رفتن به مطلب

***** آزمون مرحله دوم استاتیک *****

ارسال های توصیه شده

تبریک می گم به نفرات برتر مخصوصا نفر سوم:ws37:

نکته ای رو اشاره کنم به جهت اینکه اعتبار آزمون زیر سوال نره و....

من بیشتر از وقت تعیین شده(50 دقیقه) استفاده نکردم منتها حتما نفر دوم در کمتر از 50 دقیقه پاسخ دادن.

سوالات مث دوره قبل عالی طرح شده بودن و تشکر از مهندس اسی و همه دوستانی که شرکت کردن.

من هم به نفر سوم تبریک ویژه میگم.....

معلومه خیلی زرنگه، گویا رفیق شماست،درسته؟ :ws37:

همه دوستان در 50 دقیقه دادن، اما خوب در کنکور واقعی برای هر سوال 5 تا 6 دقیقه بیشتر وقت نیست، پس هرچی سریعتر بهتر.......

نفر دوم یه 5 دقیقه ای زودتر داد و چاره ای جز این انتخاب رقابتی نبود.:icon_razz:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 55
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ميشه سوال 7 رو توضيح بدين؟

eho21a8e3d2ne7tq8skn.jpg

lef80ls2axsotuv9pea.jpg

با توجه به اینکه،نیروی کششی T1 خواسته شده،کافیست حول محور x ها گشتاور بگیریم،تا نیروی کششی طناب دیگر که محور x را قطع میکند، حذف شود.

میتوانیم نیروی T1 را طوری تصویر کنیم که یک مولفه در راستای محور X و مولفه دیگری در راستایی داشته باشد که حول محور X گشتاور ایجاد کند.

پ

س ابتدا اون را در صفحه ای موازی X-Y تصویر کرده سپس بردار در صفحه را تجزیه میکنیم.

• Like 4
لینک به دیدگاه

نهههههههه! من کلی واسه جایزه اول شدنم نقشه کشیده بودم!!!:w821:می خواستم باش برم دوبای:4564:

من بیشتر از وقت تعیین شده(50 دقیقه) استفاده نکردم منتها حتما نفر دوم در کمتر از 50 دقیقه پاسخ دادن

چه همه مودبانه با من حرف می زنن اینجا:4chsmu1: کسی خواست باهام مصاحبه کنه پی ام بده

اسی سوال 4 حول نقطه ی B اگر گشتاور بگیریم چجوری می شه؟ اصلاً حق داریم؟

بازم دستت درد نکنه. این وقتی که گرفت خیلی زیاد بود ولی! نهایتش من 10 دقیقه از این سریع تر می تونم کار کنم. پوفففف. امیدوارم تا کنکور درست بشه

چند نفر شرکت کردن؟

• Like 5
لینک به دیدگاه
نهههههههه! من کلی واسه جایزه اول شدنم نقشه کشیده بودم!!!:w821:می خواستم باش برم دوبای:4564:

چه همه مودبانه با من حرف می زنن اینجا:4chsmu1: کسی خواست باهام مصاحبه کنه پی ام بده

بازم دستت درد نکنه. این وقتی که گرفت خیلی زیاد بود ولی! نهایتش من 10 دقیقه از این سریع تر می تونم کار کنم. پوفففف. امیدوارم تا کنکور درست بشه

چند نفر شرکت کردن؟

این مشکل رو منم دارم!

کلا وقتی زمان مهم باشه اینقد عجله هم میکنم که بدتر خراب میشه!

نمی دونم راه حلش چیه:no:

• Like 4
لینک به دیدگاه
منم به همه تبریک میگم امیدوارم تو کنکور همتون 100 بزنید این درس رو:ws37:

ما هم از شما تشکر میکنیم که شرکت کردید:ws37:

خود اسی هم 100 نزده ، درس سختیه کلا :yes:

• Like 3
لینک به دیدگاه

چند نفر شرکت کردن؟

rlwojm72fsggmn3nrkx4.jpg

شدن که میشه حول B هم گشتاور گرفت.

اما اونجا یک مجهول دیگر چون نیروی عمودی در A هم باید اضافه بشه و به معادلات تعادل دیگر هم نیاز خواهد بود.

همیشه باید کوتاه ترین راه را پیدا کنیم.

البته در سر کنکور که نمیشه همه درس ها را 100 زد، معمولا وقت بسیاری از سوالات دشوار به وقت ما اضافه میکنه.

برای میانگین 40 تا 50 زدن در کنکور که قبولی در تهران رو تضمین میکنه،این زمان 45 دقیقه برای 7 سوال استاتیک مناسبه.

• Like 4
لینک به دیدگاه
آقا این سوال 2 راه حل ساده تری نداره برای کنکور؟

همه سوالات کنکور در یک سطح نیستنا....

اگر فرض کنیم هر سوالی 7 دقیقه وقت دارد، مثلا سوال 1 باید در کمتر از یک دقیقه حل بشه، اونوقت برای سوال 2 زمانی معادل 7+6=13 دقیقه خواهد بود.

• Like 3
لینک به دیدگاه

سلام به گرمی این آزمون داغ به همه دوستان.

امیدوارم که این آزمونا همین جا تموم نشه و ادامه داشته باشه. من داشتم دنبال یه کتابی میگشتم که به این سایت برخورد کردم و وقتی ازم خواست که برا دانلود عضو بشم راستیتش نمیخواستم عضویتو بزنم ولی چندتا هم کتاب دیگه دیدم و مجبور شدم که عضو بشم و خلاصه از اون روز تا به امروز من وابسته تر شدم به این سایت و تقریبا هرروز به اینجا میامو یه سری میزنم و میرم منظورم از این حرفام اینه که بگم بابا دمتون گرم ایول به همه دست اندرکاراتون واقعا که خیلی جای خوبیه.

مهندس اسی دست شماهم بابت طرح سوالات درد نکنه. ممنون.

:a030::ws31::ws53:

• Like 3
لینک به دیدگاه
میشه جواب این سولاو دوباره بذارین؟

البته بی زحمت.

اون خط آخر که p هست مساوی با

مخرش یک دوم هست همون کسینوس 60 درجه

• Like 2
لینک به دیدگاه

خسته نباشين همگي :texc5lhcbtrocnmvtp8منم تبريك ميگم به نفرات برتر :yes:ولي شانس اوردين من شركت نكردم وگرنه هر سه نفر اول خودم ميشدم :biggrin:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خسته نباشين همگي :texc5lhcbtrocnmvtp8منم تبريك ميگم به نفرات برتر :yes:ولي شانس اوردين من شركت نكردم وگرنه هر سه نفر اول خودم ميشدم :biggrin:

دور سوم حتما شرکت کنید/ راستی رشته ی شما؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
آقا این سوال 2 راه حل ساده تری نداره برای کنکور؟

منم واسه سوال دوم همش دنبال یه شرط فیزیکی واسه مینیموم شدن نیرو میگشتم.

اصلا حواسم به شرط ریاضی نبود.

اسی حرف قشنگی زد:

هرچقد پیچیده تر نگاه کنید مسئله واستون پیچیده تر میشه.

پیچیده بهش نگاه کردم.

واسه همین نتونستم اینو حل کنم.:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

تو فقط میای اسی رو حرص بدی اره؟؟!!

• Like 5
لینک به دیدگاه
میشه جواب این سولاو دوباره بذارین؟

البته بی زحمت.

دیگه معلومه تو مخرج چی هست دیگه،یک خط بالاترش که کل عبارت هست........:JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...