shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ متولدين تير : خاكستري تيرگي رنگ دروني متولدين تير باعث ميشود كه گاهي اوقات بد اخلاق شوند. برخي مواقع اگر كسي از آن ها ساعت بپرسد ، با اخم جواب ميدهند و در مقابل درخواست ديگران با عصبانيت رفتار ميكنند. بايد توجه داشته باشيد كه اين حالت آن ها موقتي و رودگذ است و فورا به همان آدم دل نشين هميشگي تبديل ميشوند. متولدين تير تخيلي قوي دارند و ميتوانند آن را به خوبي تحت كنترل درآورند. اين افراد فورا متوجه حالات دروني خود و ديگران ميشون و اين حالات را در حافظه قوي خود ثبت ميكنند. 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ متولدين آبان : سفيد اگر از يك متولد آبان بپرسيد كه آيا ميتواند به شما كمك كند ، او به راحتي پاسخ ميدهد : بله يا خير. بنابراين اگر آد حساس و رودرنجي هستيد ، از او در هيچ موردي نظر خواهي نكنيد ، زيرا او هر حقيقتي را رك و راست ميگويد. متولد آبان اصلا اهل تملقگويي و چاپلوسي نيست ، يعني شخصيت خود را بالاتر از آن ميداند كه دست به چنين كاري بزند. بنابراين اگر در مواردي از شما تعريف كرد ، يقين داشته باشيد كه از صميم قلب بيان كرده سات : بنابراين ارزش آن تعريف را بدانيد. منو میگههههه :hapydancsmil: ولی خدایی خیلی دقیق بود همش ! من مال اعضای خانوادم رو هم چک کردم ، مال فروردینو که کلا انگار از رو بابای من کپی پیست کردن 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ متولدين بهمن : زرد متولدين بهمن تركيبي از خونسردي ، عملگرايي و بي ثباتي هستند. آنها به راحتي با ديگران همدلي ميكنند و فقط با چند كلمه صحبت ، ميتوانند اضطراب آنها را كم كنند و به آنها آرامش بدهند كه اين به خاطر اعصاب قوي و پر توان آنهاست. متولدين بهمن معمولا افرادي گوشهگير و تنها هستند و با اين كه دوستان زيادي در اطراف خود دارند ، ولي دوست صميمي و نزديك چنداني ندارند. درسته!مخصوصا تیکه ی آخرش ممنون!جالبناک بود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده