcbtrocnmvtp8احسنت بر این قلم و احسنت بر این هنر:texc5lhcbtrocnmvtp8

در مورد مهماندار حالا چه مرد و چه زن مهم به نظرم جذابیتشه

زیبایی خیلی خوبه ....همه به دنبال زیبایی هستن حالا چه رخسار چه گفتار و چه کردار

زیبایی خیلی جنبه های مثبت داره....برای مثال بزرگترین موسیقی دانان میرن میشینن جلو الحمرا و نت میسازن چرا که معماری زیبا خلاقیت ایجاد میکنه

ر.ش به کتاب ضیافت افلاطون

مرسیکم

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوب برداشتت اشتباه بوده به نظرم،بنده روی زیبایی به عنوان یک ارزش از هزاران ارزش تاکید دارم که در مورد میهمان دار هواپیما اخلاق در کنار ارزشش مهمه.

ارزش هایی مثل دانش و اطلاعات هم خیلی مهمه.

شما که میگی زیبایی ارزش نیست،باید توضیح بدی چرا این ادعا را داری؟

فقط میتونی بگی من حس زیبایی شناسی نسبت به آدم ها ندارم،پروین احمــدی نژاد و نیکول کیدمن را میبینم هیچ حس خاصی ندارم،فقط به اخلاقشون توجه میکنم.

این مثالی هم که زدی، ارزش هیچ آدمی برای چهره اش پایین نمیاد، اما برای کار میهمانداری مناسب نیست.

یک رفتگر پیرمرد،انسان فوق العاده ارزشمندی برای شهره،اما برای میهمانداری هواپیما مناسب نیست،ارزش او در جای خودش است.

اولا زیبایی‌ انواع زیادی داره دوماً من اول گفتم جذابیتها برام جزابیته و حکم تفریح داره منکر لذت از زیبایی‌ نشدم ولی‌ آخه مگه زیبایی‌ اکتسابیه که ارزش باشه؟؟ تو بگو کجاش ارزشه? در ضمن بگو چرا مهماندار باید زیبا باشه؟
  • Like 2
لینک به دیدگاه
اولا زیبایی‌ انواع زیادی داره دوماً من اول گفتم جذابیتها برام جزابیته و حکم تفریح داره منکر لذت از زیبایی‌ نشدم ولی‌ آخه مگه زیبایی‌ اکتسابیه که ارزش باشه؟؟ تو بگو کجاش ارزشه? در ضمن بگو چرا مهماندار باید زیبا باشه؟

تفریح یعنی چی؟

هوش و استعداد هم در خیلی موارد اکتسابی نیست،اونهم نباید ارزش حساب کرد؟

اینکه هر چیزی اکتسابی نباشه بگیم ارزش نیست،بیشتر میشه این برداشت را داشت که خودمون اون مورد را نداریم و از حسادت میگیم....

این قضیه میهماندار هم یک چیز جهانیه،در همه جای دنیا یکی از مهمترین شروط پذیرشش داشتن چهره دلنشین است.

چهره زیبا و دلنشین چه میهماندار مرد چه میهماندار زن.

برای اینکه وقتی مشکلی پیش اومد، حداقل با نگاه به چهره زیبا در آسمان، کمی از حواس به بدبختی پرت شود.

زیبایی در همه جا نه نیازه و نه همه جا ارزشه،اما برای میهماندار هواپیما خیلی مهمه،اینکه بزرگترین شرکت های هواپیمایی دنیا اینقدر روی این قضیه تاکید دارن،حتما سال ها مطالعه و تحقیق کردن و الله بختکی یک چیزی نمیگن.

اگر کسی اعتراض داشت برود یقه اونها را بگیرد که من میهماندار زشت هم میخوام چون اون هم آدمه و اینکار نژاد پرستیه.

• Like 6
لینک به دیدگاه

اون عکس ایرانی نامردیه، من مهماندارهای ایرانی با ظاهر خیلی جذاب هم دیدم. واقعاً شرایط کاریشون رو تجسم کنید. 23٪ حوادث هوایی تو ایران اتفاق می افته، هواپیمای ایرانی وقتی بلند میشه به معنای واقعی کلمه امکان سقوطش هست.

بعدم اون دوستانی که میگن اخلاق مهمه مگه میخوای باهاش ازدواج کنی؟!

خیلی از مسافرین تو پرواز اصلاً با مهماندار هم کلام نمیشن که میگید اخلاق مهمه اگر هم بشین نهایتاً با یه نفرشون هست. بقهی رو فقط میبینی.

خب شما ترجیح میدی یه چنگیز خانه خوش اخلاق ببینی یا آدم نسبتاً جذاب ولی با اخلاق معمولی (حالا نمیگیم خوش اخلاق)؟!

قرار نیست بری تو هواپیما چشم چرونی کنی که، خب معلوم یه ظاهر خوب ( که الزاماً قیافه نیست) نسبت به یه ظاهر غیر خوب برتری داره.

• Like 3
لینک به دیدگاه

خیلی از مسافرین تو پرواز اصلاً با مهماندار هم کلام نمیشن که میگید اخلاق مهمه اگر هم بشین نهایتاً با یه نفرشون هست. بقهی رو فقط میبینی.

قرار نیست بری تو هواپیما چشم چرونی کنی که، خب معلوم یه ظاهر خوب ( که الزاماً قیافه نیست) نسبت به یه ظاهر غیر خوب برتری داره.

به مورد بسیار ارزشمندی اشاره کردی......

میهماندار یا از شما پذیرایی میکنه، یا نهایتا جلوی شما وایمیسته و با لبخند یکسری موارد ضروری پرواز را به شما یاد میده.

نمیاد اونجا به ما پند بده، بگیم به به چه خانم فرهیخته ای، علم مرا افزود و اخلاقش مرا شیفته خود کرد.:w58:

چهره جذاب به صورت اتوماتیک وار، حتی برای عده ای از دوستان برای تفریح، سبب جلب توجه میشه و در هواپیما جلب توجه و دقت به میهماندار خیلی مهمه که باعث میشه حرفش را بهتر گوش بدیم.

• Like 5
لینک به دیدگاه

حالا دوستان در مورد اخلاق نوشتن و...

ولی خوش برخورد باشه/ زیبایی که چندان مهم نیست برام منتها ترسناک هم نباشه/

و مورد سوم برام یه فنجون کاپوچینو هم بیاره:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ایشون سلطان اخلاق و ادب خاور میانه هستن.

1vl1itnvtfq6nftzj.jpg

ایشون یک انسان با اخلاق معمولی.

tr1cjhpa0eal41i0dzor.jpg

شما ترجیح میدی با کدومشون تو هواپیما باشی؟

• Like 8
لینک به دیدگاه
تفریح یعنی چی؟هوش و استعداد هم در خیلی موارد اکتسابی نیست،اونهم نباید ارزش حساب کرد؟اینکه هر چیزی اکتسابی نباشه بگیم ارزش نیست،بیشتر میشه این برداشت را داشت که خودمون اون مورد را نداریم و از حسادت میگیم....این قضیه میهماندار هم یک چیز جهانیه،در همه جای دنیا یکی از مهمترین شروط پذیرشش داشتن چهره دلنشین است.چهره زیبا و دلنشین چه میهماندار مرد چه میهماندار زن.برای اینکه وقتی مشکلی پیش اومد، حداقل با نگاه به چهره زیبا در آسمان، کمی از حواس به بدبختی پرت شود.زیبایی در همه جا نه نیازه و نه همه جا ارزشه،اما برای میهماندار هواپیما خیلی مهمه،اینکه بزرگترین شرکت های هواپیمایی دنیا اینقدر روی این قضیه تاکید دارن،حتما سال ها مطالعه و تحقیق کردن و الله بختکی یک چیزی نمیگن.اگر کسی اعتراض داشت برود یقه اونها را بگیرد که من میهماندار زشت هم میخوام چون اون هم آدمه و اینکار نژاد پرستیه.
!!!!!!!!!!! اره من چون زشتم دارم حسادت می‌کنم:ws47: من نظرم رو گفتم منم می‌دونم قیافه برای مهماندار در سطح جهانی‌ مهمه و می‌دونم واسه چی‌ مهمه البته هزار درصد ربطی‌ به احساس آرامش و ستودنه این حوری زیبا‌ای الههٔ من نداره:ws37: من اعتراضی ندارم کی‌ گفته اعتراض دارم؟؟؟ اتفاقا اینکه عقل مردا به چشمشونه با یه صورت جذاب بلانسبت شما و آقایون انجمن خر میشن خیلی‌ هم به نفعمه ولی‌ واسه اخلاق آدم‌ها ارزش بیشتری قائلم تا زیبایی‌ صورت و درکم به این موضوع می‌رسه :ws37:
  • Like 1
لینک به دیدگاه

کسی بر ارزش نبودنش تاکید نمی کنه اما اخلاق خوب مهمتر از زیبایی

• Like 2
لینک به دیدگاه
اون عکس ایرانی نامردیه، من مهماندارهای ایرانی با ظاهر خیلی جذاب هم دیدم. واقعاً شرایط کاریشون رو تجسم کنید. 23٪ حوادث هوایی تو ایران اتفاق می افته، هواپیمای ایرانی وقتی بلند میشه به معنای واقعی کلمه امکان سقوطش هست.

خب شما ترجیح میدی یه چنگیز خانه خوش اخلاق ببینی یا آدم نسبتاً جذاب ولی با اخلاق معمولی (حالا نمیگیم خوش اخلاق)؟!

قرار نیست هم کلام بشیم همین که یه لبخند بهمون بزنن مودبانه باهامون برخورد کنن اگه چیزی ازشون خواستیم مثل آدم جواب بدن کافیه اخلاق خوب هم منظور همه اینه نه اینکه سوار هواپیما میشی یکی با دوستش حرف می زنه یکی دیگه دستش تو دماغشه :icon_razz:

• Like 3
لینک به دیدگاه
قرار نیست هم کلام بشیم همین که یه لبخند بهمون بزنن مودبانه باهامون برخورد کنن اگه چیزی ازشون خواستیم مثل آدم جواب بدن کافیه اخلاق خوب هم منظور همه اینه نه اینکه سوار هواپیما میشی یکی با دوستش حرف می زنه یکی دیگه دستش تو دماغشه icon_razz.gif

من ترجیح میدم با اونی که اخلاقش معمولی هست همسفر بشم /شرط اعتدال هم خوب شرطیهws37.gif

بله این حرف شما در مورد یه رابطه طولانی مدت کاملاً صادقه.

اما کجا؟ تو هواپیما شما چجوری میخواین به خوش اخلاق بودن اون فرد پی ببری؟ یه بفرمایید و لبخند و ... رو که همه بلدن. :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
واقعا؟؟؟ ولی‌ من اعتراف می‌کنم یه مرد جذاب برای من ستودنی نیست فقط جذابه... اما یه مرد با اخلاق واسم ستودنیه یه مرد فقط جذاب واسم حکم تفریحو داره اما یه مرد با اخلاق واسم با اهمیت میشه ما همه آدمیم اسی شعار نده:ws37:

شرمنده ولی توی پرواز یه مرد با اخلاق از چه لحاظ میتونه واستون با ارزش بشه مگه بعد پروازتون هم باهاش میخوای در ارتباط باشی

هر مهماندار یکسری وظایف داره که بایـــد به اون وظایف کاریش عمل کنه که در همون پست اول اشاره کردم که اخلاق نیکو جزو وظایف مهمانداره پس قضیه اخلاق میره کنار و فاکتور اصلی روی انتخاب مهماندار چهره وزییباییش مهم میشه:a030:

دقیقا چرا؟

سوال من همینه....چرا همجا زیبایی از مهمترین فاکتورهاس تو ایران هرچی شلخته تر و ژولبده تر باشی پستها و کارهای بیشتری نصیبت میشه؟:JC_thinking:

خب مسلما اخلاق در کنار زیبایی مهمه... اما خب الان این عکسای مهمانداران ایرانی که گذاشتی خیلی کم پیش میاد این شکلی باشن

عموما اکثرشون خوشگلا:girl_in_dreams:

وقتی مهماندار زیبا باشه توی روابط بین مسافران و مهماندار به نظرم خیلی تاثیر گذاره.. چون اصولا وقتی با فردی که زیباست رو به رو میشیم یک مقدار صحبتمون متفاوت میشه یه جورایی صمیمی تر و مهربانتر اینا.. سعی میکنیم یه رابطه خوب با مهماندار برقرار کنیم جوری که مثلا هر دفعه از کنارمون رد شد یک لبخند ملیح بزنیم :(87):

اما وقتی خوشگل نباشه .. خیلی عادی ومعمولی سفرو به پایان میبریم... البته این صحبتی که کردم صد در صد نیست و یک برخورد خیلی خوب از مهماندار معمولی میتونه خیلی تاثیر گذارتر از یک مهماندار خوشگل باشه

ما به استثناها کار نداریم.. عموما از کلیات حرف میزنیم

این واقعیته زندگیه..:ws37: نمیشه منکرش شد.

آفرین بر تو که زیبا می اندیشی

زندگی زیباست ای زیبا پسند گرتو خواهی به زیبایی رسی زیبا اندیش:w12:

خوب منم نمی‌فهمم زیبایی‌ کجاش ارزشه؟!!!!!!!!! :ydm47612zsesgift969 زیبایی‌ فروشنده مهماندار بازیگر و... مثل بسته بندی محصولات واسه جلب توجهه.

دقیقا اینجا فقط جلب توجه مهمه تو وقتی دنبال لباس عروسی نمیایی نیگا کنی اخلاق خیاطش چطوره ؟چون اصلا اخلاق اون واست مهم نیست تو از خیاط یه چیز میخوای اینه که با نهایت دقت زیباترین لباس رو واست بدوزه وتوقعی که از یه شرکت خدمات پروازی میره اینه که مهماندار زیبا واسه پروازاش انتخاب کنه

تور نواندیشان که نیست لیدر با اخلاق بخواد یه سفر چند ساعتس پس شخصیت و تربیت و اینا مهم نیس زیبایی مهمه:whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...