Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD] سرمربي آلماني پيشين رئال مادريد با انتقاد از عملکرد آقاي خاص گفت: مورينيو دوست ندارد از فوتبال واقعي حرف بزند و مدام بازيکنانش را قرباني مي کند. :yes: [/TD] [TD=align: left][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 95%, align: center] [TR] [TD=colspan: 3][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 3] به نقل از آس اسپانیا، برند شوستر که با رئال مادرید خوب نتیجه نگرفت و بی سر و صدا از کار برکنار شد روز گذشته درخصوص نحوه عملکرد خوزه مورینیو گفت: هر کارشناس یا خبرنگاری در مورد رئال مادرید زمان مربیگری من تحقیق کند متوجه میشود که من مسئول اول و آخر همه نتایج بودم و در کنفرانسهای خبری در اوج عصبانیت به هیچکسی توهین نکردم؛ اما مورینیو دوست ندارد درباره فوتبال حرف بزند و مدام بازیکنانش را قربانی نتیجه گیری ضعیف خود میکند. شوستر ادامه داد: بهانه تراشی و تیتر روزنامهها شدن که کاری ندارد. رئال مادرید اکنون بازیکنانی در اختیار دارد که هر مربی بزرگی باید با این تیم قهرمان شود و در غیر این صورت باید قبول کند که جایگاهی در مربیگری حرفهای جهان ندارد. در کجای دنیا میشود امکانات باشگاه رئال مادرید را داشت و مدام از ناداوری حرف زد؟ [/TD] [/TR] [/TABLE] 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده