Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ سیلی زدن تو موقعیت حساس؟؟ مگه سیلی رو تو موقعیت غیرحساس هم میزنن؟!!:ydm47612zsesgift969 همیشه وقتی کسی عصبانی میشه اینکارو میکنه دیگه!! این دیگه چه مدلشه؟ بعد اونوقت این درجه و معیار حساسیت رو چی تعیین میکنه؟:ydm47612zsesgift969 اسی جان زن بچه نیست که بخوای تربیتش کنی!! اون یه ادم بالغه مثل خود شما! پس اگه چیزی از رفتار یا عملش رو نمیپسندید از اول سراغش نرید! یا باید بشینید مثل دو تا ادم بالغ حرف بزنید و با مشاوره و ... مشکل رو حل کنید و اگر نه جدا شید! ولی در هیچ صورت شما حق تنبیه بدنی رو ندارید!!!! اینطوری باشه زنم حق داره و لازمه وقتی رفتار و عمل شما رو نپسندید یا در مواقع حساس از نظر خودش مثلا تو غذاتون سم بریزه و مسمومیت خفیف پیدا کنید!!!!! تا تنبیه بشید!!! یا خیلی کارهای دیگه که وسیله تحقیر مرده!!! اما ایا این درسته؟ بسیار عالی شما الان کلا علم روانشناسی رو با این حرف زیر سوال بردی! :texc5lhcbtrocnmvtp8 تو یه حوزه اماری از خیلی تفکرات و شخصیتهای مختلف استفاده میشه و محدود هم نیست!!! وقتی رو خیلی از شخصیتها و موقعیت ها و فرهنگها نتیجه یکسان بوده نمیتونی بگی ادمها مطلقا با هم فرق دارن! اینطوری بخوای ببینی علم پزشکی و ... هم زیر سوال میره چون بدن هر کس با دیگری فرق داره! مگه سیلی را آدم به حیوان میزنه که میگی زن هم آدمه؟ :JC_thinking: این ها از تفکرات زیادی روشن فکرانه تربیتی نیست؟ نتیجه اش که فعلا معکوس بوده در جوامع. به قولی نه به آن شوری شوری، نه به این بی نمکی..... در ضمن کسی نگفت طرف را بگیری به باد کتک..... یک تلنگر است فقط. علوم انسانی هر زمانی میتواند به کل زیر سوال بروند. نمیشه با علوم تجربی اونها را مقایسه کرد،هرچند علوم تجربی هم بعضا کلا نفی میشن. در گذشته میگفتن تنبیه تا حدی لازمه،اما الان میگن نه. پس فردا ممکنه دوباره بگن آره. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ کسی به کتک زدن رو میاره که تو منطق کم میاره :biggrin: مثل این می مونه حاکم یه کشور نمی تونه به صورت دمکراتیک و قانونی با ملتش رفتار کنه به زندان و شکنجه و .... رو میاره . . . . دارم میگم بزنی میزنم شوخی هم ندارم:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ من یک چیزی هم درباره نسل جدید بگم. این چیزی هست که در همه جای دنیا هم شاهدش هستیم و فقط مختص ایران نیست. حذف مطلق تنبیه، باعث شده با یکسری آدم های فوق العاده لوس، بی جنبه، بی تربیت و بی حیا طرف باشیم. آدم هایی که کوچکترین اصول اخلاقی را هم پایبند نیستند. تنبیه در مواقع اشتباه یک نعمت بزرگ است و زمین تا آسمان با به باد کتک گرفتن و کمربند باز کردن و.... فرق داره. سیلی میتونه یک تشر محسوب بشه، چه به بچه چه به همسر، که البته موارد خاصش را هم ذکر کردم که نادر است. این وسط مرد و زنش هم مهم نیست، من از زنی که اگر دید شوهرش چشم چرانه و یک سیلی بهش میزنه پس از اینکه گفتگو اثر نکرد، خیلی بیشتر خوشم میاد تا زنیکه ترجیح میده بنا به روشن فکری فقط شاهد تباهی اخلاق باشه. 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ من یک چیزی هم درباره نسل جدید بگم.این چیزی هست که در همه جای دنیا هم شاهدش هستیم و فقط مختص ایران نیست. حذف مطلق تنبیه، باعث شده با یکسری آدم های فوق العاده لوس، بی جنبه، بی تربیت و بی حیا طرف باشیم. آدم هایی که کوچکترین اصول اخلاقی را هم پایبند نیستند. تنبیه در مواقع اشتباه یک نعمت بزرگ است و زمین تا آسمان با به باد کتک گرفتن و کمربند باز کردن و.... فرق داره. سیلی میتونه یک تشر محسوب بشه، چه به بچه چه به همسر، که البته موارد خاصش را هم ذکر کردم که نادر است. این وسط مرد و زنش هم مهم نیست، من از زنی که اگر دید شوهرش چشم چرانه و یک سیلی بهش میزنه پس از اینکه گفتگو اثر نکرد، خیلی بیشتر خوشم میاد تا زنیکه ترجیح میده بنا به روشن فکری فقط شاهد تباهی اخلاق باشه. من قبول ندارم...تنبیه راههای فراوانی داره که اسون ترینش زدنه که ما هم معمولا سراغ اسونترین راه میریم....خیلی کارهای دیگه میشه کرد که از تنبیه بدنی یا حتی لفظی تاثیر گذار تر باشه 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ من قبول ندارم...تنبیه راههای فراوانی داره که اسون ترینش زدنه که ما هم معمولا سراغ اسونترین راه میریم....خیلی کارهای دیگه میشه کرد که از تنبیه بدنی یا حتی لفظی تاثیر گذار تر باشه اینها شعاره....... بعضی وقت ها تنبیه لازمه. خودت هم میدونی نسل جدید نسبت به نسل ما چقدر بی تربیت ترند،البته اکثرشون. من باز هم تاکید میکنم، منظورم از زدن به معنای این نیست طرف را بذاری پای دیوار و با مشت و لگد و کمربند بیوفتی به جونش، بلکه یک سیلی اونهم نه محکم. بلکه ضربتی نرم.... 6 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ اینها شعاره.......بعضی وقت ها تنبیه لازمه. خودت هم میدونی نسل جدید نسبت به نسل ما چقدر بی تربیت ترند،البته اکثرشون. من باز هم تاکید میکنم، منظورم از زدن به معنای این نیست طرف را بذاری پای دیوار و با مشت و لگد و کمربند بیوفتی به جونش، بلکه یک سیلی اونهم نه محکم. بلکه ضربتی نرم.... با مسواک یا برگ نخل؟!:JC_thinking: 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ اینها شعاره.......بعضی وقت ها تنبیه لازمه. خودت هم میدونی نسل جدید نسبت به نسل ما چقدر بی تربیت ترند،البته اکثرشون. من باز هم تاکید میکنم، منظورم از زدن به معنای این نیست طرف را بذاری پای دیوار و با مشت و لگد و کمربند بیوفتی به جونش، بلکه یک سیلی اونهم نه محکم. بلکه ضربتی نرم.... شما بزن، حتی همون ضربت نرم...ببین که نتیجه معکوس میبینی...به کرات دیدم که میگم نسل جدید ما هم قبول که بد تربیت شدن اما کمبود قاطعیت تو تربیت پدر مادر باعث این موضوع شده نه کمبود تنبیه بدنی یا محبت زیاد...محبتی که توش قاطعیت نباشه بچه رو لوس میکنه حتی اگه کنارش گاهی به زدن هم روی بیاری 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ شما بزن، حتی همون ضربت نرم...ببین که نتیجه معکوس میبینی...به کرات دیدم که میگم نسل جدید ما هم قبول که بد تربیت شدن اما کمبود قاطعیت تو تربیت پدر مادر باعث این موضوع شده نه کمبود تنبیه بدنی یا محبت زیاد...محبتی که توش قاطعیت نباشه بچه رو لوس میکنه حتی اگه کنارش گاهی به زدن هم روی بیاری الان مثلا ما که هر از چندگاهی در مدرسه تنبیه شدیم، چه نتیجه معکوسی گرفتیم؟ :JC_thinking: در مورد اون قاطعیت بدون تنبیه هم توضیح میدی، منظورم با مثال است... 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ با مسواک یا برگ نخل؟!:JC_thinking: با چوب مسواک اونهم پشت دست..... این بنده خدا قرائتی هم راست میگفتا، بعضی وقت ها باید خانم را با مسواک بزنیم. 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ الان مثلا ما که هر از چندگاهی در مدرسه تنبیه شدیم، چه نتیجه معکوسی گرفتیم؟ :JC_thinking: در مورد اون قاطعیت بدون تنبیه هم توضیح میدی، منظورم با مثال است... تنبیه پدر مادر کمی قضیه ش فرق داره چون بچه اصلا این انتظار رو از عزیزترین هاش نداره بیشتر احساس حقارت میکنه تا تنبیه از جانب والدین مدرسه...هرچند اونا هم تاثیر سو خودش رو داره در مورد قاطعیت مثلا میتونم این مثال رو بزنم که فرض کن شما یه بچه 7-8 ساله داری ، هر روز بعد از تموم شدن تکالیف مدرسه ش میبریش پارک نزدیک خونه یه روز شیطنت میکنه و نافرمانی میکنه و شما و مادرش رو اذیت میکنه شما تصمیم میگیری تنبیه ش کنی..من میگم بهترین تنبیه اینه که به قرار هر روز عمل نکنی و نبریش پارک ممکنه گریه و زاری و التماس کنه تا دلت به رحم بیاد قاطعیت اینجاست که اگه دلت هم سوخت و فهمیدی پشیمونه زیر حرفت نزنی و نبریش این تنبیه چنان تو ذهنش میمونه که برای همیشه یاد میگیره نافرمانی و شیطنت بیجا چه عواقبی براش داره در کنار اینکه حرف شما حرفه و با سلاح گریه و التماس نمیتونه حرف خودشو به کرسی بنشونه... 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ من کسی رو دیدم که حتی یه بار دست رو زنش بلند نکرده ولی موقع دعوا انچنان حرفای زشت و ناامیدکننده ای بهش میگه بیچاره زنه به کل فلج میشه میشینه گوشه اتاق صداشم در نمیاد خشونت فقط زدن نیس مردی که چارتا چارتا زن دایمی و هوارتا زن صیغه ای داره هم درحق زنش خشونت می کنه ولی درکل زدن صورت خوبی نداره بخصوص برا نسل ما که ادعامون میشه تحصیل کرده هستیم و تو جامعه و دانشگاه بودیم و چارتا کتاب خوندیم 8 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ بعضی وقت ها من خودم نمیفهمم شوخی میگم یا جدی !!!!! اما اگر حرف شوخیم، جدی برداشت میشه، نا خود آگاه جدی میشم. عجیبه واقعا.......:JC_thinking: به امید رسیدن همه انسان ها به دنیایی به دور از کوچکترین خشونت و نامردمی. 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ از نظر من سیلی خوردن در مواقع حساس، کتک زدن نیست. اونموقع حساس هم خیلی در زندگی کم پیش میاد، مثلا مواردی مثل خیانت،یا دزدی یا ..... بررسی روانشناسان هم در حوزه های آماری خودشون جواب میده و بر روی انسان هایی که روشون تحقیق صورت گرفته. از نظر من هر آدمی خودش یک دنیاست..... پیرو بحث هایی که بین مهندس اسی و خانم فروغ صورت گرفته:نظر من به مهندس اسی نزدیک تر است و اضافه می کنم: بعضی از روانشناسان خودشون مشکل دارن(قصد مزاح ندارم) تاکید من فقط رو سیلی زدن هست گرچه مجردم ولی احساس من(به عنوان یه مرد) میگه اون سیلی از طرف همسر(نه در جمع) اثرات مثبتی در پی خواهد داشت اون وقت فکر نمیکنید ممکنه همین یه سیلی زدن قبح این کار و از بین ببره و به مرور باعث بشه که یه سیلی بشه دو تا و چند تا و همین طور الی آخر؟! ولی درکل زدن صورت خوبی نداره بخصوص برا نسل ما که ادعامون میشه تحصیل کرده هستیم و تو جامعه و دانشگاه بودیم و چارتا کتاب خوندیم متاسفانه به تحصیل کردگی ربط نداره به شعور و مردونگی ربط داره من کسایی میشناسم که مهندسن ،مال همین نسل خودمونم هستن ...هم سن و سال ماها ولی یکیشون به خاطر همین کتک زدن زنش ازش طلاق گرفت و البته موارد دیگه ای که تو خیابون دیدم! متاسفانه انگار هم نسلیای خودمون بدتر شدن چون من به وفور دیدم تو خیابون که پسری رو دختری دست بلند کرده و جالب اینجاست که اغلبشون به نظر میاد دوست هستن و هنوز حتی زن و شوهرم نیستن! 10 لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ با احترام به همه اقایون کلا مردهای ایرانی اعصباین هستن خیلی هاشون و نمی تونن شرایط کار و محیط زندگی رو از هم جدا کنن و اعصبانیت اونا باعث میشه خانومعای سر زبون دار ما هم جواب بدن که باعث همین مشکلات میشه به نظرم به نظر من برا این راهکار اینه که مردها سعی کن لطیف تر برخورد کنن! مخصوصا اعصباشون رو! خودمم یکی ار همون مردها شاید باشم! ولی خدایی اصلا کار مناسبی نیست............ یاد یک یارو افتادم که تو خیابان زد تو گوش زنش.......... بعضی ها شعورم ندارن هر کار می خوان بکنن تو خونه بکنن............... 6 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ اون وقت فکر نمیکنید ممکنه همین یه سیلی زدن قبح این کار و از بین ببره و به مرور باعث بشه که یه سیلی بشه دو تا و چند تا و همین طور الی آخر؟! درود آره به اینجاش دیگه فکر نکرده بودم/ اون خانم هم خیلی باید درکش قوی باشه که هی این کار رو تکرار نکنه... با توجه به نکته ای که شما اشاره کردین و مثالی که خانم فروغ در ادامه آوردن من حرفم رو پس می گیرم/ البته ته ذهنم بحث عدالت بود و اینکه اگه مرد ها به راحتی سیلی میزنن پس چرا ... بعضی اوقات روانشناس ها هم حرف های خوب می زنن 9 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ درودآره به اینجاش دیگه فکر نکرده بودم/ اون خانم هم خیلی باید درکش قوی باشه که هی این کار رو تکرار نکنه... با توجه به نکته ای که شما اشاره کردین و مثالی که خانم فروغ در ادامه آوردن من حرفم رو پس می گیرم/ البته ته ذهنم بحث عدالت بود و اینکه اگه مرد ها به راحتی سیلی میزنن پس چرا ... بعضی اوقات روانشناس ها هم حرف های خوب می زنن منظورم فقط خانما نبود من فک کردم شما یه سیلی رو برای مردا مجاز میدونید گفتم قبحش وفک نمیکنید از بین ببره؟....البته فرق نمیکنه چه زن چه مرد ...به نظرم از طرف هرکی که باشه کار اشتباهیه 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ منظورم فقط خانما نبود من فک کردم شما یه سیلی رو برای مردا مجاز میدونید گفتم قبحش وفک نمیکنید از بین ببره؟....البته فرق نمیکنه چه زن چه مرد ...به نظرم از طرف هرکی که باشه کار اشتباهیه حالا دو انگشتی هم نمیشه زد چه زن چه مرد؟:girl_blush2: 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ اذیت کردن مزه میده :biggrin: آدم دلش نمیاد زنشو بزنه نظر من بود به طور مختصر و مفید 3 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۰ از نظر من سیلی خوردن در مواقع حساس، کتک زدن نیست. اونموقع حساس هم خیلی در زندگی کم پیش میاد، مثلا مواردی مثل خیانت،یا دزدی یا ..... بررسی روانشناسان هم در حوزه های آماری خودشون جواب میده و بر روی انسان هایی که روشون تحقیق صورت گرفته. از نظر من هر آدمی خودش یک دنیاست..... نظر و احساس هر آدمی فرق داره اگه یه نفر جرات کنه یه سیلی به من بزنه عاقبتش خیلی وحشتناک میشه... شاید یکی شما رو بزنه واست تلنگر بشه اما همه اینطور نیستن همسر شما مگه چیکار میتونه بکنه که بخوای بزنیش?!!:ydm47612zsesgift969 یا شما چیکار میتونی بکنی که بخواد بزنتت؟؟!! این فقط میتونه مشکل خود آدم باشه که ضعف اعصاب داره وگرنه یه زندگی معمولی زدو خورد نداره! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ نظر و احساس هر آدمی فرق داره اگه یه نفر جرات کنه یه سیلی به من بزنه عاقبتش خیلی وحشتناک میشه... شاید یکی شما رو بزنه واست تلنگر بشه اما همه اینطور نیستن همسر شما مگه چیکار میتونه بکنه که بخوای بزنیش?!!:ydm47612zsesgift969 یا شما چیکار میتونی بکنی که بخواد بزنتت؟؟!! این فقط میتونه مشکل خود آدم باشه که ضعف اعصاب داره وگرنه یه زندگی معمولی زدو خورد نداره! اگه بهت سیلی زد و زورت بهش نرسید،چیکار میکنی؟ :JC_thinking: تا حالا جدا تو عمرت دست روی کسی بلند نکردی؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده