رفتن به مطلب

مهمان دار هواپیمـــــــــــــــــــ ــــــــــــا....!!!!....مقایسه تصویری

آیا مهمان دار در کنار برخورد خوب باید زیبا هم باشد؟  

91 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا مهمان دار در کنار برخورد خوب باید زیبا هم باشد؟

ارسال های توصیه شده

حالا 2 دقیقه تو هواپیمایی میخوای یه زن خوشگل ببینی که چی بشه؟:JC_thinking:

اونا چون فکر میکردند مسافراشون با جنبه ان و قیافه مهماندار مهم نیست از اینا گذاشتند فکر نمیکردند این قدر وضعتون خرابه با قیافه مهموندار هم میخواین حال کنین:JC_thinking:

• Like 9
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 189
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

هر چقدر هم بحث کنیم به نتیجه نمیرسیم!!

من اصلا ظاهر گرایی اقایون رو درک نمیکنم:ws37:

چون تو مو بینی و آقا پیچش مو، تو ابرو، او اشارت های ابرو...... :ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اونا چون فکر میکردند مسافراشون با جنبه ان و قیافه مهماندار مهم نیست از اینا گذاشتند فکر نمیکردند این قدر وضعتون خرابه با قیافه مهموندار هم میخواین حال کنین:JC_thinking:

چه ربطی به حال کردن داره؟

دیدن زیبایی از هر نوعی، آدم و تابلو نقاشی و عکس و منظره و..... باعث میشه آدم لحظه ای غم ها و استرس ها را فراموش کنه.

دلیل زن های زیبا هم کنار گذاشتن استرس برای لحظات پرواز است......

وگرنه میتونستن تیمورخان و افرادی شبیه او را میهمان دار کنن.

• Like 6
لینک به دیدگاه

حال کنیم ؟:w58:

شما از زیبایی لذت ببری اسمش حال کردنه ؟:w58:

• Like 4
لینک به دیدگاه
چه ربطی به حال کردن داره؟

دیدن زیبایی از هر نوعی، آدم و تابلو نقاشی و عکس و منظره و..... باعث میشه آدم لحظه ای غم ها و استرس ها را فراموش کنه.

دلیل زن های زیبا هم کنار گذاشتن استرس برای لحظات پرواز است......

وگرنه میتونستن تیمورخان و افرادی شبیه او را میهمان دار کنن.

زیبایی از استرس کم نمی کنه فقط نظر آدم به خودش جلب می کنه که ممکن ذهن آقایون بره یه سمتی پرواز یادشون بره استرسشون کم بشه:53tnkbetm2eof1u84pj

بعضی قیافه ها هستن که ممکن زیبا نباشن اما آرامش بخش هستن به نظر من برای یه مهماندار اول اخلاق مهم و بعد قیافه آرامش بخش :ws37:(که هیچ کدوم از این شرایط با پوشیدن اون مانتو و مقنعه امکان پذیر نیست:icon_razz:)

• Like 8
لینک به دیدگاه
زیبایی از استرس کم نمی کنه فقط نظر آدم به خودش جلب می کنه که ممکن ذهن آقایون بره یه سمتی پرواز یادشون بره استرسشون کم بشه:53tnkbetm2eof1u84pj

بعضی قیافه ها هستن که ممکن زیبا نباشن اما آرامش بخش هستن به نظر من برای یه مهماندار اول اخلاق مهم و بعد قیافه آرامش بخش :ws37:(که هیچ کدوم از این شرایط با پوشیدن اون مانتو و مقنعه امکان پذیر نیست:icon_razz:)

خوب مشکل اینکه ذهنت بره به سمتش چیه؟

من فکر کنم جماعت ایرانی بی جنبه اند، که هرکس مثلا بگه تو چه خوشگلی، اهداف پشت پرده و روابطی خاص مد نظرش هست...

ستودن زیبایی را باید از روابط خاص، جدا کرد.

بنده ممکنه از چهره یک عده خیلی خوشم بیاد و اونرا ستایش کنم،اما هیچ دلیلی برای خیال پردازی های بعدی ندارم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
آره مگه حال کردن فقط ...... محسوب میشه

یعنی شما تاحالا نشده یه خانوم رو ببینی بگی چقدر زیباست ؟:w58:

بعد یعنی شما حال کردی ؟:JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من فکر کنم جماعت ایرانی بی جنبه اند، که هرکس مثلا بگه تو چه خوشگلی، اهداف پشت پرده و روابطی خاص مد نظرش هست...

بنده ممکنه از چهره یک عده خیلی خوشم بیاد و اونرا ستایش کنم،اما هیچ دلیلی برای خیال پردازی های بعدی ندارم.

تو دوست داری یه دختر تو ذهنش با تو .....:vahidrk:

لحن گفتن فرق می کنه از لحنش شخص میشه فهمید که فقط ستایش کرده زیبایی شخص مقابل یا کار دیگه هم تو ذهنش داره می کنه (اصلا منظورم به تو نبود کلی گفتم )

• Like 2
لینک به دیدگاه
تو دوست داری یه دختر تو ذهنش با تو .....:vahidrk:

لحن گفتن فرق می کنه از لحنش شخص میشه فهمید که فقط ستایش کرده زیبایی شخص مقابل یا کار دیگه هم تو ذهنش داره می کنه (اصلا منظورم به تو نبود کلی گفتم )

این قضیه اگر هم باشه، بیشتر در مورد ایرانی های مومن هست که تا یک زن زیبایی را میبینن، کلی داستان سرایی بعدی هم میکنند.

علتش هم محدودیت موجود در کشور ماست.

واقعا جای تاسفه که دیدن زیبایی صورت و لذت بردن، حتما باید پشت بندش خیال پردازی جنـــسی هم بیاد.:icon_razz:

• Like 4
لینک به دیدگاه
این قضیه اگر هم باشه، بیشتر در مورد ایرانی های مومن هست که تا یک زن زیبایی را میبینن، کلی داستان سرایی بعدی هم میکنند.

علتش هم محدودیت موجود در کشور ماست.

واقعا جای تاسفه که دیدن زیبایی صورت و لذت بردن، حتما باید پشت بندش خیال پردازی جنـــسی هم بیاد.:icon_razz:

دقیقا دلیل حساسیت زنها به این موضوع بی جنبگی بعضی از اقایون ایرانیه

ریشه حسادتی که شما میگی زنها بهم دارن هم به رفتار و برخورد مردها با زنهای زیبا و نازیبا و اعتماد به نفس پایین خودشون برمیگرده.:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
کاش ما مردا اعتماد به نفس خانوما رو داشتیم:ws37:

و کاش خانوما یه کم از زیبایی مارو داشتن:ws47:

الان اعتماد به نفسو ما داریم دیگه?? شما که فاقدشی نه؟ :ydm47612zsesgift969
  • Like 5
لینک به دیدگاه

واقعا؟؟؟ ولی‌ من اعتراف می‌کنم یه مرد جذاب برای من ستودنی نیست فقط جذابه... اما یه مرد با اخلاق واسم ستودنیه یه مرد فقط جذاب واسم حکم تفریحو داره اما یه مرد با اخلاق واسم با اهمیت میشه ما همه آدمیم اسی شعار نده:ws37:
  • Like 3
لینک به دیدگاه
واقعا؟؟؟ ولی‌ من اعتراف می‌کنم یه مرد جذاب برای من ستودنی نیست فقط جذابه... اما یه مرد با اخلاق واسم ستودنیه یه مرد فقط جذاب واسم حکم تفریحو داره اما یه مرد با اخلاق واسم با اهمیت میشه ما همه آدمیم اسی شعار نده:ws37:

من میگم آدم زیبا و مهماندار زیبا برام جذابه، میشه شعار؟؟!!! :ws38:

حالا مگه هرکس زیبا بود، باید باهاش رابطه هم برقرار کنی؟

تازه جالبه مدام دارم میگم زیبایی در کنار اخلاق، اما گویا اون قسمت اخلاقش را دوستان کمرنگ تر میبینن، چون ذهن خودشان بیشتر به روابطی خاص معطوف است.

گیر افتادن بین سنت و مدرنیته دقیقا همینه. :a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
من میگم آدم زیبا و مهماندار زیبا برام جذابه، میشه شعار؟؟!!! :ws38:

حالا مگه هرکس زیبا بود، باید باهاش رابطه هم برقرار کنی؟

تازه جالبه مدام دارم میگم زیبایی در کنار اخلاق، اما گویا اون قسمت اخلاقش را دوستان کمرنگ تر میبینن، چون ذهن خودشان بیشتر به روابطی خاص معطوف است.

گیر افتادن بین سنت و مدرنیته دقیقا همینه. :a030:

اینکه میگی‌ زیبایی‌ فقط ستودنیست و... میشه شعار:ws37: این تویی که داری انقدر رو زیبایی‌ تاکید میکنی!!‌ چه اهمّیّتی داره که یه مهماندار زیبا باشه؟ مهماندار که نمیاد جلوت وایسه یا برات برقصه که استرست کم بشه:ydm47612zsesgift969 یعنی‌ زیبایی‌ انقدر روت تاثیر داره که باعث میشه استرس پروازت کم بشه؟؟؟!!!ذهنت به کجا میره که استرست کم میشه؟؟؟:ydm47612zsesgift969 سنتو مدرنیته؟؟!! :JC_thinking:
  • Like 4
لینک به دیدگاه

مهم اون لبخند روی لبهاست که این چنین بر مهماندارهای کشور های دیگه به خاطر اینکه از وضع ظاهریشون راضی هستند و فکر میکنن زیباست نقش بسته

واون لبخند مصنوعی که روی مهماندار های ایرانی برای اینکه ته دلشون از این ظاهر راضی نیستند ،هستش!

شما 1 بار که میری مهمونی چون لباس زیبا و موهای زیباتر بهت اعتماد به نفس داده خوشحالی و به همه ی اطرافیانت انرژی مثبت میدی

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...